Jump to content

Samsung SGH-D600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε ταξιδιώτη αν μπορείς απάντησε σε 2 ερωτησούλες... Από χρωματικα skins έχει μόνο 2 (μπλε και κόκκινο); Δοκίμασες να κάνεις sync με outlook ή γενικά είδες καθόλου πως συμπεριφέρεται σε συνεργασία με το pc (pc studio, κλπ);

φιλε μου ναι απο skins εχει 2,δεν εχω κανει sync με outlook ακομα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

pantos sto site tus akoma den to exun valei...k phra sto plaisio vouliagmenhs k h typipssa den hxere akoma tpt-tulaxiston etsi elege;-(

υπομονη αυριο πιστευω οτι θα το εχουν στα καταστηματα τους.καλο θα ειναι παντως να κανεις καποια κρατηση σε καποιο καταστημα γιατι προβλεπω οτι θα φερουν λιγα κομματια και θα γινουν καπνος σε λιγη ωρα. :)

υπομονη αυριο πιστευω οτι θα το εχουν στα καταστηματα τους.καλο θα ειναι παντως να κανεις καποια κρατηση σε καποιο καταστημα γιατι προβλεπω οτι θα φερουν λιγα κομματια και θα γινουν καπνος σε λιγη ωρα. :)

Αρα να υποθεσουμε οτι αυτο το μηνα θα το φερουν ολα τα καταστηματα?η πχ καποια βονταφον η γερμανος μπορει να το φερουν και ιανουαριο?

Αρα να υποθεσουμε οτι αυτο το μηνα θα το φερουν ολα τα καταστηματα?η πχ καποια βονταφον η γερμανος μπορει να το φερουν και ιανουαριο?

πιστευω οτι αυτον τον μηνα θα το εχουν ολοι,για την vodafone εχω καποια μικρη υποψια οτι ισως να μην το φερει αυτον τον μηνα.

Παντως σήμερα παρέλαβα άλλα 5 κομμάτια με Ελληνικό μενού όπως κι εκείνα τα 2 που είχα διώξει αυθημερόν πριν 15 μέρες και με είχε ζαλίσει στις ερωτήσεις ο ταξιδιώτης γιατί δεν με πίστευε πως είχαν Ελληνικά!! :p

Οποιος θέλει ας πμ με!

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Παντως σήμερα παρέλαβα άλλα 5 κομμάτια με Ελληνικό μενού όπως κι εκείνα τα 2 που είχα διώξει αυθημερόν πριν 15 μέρες και με είχε ζαλίσει στις ερωτήσεις ο ταξιδιώτης γιατί δεν με πίστευε πως είχαν Ελληνικά!! :p

Οποιος θέλει ας πμ με!

:D :D :D και μετα βιαστηκα και πηρα με αγγλικο μενου :D

Μολις ο γνωστος μου που δουλευει στον γερμανο ρωτησε τον υπευθυνο στα κινητα στο καταστημα και του ειπε οτι τελικα δεν θα το φερουν καθολου!!!

ΤΟ ΠΗΡΑ!!! πριν μία ώρα από το Πλαίσιο Περιστερίου. Είχε φέρει μόνο δύο. Το έχει 440 ευρώ. Ο Κωτσόβωλος μου είπε ότι το παρέλαβαν στιν κεντρική αποθήκη και αλλά δεν έκαναν διανομή ακόμα στα καταστήματα. Το έχει 440 ευρώ. Όταν φορτήσει θα πω τις εντυπώσεις μου. :w00t:

ΤΟ ΠΗΡΑ!!! πριν μία ώρα από το Πλαίσιο Περιστερίου. Είχε φέρει μόνο δύο. Το έχει 440 ευρώ. Ο Κωτσόβωλος μου είπε ότι το παρέλαβαν στιν κεντρική αποθήκη και αλλά δεν έκαναν διανομή ακόμα στα καταστήματα. Το έχει 440 ευρώ. Όταν φορτήσει θα πω τις εντυπώσεις μου. :w00t:

καλοριζικο φλε μου το μικρουλη σου :) αντε περιμενουμε και τις δικες σου εντυπωσεις. :)

Θέλω την άποψή σας όσον αφορά την ποιότητα ήχου στις κλήσεις και την ένταση του ακουστικού του d600 σε σύγκριση με τα nokia τηλέφωνα.

ρε παιδια πως βλεπεις την εκδοση του λογισμικου δοκιμασα τους κωδικους που εχετε στο αντιστοιχο τοπικ αλλα δεν δουλευει κανενας οποιος ξερει ας απαντησει ευχαριστω πολυ!!!!

Λοιπον,για τη Vodafone που ειπατε,χλωμο,ουτε που ξερανε την υπαρξη του μεχρι που τους το ειπα εγω.Βεβαια δεν ξερω τι γινεται εκτος του καταστηματος που εγω δουλευω.Παντως δεν εχουμε καμια ενημερωση.Και γενικως η Samsung δεν δειχνει να τους πολυνοιαζει..Στο Πλαισιο στο Συνταγμα που ρωτησα μου ειπαν οτι θα το΄χουν στις 15 (δεν παιρνανε κι ορκο βεβαια!). Ταξιδιωτη,πες μας για τη μπαταρια βρε αδερφε!

Να'μαι και κανονικα.. Ταξιδιωτη,στους φακελους που αποθηκευονται οι φωτογραφιες μπορεις να κανεις υποφακελους η πανε ολες σε εναν?

παιδια καλοριζικο σε οσους το πηραν.Εγω απο το μερος μου θελω να ρωτησω οσους το εχουν η αποδοση των εξωτερικων ηχειων ειναι καλη?το d500 με ειχε ψιλοαπογοητευσει...

η μπαταρια εφτασε και την δευτερη μερα ανετα και μαλιστα με αρκετη χρηση και ανοιχτο συνεχως το bluetooth.

πιστευω οτι μπορει να φτασει και τις 3 ημερες με νορμαλ χρηση.

• The title was changed to Samsung SGH-D600