alexotic90 Δημοσιεύτηκε November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 26, 2016 Γεια σε ολους ειμαι στην αναζητηση ενός κινητου μεχρι 220 ευρω . Το κινητο ειναι για την ανιψια μου (20 ετων ) και θελει καλη καμερα μεγαλη οθονη καλη αναλυση οθονης και φυσικα να μη κολαει .Στην αρχη ειδα Huawei 5X (16GB) και Motorola Moto G4 Dual (16GB) κ τωρα βλεπω καποια xiaomi που μας αρεσαν παραπανω οποτε τα βαζω ολα παρακατω με τη σειρα και μου προτεινετε πιο ειναι καλυτερο . 1.Motorola Moto G4 Dual (16GB) 2. Huawei 5X (16GB) 3.Xiaomi Redmi Note 4 (32GB) 4.Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition (16GB) 5.Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32GB) επισης θελω να κανω και μια ερωτηση γιατι το xiaomi πχ το Xiaomi Redmi Note 4 (32GB) εχει 3gb ram και το Xiaomi Redmi Note 4 (16gb) εχει 2gb ram? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειδα και το Xiaomi Redmi Pro (32GB) στα 247 :p αλλα αν αξιζει πειτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) redmi note 4 3/64 $170 redmi pro 3/64 $210 Edited November 26, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexotic90 Δημ. November 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 διαβασα οτι το καλυτερο απο τα xiaomi που ανεφερα ειναι το Xiaomi Redmi Pro .. απλα ειναι στα 247 . αλλα αν αξιζει ισως παρω αυτο απο εξωτερικο σιγουρα καλυτερες τιμες αλλα δε μπαινω στη διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 διαβασα οτι το καλυτερο απο τα xiaomi που ανεφερα ειναι το Xiaomi Redmi Pro .. απλα ειναι στα 247 . αλλα αν αξιζει ισως παρω αυτο απο εξωτερικο σιγουρα καλυτερες τιμες αλλα δε μπαινω στη διαδικασια δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα αυτα που εγραψες. δεν εχεις αναφερει το redmi pro. το ανεφερα εγω. απο αυτα που ανεφερες προτιμω το RN4 (εχει tap to wake και ειναι πιο ομορφο απο το RN3P) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexotic90 Δημ. November 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 το ανεφερα απλα σαν απαντηση στο πρωτο ποστ που εκανα :) λεω ( ειδα και το Xiaomi Redmi Pro (32GB) στα 247 αλλα αν αξιζει πειτε μου ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 το redmi pro ειναι καλυτερο απο το rn4 αλλα εφοσον θα το παρεις απο ελλαδα και ειναι υψηλοτερες οι τιμες, πηγαινε για το rn4. αν ομως σε ενδιαφερει η συχνοτητα 800mhz, τοτε ψαξε το rn3p στην εκδοση international. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexotic90 Δημ. November 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 ευχαριστω για την βοηθεια θα δω θα το σκευτω πολυ και ισως πεσουν οι τιμες τωρα μεσα στο δεκεμβριο ετσι δν ειναι? γιατι σκευτομαι να παρω και για μενα ενα nexus 6p το xiaomi ειναι για την ανιψια μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Το Huawei p9 lite το έχεις δει? Θα το δουλέψει out of the box, υποστηρίζει όλες τις μπάντες, δεν θα μπλέκεις με ρομ κλπ, και με επίσημη εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Huawei p9 lite στα λεφτά αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexotic90 Δημ. November 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Το ειδα ναι απλα η ανιψια μου ειπε οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα και γιαυτο προτεινα απο 5.5 ιτνζες ...αυτο που καταλαβα ειναι οτι αυτο που θελει ειναι μεγαλη οθονη καλης αναλυσης και καλη καμερα γιατι βγαινει σελφι ανα 4 δευτερολεπτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 συγγνωμη που παρεμβαινω απλα για να μην ανοιγω τζαμπα καινουργιο θεμα ,ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο το redmi note 3 pro http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html ή το redmi pro http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Pro-5-5inch-OLED-3GB-32GB-Smartphone---Gold-370487.html δεν με ενδιαφερει η καμερα, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 To pro αλλα δεν εχει βγει σωστη rom ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 P9 light σε αυτά τα λεφτά όλα δουλεύουν out of the box Ούτε root Ούτε rom ούτε αστάθεια κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts