gkr41 Δημοσιεύτηκε March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 2, 2005 Τελικά τι γίνεται; Ισχύει ακόμα η ασυμβατότητα των multisession DVD's με τα επιτραπέζια DVD players ή έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα; Σκέφτομαι να τα γράφω με multiple sessions, αντί να περιμένω να γεμίζουν και να τα γράφω με τη μία, αλλά φοβάμαι μην παρουσιαστεί πρόβλημα με τα 2 DVD players (σχετικά καινούργια) που θέλω να πάιζουν όπως και δήποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Πάντως στο δικό μου (ένα σχετικά καινούριο Philips) όταν έγραψα ένα 2ο session δεν το έβλεπε καθόλου... Μόνο ότι ήταν γραμμένο στο αρχικό session. Αντίθετα στο pc έβλεπες τα πάντα... Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts