Jump to content

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ;

Voldemort
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ta ipolipa tha ta moiraza sta meli tou myphone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tote Lefterian F.E. :w00t: :yahoo: :D

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

κοτετσι ησουν admin στον server chat.in.gr?

πολυ λιγα πραγματα θες να κανεις.. μονο εγω εχω μεγαλα ονειρα?

1. Όχι.

2. Είναι ακριβώς τα πράγματα που θέλω να κάνω αυτήν τη στιγμή. ;)

:shifty:

Εγώ θα έπαιρνα 1 ωραίο σπίτι στο Πήλιο, 5-6 Pocket PCs, 1 αμαξάκι, και θα φρόντιζα για τα αδέσποτα όλης της Ελλάδας... δεν είναι κρίμα και για αυτά; :cry: Τι θα λέγατε να δραστηριοποιούμασταν για αυτά; :)
:pig:

Λίγα είναι 1.000.000 ευρώ ρε παιδιά.. Δύο πολυτελέστατες βίλες να φτιάξεις, δύο τρία ακριβά αυτοκίνητα, ένα γιότ και μερικά ταξιδάκια και τέλος.... :p

Με τα μισά πάντως θα έκανα καλές επενδύσεις....business.... :cool: :wink:

http://www.tuningnews.net/news/041206a/TN_hamann-gallardo-01.JPG

1 μυριο? Ουτε Enzo δεν αγοραζεις. Θα εκανα ενα καλο δωρο σε οσους αγαπω και νοιαζομαι και με τα υπολοιπα θα εξαφανιζομουν για να μην μου ζητησουν και δευτερο :D

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

......και θα φρόντιζα για τα αδέσποτα όλης της Ελλάδας... δεν είναι κρίμα και για αυτά; :cry: .......

Έχεις απόλυτο δίκιο, κι εγώ μαζί σου, θα έκανα ό,τι πέρναγε από το χέρι μου... Μακάρι να είχα την δυνατότητα και τώρα να έκανα κάτι...

Με κάποια από τα χρήματα αυτά όμως, θα έχτιζα το σπίτι που τόσο ονειρεύομαι και θα ξέφευγα από το ενοίκιο που τόσο με βασανίζει...

...And yet I know the worst is still to come...

1 μυριο? Ουτε Enzo δεν αγοραζεις. Θα εκανα ενα καλο δωρο σε οσους αγαπω και νοιαζομαι και με τα υπολοιπα θα εξαφανιζομουν για να μην μου ζητησουν και δευτερο :D

Δηλαδή αν κέρδιζες 1 μύριο θα κλαιγόσουνα που ούτε μια Enzo δεν μπορείς να πάρεις; Εγω πάντως θα ξεπλήρωνα όλα τα χρωστούμενα της οικογένειάς μου, θα έφτιαχνα το αυτοκινητό μου έτσι όπως γουστάρω και θα προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να χρησιμοποιήσω τα υπόλοιπα για να παράγω σταθερό εισόδημα (πχ σπίτια-ενοίκια όπως είπαν κάποιοι)

Πρακτικά πράγματα αλλά η πραγματικότητα είναι ολίγον σκληρή....

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

αυτοκινητα κ τα λοιπα δηλαδη υλικα αγαθα για την ικανοποιηση μου σιγουρα θα ειχαν ηταν ψηλα στην λιστα με το τι θα κανω... αλλα αυτα πιστευω πως μπορουν να περιμενουν... σιγουρα θα τα επενδυα με τον καλυτερο δυνατο τροπο ωστε αργοτερα να καααααθομαι κ να μου ρχονται τα χρηματα χωρις να κανω τιποτα!και βασικα οχι χωρις να κανω τιποτα... απλα οχι να εργαζομαι!θα φροντιζα να γυριζα τον κοσμο!μονιμες διακοπες δηλαδη!αλλα αυτα ειναι ονειρα απατηλααααα! :(

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Θα ξεχρεωνα το αμαξι μου, θα αγοραζα ενα σπιτι, θα βοηθουσα την οικογενεια μου, θα βελτιωνα λιγο την ποιοτητα της ζωης μου και με τα υπολοιπα θα εκανα μια επενδυση και καποια στην τραπεζα.

Προς το παρον ομως θελω ενα golf Gti............

θα εφτιαχνα μια μονοκατοικια οπου θα ηταν πληρως αυτοματη θα επερνα μια enzo και οτι μεινει δωρεα σε διαφορους οργανισμους(αφου θα εχω οτι θελω στην ζωη μου τι να τα κανω τα αλλα?)

θα εφτιαχνα μια μονοκατοικια οπου θα ηταν πληρως αυτοματη θα επερνα μια enzo και οτι μεινει δωρεα σε διαφορους οργανισμους(αφου θα εχω οτι θελω στην ζωη μου τι να τα κανω τα αλλα?)

Mόνο η Enzo κάνει 800.000!! :lol: :lol: :lol:

Mόνο η Enzo κάνει 800.000!! :lol: :lol: :lol:

offtopic: Η Enzo κοστολογειται πανω απο 1 μυριο € μιας και εχουν πουληθει και οι 399 και θεωρειται πλεον συλλεκτικη...offtopic

Αντε και την αγορασες την Enzo, θελεις αλλα τοσα για συντηρηση και σερβις.Δεν φτανουν ρε παιδια.Με 1 μυριο δεν πραγματοποιουνται τα ονειρα :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. Θα έκανα εύκολα και άνετα το μεταπτυχιακό που θέλω...

2. Θα ξόδευα 6.000€ για τρέχουσες ανάγκες ένδυσης, εξοπλισμού Η/Υ κλπ.

3. Θα αγόραζα/έχτιζα 1-2 σπίτια. (σε πρώτη φάση για να εισπράττω ενοίκια και στη συνέχεια για να μείνω).

4. Θα αγόραζα ένα αυτοκινητάκι... Όχι Enzo κλπ. Ένα RX8 Challenge π.χ. μου αρκεί.

5. Θα βοηθούσα την οικογένεια με τις τρέχουσες υποχρεώσεις.

6. Θα άνοιγα ένα ρημαδο-internet cafe σοτυς Αγίους Αναργύρους, που έχουν έλλειψη. (υγ. μέχρι και το χώρο που θα το στεγάσει έχω εντοπίσει.... :p )

Αυτά...! :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. Θα έκανα εύκολα και άνετα το μεταπτυχιακό που θέλω...

2. Θα ξόδευα 6.000€ για τρέχουσες ανάγκες ένδυσης, εξοπλισμού Η/Υ κλπ.

3. Θα αγόραζα/έχτιζα 1-2 σπίτια. (σε πρώτη φάση για να εισπράττω ενοίκια και στη συνέχεια για να μείνω).

4. Θα αγόραζα ένα αυτοκινητάκι... Όχι Enzo κλπ. Ένα RX8 Challenge π.χ. μου αρκεί.

5. Θα βοηθούσα την οικογένεια με τις τρέχουσες υποχρεώσεις.

6. Θα άνοιγα ένα ρημαδο-internet cafe σοτυς Αγίους Αναργύρους, που έχουν έλλειψη. (υγ. μέχρι και το χώρο που θα το στεγάσει έχω εντοπίσει.... :p )

Αυτά...! :)

λάδωμα? λάδωμα? :p :lol: :lol: :D

Λοιπόν...πρώτα θα επαιρνα εναν καλο εκτυπωτη εχρωμο!!

1) Στη συνέχεια θα αγόραζα ρούχα, ώραία εσώρουχα...

2) Ααααααχ τι ώραια που θα ταν!! :p

1) Να ειμαι εκει να σου λεω αν σου πανε οταν θα τα δοκιμαζεις? :p

2) Και εγω αυτο λεω! :w00t:

Εdit: Jane_butterfly ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

θα γουσταρα να φυγω εξωτερικο αλλα επειδη ξερω οτι δεν γινεται θα εφτιαχνα ενα καλο σπιτακι κι ολα τα υπολοιπα στη ακρη μου φτανει η alfa gt που θα εχω αυτο τον μηνα για θεμα αυτοκινητου κατα τα αλλα καμια αλλη σπαταλη,α και θα εκανα κι ενα μεγαλο δωρο στη γυναικα που θα ειχα κοντα μου

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Θα ξεχρέωνα ότι χρωστάω μέχρι τώρα (δεν είναι και λίγα), ίσως αγόραζα καινούριο αυτοκίνητο, θα έβαζα ΠΟΛΛΑ στην άκρη.. Αυτά προς το παρόν..
yakinthi :wink:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...