KostasDj_2 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 πάντως κάτι πρέπει να γίνεται...Τα βράδια δεν δουλεύει το υπόλ λόγω "εργασιών αναβάθμισης του συστήματος" Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 καλησπέρα σε όλους! εδω και 4χρονια είμαι συνδρομητής στην cosmote και ποτε δεν ειχα πρόβλημα με το σήμα (στο σπίτι μου, πολίχνη Θεσσαλονίκης) και εδώ και 3 μέρες γινεται το εξής απίθανο... εχω τέρμα σήμα (όπως πάντα) ακούω αψογα τον συνομιλητή μου αλλα αυτός δεν με ακούει... δηλαδή με ακουει με διακοπές τόσο πολλες που δεν βγαίνει άκρη :mad: και αυτο συμβαινει και με την σύνδεση μου (με κιν. νοκια 5310) και με το what's up μου (με κινητο νοκια 2630)! αλλαξα και συσκευες (motorola mpx220) και πάλι το ίδιο... πήρα λοιπον στο 1212 να δηλώσω το πρόβλημα... μετα απο 5 λεπτη συνομιλια μου ειπαν οτι το γνωρίζουν και οτι το διορθώνουν το προβλημα άμεσα... την επόμενη μερα και μετα απο πολλές κλήσεις με διακοπές:mad: (πάντα για τον συνομιλητη και με τέρμα σημα) ξαναπήρα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει καμία αναφορα για το πρόβλημα και οτι δεν το γνωρίζουν... :mad: το ξανα-αναφέρω λοιπόν και μου λενε οτι θα το προωθησουν στο τεχνικο τμημα... την επόμενη μέρα ξαναπέρνω αφου το πρόβλημα παρέμενε και φυσικά μου λενε οτι δεν υπαρχει καμια καταγεγραμμένη αναφορά του θέματος... δηλαδη τα ίδια... :chair: αυτήν την φορά όμως (αφου με πηραν στο σταθερό γιατι δεν με άκουγαν απο τις διακοπές...) μου υποσχέθηκαν οτι θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμημα και αφου μου ζητησαν τους αριθμους μου , συνδεσης,καρτας και σταθερο μου ειπαν οτι το πολυ σε δύο μερες θα με καλέσουν για να μου πουν αν λύθηκε το πρόβλημα η τι γίνεται τελος πάντων... σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα εχουν σπάσει τα νεύρα μου... :( εχετε ξανα-συναντήσει τέτοιο πρόβλημα? ειδικά σε μέρος που τόσα χρονια ηταν όλα άψογα? ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 καλησπέρα σε όλους! εδω και 4χρονια είμαι συνδρομητής στην cosmote και ποτε δεν ειχα πρόβλημα με το σήμα (στο σπίτι μου, πολίχνη Θεσσαλονίκης) και εδώ και 3 μέρες γινεται το εξής απίθανο... εχω τέρμα σήμα (όπως πάντα) ακούω αψογα τον συνομιλητή μου αλλα αυτός δεν με ακούει... δηλαδή με ακουει με διακοπές τόσο πολλες που δεν βγαίνει άκρη :mad: και αυτο συμβαινει και με την σύνδεση μου (με κιν. νοκια 5310) και με το what's up μου (με κινητο νοκια 2630)! αλλαξα και συσκευες (motorola mpx220) και πάλι το ίδιο... πήρα λοιπον στο 1212 να δηλώσω το πρόβλημα... μετα απο 5 λεπτη συνομιλια μου ειπαν οτι το γνωρίζουν και οτι το διορθώνουν το προβλημα άμεσα... την επόμενη μερα και μετα απο πολλές κλήσεις με διακοπές:mad: (πάντα για τον συνομιλητη και με τέρμα σημα) ξαναπήρα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει καμία αναφορα για το πρόβλημα και οτι δεν το γνωρίζουν... :mad: το ξανα-αναφέρω λοιπόν και μου λενε οτι θα το προωθησουν στο τεχνικο τμημα... την επόμενη μέρα ξαναπέρνω αφου το πρόβλημα παρέμενε και φυσικά μου λενε οτι δεν υπαρχει καμια καταγεγραμμένη αναφορά του θέματος... δηλαδη τα ίδια... :chair: αυτήν την φορά όμως (αφου με πηραν στο σταθερό γιατι δεν με άκουγαν απο τις διακοπές...) μου υποσχέθηκαν οτι θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμημα και αφου μου ζητησαν τους αριθμους μου , συνδεσης,καρτας και σταθερο μου ειπαν οτι το πολυ σε δύο μερες θα με καλέσουν για να μου πουν αν λύθηκε το πρόβλημα η τι γίνεται τελος πάντων... σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα εχουν σπάσει τα νεύρα μου... :( εχετε ξανα-συναντήσει τέτοιο πρόβλημα? ειδικά σε μέρος που τόσα χρονια ηταν όλα άψογα? ευχαριστώ... Όπως το βλέπω μάλλον υπάρχουν τα εξής πιθανά πρόβληματα στο Uplink δηλ. ο σταθμός βάσης δε λαμβάνει σωστά: 1. ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΑΣΗΣ. Δεδομένου ότι οι κεραίες λήψης είναι διαφορετικές από εκείνες της εκπομπής (ασχέτως αν βρίσκονται μέσα στο ίδιο κάλυμμα) το πρόβλημα θα είναι στους πομποδέκτες. Χάθηκε το RX diversity,κύκλωμα ενισχυτών λήψης κ.τ.λ. Το ισχυρό σήμα λήψης στο κινητό σου δε σημαίνει ότι ο σταθμός σε λαμβάνει με αντίστοιχα ισχυρό σήμα. 2. ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ. Υπάρχει κάποια δυνατή παρεμβολή στις συγκεκριμένες συχνότητες είτε από κακό σχεδιασμό δικτύου της ίδιας της εταιρείας (πρόσφατες αλλαγές στην ίδια ή τις διπλανές κυψέλες) ή από κάποια άλλη άγνωστη πηγή. Το κινητό λόγω χαμηλότερης ισχύος εκπομπής συνήθως επηρεάζεται πρώτο από τις παρεμβολές. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει τεχνικός να επισκεφθεί την περιοχή ώστε να πραγματοποιήσει δοκιμαστικές κλήσεις (Test Calls) και να διερευνήσει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Εδω στη Σερρες η κοσμοτε εχει μεγαλο προβλημα (δεν ξερω μπορει και οι υπολοιποι) ειδικα τα καρτοκινητα. Μετα απο μια διακοπη ρευνατος τα καρτοκινητα εινα πλεον νεκρα παρολο που επανηλθε το ρευμα. Η μονη εφικτη επικοινωνια ειναι συμβολαιο με συμβολαιο και παλι τα μισα μηνυματα δεν φτανουν ποτε..Ελπιζω να το φτιαξουν γρηγορα γιατι δεν μας βλεπω καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Εδω στη Σερρες η κοσμοτε εχει μεγαλο προβλημα (δεν ξερω μπορει και οι υπολοιποι) ειδικα τα καρτοκινητα. Μετα απο μια διακοπη ρευνατος τα καρτοκινητα εινα πλεον νεκρα παρολο που επανηλθε το ρευμα. Η μονη εφικτη επικοινωνια ειναι συμβολαιο με συμβολαιο και παλι τα μισα μηνυματα δεν φτανουν ποτε..Ελπιζω να το φτιαξουν γρηγορα γιατι δεν μας βλεπω καλα!! Δεν ηθελα να το αναφερω μιας και υπήρχε η διακοπη αλλα ναι ,πραγματικά μολις επεσε η ηλεκτροδότηση στην πολη (θεσσαλονικη-καβαλα-σερρεσ) τελειωσε και η cosmote παρολου που ειχα full σημα 3G. Παρατήρησα οτι τις τελευταιες 3 ημερες εχει βελτιωθεί οχι ομως διορθωθεί το προβλημα με το φορτωμένο δίκτυο της cosmote :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ναι το θεμα αυτο ειναι να αναφερουμε τα προβληματα του δικτυου και υπαρχει σοβαρο προβλημα σημερα..Ελπιζω να το φτιαξουν!! Στη Θεσσαλονικη υπαρχει αναλογο προβλημα η ειναι μονο εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ναι το θεμα αυτο ειναι να αναφερουμε τα προβληματα του δικτυου και υπαρχει σοβαρο προβλημα σημερα..Ελπιζω να το φτιαξουν!! Στη Θεσσαλονικη υπαρχει αναλογο προβλημα η ειναι μονο εδω? Mα το πρόβλημα εχει κλείσει μήνα και ειναι σοβαρο, σήμερα δικαιολογούνται :lol: Ουτε θεσσαλονικη μπορουσαν να τηλεφωνήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Mα το πρόβλημα εχει κλείσει μήνα και ειναι σοβαρο, σήμερα δικαιολογούνται :lol: Ουτε θεσσαλονικη μπορουσαν να τηλεφωνήσουν. Nαι σημερα δικαιολογουνται αλλα να μην επαναπαυτουν και να το διορθωσουν γιατι θα μας ερθει ενα φεσι στο συμβολαιο...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Παρατήρησα οτι τις τελευταιες 3 ημερες εχει βελτιωθεί οχι ομως διορθωθεί το προβλημα με το φορτωμένο δίκτυο της cosmote :!: Kαι γω.Προχθες 1 απορριψη, χθες μονο 2 απορριψεις, και σημερα καμια! Να ανυσηχω??:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Kαι γω.Προχθες 1 απορριψη, χθες μονο 2 απορριψεις, και σημερα καμια! Να ανυσηχω??:p:p Και εγω αισθάνομαι άβολα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Mακαρι να να μην ειναι προσωρινο και οντως να κανουν κατι και ας μην το χω συνηθησει:p Χαλαλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς στο καλό,όλως τυχαίως,όταν συμβαίνουν έντονα καιρικά φαινόμενα(καταιγίδες,χιονοπτώσεις,χαλαζοπτώσεις κλπ,κλπ)οι μόνοι σταθμοί βάσης που υπολειτουργούν/χαλάν είναι της Κοσμοτέ ενω των άλλων 2 λειτουργούν κανονικά; :lol: Έχω υπόψιν μου αρκετές περιπτώσεις,γι'αυτό το λέω... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εδώ και 2 μέρες δεν είχα πρόβλημα με τις κλήσεις κ τις αναφορές μυνημάτων.. Λέτε να ξύπνησαν EΠITEΛOYΣ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς στο καλό,όλως τυχαίως,όταν συμβαίνουν έντονα καιρικά φαινόμενα(καταιγίδες,χιονοπτώσεις,χαλαζοπτώσεις κλπ,κλπ)οι μόνοι σταθμοί βάσης που υπολειτουργούν/χαλάν είναι της Κοσμοτέ ενω των άλλων 2 λειτουργούν κανονικά; :lol: Έχω υπόψιν μου αρκετές περιπτώσεις,γι'αυτό το λέω... :rolleyes: Παντως χθες στις Σερρες στην διακοπη ρευματος και μετα η βονταφον λειτουργουσε κανονικα δεν ειχα κανενα προβλημα:) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Παντως εστρωσε η κατασταση..Πλεον το δικτυο λειτουργει ευτυχως κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis17 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Παιδιά και εμένα έχει κάτι μέρες να κάνει νερά λειτουργεί κανονικά εδσώ κρήτη. Τι έγινε το εφτιαξαν??? τι να κάνω να προχωρήσω τη φορητότη ή να την αφήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Παιδιά και εμένα έχει κάτι μέρες να κάνει νερά λειτουργεί κανονικά εδσώ κρήτη. Τι έγινε το εφτιαξαν??? τι να κάνω να προχωρήσω τη φορητότη ή να την αφήσω? Περιμενε λιγες ημερες ακομη! Ισως κατι πανε νε κανουν αλλα μπορει και να εγιναν πολλες φορητοτητες και να αποφορτιστηκε το δικτυο. Περιμενε λιγο και μετα βλεπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Από ό,τι έμαθα, υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με τον τερματισμό κλήσεων, το οποίο λύθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, οπότε λογικά η κατάσταση εξομαλύνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 καλησπέρα σε όλους! εδω και 4χρονια είμαι συνδρομητής στην cosmote και ποτε δεν ειχα πρόβλημα με το σήμα (στο σπίτι μου, πολίχνη Θεσσαλονίκης) και εδώ και 3 μέρες γινεται το εξής απίθανο... εχω τέρμα σήμα (όπως πάντα) ακούω αψογα τον συνομιλητή μου αλλα αυτός δεν με ακούει... δηλαδή με ακουει με διακοπές τόσο πολλες που δεν βγαίνει άκρη :mad: και αυτο συμβαινει και με την σύνδεση μου (με κιν. νοκια 5310) και με το what's up μου (με κινητο νοκια 2630)! αλλαξα και συσκευες (motorola mpx220) και πάλι το ίδιο... πήρα λοιπον στο 1212 να δηλώσω το πρόβλημα... μετα απο 5 λεπτη συνομιλια μου ειπαν οτι το γνωρίζουν και οτι το διορθώνουν το προβλημα άμεσα... την επόμενη μερα και μετα απο πολλές κλήσεις με διακοπές:mad: (πάντα για τον συνομιλητη και με τέρμα σημα) ξαναπήρα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει καμία αναφορα για το πρόβλημα και οτι δεν το γνωρίζουν... :mad: το ξανα-αναφέρω λοιπόν και μου λενε οτι θα το προωθησουν στο τεχνικο τμημα... την επόμενη μέρα ξαναπέρνω αφου το πρόβλημα παρέμενε και φυσικά μου λενε οτι δεν υπαρχει καμια καταγεγραμμένη αναφορά του θέματος... δηλαδη τα ίδια... :chair: αυτήν την φορά όμως (αφου με πηραν στο σταθερό γιατι δεν με άκουγαν απο τις διακοπές...) μου υποσχέθηκαν οτι θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμημα και αφου μου ζητησαν τους αριθμους μου , συνδεσης,καρτας και σταθερο μου ειπαν οτι το πολυ σε δύο μερες θα με καλέσουν για να μου πουν αν λύθηκε το πρόβλημα η τι γίνεται τελος πάντων... σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα εχουν σπάσει τα νεύρα μου... :( εχετε ξανα-συναντήσει τέτοιο πρόβλημα? ειδικά σε μέρος που τόσα χρονια ηταν όλα άψογα? ευχαριστώ... Πρόβλημα τέλος... (εδώ και δύο μέρες και σήμερα με πήραν και τήλ. απο την cosmote για να με ρωτήσουν αν λύθηκε... ) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Καλησπέρα ! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν είναι εύκολο και να μου πείτε αν τυχόν έχετε το ίδιο πρόβλημα. Έχω κάρτα 2 σε ένα στην πρωτη γραμμή έχω το συμβόλαιο και στην δεύτερη το καρτοκινητό.Εδώ και μερικές μέρες μου παρουσιάσε το εξής πρόβλημα.Δέν εμφανίζεται το εικονίδιο της κοσμοτέ στο μενού της συσκευής μου (νόκια 3120)! Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση της κοσμοτέ και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα της συσκευής και φυσικά με παρέπεμψαν στην νόκια! Είναι δυνατόν αυτό να είναι θέμα λογισμικού και να μην βγαίνει το εικονίδιο της κοσμοτέ από την μία μέρα στην άλλη? Φυσικά πλέον δεν έχω την δυνατότητα να γυρίσω τις γραμμές μου άν και μπορώ ναδεχτώ κλήσεις από το καρτοκινητό το οποίο έχω προώθημένο στη σύνδεση! Θα περιμένω τις απόψεις σας! Φιλικά Χρήστος Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 έκανες μήπως αναβάθμιση λογισμικού στη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 όχι πρόσφατα από την τελευταία αναβάθμιση και μετά το 2 σε 1 λειτουργούσε κανονικά.Απλά ένα πρώί στάμάτησε να υπάρχει το εικονίδιο! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Η Cosmote Στα Χανια ειναι στην ιδια καλη κατασταση που ειναι και η vodafone απο σημα??? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Η Cosmote Στα Χανια ειναι στην ιδια καλη κατασταση που ειναι και η vodafone απο σημα??? Σε γενικές γραμμές ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Στην επισιμη ιστοσελιδα της Κοσμοτε γραφεται Πληθυσμιακη καλυψη 99,8% Που μπορω να δω τις διαφορες στην καλυψη σε σχεση με πριν (99,6%);:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts