jimlost Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 http://www.e-shop.gr/oneplus-dash-fast-wall-charger-dc0504-4000mah-white-bulk-p-TEL.044421 Μόλις χτύπησα ένα dash fast charge από eshop...Καλή τιμή,το έχει πάρει κανείς άλλος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukas599 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 χτύπησα και εγώ ένα. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 χτύπησα και εγώ ένα. thanks Είχα πάρει και ένα OTG στα 4,90€ ,και από οτι είδα το έχει ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Όχι απλή προειδοποίηση είναι και βγαίνει σε όλους. Μερικά δεύτερα τρώει, δεν έγινε κάτι. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ενταξει τα καταφερα , εκανα 10 λεπτα οτι ειχα κανει μονος σε 8ωρες.ευχαριστω πολυ να σε καλα. υπαρχει τωρα τροπος να φτιαξουμε και την μπροστινη καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 ενταξει τα καταφερα , εκανα 10 λεπτα οτι ειχα κανει μονος σε 8ωρες.ευχαριστω πολυ να σε καλα. υπαρχει τωρα τροπος να φτιαξουμε και την μπροστινη καμερα;Σαν τι να φτιάξεις δηλαδή; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Σαν τι να φτιάξεις δηλαδή; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk η μπροστα καμερα δειχνει μια μαυρη οθονη,εχουν πολλοι θεμα με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Παρά το ότι έχω πει ότι δε θα ασχοληθώ με benchmarks, ως γνήσιος περίεργος αλλά και μετά από παρότρυνση φίλων, δεν μπόρεσα να κρατηθώ ! :lol: Το πρώτο τεστ τα πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. :) Άλλο τεστ ΔΕΝ θα κάνω !!! :lol: Έτσι κι αλλιώς, από όσα έχω διαβάσει για την επερχόμενη αναβάθμιση, πραγματικά δε βρίσκω κάποιο λόγο να την κάνω. Ίσα ίσα... Μια χαρά είναι το 8.0.0. Edited February 14, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 η μπροστα καμερα δειχνει μια μαυρη οθονη,εχουν πολλοι θεμα με αυτοΝαι έχω ακούσει. Άλλοι το έφτιαξαν με factory reset και άλλοι με hardware parts. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Ναι έχω ακούσει. Άλλοι το έφτιαξαν με factory reset και άλλοι με hardware parts. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις αν ειναι το ιδιο με factory reset οσο για hardware parts φλασαρα καποια αρχεια που βρηκα αλλα τιποτα,ισως φλασαρω μια custum romνα δω αν θα εχει καμια βελτιωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις αν ειναι το ιδιο με factory reset οσο για hardware parts φλασαρα καποια αρχεια που βρηκα αλλα τιποτα,ισως φλασαρω μια custum romνα δω αν θα εχει καμια βελτιωσηΌταν μιλάμε για hardware parts, αναφέρομαι σε αντικαταστάτη εξαρτημάτων. Όχι σε φλασαρισμα αρχείων. Κάπου διάβασα ότι σε κάποιους ξεκόλλησε ο σενσορας της κάμερας. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Κανένας άλλος καλός browser εκτός του Crome??Βασικά θέλω να τον τεσταρω αν κολλάει και αυτός στιγμιαία...Μέγας την αναβάθμιση οτιδήποτε ανοίξω για μερικά δευτερόλεπτα κολλάει... Απλά να γλιτώσω το hard reset,και με την εσωτερική μνήμη αυτή τη φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 για οσους εχουν θεμα με την μπροστινη καμερα!! επικοινωνησα με την oneplus και θα στειλω το κινητο μου σε αυτους,ανοιγουν ενα request RMA και σε βοηθουν να βρεθει μια λυση με το προβλημα σου,εμενα δεν δουλευει η μπροστινη καμερα ,μου ειπαν να κανω καποια πραγματα στο κινητο ετσι να δουν αν μπορει να διορθωθει κι απο την στιγμη που δεν διορθωνεται το στελνουμε σε αυτους,και γενικα οτι βλαβη εχετε ειναι πολυ εξυπηρετικοι,εστειλα χθες το πρωι email και μεχρι το βραδυ εκανα ολη την διαδικασια που χρειαζεται.με βοηθησαν πολυ με αυτην την διαδικασια αν και ειμαι δευτερος ιδιοκτητης αλλα εχω την αποδειξη του πρωτου.απο βδομαδα θα ερθει η DHL να το παραλαβει απο τον χωρο μου.οτι θελετε ρωτηστε με,ευχαριστως να βοηθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Έχω κάνει το viber παράλληλη εφαρμογή,και είδα ότι στον δεύτερο αριθμό δεν μου έχει περάσει τις επαφές....Κάποια βοήθεια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Έχω κάνει το viber παράλληλη εφαρμογή,και είδα ότι στον δεύτερο αριθμό δεν μου έχει περάσει τις επαφές....Κάποια βοήθεια;;; έχεις βάλει λοιπόν μέσω parallel space το viber ? Δεν εχει πάνω πάνω ΄΄Συνομιλίες΄΄ - ΄΄Επαφές΄΄ - ΄΄Κλήσεις΄΄ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 έχεις βάλει λοιπόν μέσω parallel space το viber ? Δεν εχει πάνω πάνω ΄΄Συνομιλίες΄΄ - ΄΄Επαφές΄΄ - ΄΄Κλήσεις΄΄ ? Όχι δεν το έχω μέσω parallel space,το έχω από την δυνατότητα που δίνει η Ο... Στο paralle space όταν το είχα παλιά,μια χαρά είχα τις επαφές και στους δύο αριθμούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 έχεις βάλει λοιπόν μέσω parallel space το viber ? Δεν εχει πάνω πάνω ΄΄Συνομιλίες΄΄ - ΄΄Επαφές΄΄ - ΄΄Κλήσεις΄΄ ? πανε στις ρυθμισεις-εφαρμογες και καπου εκει ψαξε στις αδειες,πρεπει να δωσεις αδεια στην εφαρμογη-κλωνο να εχει αδεια να διαβασει τις επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 πανε στις ρυθμισεις-εφαρμογες και καπου εκει ψαξε στις αδειες,πρεπει να δωσεις αδεια στην εφαρμογη-κλωνο να εχει αδεια να διαβασει τις επαφες Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει... Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Και ομως και η εφαρμογή κλώνος έχει άδεια για επαφές αλλά δεν τις εμφανίζει.... Περίεργο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Δουλεύει κανείς το HELIX; https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3745746 Αναρωτιέμαι αν έχει κάτι καλύτερο από το AKT profiles. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Υπάρχει τρόπος να φύγουν από την οθόνη κλειδώματος οι συντομεύσεις της κάμερας και του μικροφώνου της google, ώστε να μην έχει τίποτα απολύτως, η έστω να αλλαχτούν ? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 (edited) Δεν ξέρω τι έγινε και μόλις αναβαθμισα στο Magisk 16, έχασα όλα τα εικονίδια για κλήσεις, μηνύματα κλπ από την homescreen. Τα widgets όμως παρέμειναν. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited February 26, 2018 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλησπερα. Δινω το 3τ μου για οποιον ενδιαφερεται. Παω αλλου. Χρηση σα δευτερη συσκευη. Υπολοιπο εγγυησης 15 μηνες . Αγορασμενο απο oneplus. Στο email μου η με προσωπικο μυνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Το κινητο επεστρεψε υστερα απο μια βδομαδα με αλαγμενη μητρικη και λειτουργει η μπροστινη καμερα.αψογοι στην oneplus!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Το κινητο επεστρεψε υστερα απο μια βδομαδα με αλαγμενη μητρικη και λειτουργει η μπροστινη καμερα.αψογοι στην oneplus!! γραψτε βρε παιδια τέτοιες εμπειρίες στο νήμα περι service, να είναι συγκεντρωμένη η πληροφορία...! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445307 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 γραψτε βρε παιδια τέτοιες εμπειρίες στο νήμα περι service, να είναι συγκεντρωμένη η πληροφορία...! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445307 Οκ θα το μεταφερω κι εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts