Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] PC vs Consoles

MsK
 Κοινοποίηση

PC ή Παιχνιδομηχανή;  

718 members have voted

1. 1. PC ή Παιχνιδομηχανή;

• Παιχνιδομηχανή (PS2, Xbox, GameCube κ.ο.κ.)
    • Υπολογιστής (PC, MAC, Linux...)
    • Και τα δύο...

Recommended Posts

και γω εχω θεμα με τα δακτυλα... μακρια πολυ και χοντρα... μου χουν προτεινει να αρχισω πιανο :lol: και σιγα τις αλλαγες το lite με το απλο...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 5 months later...
  • Απαντήσεις 506
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ως κάτοχος Η/Υ τα τελευταία 15 χρόνια, με XBOX 360, Nintendo Wii, Atari 2600 να έχουν περάσει κατά καιρούς από τα χέρια μου, έχω καταλήξει στο ότι, για εμένα, οι κονσόλες είναι για παιχνίδι με παρέα.

Σπάνια (με εξαίρεση την εποχή του Atari) καθόμουν να ασχοληθώ με κάποιο όχι ομαδικό παιχνίδι σε κονσόλα. Ίσως γιατί κατά βάση είναι οπαδός των Strategy και RPG, τα οποία ...το θέλουν το mouse τους :D

Και τα δύο είναι απαραίτητα, το ένα χωρίς το άλλο δεν παίζει.

Μακάρι να υπήρχε κονσόλα που να κάνει αυτά που κάνει ο υπολογιστής αλλά δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να βγει ποτέ.

Στο θέμα gaming πιο συγκεκριμένα θα προτιμούσα pc που έχει καλύτερα γραφικά και υφές, αλλά δεν έχει τα πιο πολλά από τα παιχνίδια που έχουνε και οι κονσόλες.

Edited by Dante

I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase

Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1

θα συμφωνήσω ότι το pc προσφέρει καλύτερα γραφικά αλλά μία κονσόλα μπορεί να σου προσφέρει έναν καναπέ, μία μεγάλη τηλεόραση και μεγαλύτερη άνεση.

θα συμφωνήσω ότι το pc προσφέρει καλύτερα γραφικά αλλά μία κονσόλα μπορεί να σου προσφέρει έναν καναπέ, μία μεγάλη τηλεόραση και μεγαλύτερη άνεση.

Και τι ακριβώς εμποδίζει τον υπολογιστή να τα προσφέρει αυτά; :confused:

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Και τι ακριβώς εμποδίζει τον υπολογιστή να τα προσφέρει αυτά; :confused:

το να φέρω το κουτί του pc στο σαλόνι μου και να συνδέσω τα καλώδια και όλη τη γνωστή διαδικασία μου φαίνεται λίγο κουραστικό και βαρετο για να παιξω μόνο 30 λεπτά π.χ. max payne. ενώ με την κονσόλα, είναι για πάντα στο σαλόνι και πατάς απλά ένα κουμπί.

Άρα είναι δικό σου το θέμα και όχι του υπολογιστή.

Ο υπολογιστής μια χαρά τα προσφέρει αυτά που λες.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

φυσικά και ο υπολογιστής μπορεί να τα προσφέρει. αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για games σε pc ή κονσόλα τότε θα πρέπει να πάρουμε όλα τα κριτήρια υπόψιν μας. δηλαδή αν υπήρχε μία συσκευή που έπαιζε καλύτερα από pc και κονσόλα αλλά είχε μέγεθος τριπλάσιο των σημερινών υπολογιστών, θα προτιμούσες αυτή τη συσκευή?

Άρα είναι δικό σου το θέμα και όχι του υπολογιστή.

Ο υπολογιστής μια χαρά τα προσφέρει αυτά που λες.

Μα φυσικά και σχολιάζουμε τα θέματα του καθενός ..

Επειδή εσύ έχεις αρκετά τετραγωνικά σαλόνι για να του περνάς ποντίκια και πληκτρολόγια και υπολογιστές, σημαίνει πως έγινε στάνταρ ???

Και έπειτα, για να παίξεις λιγάκι, όπως στην περίπτωση που ανέφερε το παλικάρι, το καλύτερο είναι η κονσόλα ..

Το PSP το έχω κλειστό σε standby mode, με χωρίζουν 2 δεπτερόλεπτα με το που γυρίσω τον διακόπτη από το να παίξω ..

Στο PC δεν γίνεται να το κάνεις αυτό ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

φυσικά και ο υπολογιστής μπορεί να τα προσφέρει. αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για games σε pc ή κονσόλα τότε θα πρέπει να πάρουμε όλα τα κριτήρια υπόψιν μας. δηλαδή αν υπήρχε μία συσκευή που έπαιζε καλύτερα από pc και κονσόλα αλλά είχε μέγεθος τριπλάσιο των σημερινών υπολογιστών, θα προτιμούσες αυτή τη συσκευή?

Ναι, αν είχα τα λεφτά.

Θα το είχα και για τραπεζάκι. :lol:

Μα φυσικά και σχολιάζουμε τα θέματα του καθενός ..

Επειδή εσύ έχεις αρκετά τετραγωνικά σαλόνι για να του περνάς ποντίκια και πληκτρολόγια και υπολογιστές, σημαίνει πως έγινε στάνταρ ???

Και έπειτα, για να παίξεις λιγάκι, όπως στην περίπτωση που ανέφερε το παλικάρι, το καλύτερο είναι η κονσόλα ..

Το PSP το έχω κλειστό σε standby mode, με χωρίζουν 2 δεπτερόλεπτα με το που γυρίσω τον διακόπτη από το να παίξω ..

Δεν έχω τίποτα στο σαλόνι. Όλα στο δωμάτιό μου είναι και προσωπικά παίζω πάντα σε καρέκλα γραφείου είτε το παιχνίδι είναι σε κονσόλα είτε σε υπολογιστή.

Φυσικά η απορία σου γυρίζει και ανάποδα. Επειδή εσύ δεν μπορείς να έχεις ένα PC στο σαλόνι σημαίνει πως είναι έγινε στάνταρ;

Ποντίκια και πληκτρολόγια υπάρχουν και ασύρματα πάντως αλλά και πάλι δεν κατάλαβα γιατί θες μεγάλο σαλόνι για αυτά.

Μπαίνει και ο υπολογιστής σε hibernate ή αν είσαι και large μπορείς να το έχεις μόνιμα ανοιχτό αλλά ακόμα και από κλειστό ένα καινούριο σύστημα με έναν SSD σε 1 λεπτό έχει ανοίξει. Δε θα έλεγα ότι αυτό είναι κριτήριο.

Πιο λογικό θα ήταν να μου πεις πως δεν μπορείς να πάρεις το PC στην τουαλέτα ενώ το PSP μπορείς.

Edited by NickTG

Δεν έχω τίποτα στο σαλόνι. Όλα στο δωμάτιό μου είναι και προσωπικά παίζω πάντα σε καρέκλα γραφείου είτε το παιχνίδι είναι σε κονσόλα είτε σε υπολογιστή.

Φυσικά η απορία σου γυρίζει και ανάποδα. Επειδή εσύ δεν μπορείς να έχεις ένα PC στο σαλόνι σημαίνει πως είναι έγινε στάνταρ;

Ποντίκια και πληκτρολόγια υπάρχουν και ασύρματα πάντως αλλά και πάλι δεν κατάλαβα γιατί θες μεγάλο σαλόνι για αυτά.

Μπαίνει και ο υπολογιστής σε hibernate ή αν είσαι και large μπορείς να το έχεις μόνιμα ανοιχτό αλλά ακόμα και από κλειστό ένα καινούριο σύστημα με έναν SSD σε 1 λεπτό έχει ανοίξει. Δε θα έλεγα ότι αυτό είναι κριτήριο.

Πιο λογικό θα ήταν να μου πεις πως δεν μπορείς να πάρεις το PC στην τουαλέτα ενώ το PSP μπορείς.

Ε άρα τι λες ότι γίνεται, αφού ούτε εσύ το χεις στο σαλόνι ???

Που θα στερεώσεις πληκτρολόγιο και ποντίκι άνετα στο σαλόνι ??

Οι περισσότεροι δωμάτιο τα έχουν, με ελάχιστες εξαιρέσεις .. Η παρέα απαιτεί χώρο και παιχνιδομηχανές ..

Και hibernate δεν μπορείς να χεις όταν είσαι με ένα παιχνίδι, SSD δεν σχολιάζω γιατί είναι μία παιχνιδομηχανή από μόνος του σε κόστος ..

Και έπειτα, άλλη άνεση να βάζεις ένα δισκάκι και να απολαμβάνεις, όπως για παράδειγμα να έχει φέρει ο φίλος σου το τελευταίο PRO/GT/NBA κτλ, και άλλη να πρέπει να κάνεις εγκατάσταση, να περνάς κωδικούς/serial keys, να ρυθμίζεις γραφικά και να κολλάει το pc επειδή πετάγεται το antivirus ή το skype/msn ..

Άξιο αναφοράς το ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να σχολιάζουμε παιχνιδομηχανές 5ετίας με τα σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα ..

Τα PC όμως θα φύγουν εκτός ανταγωνισμού με την νέα γενιά παιχνιδομηχανών, όπως για παράδειγμα με το WiiU και το καινούργιο υπέροχο χειριστήριο του ...

Επειδη δεν το εχω εγω δε γινεται?

Ουτε τις κονσολες εχω στο σαλονι εγω. Σημαινει πως ουτε αυτο γινεται?

Καναπε ή πολυθρονα μπορεις να εχεις και σε αλλα δωματια εκτος του σαλονιου παντως.

Hibernate φυσικά και μπορείς να το έχεις με παιχνίδι. Το έχω το PC αυτή τη στιγμή έτσι.

Τελος παντων. Δεν εχει νοημα. Βαρεθηκα.

Απλά κάτι τελευταίο. Τελευταία φορά που έβαλα ένα δισκάκι στο PS3 έπρεπε να περιμένω κάνα 15 πριν παίξω μέχρι να κάνει τις ενημερώσεις για το παιχνίδι.

Τελευταία φορά που έβαλα ένα δισκάκι στο PS3 έπρεπε να περιμένω κάνα 15 πριν παίξω μέχρι να κάνει τις ενημερώσεις για το παιχνίδι.

Μα κάθε φορά αυτό λέει ... :rolleyes:

Τα PC όμως θα φύγουν εκτός ανταγωνισμού με την νέα γενιά παιχνιδομηχανών,

Περιττό να πω βέβαια πως αυτό το ακούω από τότε που βγήκε το PS1.

Περιττό να πω βέβαια πως αυτό το ακούω από τότε που βγήκε το PS1.

Για αυτό αγοράζεις παλικάρι μου όλες τις κονσόλες που έχουν βγει ???? :rolleyes:

αυτο δε σημαινει οτι ειναι pc-gamer ;) α, και δεν εχει αταρι! :lol:

Παράλληλα αγοράζω και PC.

Δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησης. Δε γράφω πουθενά ότι οι κονσόλες δεν είναι καλές. Απλά δεν μπορώ να ακούω αστεία επιχειρήματα για τη δήθεν υπεροχή τους έναντι των PC.

Θέλω να υπάρχουν και τα 2.

αυτο δε σημαινει οτι ειναι pc-gamer ;) α, και δεν εχει αταρι! :lol:

Είχα αλλά δεν άντεξαν μέχρι τώρα. :lol:

strategy-shooter, ειδικα το 1ο που ειναι το αγαπημενο μου ειδος, δε γινονται χωρις pc! και ας παιζω σχεδον αποκλειστικα στο ps μου, Serious Sam,Empire Earth, Age of Empires 2, Fallout 3, Plants vs Zombies και Pirates! παιζω συνεχεια, και ας ειναι τα πιο πολλα "αρχαια"... δε πιστευω οτι καποιο απο αυτα παιζοταν ευκολα σε κονσολα...

To ιδανικο πιστευω ειναι να εχεις και τα 2. Μερικα παιχνιδια τα απολαμβανεις μονο σε pc και μερικα μονο σε κονσολα. Αν πρεπει να διαλεξεις ενα απο τα δυο, τοτε το κανεις με κριτηριο τι παιχνιδια προτιμας να παιζεις, αυτη ειναι η γνωμη μου. Μια αλλη λυση ειναι τα πανακριβα gaming laptops (τωρα θα πεταχτει καποιος να πει οτι δεν υπαρχουν gaming laptops) που μπορεις ανετα να τα παιρνεις στο σαλονι και να παιζεις αραχτος ή να το πας σε ενα σπιτι φιλου σου κτλ με ευκολια. Περιττο να πω οτι στις τιμες που ειναι αυτα, παιρνεις μια κονσολα, ολα της τα αξεσουαρ και παρα πολλα παιχνιδια.

Σε πραγματικα φορητο gaming δεν υπαρχει ανταγωνισμος φυσικα.

Απο psp δεν έχω πείρα,αλλά ps3 που είχα ήθελες πιο πολύ χρόνο απο το pc εως ότου ξεκινήσεις να παίζεις..

Τα καινούρια pc μπαίνουν στα windows αστραπιαία και μετά το παιχνίδι φορτωνει πολύ ταχύτερα απο την κονσόλα.

Ε, ναι.

Στις κονσόλες είναι αστείο.

Έλεος ρε παιδιά.

Στις κονσόλες δεν είναι αστείο, αλλά απάρχής είναι παιχνιδομηχανές.

Στο pc έχεις πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Και εν τέλει καθένας έχει την άποψή του

Τι σχέση έχουν οι περισσότερες δυνατότητες όταν μιλάμε για κάποια συγκεκριμένη λειτουργία;

Εκτός αν με το σοβαρό παίξιμο εννοείς ότι παράλληλα μπορείς να κάνεις και ένα excel για τη δουλειά.