chryant Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Ta ipolipa tha ta moiraza sta meli tou myphone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tote Lefterian F.E. :w00t: :yahoo: :D Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 κοτετσι ησουν admin στον server chat.in.gr? πολυ λιγα πραγματα θες να κανεις.. μονο εγω εχω μεγαλα ονειρα? 1. Όχι. 2. Είναι ακριβώς τα πράγματα που θέλω να κάνω αυτήν τη στιγμή. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 θα τα έδινα στην εκκλησία :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. February 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Εγώ θα έπαιρνα 1 ωραίο σπίτι στο Πήλιο, 5-6 Pocket PCs, 1 αμαξάκι, και θα φρόντιζα για τα αδέσποτα όλης της Ελλάδας... δεν είναι κρίμα και για αυτά; :cry: Τι θα λέγατε να δραστηριοποιούμασταν για αυτά; :) :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Κατσε να τα κερδισω και μετα θα σκεφτω τι θα τα κανω :p Μεχρι τοτε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gallardo Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Λίγα είναι 1.000.000 ευρώ ρε παιδιά.. Δύο πολυτελέστατες βίλες να φτιάξεις, δύο τρία ακριβά αυτοκίνητα, ένα γιότ και μερικά ταξιδάκια και τέλος.... :p Με τα μισά πάντως θα έκανα καλές επενδύσεις....business.... :cool: :wink: http://www.tuningnews.net/news/041206a/TN_hamann-gallardo-01.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Θα τα χάριζα στον γείτονά μου για να τον εκδικηθώ....! fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Που μενεις να μετακομισω??????? :lol::w00t::yahoo::tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 1 μυριο? Ουτε Enzo δεν αγοραζεις. Θα εκανα ενα καλο δωρο σε οσους αγαπω και νοιαζομαι και με τα υπολοιπα θα εξαφανιζομουν για να μην μου ζητησουν και δευτερο :D [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 ......και θα φρόντιζα για τα αδέσποτα όλης της Ελλάδας... δεν είναι κρίμα και για αυτά; :cry: ....... Έχεις απόλυτο δίκιο, κι εγώ μαζί σου, θα έκανα ό,τι πέρναγε από το χέρι μου... Μακάρι να είχα την δυνατότητα και τώρα να έκανα κάτι... Με κάποια από τα χρήματα αυτά όμως, θα έχτιζα το σπίτι που τόσο ονειρεύομαι και θα ξέφευγα από το ενοίκιο που τόσο με βασανίζει... ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monosandalos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 1 μυριο? Ουτε Enzo δεν αγοραζεις. Θα εκανα ενα καλο δωρο σε οσους αγαπω και νοιαζομαι και με τα υπολοιπα θα εξαφανιζομουν για να μην μου ζητησουν και δευτερο :D Δηλαδή αν κέρδιζες 1 μύριο θα κλαιγόσουνα που ούτε μια Enzo δεν μπορείς να πάρεις; Εγω πάντως θα ξεπλήρωνα όλα τα χρωστούμενα της οικογένειάς μου, θα έφτιαχνα το αυτοκινητό μου έτσι όπως γουστάρω και θα προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να χρησιμοποιήσω τα υπόλοιπα για να παράγω σταθερό εισόδημα (πχ σπίτια-ενοίκια όπως είπαν κάποιοι) Πρακτικά πράγματα αλλά η πραγματικότητα είναι ολίγον σκληρή.... Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 αυτοκινητα κ τα λοιπα δηλαδη υλικα αγαθα για την ικανοποιηση μου σιγουρα θα ειχαν ηταν ψηλα στην λιστα με το τι θα κανω... αλλα αυτα πιστευω πως μπορουν να περιμενουν... σιγουρα θα τα επενδυα με τον καλυτερο δυνατο τροπο ωστε αργοτερα να καααααθομαι κ να μου ρχονται τα χρηματα χωρις να κανω τιποτα!και βασικα οχι χωρις να κανω τιποτα... απλα οχι να εργαζομαι!θα φροντιζα να γυριζα τον κοσμο!μονιμες διακοπες δηλαδη!αλλα αυτα ειναι ονειρα απατηλααααα! :( "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodr Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Πρωτα ταξιδι ονειρικο και μετα θα επερνα μια boxter και θα την κολοεφτιαχνα Μετα παλι ταξιδι (με την boxter) :) Και μετα απο καιρο θα εβλεπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Tha ta apotamieya kai ta 1.000.000 eyro gia na ta dapanhso argotera... :rolleyes: :shifty: . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Θα ξεχρεωνα το αμαξι μου, θα αγοραζα ενα σπιτι, θα βοηθουσα την οικογενεια μου, θα βελτιωνα λιγο την ποιοτητα της ζωης μου και με τα υπολοιπα θα εκανα μια επενδυση και καποια στην τραπεζα. Προς το παρον ομως θελω ενα golf Gti............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 θα εφτιαχνα μια μονοκατοικια οπου θα ηταν πληρως αυτοματη θα επερνα μια enzo και οτι μεινει δωρεα σε διαφορους οργανισμους(αφου θα εχω οτι θελω στην ζωη μου τι να τα κανω τα αλλα?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 θα εφτιαχνα μια μονοκατοικια οπου θα ηταν πληρως αυτοματη θα επερνα μια enzo και οτι μεινει δωρεα σε διαφορους οργανισμους(αφου θα εχω οτι θελω στην ζωη μου τι να τα κανω τα αλλα?) Mόνο η Enzo κάνει 800.000!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Mόνο η Enzo κάνει 800.000!! :lol: :lol: :lol: offtopic: Η Enzo κοστολογειται πανω απο 1 μυριο € μιας και εχουν πουληθει και οι 399 και θεωρειται πλεον συλλεκτικη...offtopic Αντε και την αγορασες την Enzo, θελεις αλλα τοσα για συντηρηση και σερβις.Δεν φτανουν ρε παιδια.Με 1 μυριο δεν πραγματοποιουνται τα ονειρα :cry: [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 μα για αυτο λεγονται ονειρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Λοιπόν, έχουμε και λέμε: 1. Θα έκανα εύκολα και άνετα το μεταπτυχιακό που θέλω... 2. Θα ξόδευα 6.000€ για τρέχουσες ανάγκες ένδυσης, εξοπλισμού Η/Υ κλπ. 3. Θα αγόραζα/έχτιζα 1-2 σπίτια. (σε πρώτη φάση για να εισπράττω ενοίκια και στη συνέχεια για να μείνω). 4. Θα αγόραζα ένα αυτοκινητάκι... Όχι Enzo κλπ. Ένα RX8 Challenge π.χ. μου αρκεί. 5. Θα βοηθούσα την οικογένεια με τις τρέχουσες υποχρεώσεις. 6. Θα άνοιγα ένα ρημαδο-internet cafe σοτυς Αγίους Αναργύρους, που έχουν έλλειψη. (υγ. μέχρι και το χώρο που θα το στεγάσει έχω εντοπίσει.... :p ) Αυτά...! :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Λοιπόν, έχουμε και λέμε: 1. Θα έκανα εύκολα και άνετα το μεταπτυχιακό που θέλω... 2. Θα ξόδευα 6.000€ για τρέχουσες ανάγκες ένδυσης, εξοπλισμού Η/Υ κλπ. 3. Θα αγόραζα/έχτιζα 1-2 σπίτια. (σε πρώτη φάση για να εισπράττω ενοίκια και στη συνέχεια για να μείνω). 4. Θα αγόραζα ένα αυτοκινητάκι... Όχι Enzo κλπ. Ένα RX8 Challenge π.χ. μου αρκεί. 5. Θα βοηθούσα την οικογένεια με τις τρέχουσες υποχρεώσεις. 6. Θα άνοιγα ένα ρημαδο-internet cafe σοτυς Αγίους Αναργύρους, που έχουν έλλειψη. (υγ. μέχρι και το χώρο που θα το στεγάσει έχω εντοπίσει.... :p ) Αυτά...! :) λάδωμα? λάδωμα? :p :lol: :lol: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Λοιπόν...πρώτα θα επαιρνα εναν καλο εκτυπωτη εχρωμο!! 1) Στη συνέχεια θα αγόραζα ρούχα, ώραία εσώρουχα... 2) Ααααααχ τι ώραια που θα ταν!! :p 1) Να ειμαι εκει να σου λεω αν σου πανε οταν θα τα δοκιμαζεις? :p 2) Και εγω αυτο λεω! :w00t: Εdit: Jane_butterfly ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 λάδωμα? λάδωμα? :p :lol: :lol: :D Εξωτερικό! Εξωτερικό! :) :D seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 θα γουσταρα να φυγω εξωτερικο αλλα επειδη ξερω οτι δεν γινεται θα εφτιαχνα ενα καλο σπιτακι κι ολα τα υπολοιπα στη ακρη μου φτανει η alfa gt που θα εχω αυτο τον μηνα για θεμα αυτοκινητου κατα τα αλλα καμια αλλη σπαταλη,α και θα εκανα κι ενα μεγαλο δωρο στη γυναικα που θα ειχα κοντα μου Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Θα ξεχρέωνα ότι χρωστάω μέχρι τώρα (δεν είναι και λίγα), ίσως αγόραζα καινούριο αυτοκίνητο, θα έβαζα ΠΟΛΛΑ στην άκρη.. Αυτά προς το παρόν.. yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts