Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή θα απασχολεί τo modem του laptop μου το τηλεφωνικό κέντρο;Δεν υπάρχει τρόπος να δουλεύει το τηλεφωνικό κέντρο και να είμαι στο internet με το laptop μου;

Θα απασχολεί τη μία από τις 20 γραμμές του, οι υπόλοιπες θα είναι διαθέσιμες. Σκέψου το σα να ήταν μια τηλεφωνική συσκευή, μιλάς εσύ, μιλάνε και οι άλλοι.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λεω να παρω αυτο το λαπτοπ (ACER ASPIRE 5673WLMI ) http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.907681 . Εχει καποιος να προτεινει και κατι αλλο?

Ερώτηση για τους κατόχους του LG S1 (ή για όσους γνωρίζουν). Ισχύει ότι έχει τη δυνατότητα να παίζει cd/dvd "κλειστό", δηλαδή χωρίς την εκκίνηση των windows?
wipe that tear..

Υπάρχει φορητος που παιζει κλειστός?μου εκανε εντυπωση..

Φυσικά. Το M3438G της FS, επί παραδείγματι, μπορεί να αναπαράγει DVD χωρίς να χρειαστεί να μπει στα Windows. Υπάρχει και κουμπί αφιερωμένο στη συγκεκριμένη λειτουργία. ;)

:shifty:

Και όμως, καλά θυμόμουν για to lg!

...As is becoming standard with most entertainment-focused laptops, the S1 features a quick boot-up mode which allows users to play DVDs or CDs without starting up Windows XP...

http://www.cnet.com.au/laptops/laptops/0,39035649,40059664,00.htm

wipe that tear..

sorry που σας κοβω τη συζητηση αλλα θα ηθελα την γνωμη σας.θελω να παρω μια εξωτερικη καρτα ηχου 5.1 για το laptop αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη λυση.και τι εννοω με αυτο, αν θα εχει καλη ποιοτητα ηχου,αν θα ανεβαζει θερμοκρασια το μηχανημα κτλ.μηπως ειναι καλυτερα να βαλω μια εσωτερικη pci??τι λετε εσεις???
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

sorry που σας κοβω τη συζητηση αλλα θα ηθελα την γνωμη σας.θα ηθελα να παρω μια καρτα ηχου 5.3 για το laptop αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη λυση.και εννοω αν θα εχει καλη ποιοτητα ηχου,αν θα ανεβαζει θερμοκρασια το μηχανημα κτλ.μηπως ειναι καλυτερα να βαλω μια εσωτερικη pci??τι λετε εσεις???

5.3 δύσκολα, μάλλον 5.1 εννοείς. Επίσης PCI σε laptop;

Εγώ πάντως είχα μια εξωτερική της M-Audio (και ακόμα έχω δλδ αλλά έχει πέσει σε αχρηστία) η οποία ήταν πάρα πολύ καλή, ούτε τροφοδοσία χρειαζόταν ξεχωριστή και ο ήχος που έβγαζε ήταν πάρα πολύ καλός (καλύτερος από της creative).

Από την άλλη, το laptop σου δεν έχει οπτική έξοδο ήχου ή κάτι σε 5.1;

οπως και καποιοι τοσιμπα φανταζομαι, ο Μ70-160 παντως εχει τη δυνατοτητα.

οι περισσότεροι Τοshiba το κάνουν.

Εδώ το κάνει ο παλιός μου 4,5 ετών Satellite.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Και όμως, καλά θυμόμουν για to lg!

...As is becoming standard with most entertainment-focused laptops, the S1 features a quick boot-up mode which allows users to play DVDs or CDs without starting up Windows XP...

http://www.cnet.com.au/laptops/laptops/0,39035649,40059664,00.htm

E?

:O

Θα το δοκιμάσω...

Ύστερα από ένα χρόνο συμβίωσης με τον Toshiba L10-193 και αφού έληξε η ετήσια εγγύηση ο υπολογιστής τέζαρε(τον άνοιξε γνωστός μου που ασχολείται και τελικά κάηκε motherboard και ίσως και επεξεργαστής-είναι Intel Pentium M 725, 1.6 GHz-....καταραμένη ΔΕΗ).Ρώτησα τηλεφωνικά στην toshiba πόσο έχει η motherboard και μου είπαν περίπου 500 και επειδή είναι αρκετά λεφτά σκέφτομαι να αγόρασω καινούργιο.Η εγγύηση έληξε 1/7,υπάρχει περιπτωση αν τόν παω τώρα να με λυπυθούν και να τα γλυτωσω τα 500??????

Οι επεξεργαστές Intel dual core τι ακριβώς είναι και τι διαφορές έχουν από τους centrino?

Ο φορητός θα προορίζεται για χρήση στο σπίτι,ποιος είναι ο καταλληλότερος επεξεργαστής?

Έχετε να προτείνεται κάποιο φόρητο με τα εξής χαρακτηριστικά:

Sony ή Toshiba ή Fujitsu ,κόστος περίπου 800Ε,μνήμη 512(αν μπορω να βάλω και τα 512 που έχει ο toshiba θα ήταν τέλεια),3-4 usb,wifi,lan,modem,15 οθόνη,δισκο απο 60 και πάνω,επεξεργαστή απλά για να δουλευω office αντε και κανα παιχνιδακι(με τον Intel Pentium M 725, 1.6 GHz έκανα μια χαρά τη δουλειά μου οπότε και λίγο καλύτερος να είναι θα είμαι οκ-απλά με dsl θα έιναι αρκετες ώρες ανοιχτος-).

Και επειδή το πάθημα έγινε μάθημα,αυτη τη φορά θα πάρω και την επέκταση εγγύησης!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ALFA ROMEO rulezzzzz

Ύστερα από ένα χρόνο συμβίωσης με τον Toshiba L10-193 και αφού έληξε η ετήσια εγγύηση ο υπολογιστής τέζαρε(τον άνοιξε γνωστός μου που ασχολείται και τελικά κάηκε motherboard και ίσως και επεξεργαστής-είναι Intel Pentium M 725, 1.6 GHz-....καταραμένη ΔΕΗ)...

αν φταιει η ΔΕΗ γιατι να στα αλλαζαν με την εγγυηση;

Εδώ το κάνει ο παλιός μου 4,5 ετών Satellite.
:happy:

5.3 δύσκολα, μάλλον 5.1 εννοείς. Επίσης PCI σε laptop;

Εγώ πάντως είχα μια εξωτερική της M-Audio (και ακόμα έχω δλδ αλλά έχει πέσει σε αχρηστία) η οποία ήταν πάρα πολύ καλή, ούτε τροφοδοσία χρειαζόταν ξεχωριστή και ο ήχος που έβγαζε ήταν πάρα πολύ καλός (καλύτερος από της creative).

Από την άλλη, το laptop σου δεν έχει οπτική έξοδο ήχου ή κάτι σε 5.1;

εχει μια με 2 εξοδους,πιθανον προσαρμοσμενη πανω στη μητρικη.δηλ η εξωτερικη ειναι μια χαρα???

δηλ η εξωτερικη ειναι μια χαρα???

Εγώ την είχα μονίμως συνδεδεμένη με τα ηχεία (τα οποία ήταν 5.1 αλλά δεν είχαν δικό τους αποκωδικοποιητή) και όποτε ήθελα να τη χρησιμοποιήσω έβαζα το USB της στο laptop. Ο ήχος της ήταν πάρα πολύ καλός. Το πρόβλημα ήταν ότι ξεχναγα μετά τη φορητότητα, οπότε με τον καιρό δε με βόλεψε. Τη δουλειά της όμως την έκανε και με το παραπάνω.

Μόλις χθες παρέλαβα το Α100-237! :yahoo:

Δεν έχω προλάβει να κάνω και πολλά, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες!:D

Θα επανέλθω μόλις το δουλέψω λίγο για να δω πώς πάει...:)

ΥΓ. Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο απ' ό,τι φαινόταν.:happy:

seventh_heaven

γεια σας.θελω να παρω λαπτοπ.το θελω πιο πολυ για να το χρησιμοποιω για σχολικες εργασιες φετος κ απο του χρονου για το πανεπιστημιο.

δεν παιζω παιχνιδια,το θελω κ για μουσικη,ταινιες και ιντερνετ.

σκευτομαι εδω και καιιρο να παρω apple.μαρεσουν πολυ σε εμφανιση.

ειναι οκ σε αυτα που ζηταω η θα εχω καποιο προβλημα?

αν μπορει καποιος ας μου προτεινει κ κανενα αλλο λαπτοπ οχι απαραιτητα apple.(απλα παρακαλω να μην ξεκινησουμε το θεμα περι διαφορα τιμης ενω προσφερουν τα ιδια πραγματα με καποιο apple).

θα ηθελα να εχει οπωσδηποτε wifi και να ειναι οσο πιο γρηγορο γινετε.

γεια σας.θελω να παρω λαπτοπ.το θελω πιο πολυ για να το χρησιμοποιω για σχολικες εργασιες φετος κ απο του χρονου για το πανεπιστημιο.

δεν παιζω παιχνιδια,το θελω κ για μουσικη,ταινιες και ιντερνετ.

σκευτομαι εδω και καιιρο να παρω apple.μαρεσουν πολυ σε εμφανιση.

ειναι οκ σε αυτα που ζηταω η θα εχω καποιο προβλημα?

αν μπορει καποιος ας μου προτεινει κ κανενα αλλο λαπτοπ οχι απαραιτητα apple.(απλα παρακαλω να μην ξεκινησουμε το θεμα περι διαφορα τιμης ενω προσφερουν τα ιδια πραγματα με καποιο apple).

θα ηθελα να εχει οπωσδηποτε wifi και να ειναι οσο πιο γρηγορο γινετε.

Άμα το θες για μουσική και ιδίως για ταινίες ένα macbook θα είναι ό,τι πρέπει. Ιδίως αν σε ενδιαφέρει να μην τις βλέπεις τις ταινίες μόνο αλλά να κάνεις και κανά edit, οι εφαρμογές iLife που έρχονται μαζί του είναι πολύ καλές και θα χαρείς να δουλέψεις μαζί τους. Όλα τους έχουν wifi και bluetooth ενσωματωμένο και υποστηρίζουν από μόνα τους τα περισσότερα κινητά τηλεφωνα για να κανεις sync και να στέλνεις SMS και να κάνεις log τις κλήσεις σου μέσα από το Χ. To Pages και το Keynote που προορίζονται για κείμενα και παρουσιάσεις αντίστοιχα είναι καλά (το πρώτο όχι και super, το δεύτερο είναι εκπληκτικό).

Θα πρέπει από την άλλη να έχεις υπ'όψιν σου ότι λόγω της χρήσης για την οποία το θες δε θα γλυτώσεις να μη του βάλεις και windows και να δίνεις γενικά λίγο περισσότερο προσοχή στη συμβατότητα των αρχείων που θα φτιάχνεις αν σκοπεύεις να τα δίνεις στους άλλους.

Σημείωση: υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου να αναβαθμίσει τα laptops (όλα; κάποια; ) σε Core 2 Duo. Βέβαια και να το κάνει, μέχρι να έρθουν Ελλάδα τα νέα ... καλό Νοέμβρη θα πιάσουμε. Επίσης να προτιμήσεις να του προσθέσεις εξ'αρχής μνήμη, με 1 giga είναι μια χαρά, με 2 πετάει στην κυριολεξία.

βασικα δεν θελω να βαλω windows αν παρω apple laptop.

με τα αρχεια τι προβλημα θα εχω?

οταν λες να αναβαθμισω?δεν μπορω να το παραγγειλω ετσι το λαπτοπ?

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

βασικα δεν θελω να βαλω windows αν παρω apple laptop.

με τα αρχεια τι προβλημα θα εχω?

οταν λες να αναβαθμισω?δεν μπορω να το παραγγειλω ετσι το λαπτοπ?

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

Δεν χρειάζεται να βγάλεις κάτι για να βάλεις windows :) Μπορείς είτε να τα έχεις σε τελείως ξεχωριστό partition και να τα ξαχνάς τελείως μέχρι να τα χρειαστείς, ή ακόμα να τα έχεις virtually (τρέχουν πολύ καλά και έτσι).

Εγώ τα έχω για παράδειγμα επειδή το web banking της eurobank που πρέπει να χρησιμοποιώ δεν παίζει σωστά σε τίποτα άλλο εκτός από ΙΕ σε windows. Επίσης μερικά από τα αρχεία στη δουλειά μου έχουν γραφτεί με παλαιότερες εκδόσεις word (ή με λάθος fonts) και αν και μπορώ να τα διαβάσω, αν πρέπει να τα πειράξω χωρίς να αλλάξω fonts κλπ εκεί φωνάζω τα windows μια στιγμή και κάνω τη δουλειά μου. Τέλος δεν ξέρω σε τι πανεπιστήμιο θα πας αλλά είναι πιθανό να σας δίνουν προγράμματα που να τρέχουν μόνο σε windows. Πίστεψέ με όμως, είναι τόσο εύκολο να τα έχεις κάπου για όταν θα χρειαστούνε που δε θα σε νοιάξει.

Πλέον τα προβλήματα ζέστης έχουν σχεδόν διορθωθεί με τα firmware upgrades. Για τη μνήμη εννοούσα να το παραγγείλεις εξ'αρχής με 1 Giga.

Αν προλάβω θα φτιάξω ένα video πιο μετά για να δείτε πόσο γρήγορα παίζουν τα windows ακόμα και μέσω Χ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...