Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Για όποιον ενδιαφέρεται δίνω 3Τ μου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ με υπόλοιπο εγγύησης 10 μηνών από την oneplus.

Συγγνώμη για το off

ΡΜ

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου έβγαλε το oxygen updateτην 5.0.2

Την έχει βάλει κανείς;;;[/quote

Απο οτι διαβασα ,νομιζω ειναι της ινδιας αναβαθμιση και οτι δεν ειναι και πολυ καλη.

Edited by philhpmoris31

Μου έβγαλε το oxygen updateτην 5.0.2

Την έχει βάλει κανείς;;;

Είναι μόνο για Ινδία.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είναι μόνο για Ινδία.

Οχι δεν ειναι μονο για ινδια,αλλα ειχε κατι δεν θυμαμαι,νομιζω οτι και εδω στο φορουμ καποιοι την εχουν βαλει,αν εχεις ορεξη ψαξε λιγο πισω,η μπες και στο oneplus forum στην εφαρμογη του κινητου.οι περισσοτεροι παντως ειμαστε στην 5.0.1. εγω περασα και μια custum rom, την nitrogen αλλα δεν μου εκατσε καλα και ξαναγυρισα πισω.

Οχι δεν ειναι μονο για ινδια,αλλα ειχε κατι δεν θυμαμαι,νομιζω οτι και εδω στο φορουμ καποιοι την εχουν βαλει,αν εχεις ορεξη ψαξε λιγο πισω,η μπες και στο oneplus forum στην εφαρμογη του κινητου.οι περισσοτεροι παντως ειμαστε στην 5.0.1. εγω περασα και μια custum rom, την nitrogen αλλα δεν μου εκατσε καλα και ξαναγυρισα πισω.
Δεν χρειάζεται να ψάξω τίποτα.

Υπάρχουν δέκα θέματα στο ONEPLUS που λένε ότι είναι μόνο για Ινδία. Δεν το λέω εγώ.

Επίσης, για αυτό δεν ήρθε επίσημα ΟΤΑ σε κανέναν μας. Επειδή ακριβώς δεν είμαστε στην Ινδία!

Amazon Fire stick 4k max

Στο Antutu μου έβγαλε 171608, πιστεύω μια χαρά είναι...

Βασικά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι μεν τον chrome..

Πάντα οπότε τον ανοίγω έχει ένα κόλλημα για μερικά δευτερόλεπτα....

Δεν μπορώ να βρω με τπτ που είναι η ρύθμιση για το otg...

Κανονικά πρέπει να είναι στο-Ρυθμισεις-Προηγμενες-και εκεί να.εχει επιλογή...Αλλά τπτ...Κάποια βοήθεια;;;;

Κανονικά πρέπει να είναι στο-Ρυθμισεις-Προηγμενες-και εκεί να.εχει επιλογή...Αλλά τπτ...Κάποια βοήθεια;;;;

όταν συνδέεις otg δεν σου βγάζει ένδειξη πάνω αριστερά ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στα toggles της κουρτίνας δεν υπάρχει επιλογή?

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

όταν συνδέεις otg δεν σου βγάζει ένδειξη πάνω αριστερά ?

Στα toggles της κουρτίνας δεν υπάρχει επιλογή?

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά δικό μου λάθος ήταν,δεν έβαζα καλά το ,usb και δεν κουμπώνε...

• 2 weeks later...
Γνωρίζει κανείς αν έχει βγει ο google dialer για το κινητό μας;Και πως τον εγκαθιστούμε; Ευχαριστώ

6 ώρες SOT με 2 κάρτες.

Ακόμα κρατάει καλά το κινητό βλέπω 2b755b99dc310d8300ca6c9dd0b5cf5e.jpg9114923d3f49866fd5625aa707394adf.jpg

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

Amazon Fire stick 4k max

Και γιατί να μην κρατάει; ... σύγχρονος παραμένει ο επεξεργαστής με ανεβασμένα benchmarks στη 8 , αρκετά ελαφριά η Oreo (αν κρίνω κι από το "βαρύ" skin της Samsung στο s8 plus μου ρολαρει σούπερ δίχως το παραμικρό σκαλωμα πάει σφαίρα) ποσό δε σε ένα πανανάλαφρο UI όπως αυτό της 1+ . Enjoy your mobile device ✌
Konakis.

• 3 weeks later...
Τον τελευταίο καιρό έχω χαμηλή ένταση στο ακουστικό. Πολλές φορές με δυσκολία ακούω τον συνομιλητή μου. Δοκίμασα να καθαρίσω το ακουστικό αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είμαι root. Έχει κανείς τίποτα υπόψη?

Τον τελευταίο καιρό έχω χαμηλή ένταση στο ακουστικό. Πολλές φορές με δυσκολία ακούω τον συνομιλητή μου. Δοκίμασα να καθαρίσω το ακουστικό αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είμαι root. Έχει κανείς τίποτα υπόψη?

Με ακουστικά ή speaker, εχεις κανονικά ήχο?

Αν ΝΑΙ, τότε πάιζει να λερώθηκε/βράχηκε/χάλασε το ακουστικό - ως ανταλλακτικό είναι φθηνό και αλλάζει αρκετά ευκολα

Βεβαια, δες με ένα μεγενθυτικό φακό και το "σιτάκι", μήπως είναι πολύ "βουλωμενο...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• 2 weeks later...
Μόλις παρατήρησα οτι δεν μου δουλεύει η δόνηση; Είχε κανείς άλλος παρόμοιο θέμα; Ή να πάω καρφί για το σέρβις?

Μόλις παρατήρησα οτι δεν μου δουλεύει η δόνηση; Είχε κανείς άλλος παρόμοιο θέμα; Ή να πάω καρφί για το σέρβις?
Πρώτα restart, μετά wipe cache, μετά flash rom, μετά factory reset.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα στην παρεα.

Λοιπον εχω την ρομ beta 25, πως θα κανω αναβαθμιση στην 26; Εχω ξεκλειδωσει το bootloader ,εχω περασει custom recovery και magisk. Καποιος μου ειπε να την φλασαρω απευθειας μεσω recovery χωρις ,clean data,cache, αλλος μου ειπε να κανω καθαρισμο,τι ισχυει; Εχει κανει κανεις;

Καλησπερα στη ομαδα...!!!

πριν απο δυο βδομαδες πηρα το 1+3τ και εχω καποιες αποριες

1ον) γιατι οταν πεφτει η μπαταρια (π.χ. 25%-30%) ειναι σαν να πεφτουν οι επιδόσεις?

2ον) γιατι οταν ενεργοποιω την εξοικονομηση ενεργειας αρχιζει και αργη και σαν να κανει κατι ψηλω κολιματακια?

Καλησπερα στη ομαδα...!!!

πριν απο δυο βδομαδες πηρα το 1+3τ και εχω καποιες αποριες

1ον) γιατι οταν πεφτει η μπαταρια (π.χ. 25%-30%) ειναι σαν να πεφτουν οι επιδόσεις?

2ον) γιατι οταν ενεργοποιω την εξοικονομηση ενεργειας αρχιζει και αργη και σαν να κανει κατι ψηλω κολιματακια?

Καλησπερα,για το 1ο θεμα προσωπικα δεν εχω δει κατι τετοιο και με 15% μια χαρα παει,στο 2ο δεν γνωριζω γιατι ποτε δεν το βαζω σε εξοικονόμηση,καινουργιο το πηρες;τι εκδοση ρομ φοραει;

ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση!!!

το πηρα μεταχειρισμενο με 10 μηνες εγγυση αθικτο, ρομ φοραει την ορεο 8

ηθελα να σε ρωτησω επεισης απο οσο ξερω να καλα 1+ οσο και να τα φορτοσεις δν μασανε υσχιει?(εσυ το εχει καθολοθ φορτομενω?)

και κατι ακομα σου ζεστενεται και εσενα γιατι εμενα ζεσταίνεται αρκετα

ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση!!!

το πηρα μεταχειρισμενο με 10 μηνες εγγυση αθικτο, ρομ φοραει την ορεο 8

ηθελα να σε ρωτησω επεισης απο οσο ξερω να καλα 1+ οσο και να τα φορτοσεις δν μασανε υσχιει?(εσυ το εχει καθολοθ φορτομενω?)

και κατι ακομα σου ζεστενεται και εσενα γιατι εμενα ζεσταίνεται αρκετα

Πώς ακριβώς το πήρες με 10 μήνες εγγύηση, όταν έχει σταματήσει να πουλιέται εδώ και κανένα 6μηνο;

Επίσης ανεξάρτητα μπαταρίας, ποτέ δεν μου πέφτει σε επιδόσεις.

Του έκανες κανένα factory reset μόλις το πήρες;

Amazon Fire stick 4k max