guru11 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Μπορεί να είναι ιδιωτική αλλά όλες οι επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων και άλλων φορέων περνάνε μέσα από το δίκτυο της είτε σταθερό είτε κινητό... Ένα νησάκι που ήδη έχει είναι το Φαρμακονήσι και ακολουθεί άλλο ένα προς Χίο μεριά 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 3 minutes ago, guru11 said: Μπορεί να είναι ιδιωτική αλλά όλες οι επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων και άλλων φορέων περνάνε μέσα από το δίκτυο της είτε σταθερό είτε κινητό... Ένα νησάκι που ήδη έχει είναι το Φαρμακονήσι και ακολουθεί άλλο ένα προς Χίο μεριά Στο κινητό δεν θα το έλεγα,αλλά στη σταθερή ο ΟΤΕ σε μικρά νησιά και ειδικότερα σε χωριά είναι μονόδρομος. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Πώς μπορεί να γίνει τι; Δεν είναι ολόκληρες οι βραχονησίδες φυλάκια του στρατού.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 6 minutes ago, georgeavl3 said: Πώς μπορεί να γίνει τι; Δεν είναι ολόκληρες οι βραχονησίδες φυλάκια του στρατού. Poco X3 Pro via Tapatalk Σ' αυτήν την περίπτωση ναι. Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 (edited) 22 minutes ago, georgeavl3 said: Πώς μπορεί να γίνει τι; Δεν είναι ολόκληρες οι βραχονησίδες φυλάκια του στρατού. Poco X3 Pro via Tapatalk Εντός των εγκαταστάσεων του στρατού μπαίνουν γιατί εξυπηρετούν και ανάγκες του,όπως τηλεφωνία και ίντερνετ για υπηρεσιακούς αλλά και ψυχαγωγικούς σκοπούς Edited December 10, 2022 by guru11 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 15 ώρες πριν, guru11 said: Το τελευταίο διάστημα η Cosmote έχει εγκαταστήσει η σχεδιάζει να εγκαταστήσει σταθμούς σε βραχονησίδες τους Ανατολικού Αιγαίου όπου υπάρχουν φυλάκια του ΕΣ.Ετσι και καλύπτει ανάγκες του στρατού αλλά και καλύπτει τρύπες στο δίκτυο τής. Προσπαθεί να γίνει ξανά ελκυστική γιατί μετά τις διαρροές έχασε πολλους πελάτες από σώματα ασφαλείας… 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Κάτι micro που είναι μόνο 2g (Θεσσαλονίκη) θα αναβαθμιστούν με 4g 5g όταν περάσουν ολικά από την πόλη ή θα μείνουν έτσι για να έχουμε gsm στο υπόγειο?Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 10 minutes ago, VasilisSam said: Κάτι micro που είναι μόνο 2g (Θεσσαλονίκη) θα αναβαθμιστούν με 4g 5g όταν περάσουν ολικά από την πόλη ή θα μείνουν έτσι για να έχουμε gsm στο υπόγειο? Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα τις αναβαθμίσουν σε 7G με την μια για να ασχολούνται μέχρι το 2050 με υπόγεια 🤣🤣🤣🤣 Παράθεση Powered by : Vodafone RED Unlimited + VDSL 100, Cosmote Unlimited, F2G, CU, WU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 (edited) On 13/12/2022 at 12:38 ΜΜ, VasilisSam said: Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 BTS 1263 στο cell mapper πίσω από την Αγίας Σοφίας μόνο με 2g. Σε τι χρησιμεύει εκεί?Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Ήμουν και σε εσωτερικό χώρο και σε υπόγειο ακριβώς απέναντι και 4g μόνο από την 1016 γι'αυτό μου έκανε εντύπωση ότι μόνο σε 2g την έπιασα. Επίσης είναι σε τέρμα λάθος γωνία από την Πατριάρχου Ιωακείμ 4 που είναι δεν στέλνει τίποτα προς το 10 (προς Εγνατία) ακόμα και να είχε 4g δεν "βλέπει" εκεί.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Ανατολικη Θεσσαλονίκη, περιοχή Νέας Κρήνης (κοντά στο γήπεδο της Μίκρας) έχει χαθεί 5G, 4G και υπάρχει ασθενές σήμα gsm εδώ και κάποιες ώρες σε δυο συσκευές μου. Μέσα στο σπίτι αλλά και στον δρόμο. Κάποιος άλλος από την περιοχή αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Tasos30 said: Ανατολικη Θεσσαλονίκη, περιοχή Νέας Κρήνης (κοντά στο γήπεδο της Μίκρας) έχει χαθεί 5G, 4G και υπάρχει ασθενές σήμα gsm εδώ και κάποιες ώρες σε δυο συσκευές μου. Μέσα στο σπίτι αλλά και στον δρόμο. Κάποιος άλλος από την περιοχή αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα; Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Just now, iCostas said: Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα Άρα δεν είμαι μόνον εγώ. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών νωρίτερα, το απόγευμα, και μου είπαν πως δεν βλέπουν κάποια βλάβη στο δίκτυο... ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. 5G και 4G δεν υπάρχουν και πιάνω 1 μπάρα GSM στο δρόμο και στο σπίτι γυρνάει σε wifi calling λόγω του σήματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 1 minute ago, Tasos30 said: Άρα δεν είμαι μόνον εγώ. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών νωρίτερα, το απόγευμα, και μου είπαν πως δεν βλέπουν κάποια βλάβη στο δίκτυο... ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. 5G και 4G δεν υπάρχουν και πιάνω 1 μπάρα GSM στο δρόμο και στο σπίτι γυρνάει σε wifi calling λόγω του σήματος. Μέσα στο σπίτι έχω 1 μπάρα 4G, αλλά με ταχύτητες 2-3mbps(από τα 150-200 mbps συνήθως) με ping στον θεό και 5G καθόλου. Οπότε σίγουρα κάτι πάει στραβά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) Παιδιά στην πρωτοβάθμια υποστήριξη τα στραβά τους τα δύο βλέπουν. Την άλλη φορά έκαναν αναβάθμιση και αυτοί έλεγαν βλάβη. Άλλη φορά είχαν βλάβη και δεν έβλεπαν στο σύστημα και αυτά στο κέντρο της Αθήνας. Ζητήστε το τμήμα κάλυψης δικτύου ή όπως αλλιώς το λένε να μιλήσετε με κανένα που ξέρει πραγματικά. Edited 18 Ιανουαρίου by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Vodafone RED Unlimited + VDSL 100, Cosmote Unlimited, F2G, CU, WU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου On 30/9/2022 at 9:09 ΜΜ, MitsosDaBest13 said: Πάντως, η Cosmote θεωρώ έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να παίζει σε αυτά τα σημεία, γιατί έχει πιο πυκνό δίκτυο και πολλά micro... 🙃 + ότι το πυκνό της δίκτυο σου κάνει οικονομία στη μπαταρία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) πηρα μια καρτα σημ whats up και εχω ενεργοποιησει το πακετο για 24 ωρες με 6gb και 1,50 ευρω για να δοκιμασω τις ταχυτητες την εβαλα στο 4g+ modem της tiplink mr600 v2. που εχω . Περιοχη Δασκαλειο Κερατεας Με επιλεγμενη την band 20 βλεπω οτι ειναι μονο 4g και οχι 4g+ με επιλεγμενη την band 7 βλεπω οτι ειναι μονο 4g και οχι 4g+ με επιλεγμενη την band 3 , εχει σημα μονο 4g και οχι 4g+. με επιλεγμενη την band 1 εχει παλι σημα μονο 4g και οχι 4g+ με επιλογη band 1 και band 3 ανοιγει και το 4g+ με αυτοματη επιλογη επιλεξε μονο του την band 1 και εχει σημα 4g+ με την πιο υψηλη ταχυτητα κατεβαζει αρχειο εχω δει και με 12,5mb! εβαλα την καρτα στην συσκευη μου huawei p20 lite και μου εβγαλε 150mbs !! Edited 31 Ιανουαρίου by JOHNMEGARYTHMOS 6 Παράθεση Οσοι εχουνε κοσμοτε double play με χρονο ομιλιας προς κινητα τηλεφωνα , στο my cosmote φαινεται το υπολοιπο αλλα θελει προσοχη !! η ενημερωση των λεπτων ομιλιας δεν γινεται αμεσα αλλα ανα τακτα χρονικα διαστηματα δωστε προσοχη και δειτε την ωρα κα την ημερα της ενημερωσης!! . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) Στα προβληματικά σημεία βλέπετε βελτιώσεις όσοι έχετε προβλήματα με το δίκτυο της εταιρείας; Αυτή η χρονιά θα είναι καταλυτική για το δίκτυο λόγω του ότι θα μπουν αρκετοί νέοι σταθμοί βάσης, θα επεκταθεί το δίκτυο, προσθήκες συχνοτήτων κτλπ. Από το Δεκέμβρη και μετά θα δούμε το αυτόνομο SA στο δίκτυο 5G της Cosmote. Edited 31 Ιανουαρίου by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Εδώ και λίγες μέρες έχω θέμα με έναν συγκεκριμένο αριθμό. Αν καλέσω εγώ μετά από 10 δευτερόλεπτα ομιλίας αρχίζει και κάνει διακοπές. Αν με καλέσει αυτό το νούμερο, παίζει κανονικά. Το δικό μου είναι whats up με volte και το άλλο νούμερο vodafone συμβόλαιο. Xiaomi κινητά και τα 2. Το θέμα είναι με κανέναν άλλον ούτε εγώ ούτε αυτός δεν έχουμε θέμα, όπως δεν είχαμε και μεταξύ μας εδώ και χρόνια. Δοκίμασα και χωρίς handfree, και χωρίς volte και είναι το ίδιο, και μάλιστα και σε διαφορετικές κυψέλες. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου πηρα μια καρτα σημ whats up και εχω ενεργοποιησει το πακετο για 24 ωρες με 6gb και 1,50 ευρω για να δοκιμασω τις ταχυτητες την εβαλα στο 4g+ modem της tiplink mr600 v2. που εχω . Περιοχη Δασκαλειο Κερατεας Με επιλεγμενη την band 20 βλεπω οτι ειναι μονο 4g και οχι 4g+ με επιλεγμενη την band 7 βλεπω οτι ειναι μονο 4g και οχι 4g+ με επιλεγμενη την band 3 , εχει σημα μονο 4g και οχι 4g+. με επιλεγμενη την band 1 εχει παλι σημα μονο 4g και οχι 4g+ με επιλογη band 1 και band 3 ανοιγει και το 4g+ με αυτοματη επιλογη επιλεξε μονο του την band 1 και εχει σημα 4g+ με την πιο υψηλη ταχυτητα κατεβαζει αρχειο εχω δει και με 12,5mb! εβαλα την καρτα στην συσκευη μου huawei p20 lite και μου εβγαλε 150mbs !! Και γώ στο αυτόματο το έχω. Ίδιο ρούτερ. Αν πιάσει 4G+ θα το δεις στα LED θα σου ανάψει το 4G+ αν γίνει καμιά αλλαγή στην κεραία που πιάνεις. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Καλησπερα σε ολους Ο αδερφος μου εκανε φορητοτητα πριν 2 μηνες απο wind σε cosmote λογο cosmote tv και εβαλε και το κινητο του στο προγραμμα gigamax, 5GBμε το σταθερο ολα πανε παρα πολυ καλα. Με το κινητο εχει τεραστια προβληματα. (τα παρακατω συμβαινουν μεσα στην πολη) Στο σπιτη οριακα με 1 γραμμη σηματος πολλες φορες δεν ακουγεται κατα την συνομιλια καποιες φορες πεφτει και η γραμμη.Ιντερνετ στο κινητο ουτε λογος.... Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι στο μαγαζι (αποσταση 400μ απο το σπιτι),επισης 1 γραμμη και τα προβληματα που αναφερα στο σπιτι. Το θεμα ειναι οτι λογο του επαγγελματος μιλαει με πελατες και συνεργεια και ανταλλαζει αρχεια κατι το οποιο δεν μπορει να κανει τωρα 2 μηνες!δοκιμασε με την εξυπηρετιση και του λεγανε κατι του τυπου "καταγραψε μας την ωρα που επεσε η γραμμη,την ωρα που επεσε το ιντερνετ κτλ κτλ. ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ δλδ. Τι μπορει να κανει? η εξυπηρετηση κοροιδευει αν και γνωριζει πολυ καλα το προβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου (edited) 35 minutes ago, mastorantza said: Καλησπερα σε ολους Ο αδερφος μου εκανε φορητοτητα πριν 2 μηνες απο wind σε cosmote λογο cosmote tv και εβαλε και το κινητο του στο προγραμμα gigamax, 5GBμε το σταθερο ολα πανε παρα πολυ καλα. Με το κινητο εχει τεραστια προβληματα. (τα παρακατω συμβαινουν μεσα στην πολη) Στο σπιτη οριακα με 1 γραμμη σηματος πολλες φορες δεν ακουγεται κατα την συνομιλια καποιες φορες πεφτει και η γραμμη.Ιντερνετ στο κινητο ουτε λογος.... Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι στο μαγαζι (αποσταση 400μ απο το σπιτι),επισης 1 γραμμη και τα προβληματα που αναφερα στο σπιτι. Το θεμα ειναι οτι λογο του επαγγελματος μιλαει με πελατες και συνεργεια και ανταλλαζει αρχεια κατι το οποιο δεν μπορει να κανει τωρα 2 μηνες!δοκιμασε με την εξυπηρετιση και του λεγανε κατι του τυπου "καταγραψε μας την ωρα που επεσε η γραμμη,την ωρα που επεσε το ιντερνετ κτλ κτλ. ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ δλδ. Τι μπορει να κανει? η εξυπηρετηση κοροιδευει αν και γνωριζει πολυ καλα το προβλημα. Για μελλοντική αναφορά, πριν από φορητότητα σε κινητή είναι χρήσιμο να κάνει κάποιος δοκιμή με το νέο δίκτυο στους χώρους που κινείται (πχ σπίτι/δουλειά). Αφού αυτό δεν έγινε, η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι να προσπαθήσει να δουλέψει με VoWiFi, θεωρώντας βεβαίως ότι έχει διαθέσιμο WiFi στα δύο σημεία. Για κάποιο λόγο και το VoWiFi της Cosmote έκανε λίγα νερά σε αρκετούς συνδρομητές το τελευταίο διάστημα, αλλά φαίνεται να έχει αποκατασταθεί. Εάν το τηλέφωνό του το υποστηρίζει, καλό είναι να το ενεργοποιήσει. Η τρίτη επιλογή είναι να βάλει και δίκτυο άλλου παρόχου, είτε με δεύτερη κάρτα, είτε να κάνει φορητότητα μόνο για το κινητό σε εταιρεία που έχει καλύτερη λήψη εκεί που τον ενδιαφέρει. Εάν είναι μέσα στο πρώτο δίμηνο, το τέλος πρόωρης διακοπής είναι σχετικά μικρό, αν και πιθανόν να έχει και εκπτώσεις από συνδυαστικό πακέτο που θα χαθούν. edit: για πληρότητα, μπορεί να προσπαθήσει να κάνει φορητότητα ατελώς λόγω κακής κάλυψης, αλλά η εμπειρία δείχνει ότι οι πάροχοι γενικά δεν το κάνουν πολύ εύκολο. Εάν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, το συζητάμε και περισσότερο. Edited 26 Φεβρουαρίου by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 36 minutes ago, mastorantza said: Καλησπερα σε ολους Ο αδερφος μου εκανε φορητοτητα πριν 2 μηνες απο wind σε cosmote λογο cosmote tv και εβαλε και το κινητο του στο προγραμμα gigamax, 5GBμε το σταθερο ολα πανε παρα πολυ καλα. Με το κινητο εχει τεραστια προβληματα. (τα παρακατω συμβαινουν μεσα στην πολη) Στο σπιτη οριακα με 1 γραμμη σηματος πολλες φορες δεν ακουγεται κατα την συνομιλια καποιες φορες πεφτει και η γραμμη.Ιντερνετ στο κινητο ουτε λογος.... Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι στο μαγαζι (αποσταση 400μ απο το σπιτι),επισης 1 γραμμη και τα προβληματα που αναφερα στο σπιτι. Το θεμα ειναι οτι λογο του επαγγελματος μιλαει με πελατες και συνεργεια και ανταλλαζει αρχεια κατι το οποιο δεν μπορει να κανει τωρα 2 μηνες!δοκιμασε με την εξυπηρετιση και του λεγανε κατι του τυπου "καταγραψε μας την ωρα που επεσε η γραμμη,την ωρα που επεσε το ιντερνετ κτλ κτλ. ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ δλδ. Τι μπορει να κανει? η εξυπηρετηση κοροιδευει αν και γνωριζει πολυ καλα το προβλημα. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω αν έχει συμβατή συσκευή μπορεί να ενεργοποιήσει το WiFi calling για να μπορεί τουλάχιστον να μιλάει σε αυτά τα σημεία και να κάνει την δουλειά του. Επίσης μπορεί να καλέσει την τεχνική υποστήριξη 13788 που είναι χωρίς χρέωση και να ξανά αναφέρει το πρόβλημα και να ζητήσει να αποδεσμευτεί πρόωρα. Αν δεν γίνει κάτι μπορεί να δοκιμάσει και με μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts