Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1:05 ήρθε το 3G Το 2G ακόμα αγνοείται!

Εdit: 1:40 ήρθε και το 2G,4G

Edited by cocu

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό που είχε πει κάπου,ότι ενώ είναι η συσκευή ανοιχτή... να λέει στον άλλο που καλεί ότι είναι.κλειστό;έχει καταντήσει πολύ κουραστικό.. Και πλέον χρεωσιμω Γιατί αναγκάζεσαι και του παίρνω Εγώ πίσω τηλέφωνο

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό που είχε πει κάπου,ότι ενώ είναι η συσκευή ανοιχτή... να λέει στον άλλο που καλεί ότι είναι.κλειστό;έχει καταντήσει πολύ κουραστικό.. Και πλέον χρεωσιμω Γιατί αναγκάζεσαι και του παίρνω Εγώ πίσω τηλέφωνο

Ναι φίλε μου, υπάρχει και σε εμένα το φαινόμενο αυτό. Στην κοσμοτέ δεν βρήκαν την άκρη και τους είπα να κάνουν ένα reset στη γραμμή. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό λειτούργησε.

ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ.

Τάσος

Στο τίτλο του τοπικ γιατί σβήστηκε το όνομα του δικτύου;; καλύτερα να γράφει cosmote :ενημέρωση για κάλυψη.... Γιατί το σβήσατε;

Παιδιά έχω πρόβλημα με τα δεδομένα της κοσμοτε.Αργούν πολύ και στα μυνήματα στο fb,viber κτλ μόνο στην πλοήγηση είναι κάπως καλύτερα.φταίει η κοσμοτε η το κινητό μου?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

εν έτη 2014 και δεν έχει σήμα μέσα στα τούνελ στο μετρό...

Σε λίγο δεν θα έχει ούτε στις αποβάθρες. Έχουν διαμαρτυρηθεί οι μηχανοδηγοί για πονοκεφάλους επειδή οι κεραίες είναι δίπλα στο κεφάλι τους όταν σταματάει το τρένο να ανεβάσει/κατεβάσει κόσμο.

Σε λίγο δεν θα έχει ούτε στις αποβάθρες. Έχουν διαμαρτυρηθεί οι μηχανοδηγοί για πονοκεφάλους επειδή οι κεραίες είναι δίπλα στο κεφάλι τους όταν σταματάει το τρένο να ανεβάσει/κατεβάσει κόσμο.

:lol::lol: Ελπίζω να κάνεις πλάκα... :wacko:

Samsung S21 Ultra

:lol::lol: Ελπίζω να κάνεις πλάκα... :wacko:

Στο ότι διαμαρτυρήθηκαν όχι, δεν κάνω πλάκα. Στο αν θα βγουν δεν ξέρω τι έχει αποφασιστεί.

• 3 weeks later...

αυτη η cosmote ειναι απαραδεχτη

στη καλλιθεα εχουμε θεμα με το 3G δικτυο και υποτιθετε οτι το φτιαχνουν και μετα απο δυο μερες το πολυ παλι τα ιδια

και μαλιστα θελουν να μου πουλησουν και το Τελειο Σημα και καλα τα γιδια

Το ίδιο συμβαίνει και με μια κεραία στην Κατερίνη!Δουλεύει 2 μέρες και μετα σταματάει μετά από 2-3 μέρες ξαναεπανέρχεται και φτου και από την αρχή!

Το ίδιο συμβαίνει και με μια κεραία στην Κατερίνη!Δουλεύει 2 μέρες και μετα σταματάει μετά από 2-3 μέρες ξαναεπανέρχεται και φτου και από την αρχή!
Και δε φτανει που ειναι προβλημα δικο τους μου λενε και τις απιθανες λυσεις να μη χρησιμοποιω 3G Η να αγορασω το φουλ σημα με 90 ευρω και αντε και το πηρα και στο σπιτι μου εχω σημα....εξω πως θα εχω ?

Σερρες τραγικο το δικτυο επισης δεν υπαρχει 3G πουθενα εκτος απο το κεντρο της πολης.ειδικα σε χωρια του δημου Εμμ παππα που εχω κινηθει το σημα ειναι ανυπαρκτο.

• 2 months later...
Εδώ και δέκα μέρες δεν έχω καθόλου σήμα μέσα στο σπίτι μου!!!Ανω Πετράλωνα.Τους έχω πάρει 3 φορές και δεν ξέρουν πότε θα φτιαχτεί το πρόβλημα.Θέλουν να μου πασάρουν το Τέλειο σήμα.

Εδώ και δέκα μέρες δεν έχω καθόλου σήμα μέσα στο σπίτι μου!!!Ανω Πετράλωνα.Τους έχω πάρει 3 φορές και δεν ξέρουν πότε θα φτιαχτεί το πρόβλημα.Θέλουν να μου πασάρουν το Τέλειο σήμα.

δοκιμασε να κλειδωσεις το κινητο σου στο gsm μονο αμα το εχεις στην διπλη λειτουργια μηνπως εχει καλυτερο σημα το απλο gsm .. επισης αμα δεν καταφερεις κατι μπορεις να παρεις και το κοσμοτε για το σπιτι τον εξοπλισμο αλλα θα πρεπει να βγαζεις και να βαζεις καρτες... εγω στην θεση θα επαιρνα το φουλ σημα.. ή θα εβαζα λεπτα προς κινητα στο σταθερο μου τηλεφωνο και θα επαιρνα απο αυτο.. ή στα σταθερα τηλεφωνα εαν ειχα απεριοριστα στο σταθερο μου..

Έχω 2 ερωτήσεις.

Καταρχάς, έχει κανείς τώρα τελευταία πρόβλημα με dropped calls και χάλια ποιότητα;

Επίσης... Έχει τύχει σε κανέναν να τον πάρει κάποιος τηλ, να μη δείξει αριθμό και να βγάζει απόκρυψη και μόλις κλείσει να τον πάρει καπάκι το άτομο που τον καλεί;

Εχω και γω παρομοιο προβλημα δεν κανει μονο dropcall αλλα οταν ειμαι στο ιντερνετ που πιανει και με Ε μονο πεφτει το σημα παλι . ειχα ενα iphone 4 οταν το πρωτοπαρατηρησει ,λεω προβλημα κεραιας , περνω μια απο το ebay τη βαζω στο κινητο , βελτιωθηκε πολυ το wifi να(αφου ειναι και η ιδια κεραια ) το σημα λιγο καλυτερα απλα δεν εκανε τοσο συχνα drop στις κλησεις . λεω θεμα κινητου . Τελοσπαντων αλλαξα και κινητο αφου το ειχα προγραμματισει ανεξαρτητως του θεματος πηρα ενα thl t100 και γινονται παλι τα ιδια . ειμαι συνδρομητης cosmote και δεν μπορω να αλλαξω επιδη ειναι ετερικο .

Έχω 2 ερωτήσεις.

Καταρχάς, έχει κανείς τώρα τελευταία πρόβλημα με dropped calls;

Είναι τα μόνιμα προβλήματα μου!!!! Αν δεν είχα τη φοιτητική προσφορά θα είχα αλλάξει εδώ και καιρό σε vodafone..

Κι άντε όταν πέφτει η γραμμή, ξαναπαίρνω τηλ.. Αλλά είναι αδιανόητο να με παίρνουν τηλέφωνο 2-3 φορές και να τους λέει ότι είναι κλειστό!! Είχα στείλει και mail να μου απαντήσουν γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπαν ότι είναι ή πρόβλημα συσκευής ή πρόβλημα sim. Συσκευής δεν είναι γιατί μου το έκανε και με το προηγούμενο κινητό μου, και sim άλλαξα πριν ένα χρόνο γιατί ήθελε micro sim..

Έλεος...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• 2 weeks later...
Από σήμερα υπάρχει κάλυψη 4G στην πόλη των Γιαννιτσών! Σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα μου φάνηκε το πρωί, αλλά είναι απολύτως αληθινό. Με το Lumia 920 ένα πρώτο speedtest είχε αποτέλεσμα 35Mbps download...:cool:

Για σου ρε πατριώτη με τα ψέματα σου. Όταν τα Γιαννιτσά πήραν 3g μετα απο 2 χρόνια που κυκλοφορήσει κ αυτό μονο στο σημείο της πλατείας. Φαντασου πότε θα ερθει το σήμα πλήρως στην πόλη

Για σου ρε πατριώτη με τα ψέματα σου. Όταν τα Γιαννιτσά πήραν 3g μετα απο 2 χρόνια που κυκλοφορήσει κ αυτό μονο στο σημείο της πλατείας. Φαντασου πότε θα ερθει το σήμα πλήρως στην πόλη

Κανένα ψέμα αγαπητέ φίλε...Φουλ 4G σήμα σε όλο το κέντρο της πόλης αλλά και στο σπίτι μου αυτη τη στιγμή (μένω περιοχή Αγ. Παρασκευής). Στη διάθεση σου όποτε θέλεις να το δείς με τα μάτια σου...

Από σήμερα υπάρχει κάλυψη 4G στην πόλη των Γιαννιτσών! Σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα μου φάνηκε το πρωί, αλλά είναι απολύτως αληθινό. Με το Lumia 920 ένα πρώτο speedtest είχε αποτέλεσμα 35Mbps download...:cool:

πολύ καλό αλλά να το χαίρονται όταν πουλάν τόσο ακριβά τα ελάχιστα gb data για χρήση 4g.