Jump to content

«Παθητική» γυμναστική, ηλεκτροδιεγερτες κλπ

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην σημερινή ηλεκτρονική μας ζωή οπου οι ώρες μας υπερκαλύπτωνται απο ενασχόλιση στο σπίτι (κομπιούτερ, τηλεόραση, διάβασμα) μια μόδα έχει αρχίσει να αναπτύσεται. Η παθητική γυμναστική όπου καταφέρνει να σε γυμνάζει η και να σε αδυνατίζει δίχως κόπο και ιδρώτα. Αυτά τουλάχιστον υπόσχωνται τα εν λόγο μηχανήματα. Ξέρω πως υπάρχουν σοβαρά και ιατρικώς, αθλητριατικώς παραδεκτά τέτοια "μηχανάκια", αλλα και κάποια που ειναι σχεδόν ψεύτικα.(αυτά που διαφημίζωνται απο την T.V). Οποιος γνωρίζει κάτι επι του θέματος, θα ήθελα να με πληροφωρήσει γιατι θέλω να αγοράσω κάτι τέτοιο.

Ξέρω πάντως μια τέτοια σοβαρή εταιρεία, αλλα ειναι κάπως ακριβά τα προιόντα της.

Ενα προιόν της παραθέτω σε φώτο και εαν πάτε στις ιδιότητες εικόνας θα βρείτε την διεύθυνση της εταιρίας, οπου θα δείτε και αλλα προιόντα.

http://sport.cefar.se/img/products/prod_large_max4.jpg

Φίλε Σάκη... δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από τη γυμναστική... σε καταλαβαίνω απόλυτα.. :p :p :p
Φιλικά Γιώργος

Ti na sou po ti mia lene oti exoun apotelesma kai tin alli οτι δεν κανουν δουλεια και κοροιδευουν τον κοσμο. Εγω ειχα παρει ενα φτηνο και το δοκιμασα κανα 15 μερες.....μετα χαλασε και αποτελεσμα μερχι τοτε...μαλλον τιποτα!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Egw epidi eixa problhma sth mesh apo ton a8litismo kai eprepe na kanw fisio8erapeia, ekana kai me auta ta mhxanimata pa8itikhs gumnastikhs, ta opoia bebaia einai polu pio kala apo auta pou poulane sthn agora gia "adunatisma". Episis, tetoia mhxanimata antika8istoune thn gumnastikh me barh, to opoio apo mono tou den se adinatizei, alla anaptisei tou mus! Xrisimopoihsa kai ena apo enan filo mou, kai an kai sthn arxh me ponese otan to ebala psila, to sini8isa meta kai to ebala sto full. Niw8eis ontos oti kanei douleia, alla den kourazese toso. Auth h kourash einai ena extra kalo ths ali8inhs gumnastikhs, dioti dumnazese pio oloklhrwmena.

Twra, an einai kaneis na parei tetoio mhxanima, na parei me bentouzes pou kolane mones tous, kai de xreiazonte zones kai gel kai tetoies mpourdes. Eilikrina pisteuw omos oti to kalhtero einai gumnastikh barh, aerobikh askhsh opos to treksimo kai to kolimbi, kai mazi mia diatrofh plousia se proteines kai genika isoropimenh...to opoio den simainei mono salates kai frouta!

`trapped said:
Εγώ είμαι της "παραδοσιακής" γυμναστικής. Κανα climbing στα βουνά, λίγο gym και λιγο απ'όλα. 😉

Kai ego to idio.

Edited by DENIOR

Εχω και εγώ ακούσει πως ο μεγάλος Μπρούς δούλευε με κάτι τέτοιο. Τελικά πριν λίγες μέρρες αγόρασα ενα μηχάνημα απο την εταιρία που παραθέτω φώτο στο πρώτο μου πόστ. Τα αποτελέσματα θα τα περιμένω με τον καιρό. Πάντως ειναι πολύ έντονο, "ταράζει" πολύ τους μύς μου και γι'αυτό δεν το δυναμώνω πολύ διοτι ειναι ανυπόφωρο. Παράλληλα ξεκίνησα και διατροφή με προτείνες, κόψιμο αηδιών και ταυτόχρονα πάω και για τρέξιμο 2-3 φορές την εβδομάδα. Θα την ρίξω την π...άνα την κοιλιά, θέλει δεν θέλει. :mad:

Δεν είχε και "την" σωματάρα ο Bruce Lee..

Καλα,δες τον εσυ να κανει καμψεις με τα 2 δαχτυλα του ενος χεριου και με κλειστα ποδια με ανεση και μην το παραδεχτεις...

Υπαρχει σε ταινια αυτο,δεν θυμαμαι πως λεγεται.Ειναι αυτη που στο τελος παλευει με τον Καριμ αμπντουλ τζαμπαρ.

Mutilator :shifty:

Καλα,δες τον εσυ να κανει καμψεις με τα 2 δαχτυλα του ενος χεριου και με κλειστα ποδια με ανεση και μην το παραδεχτεις...

Υπαρχει σε ταινια αυτο,δεν θυμαμαι πως λεγεται.Ειναι αυτη που στο τελος παλευει με τον Καριμ αμπντουλ τζαμπαρ.

Μοντάζ ειναι ρε...!!! :p :whistle: :rolleyes:

Δεν είχε και "την" σωματάρα ο Bruce Lee..

:blink: :blink: :blink: Μάλλον δεν τον είχες δει ποτέ να ανοίγει τα "φτερά" του . Ο ανθρωπος ηταν μονο μυς και τιποτα άλλο.

SakisPlayer apo pou to agorases to sygkekrimeno, se poia timi?

Pes mou me liga logia an den bariesai ti akribos kanei to mixanima pou agorases. Einai me bentouzes 'h oxi? Me mpataries 'h reuma?

Polla rotao e? Kala to kleino.. :X

Ego exo ena tis plakas alla kanei douleia pantos (oxi sigoura me ena epaggelmatiko).

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

SakisPlayer apo pou to agorases to sygkekrimeno, se poia timi?

Pes mou me liga logia an den bariesai ti akribos kanei to mixanima pou agorases. Einai me bentouzes 'h oxi? Me mpataries 'h reuma?

Polla rotao e? Kala to kleino.. :X

Ego exo ena tis plakas alla kanei douleia pantos (oxi sigoura me ena epaggelmatiko).

Λοιπόν, το ηλεκτρομυοδιεγερτικό μηχάνημα το πήρα σε εξειδικευμένο κατάστημα με είδη γυμναστικής και το αγόρασα 700 ευρό με την έκπτωση. Εχει 550 προγράμματα και ειναι για Fitness,Massage,Aesthetics, Sport κλπ. Ειναι με 2πλό σέτ ωστε να μπορώ ταυτόχρονα να γυμνάζω 2 μυικές ομάδες. Η κάθεμια έχει 4 ηλεκτρόδια. Επίσης βοηθάει στην αποθεραπεία σε τυχόν θλάσεις που έχουμε υποστεί απο οποιοδίποτε άθλημα ασχολούμαστε. Πάντως δεν θα πρέπει κάποιος να περιμένει πως θα γίνει "φουσκωτός" με παθητική γυμναστική. Ειναι συμπλήρωμα γυμναστικής και σίγουρα περισσότερη αποτελεσματικότητα έχει στον τομέα του αδυνατίσματος η και στην συντήρηση ενος καλοχτισμένου σώματος. Το μηχάνημα που έχω έχει ηλεκτρόδια όπως προείπα και στο σημείο που εφάπτεται με το σώμα μου υπάρχουν κάποιες επιφάνειες απο μια ουσία σαν κόλα που φυσικά ξεκολάει εύκολα όταν τελειώσουμε την άσκηση. Λειτουργεί με μπαταρίες και κρατάνε 4 μέρρες με αρκετή άσκηση. Επίσης μπορώ να κατεβάσω και προγράμματα απο την διεύθυνση της εταιρίας στο διαδύκτιο και έτσι να το αναβαθμίζω και στο μέλλον. Αυτά και περιμένω και αλλες απορείες.

Λοιπόν έχω και εγω τετοιο μηχανημα στο σπιτι το οποιο το ειχα αγορασει πριν τρια χρονια και το διαφημιζουν και τωρα στην τηλεοραση

Εχει 8 υποδοχες και 60 προγραμματα

Τα μηχανηματα αυτα σου κανουν δουλεια οταν κανεις και την απαραιτητη διατροφή (δεν σκιζεσαι στα fast foods και μετα σου φταιει το μηχανημα)

Εγω εχω χασει σε ποντους και σε κιλα με μια ωρα την ημερα

Κανω τρια προγραμματα fitness και κατι αλλα και ειμαι μια χαρα

Ειναι αρκετα ακριβω αλλα τα αξιζει τα λεφτα του

Α, εχει και προγραμμα για "νευροκαβαλικεμα " και relax και αλλα τετοια

φιλικα

• 4 weeks later...
  • 3 years later...
Den iksera oti eixes apantisei edo kai sou esteila kai pm. Tespa.. pesmou se parakalo apo pou to agorases?

epeidh endiaferomai k gw gia to mhxanima ayto me ta 60 programmata an mporouse kapoios na mou steilei kana link na to dw kalytera...k na mou pei k timh...

eyxaristw...

Την ρινοκερίτηδα μου μέσα.

Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά εκτός κι'αν έχετε πρόβλημα υγείας τί το θέλετε αυτό;

Κάντε μύς με την αξία σας, ρίξτε ένα τρεξιματάκι, δυο-τρία χιλιόμετρα στην πισίνα να δείτε αποτελέσματα!

Και ΟΧΙ ότιναναι μετά στο φαί με την δικαιολογία "έκανα πολύ σπορτ, δικαιούμαι να φάω" (μ'αρέσει να το λέω).

Προσωπικά οι ωραίοι νομίζω είναι αυτοί που τους αρέσει να τρώνε και να κάνουν που και που εξερέσεις, δηλαδή κανα σουβλάκι, κανα fast food κλπ, που μπορεί να έχουν 5 κιλά παραπάνω αλλά έχουν καλή και σωστή φυσική κατάσταση, δηλαδή άμα τους πεις "τρέψε μέχρι τελικής πτώσεως" θα κάνουν αρκετά χιλιόμετρα...

Αυτά,

Πάντα φιλικά :)

Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr.

Παιδιά συμφωνώ.Η παθητική γυμναστική σίγουρα δεν έχει τα ίδια καλά αποτελέσματα με τη κανονική.Εγώ πηγαίνω γυμναστήριο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Και οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές αν αυτό είναι το πρόβλημα κάποιων από εσάς.Πέραν της εμφάνισης η γυμναστική κάνει και πολύ καλό στην υγεία.Μη τα περιμένετε όλα να γίνονται ξεκούραστα.

Παιδιά συμφωνώ.Η παθητική γυμναστική σίγουρα δεν έχει τα ίδια καλά αποτελέσματα με τη κανονική.Εγώ πηγαίνω γυμναστήριο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Και οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές αν αυτό είναι το πρόβλημα κάποιων από εσάς.Πέραν της εμφάνισης η γυμναστική κάνει και πολύ καλό στην υγεία.Μη τα περιμένετε όλα να γίνονται ξεκούραστα.

Σωστά τα λες.

Προσωπικά αν μου πεις "βάλε το μηχάνημα και μην κανεις τιποτα, θα αποκτείσεις όμορφο κορμί κλπ" θα σου έλεγα: "πάμε ένα τεννισάκι να σου δείξω εγώ...

Knock out στα 10 λεπτά.

Το έχω δει σε έναν μεγαλύτερο φίλο, δεν αντέχει κι'ας έχει 6pack!

Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr.