steveman29 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Γεια σας παιδιά είμαι καινούριος στο φόρουμ, παρακολουθούσα πολύ καιρό αλλά δέν ήμουν μέλος. Είμαι κάτοχος ενός Honda civic 1.400 100 άλογα εδώ και 5 μήνες.. Χθές παρατήρησα το εξής.. Ξαφνικά ενώ πήγα να πάρω το αμάξι και ξεκίνησα, σε κάθε αλλαγή ταχύτητας ο συμπλέκτης όταν τον πατούσα έτριζε, περίμενα μήπως φύγει το τρίξιμο αλλά τίποτα, ακούγεται ένα πράμα σάν να θέλει λάδωμα... Να το πάω στην αντιπροσωπεία μήπως είναι καμιά ντίζα.. Ή να το κάνω κάτι μόνος μου?? Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου αλλάξανε το πεντάλ. Το πρόβλημα συνέχιζε και μετά από αναζήτηση στο internet ανακάλυψα ότι φταίει ένα έμβολο που πιέζει ο συμπλέκτης (clutch master cylinder στα αγγλικά) το οποίο ακούγεται περισσότερο όταν έχει ζέστη και σταματάει όταν έχει κρύο. Μου το αλλάξανε στην εγγύηση και τώρα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου αλλάξανε το πεντάλ. Το πρόβλημα συνέχιζε και μετά από αναζήτηση στο internet ανακάλυψα ότι φταίει ένα έμβολο που πιέζει ο συμπλέκτης (clutch master cylinder στα αγγλικά) το οποίο ακούγεται περισσότερο όταν έχει ζέστη και σταματάει όταν έχει κρύο. Μου το αλλάξανε στην εγγύηση και τώρα κανένα πρόβλημα. Η νεα οδηγια της Honda ειναι πλεον να χρησιμοποιειται γρασοσπρεϋ λιθιου και οχι αντικατασταση ολοκληρου του πενταλ εντος εγγυησης. Με το γρασοσπρεϋ παντως λυνεται το προβλημα (τριξιμο).. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ineo20 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 MAKTHEO thanks για το ποστ και ελπιζω να λυθουν αυτοι οι τριγμοι κ ειδικα ο μεταλλικος απο το ταμπλο, γιατι απο την αντιπροσωπεια μου ειπανε να λυσουμε ταμπλο, πραγμα που φυσικα ηθελα να αποφυγω κ απ οτι φαινεται η λυση ειναι αρκετα απλη...παντως γενικα κ περα απο το θεμα των τριγμων το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο κ δεν πιστευω οτι θα βγαλει χοντρα προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niptiras Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Θα το πάω απο βδομάδα αντιπροσωπεία για το τρίξιμο του συμπλέκτη!! Δέ πιστεύω να με χρεώσουνε??:confused: Εκτός απ'τα τριξιματάκια δέν έχει κάτι άλλο το αμάξι και ίσως να μήυ βγάλει και ποτέ!! Η ποιότητα είναι Honda απλά η συναρμολόγηση των Αγγλων είναι που υστερεί:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Πήγα σήμερα να δουν το τρίξιμο στο πετάλι του συμπλέκτη αφού συνεχίζεται και μετά την αντικατάσταση του και απλά έριξαν σπρέι και το ρύθμισαν και μου είπαν ότι θα φτιάξει ενώ συνεχίζει να τρίζει ακόμα. Μου είπαν ότι αυτές τις οδηγίες έχουν από την Honda. Τους έδειξα και το αλουμινένιο πλαίσιο του πίσω αριστερού διακόπτη που ξεβάφει ενώ το καθαρίζω και μου είπαν ότι κάτι έχει πέσει πάνω και για αυτό ξεβάφει πράγμα που το αποκλείω. Το έβγαλαν φωτογραφία για να το στείλουν στη Honda και θα μας απαντήσει αν το καλύπτει η εγγύηση. Πάντως άρχίζω και βλέπω ότι το civic δεν έχει την ποιότητα που περίμενα από την Honda. Να δούμε τι άλλο θα βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Πήγα σήμερα να δουν το τρίξιμο στο πετάλι του συμπλέκτη αφού συνεχίζεται και μετά την αντικατάσταση του και απλά έριξαν σπρέι και το ρύθμισαν και μου είπαν ότι θα φτιάξει ενώ συνεχίζει να τρίζει ακόμα. Μου είπαν ότι αυτές τις οδηγίες έχουν από την Honda. Τους έδειξα και το αλουμινένιο πλαίσιο του πίσω αριστερού διακόπτη που ξεβάφει ενώ το καθαρίζω και μου είπαν ότι κάτι έχει πέσει πάνω και για αυτό ξεβάφει πράγμα που το αποκλείω. Το έβγαλαν φωτογραφία για να το στείλουν στη Honda και θα μας απαντήσει αν το καλύπτει η εγγύηση. Πάντως άρχίζω και βλέπω ότι το civic δεν έχει την ποιότητα που περίμενα από την Honda. Να δούμε τι άλλο θα βγάλει. Ακου θα φτιαξει.....Τι ειναι ??? Γριπη και θα περασει ???? Εχω δυο Honda (το civic κια το crv) και αρχιζω και τρεμω!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekas Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Καλημέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι ν'αγοράσω το sedan to 1.8.Θέλω να ρωτήσω όσους το έχουν πόσο ευχαριστημένοι είναι, αν εχει τριγμούς κι αν περνάει ενοχλητικός θόρυβος στην καμπίνα στα ταξίδια.Θα με βοηθήσετε πάρα πολύ με τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Καλημέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι ν'αγοράσω το sedan to 1.8.Θέλω να ρωτήσω όσους το έχουν πόσο ευχαριστημένοι είναι, αν εχει τριγμούς κι αν περνάει ενοχλητικός θόρυβος στην καμπίνα στα ταξίδια.Θα με βοηθήσετε πάρα πολύ με τις απαντήσεις σας Το εχω 8 μηνες με 9000 χλμ και δεν εχω παρατηρησει τιποτα απο τα παραπανω που εχω διαβασει και απο αλλους χρηστες. Ισως η μηχανη του να ειναι λιγο θορυβωδης και η αναρτηση του καπως σκληρη κατι απαραιτητο ομως για το καλο κρατημα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekas Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ο χώρος αποσκευών πόσο βολικός είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ο χώρος αποσκευών πόσο βολικός είναι? Μια χαρα ειναι..... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekas Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Μιλάμε για το αυτόματο κιβώτιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Μιλάμε για το αυτόματο κιβώτιο? Εγω το αυτοματο (isift) εχω σε οτι διαφορες μπορει να εχει απο το συμβατικο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekas Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Σ'ευχαριστώ Γιάννη.Βοηθάς πολύ.Γενικά τι άισθηση σου δίνει στο ταξίδι.Εκακα test drive στο mazda 6 και μου άρεσε πολύ σαν στήσιμο.Το civic πως είναι?Και ειδικά γύρω στα 150 από ηχομόνωση πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Σ'ευχαριστώ Γιάννη.Βοηθάς πολύ.Γενικά τι άισθηση σου δίνει στο ταξίδι.Εκακα test drive στο mazda 6 και μου άρεσε πολύ σαν στήσιμο.Το civic πως είναι?Και ειδικά γύρω στα 150 από ηχομόνωση πως είναι? Για μενα μια χαρα ειναι και στα 150 αλλα θα σου προτεινα να κανεις κι εσυ ενα test drive γιατι καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα φιλε μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Σ'ευχαριστώ Γιάννη.Βοηθάς πολύ.Γενικά τι άισθηση σου δίνει στο ταξίδι.Εκακα test drive στο mazda 6 και μου άρεσε πολύ σαν στήσιμο.Το civic πως είναι?Και ειδικά γύρω στα 150 από ηχομόνωση πως είναι?Το μοτέρ μετά τα 100 χλμ γίνεται θορυβώδης. Τώρα από τριγμούς, εμένα δεν μπορούν να βρουν λύση για το πετάλι του συμπλέκτη που τρίζει πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Το μοτέρ μετά τα 100 χλμ γίνεται θορυβώδης. Τώρα από τριγμούς, εμένα δεν μπορούν να βρουν λύση για το πετάλι του συμπλέκτη που τρίζει πάρα πολύ. Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι πιο πολυ πανω απο τα 100χλμ.Το εχω πατησει μεχρι 160 και κατι. Εμενα συμπλεκτη δεν εχει οποτε....Τι σου λενε για τα τριξιματα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1964 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Τό sedan έχει μαλακή ανάρτηση.Σέ αντίθεση μέ τό 5θυρο πού είναι σκληρή ή ανάρτηση.Τό πορτ-μπαγκάζ τού sedan είναι 390 λίτρα.Μπορείς νά τό μεγαλώσεις κατά 90 λίτρα περίπου.Βγάζεις τήν ρεζέρβα (κανονική) πού έχει καί τοποθετείς τήν στενή ρεζέρβα.Έτσι βαθαίνει ό χώρος αποσκευών κατά 10 πόντους.Όσο γιά τόν θόρυβο στά 150χλμ/ωρα δέν είναι υπερβολικός.Απλά στό Honda ακούγεται ό ήχος τής μηχανής μετά τίς 4.500 σ.α.λ,λίγο παραπανω χωρίς όμως νά κουράζει.Γιά τό γενικότερο στήσιμο τού αυτοκινήτου θά σού πώ,πώς είναι πολύ καλό.Στίς στροφές πάει πολύ καλά καί συγκρίνεται άνετα καί μέ τό Mazda 6,αλλά καί μέ άλλα αυτοκίνητα τής κατηγορίας. Παράθεση :cool:Σύμπαν καί Θεός αγέννητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekas Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ευχαριστώ Ermis.Καταλαβαίνετε το δίλημμα,¨Εχω κολλήσει με δύο αυτοκίνητα και δε μπορώ ν'αποφασίσω.Τέλος πάντων.Το τιμόνι του Ηοnda πως είναι?Κι αυτά που γράφουν τα παιδιά για προβλήματα στο 5πορτο,υπάρχουν και στο sedan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι πιο πολυ πανω απο τα 100χλμ.Το εχω πατησει μεχρι 160 και κατι. Εμενα συμπλεκτη δεν εχει οποτε....Τι σου λενε για τα τριξιματα ?Για το τρίξιμο του συμπλέκτη αφού αλλάξανε το πετάλι την πρώτη φορά τώρα λένε ότι η Honda τους λέει να ρίχνουν σπρέι. Ρίξανε τόσο πολύ που έτρεξε στο πατάκι και φυσικά τρίζει ακόμα. Την επόμενη φορά πάντως θα πάω στον Σαρακάκη να δω τι θα πουν αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Για το τρίξιμο του συμπλέκτη αφού αλλάξανε το πετάλι την πρώτη φορά τώρα λένε ότι η Honda τους λέει να ρίχνουν σπρέι. Ρίξανε τόσο πολύ που έτρεξε στο πατάκι και φυσικά τρίζει ακόμα. Την επόμενη φορά πάντως θα πάω στον Σαρακάκη να δω τι θα πουν αυτοί. Εγω θα ειχα παει αμμεσως.....Δεν ανεχομαι τετοια.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1964 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Τό τιμόνι στό Civic έχει ηλεκτρική υποβοήθηση καί είναι αρκετά καλό.Τώρα γιά προβλήματα,προσωπικά είχα τριγμούς όταν τό πήρα σέ κάποια πλαστικά,τά άλλαξαν καί έκτοτε ησυχία.Τελευταία παρατήρησα κάποια "εξανθήματα" στό χρώμα,στήν αριστερή πλευρά τού οχήματος.Τό είδαν στήν αντιπροσωπεία,τό θεωρούν διάβρωση από εξωτερικά αίτια (ενδεχομένως στόν χώρο φύλαξης,πρό τής πώλησης) καί όχι αστοχία βαφής.Θά φέρουν έτοιμα βαμμένα από τό εργοστάσιο τίς πόρτες καί τό φτερό καί θά τά αντικαταστήσουν.Στήν εδώ αντιπροσωπεία θεωρούν πώς τά 5θυρα (Αγγλία) έχουν κατώτερη ποιότητα από τά sedan (Ιαπωνία).Δέν έχω προσωπική άποψη γιά τό συγκεκριμένο θέμα,απλά μεταφέρω απόψεις.Τό Civic είναι πιο οικονομικό από τόMazda6 πιό γρήγορο,αλλά έχει μικρότερο χώρο αποσκευών.Μ'αρεσε καί εμεένα τό 6άρι,αλλά δέν τό αγόρασα γιατί είναι ένα Ford καί δέν έχω καί τήν καλύτερη γνώμη γιά αυτή τήν εταιρεία. Παράθεση :cool:Σύμπαν καί Θεός αγέννητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Εγω θα ειχα παει αμμεσως.....Δεν ανεχομαι τετοια....Από τον Δεληγιάννη το έχω πάρει και εκεί το πάω για service. Και εσύ από εκεί το πήρες αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Από τον Δεληγιάννη το έχω πάρει και εκεί το πάω για service. Και εσύ από εκεί το πήρες αν δεν κάνω λάθος. Ναι απο εκει το εχω παρει μαζι με αλλα δυο crv και ενα jazz τα τελευταια 3 χρονια !!!! Αλοιμονο τους αν μου κανει κατι και μου λενε τετοια... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ναι απο εκει το εχω παρει μαζι με αλλα δυο crv και ενα jazz τα τελευταια 3 χρονια !!!! Αλοιμονο τους αν μου κανει κατι και μου λενε τετοια...Το στέλνω με τον πατέρα μου και του λένε μπαρούφες. Όταν πήρα μια φορά τηλέφωνο τον ηλεκτρολόγο του μου τα μάσαγε γιατί είμαι της δουλειάς και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Το στέλνω με τον πατέρα μου και του λένε μπαρούφες. Όταν πήρα μια φορά τηλέφωνο τον ηλεκτρολόγο του μου τα μάσαγε γιατί είμαι της δουλειάς και εγώ. Πηγαινε εσυ και ζητα να δεις το αφεντικο τον Κο Στελιο... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts