Jump to content

Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos)

x_vagos_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά!

Υπέροχες οι όλες οι τελευταίες..

Auto, Snapseed

33917707652_8894ea3f89_c.jpg20170412_165949-01 by Jimmy V10, on Flickr

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

delka1 πολύ όμορφο τοπίο. Εγώ θα έπαιζα και με τα κλαδιά, κάνοντας focus πάνω τους, και έντονο defocus στο τοπίο...

Σε ευχαριστώ. Ειναι από Πόρτο ράφτη. Ωραία ιδέα. Θα το έχω υπόψιν.

Νίκο, δεν είχα μπει νωρίτερα.

Βλέπω έχεις φτάσει ως ένα σημείο. ;) Εκεί στο Share το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να αντιγράψεις τον κώδικα που λέει στο BBCode. Διάλεξε και την δεύτερη Medium επιλογή. Είναι η κατάλληλη για να μας δείχνει εμάς εδώ την μικρογραφία της φωτογραφίας σου χωρίς να την αλλοιώνει και χωρίς να είναι τεράστια.

Amyntaios πού είναι αυτό;

delka ;)

Δυο ακόμη από την σημερινή βόλτα στο Καβούρι:

Honor 8 DNG περασμένες από Snapseed

34076526655_446e16f031_z.jpgBaobab by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

34076529195_74d017fe53_z.jpgYellow-Blue-Green by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Edited by x_vagos_x

@Nikos: Ωραίο μέρος φαίνεται. πού είναι; :)

-αν σου φαίνεται θολή, δοκίμαζε κάτω από τον κώδικα πριν τον αντιγράψεις να επιλέξεις κάποιο άλλο μέγεθος. Αν η μικρογραφία ξεπερνά σε πλάτος το πλάτος του forum τότε της κάνει κάποιο resize και "χάνεται" λίγη λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να μην φαίνεται όσο εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία ;) Εγώ, όπως ξαναείπα επιλέγω το μεσαίο Medium από τις τρεις Medium επιλογές που δίνει το Flickr.

@Stxio: το DNG είναι το "RAW" που λέμε στη φωτογραφία.

Είναι ασυμπίεστο το αρχείο όπως το καταγράφει ο σένσορας, με ελάχιστη έως καθόλου επεξεργασία από τη συσκευή σε αλγοριθμικό επίπεδο.

Τα θετικά είναι πως καταγράφει περισσότερη λεπτομέρεια, ή αν θες, δεν σβήνει όση λεπτομέρεια σβήνει το Jpeg (λόγω συμπίεσης). Έτσι, μια φωτογραφία που έχει σκοτεινά σημεία, μπορείς να την διορθώσεις ανεβάζοντας τα Shadows. Βέβαια, τα καμμένα λευκά δεν τα επαναφέρεις, οπότε καλύτερα να τραβάς υπο-φωτισμένες και να επαναφέρεις τις σκιές παρά το αντίθετο.

Στα αρνητικά: είναι 22mb κάθε αρχείο, στο Honor μας πρέπει να είσαι σε Pro mode συνέχεια (ενώ η κάμερα ανοίγει by default στο απλό mode. Έχω χάσει αρκετές λήψεις που θα ήθελα να έχω σε dng λόγω αυτού). Επίσης, θα παρατηρήσεις πως χωρίς να πειράξεις το DNG στο snapseed ή οπουδήποτε αλλού, η φωτογραφία είναι συνήθως μέτρια ως κακή σαν αποτέλεσμα. Οπότε οι DNG το ζητάνε το edit τους, διαφορετικά δεν είναι κάτι που αξίζει.

Edited by x_vagos_x

Ωραίο μέρος φαίνεται. πού είναι; :)

-αν σου φαίνεται θολή, δοκίμαζε κάτω από τον κώδικα πριν τον αντιγράψεις να επιλέξεις κάποιο άλλο μέγεθος. Αν η μικρογραφία ξεπερνά σε πλάτος το πλάτος του forum τότε της κάνει κάποιο resize και "χάνεται" λίγη λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να μην φαίνεται όσο εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία ;) Εγώ, όπως ξαναείπα επιλέγω το μεσαίο Medium από τις τρεις Medium επιλογές που δίνει το Flickr.

Είναι το πάρκο της Κατερίνης και το κοριτσάκι είναι η κόρη μου. Βασικά έχω win phone και είναι third party flickr app, οπότε πρέπει να το ψάξω λίγο ακόμη με τις ρυθμίσεις μάλλον. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές φίλε Βαγγέλη!

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Το εκκλησάκι είναι στον οικισμό καρδιάς στην Πτολεμαΐδα Βαγγέλη.

Thanks guys. Μακρυά μου πέφτουν και τα δυο, δυστυχώς :p

Νίκο, να το χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου. :)

Σε iOS και Android η official δεν έχει καν επιλογή για Share το BBCode οπότε είσαι ήδη σε καλύτερη μοίρα και μόνο που περιλαμβάνεται κάτι τέτοιο στο WP app που έχεις βρει.

Το καλό του νήματος εκτός του ότι βλέπουμε υπέροχες φώτο και μαθαίνουμε, ταξιδεύουμε και σε διάφορα μέρη!!

Και μια παλαιότερη από το λιμάνι στο Κατάκολο Ηλείας.

Manual σε τρίποδο (ISO 50, Shutter 30 sec)

33921328296_51caca1b89_c.jpg20161128_191113 by Jimmy V10, on Flickr

Αχ αυτό το V10...

Από τα πιο μαύρα... μαύρα πιάνει το manual του το βράδυ. Απολαυστικά μηδενικός θόρυβος :)

Τώρα, για το περιεχόμενο, νομίζω ήθελε λίγο καλύτερο καδράρισμα. Λιμάνι βλέπω και λιμάνι δε βλέπω :p

Εντάξει μη "βαράς".. :p

Απλά προσπαθώ να βγάλω ότι αρέσει στα άσχετα ματάκια μου.. :o

Ναι βρε δεν το λέω κακοπροαίρετα και ξέρω πως το καταλαβαίνεις ;)

Πάνω θα έκρυβα τον μόλο, και δεξιά θα έκρυβα το μπετό της προβλήτας. Θα έμενε το φως, το σκοτάδι, και οι πέτρες μπροστά σου. Πιο μυστηριώδες... ^_^

Honor 8 - Stock Auto no edits:

33247963864_511792b5e5_z.jpgIn between by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Edited by x_vagos_x

Απλά προσπαθώ να βγάλω ότι αρέσει στα άσχετα ματάκια μου.. :o

να φανταστώ με στοκ κάμερα?

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

να φανταστώ με στοκ κάμερα?

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Πάντα με στοκ και αραιά και που πινελιές από snapseed.

Παρτε και μια απο ενα nexus 5x που ειχα για κανα 2 βδομαδες :D

33279659403_ac7d3af6a9_c.jpgIMG_20170316_003044 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

Υπέροχες φωτο παιδιά!

Lokopoko βουρρρρ στο fb! Thanks για την πληροφορία.

Θέλω αυστηρή κριτική παρακαλώ μόνο για την ποιότητα της φωτογραφίας όχι για το καλλιτεχνικό σκέλος

IMG_20170417_132225

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Θέλω αυστηρή κριτική παρακαλώ μόνο για την ποιότητα της φωτογραφίας όχι για το καλλιτεχνικό σκέλος

IMG_20170417_132225

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Από την φωτό προκύπτει πως.... νωρίς θα φάτε σύκα φέτος..... :p

Σοβαρά τώρα, είναι πολύ καλή σε λεπτομέρεια και όπως μου είπε φίλος που την ψάχνει για αλλαγή κινητού, το Oneplus είναι η καλύτερη εναλλακτική αν δεν θες να πας σε G5 ή HTC 10.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Μερικές Πασχαλινές απο καταρρακτες Δρυμώνα (Βόρεια Ευβοια).Ολες με το mi5 στο αυτοματο εκτος της βραδυνης που τραβηχτηκε με το mode για νυχτερινη φωτογραφιση του stock app της miui.

33287716543_e1431633b1_c.jpgIMG_20170415_124308 by Γιωργος Μος, on Flickr

33257055954_4f599c47ce_c.jpgIMG_20170415_203525_HHT by Γιωργος Μος, on Flickr