ch_makis Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Λες φίλε; μακάρι, υπήρχαν αναφορές από κατόχους ότι είχαν θέμα, πως το αντιμετωπισαν; ήταν αρκετά πλάγια σε αυτούς; θυμάται κανείς να μας πει; ONEPLUS 3T Δεν μπορώ να παρατηρήσω κάποια ανωμαλία στην κάμερα σου. Βγάλε και μια φωτό χωρίς τη θήκη όμως. Αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά, να και μία φώτο χωρίς θήκη ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά, να και μία φώτο χωρίς θήκη ONEPLUS 3T Μια χαρά είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Μια χαρά είναι Ok γειτονα ,ευχαριστω, φανταζομαι αν ειχε θεμα θα εβγαζε ματι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 εγώ την κάμερα σου την βλέπω αλφάδι πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 εγώ την κάμερα σου την βλέπω αλφάδι πάντως https://www.google.gr/search?q=oneplus+3t+midnight+black+camera+problem&client=safari&hl=el-gr&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkieD53ePTAhWIJJoKHaq6AXIQ_AUICSgB&biw=375&bih=559#imgrc=txvp4Chd8NaHcM: Έτσι είναι η στραβή κάμερα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 http://m.gsmarena.com/oneplus_3t_128_gb_not_discontinued_at_least_not_globally-news-24937.php Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 εγώ την κάμερα σου την βλέπω αλφάδι πάντως μια χαρα τοτε ,ειναι και απο ποια οπτικη γωνια το βλεπεις, ισως να ειναι και η ιδεα μου https://www.google.gr/search?q=oneplus+3t+midnight+black+camera+problem&client=safari&hl=el-gr&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkieD53ePTAhWIJJoKHaq6AXIQ_AUICSgB&biw=375&bih=559#imgrc=txvp4Chd8NaHcM: Έτσι είναι η στραβή κάμερα. ενταξει ,αυτην βγαζει ματια , ολες ετσι ειναι οι ελαττωματικες ; μηπως αλλη λιγοτερο, αλλη περισσοτερο; απο περιεργεια ,οχι τιποτε αλλο, εγω παντως το εβγαλα απο το μυαλο μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Για στραβες κάμερες είχε γίνει αναφορα μόνο για το μαύρο καίμε τα 128GB.... Δεν είχα διαβάσει για άλλο χρώμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 μια χαρα τοτε ,ειναι και απο ποια οπτικη γωνια το βλεπεις, ισως να ειναι και η ιδεα μου ενταξει ,αυτην βγαζει ματια , ολες ετσι ειναι οι ελαττωματικες ; μηπως αλλη λιγοτερο, αλλη περισσοτερο; απο περιεργεια ,οχι τιποτε αλλο, εγω παντως το εβγαλα απο το μυαλο μου :) Λίγο ή πολύ δεν ξέρουμε ούτε κάποιος μέτρησε με παχυμετρο Έκλεισε το θέμα δεν έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου. Ας μην συνεχίζουμε άσκοπα την συζήτηση επάνω σε αυτο. Ήδη όλοι είπαν ότι είναι μια χαρά η συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιο free προγραμμα για μεταφορα δεδομένων(επαφες-sms-φωτο-κλπ) απο μια συσκευή σε κάποια άλλη-ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιο free προγραμμα για μεταφορα δεδομένων(επαφες-sms-φωτο-κλπ) απο μια συσκευή σε κάποια άλλη-ευχαριστώ Τις επαφές με συγχρονισμό στο gmail η σε κάποιο άλλο email Φώτο μπορείς πολύ εύκολα από υπολογιστή. Ή με το google photos με συγχρονισμό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 ευχαριστώ πολυ, αλλα θα ήθελα μια εφαρμογη δοκίμασα την syncios αλλα στο free ειναι μονο για back up. Ειχα ενα iphone 5και προσπαθησα να μεταφερω τα δεδομενα απο το ios στο 1+1 και μπορούσα μονο 5 αντικειμενα- γι'αυτο θα προτιμουσα μια εφαρμογη-Η λυση που προτεινες την χρησιμοποιησα για την μεταφορα απο1+1 στο 1+3T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 ευχαριστώ πολυ, αλλα θα ήθελα μια εφαρμογη δοκίμασα την syncios αλλα στο free ειναι μονο για back up. Ειχα ενα iphone 5και προσπαθησα να μεταφερω τα δεδομενα απο το ios στο 1+1 και μπορούσα μονο 5 αντικειμενα- γι'αυτο θα προτιμουσα μια εφαρμογη-Η λυση που προτεινες την χρησιμοποιησα για την μεταφορα απο1+1 στο 1+3T. Στο μήνυμα σου αυτό γράφεις. Μεταφορά αρχείων και επάνω ο τίτλος λέει για oneplus one, 3t Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Παρατήρησα κατι μολις και πιστευω ειναι καποιο bug του launcher της 1+. Γιατι μου το εχει ξανα κανει αλλα ειπα θα ετυχε και δεν εδωσα τοσο προσοχη.Σημερα το πρωι και ενω το κινητο ηταν σε κανονικη λειτουργεια οποιος με τηλεφωνουσε το κινητο χτυπουσε αλλα δεν ακουγονταν καθολου ηχος δλδ ηταν βουβο.Προσπαθω να κανω επανεκκινηση και καπου εκει κολλαει το κινητο σβηνει και για δυο λεπτα δεν εκανε τιποτα.Μετα απο δυο λεπτα καταφερνω να το ανοιξω, ανοιγει κανονικα αλλα οταν προσπαθησα να μπω στο μενου εφαρμογων δεν εβλεπε καμια εφαρμογη εκτος της sim toolkit.Ξανα εκανα λοιπον επανεκκινηση και το κινητο δουλεψε κανονικα. Ξερετε τι μπορει να φταει γιατι αυτο μου το εχει ξανα κανει οπως προειπα αλλα δεν ειχα δωσει την απαιτουμενη προσοχη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Παρατήρησα κατι μολις και πιστευω ειναι καποιο bug του launcher της 1+. Γιατι μου το εχει ξανα κανει αλλα ειπα θα ετυχε και δεν εδωσα τοσο προσοχη.Σημερα το πρωι και ενω το κινητο ηταν σε κανονικη λειτουργεια οποιος με τηλεφωνουσε το κινητο χτυπουσε αλλα δεν ακουγονταν καθολου ηχος δλδ ηταν βουβο.Προσπαθω να κανω επανεκκινηση και καπου εχει κολλαει το κινητο σβηνει και για δυο λεπτα δεν εκανε τιποτα.Μετα απο δυο λεπτα καταφερνω να το ανοιξω, ανοιγει κανονικα αλλα οταν προσπαθησα να μπω στο μενου εφαρμογων δεν εβλεπε καμια εφαρμογη εκτος της sim toolkit.Ξανα εκανα λοιπον επανεκκινηση και το κινητο δουλεψε κανονικα. Ξερετε τι μπορει να φταει γιατι αυτο μου το εχει ξανα κανει οπως προειπα αλλα δεν ειχα δωσει την απαιτουμενη προσοχη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί πρόβλημα; Αυτό δεν είναι bug. Έχει αναφερθεί πχ ο yubrowser ότι δημιουργεί πρόβλημα και μπορεί το τηλέφωνο να κλείσει και να μην ανοίγει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Μήπως κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί πρόβλημα; Αυτό δεν είναι bug. Έχει αναφερθεί πχ ο yubrowser ότι δημιουργεί πρόβλημα και μπορεί το τηλέφωνο να κλείσει και να μην ανοίγει Δεν ξερω θελει ψαξιμο φενεται.Με τον yubrowser ημουν ο πρωτος που το επαθε :rolleyes: Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Δεν ξερω θελει ψαξιμο φενεται.Με τον yubrowser ημουν ο πρωτος που το επαθε :rolleyes: Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρα έχεις παρόμοιες εμπειρίες. Όποτε ψάξε λίγο ίσως βρεις κάποια εφαρμογή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Άρα έχεις παρόμοιες εμπειρίες. Όποτε ψάξε λίγο ίσως βρεις κάποια εφαρμογή Προς το παρον εβγαλα την αναβαθμηση που ειχα κανει στον launcher για αρχη και βλεπουμε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Προς το παρον εβγαλα την αναβαθμηση που ειχα κανει στον launcher για αρχη και βλεπουμε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα ξεκινήσεις έτσι. Ότι πείραξες τελευταία θυμίσου και άρχισε να σβήνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 εχεις δικιο, λαθος μου-πάντως ψαχνω τετοια εφαρμογη, εχουμε android συσκευες και τις αλλαζουμε συχνα μεγαλη ευκολια θα ειναι η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 εχεις δικιο, λαθος μου-πάντως ψαχνω τετοια εφαρμογη, εχουμε android συσκευες και τις αλλαζουμε συχνα μεγαλη ευκολια θα ειναι η εφαρμογη. Δεν γνωρίζω. Περίμενε κάποιος άλλος που ξέρει θα σε βοηθήσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Νομιζω πως καλυτερα θα ηταν να απευθυνθεις σε αυτο το νημα σχετικα με εφαρμογες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gash21 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Παρατήρησα κατι μολις και πιστευω ειναι καποιο bug του launcher της 1+. Γιατι μου το εχει ξανα κανει αλλα ειπα θα ετυχε και δεν εδωσα τοσο προσοχη.Σημερα το πρωι και ενω το κινητο ηταν σε κανονικη λειτουργεια οποιος με τηλεφωνουσε το κινητο χτυπουσε αλλα δεν ακουγονταν καθολου ηχος δλδ ηταν βουβο.Προσπαθω να κανω επανεκκινηση και καπου εκει κολλαει το κινητο σβηνει και για δυο λεπτα δεν εκανε τιποτα.Μετα απο δυο λεπτα καταφερνω να το ανοιξω, ανοιγει κανονικα αλλα οταν προσπαθησα να μπω στο μενου εφαρμογων δεν εβλεπε καμια εφαρμογη εκτος της sim toolkit.Ξανα εκανα λοιπον επανεκκινηση και το κινητο δουλεψε κανονικα. Ξερετε τι μπορει να φταει γιατι αυτο μου το εχει ξανα κανει οπως προειπα αλλα δεν ειχα δωσει την απαιτουμενη προσοχη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς το ίδιο μου παρουσίασε και μένα χωρίς να έχω εγκαταστήσει πρόσφατα εφαρμογή, χωρίς να έχω yubrowser ή να έχουν γίνει αναβαθμίσεις. Έκανα μια επανεκκίνηση και επανήλθε ο ήχος....ποιος ξέρει;..... Edited May 11, 2017 by gash21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 εκανα reboot το κινητο και μου εβγαλε 4 εικονιδια στην σειρα στην αρχικη οθονη ενω ειχα 5 ,πως το διορθωνω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts