SpyrosR Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και τα 2 έχουν τα ... μεγάλα θέματά τους όπως αναφέρθηκε και παραπάνω... Με το 930 έχουν σταματήσει πλέον να ασχολούνται όλοι, οπότε δεν έχεις ενημερώσεις, νέες εφαρμογές κλπ... Ακόμα και αν κάνεις τις δουλειές σου με τις υπάρχουσες, όπως και να το δεις είναι σοβαρό μειονέκτημα... Από την άλλη το SE είναι αρκετά δυνατό σε επιδόσεις, έχει μεγάλο πλήθος εφαρμογών και "υπάρχει" ακόμα ως τηλέφωνο... Βέβαια έχει 4άρα οθόνη που για μένα προσωπικά δεν είναι το καλύτερο για smartphone του 2018... OK καλή η φορητότητα, αλλά δεδομένου ότι με το κινητό κάνουμε πολλά περισσότερα από το να παίρνουμε απλά τηλ, 4άρα οθόνη πλέον είναι μικρή... Εγώ θα έμενα με το SE γιατί θεωρώ την υποστήριξη και τις εφαρμογές σημαντικότερα για τις ανάγκες μου, από το μέγεθος οθόνης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 τωρα εχω σαν βασικο το se..απλα υπαρχουν στιγμες που μου λειπει το βιντεο του 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Φίλος μου που πήγε από το 8 Plus στο X το ψιλομετάνιωσε... Μετά από λίγες ημέρες του φαινόταν "μικρό" ! Βέβαια , όλα είναι μια συνήθεια.... !! ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Του κωτσόβολου δεν ειναι με 2 gb ram? Αν ναι δεν υπάρχει κάτι να σκεφτείς αφου το meizu εχει και πολύ μικρότερη αυτονομία (συνδιασμός μικρότερης μπαταρίας και mtk επεξεργαστή), μικρότερη ram και προσωπικά πάντα προτιμώ τους επεξεργαστές της qualcomm (πχ καλύτερη υποστήριξη, λιγότερα προβλήματα σε gps κλπ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Καλησπερα! Βγαινω στην αγορα για νεο κινητο και θελω τα επιστημονικα φωτα σας, μιας και δεν γνωριζω πολλα. Θα ειναι με εταιρικη επιδοτηση οποτε θελω να βγαλω τιμολογιο. Το γραφω αυτο γιατι δεν ξερω αν μπορουν να μου εκδωσουν πχ τα Κινεζοσαητς :D Το μπατζετ ειναι γυρω στα 350, αμα βρω κατι παρα πολυ καλο μπορει να βαλω και απο την τσεπη μου κανα 100ευρο. Με ενδιαφερει να ειναι γρηγορο και να εχει καλη φωτογραφια(πισω καμερα). Δεν σκαμπαζω απο φωτογραφιες οποτε θελω να ειναι καλη στο auto. Κυριως τοπια τραβαω σε εκδρομες/ταξιδια, αν αυτο βοηθαει σε κατι. Επισης θελω να εχει καλη μπαταρια. Το κινητο που εχω τωρα μετα απο 2 χρονια το φορτιζω καθε 12 ωρες πλεον μιας και εχει χαλασει το wi-fi του και χρησιμοποιω μονο τα data. Α! Και θελω να κρατησει 2 χρονια μεχρι την επομενη επιδοτηση:happy: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 350-450 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. >5,5''. Δεν θελω να ειναι παντοφλα, το 5.5αρι το Le1 που εχω μου αρκει σαν μεγεθος. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Το εξηγησα παραπανω με το θεμα τιμολογιου να με περιοριζει ισως Ελλαδα-Ευρωπη(?) 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Δεν εχω προβλημα, κοσμοτε θα ειναι παντως. Απο οσο ξερω η Wind εχει θεμα με την 800αρα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Δεν ξερω τι σημαινουν αυτα οποτε δεν τα χρειαζομαι λογικα. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι δικαρτο. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν με νοιαζει το Αγγλικο μενου. Βαρεθηκα ομως τα φλασαρισματα με το Le1. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Θα ηθελα καλη οθονη κ ηχο αν αυτα συνδυαζονται. Αλλιως μονο οθονη 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχυτητα,Καμερα,Αυτονομια 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Letv x600 Aπο το νημα με τις φωτογραφιες μου αρεσει πολυ το mi Note 3. Tωρα τελευταια ανακαλυψα και το mi Mix 2 αλλα δεν ξερω αν εχει τοσο καλη καμερα κ γενικα πως ειναι σε σχεση με το note. Οπως και το oneplus αλλα το το 5 ξεφευγει σε μπατζετ και το 3t ειναι λιγο παλιο για να κρατησει αλλα 2 χρονια. Περιμενω τις προτασεις σας. (παιζει να το παρω σε κανα 2βδομαδο) Edited March 8, 2018 by ZAMPON7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Εγω απο X πηγα πλεον σε 8 plus και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Δεν με βολεψε καθολου και απο οθονη (μεγεθος-τεχνολογια) και απο μπαταρια αλλα και απο εμπειρια χρησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Xiaomi Mi Note 3 από εμένα. Και ταχύτητα και κάμερα και αυτονομία :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Απαιτήσεις, καλή μπαταρία/κάμερα. Από επιδόσεις σε αυτά τα χρήματα θεωρώ πως καμία συσκευή δεν θα χει πρόβλημα Έχω το Nexus 6P, είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχει ραγίσει η οθόνη. Ποιο θα επιλέγατε μεταξύ των 2; υπάρχει μήπως και καμιά άλλη επιλογή που να με καλύπτει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slaughterer Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 γεια σας,θέλω να αντικαταστίσω το ipad air 2. Με ενδιαφέρει ένα tablet μέχρι 10" δεν είναι προυπόθεση να μείνω στο apple ecosystem Θα ήθελα να έχει σχετικά δυνατό επεξεργαστή με max τιμή τα 500€. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Προτείνω Mate 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Του κωτσόβολου δεν ειναι με 2 gb ram? Αν ναι δεν υπάρχει κάτι να σκεφτείς αφου το meizu εχει και πολύ μικρότερη αυτονομία (συνδιασμός μικρότερης μπαταρίας και mtk επεξεργαστή), μικρότερη ram και προσωπικά πάντα προτιμώ τους επεξεργαστές της qualcomm (πχ καλύτερη υποστήριξη, λιγότερα προβλήματα σε gps κλπ) Έχει και αυτό με τα 2gb και αυτό με τα 3... Αυτό που λέει ο φίλος ότι πάει στα 135 με παζάρι είναι αυτό με τα 3... Συμφωνώ πάντως μαζί σου, ότι το 4Χ συνολικά, μάλλον είναι καλύτερη επιλογή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Και εγω προς το note 3 με βλεπω. Σε σχεση με το Mix 2 ειναι καλυτερο? Βεβαια το αλλο εχει μεγαλυτερη οθονη και πρεπει να ειναι πιο ακριβο, στην Ελλαδα τουλαχιστον. Αλλες προτασεις υπαρχουν να κοιταξω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Το mi mix 2 είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας. Εχει καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη (καλύτερη;), κεραμική κατασκευή, αλλά το mi note 3 καλύτερη κάμερα που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Επίσης το mi mix έχει κάνα κατοσταρικο περισσότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Ενδιαφέρομαι για ένα απλό τηλέφωνο με πλήκτρα, να έχει WiFi κ να δουλεύει το viber . Ταβάνι 100 με 120€. Υπάρχει κάποιο; Δεν με πειράζει ποιό λογισμικό θα έχει, Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Δες και το V30. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Θα ήθελα την γνώμη σας.Εχω ένα Samsung S7 .Για κάποιο λόγο μου έχει κάτσει και θέλω να έχω κινητό με διαφορετική αναλογία οθόνης αλλά δεν θέλω να δώσω πάνω από 340-360 . Αξίζει να δώσω το άψογο S7 για να πάω σε πιο καινούριο κινητό ,πχ στο LG g6 ή όποιο άλλο που εσείς προτείνετε; (Σε δυνατότητες κύριος η κάμερα με νοιάζει ) Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Aφού σε νοιάζει κυρίως η κάμερα, νομίζω οχι... Δεδομένου ότι σύμφωνα με τα όσα λένε όλοι το S7 είναι πολύ δυνατό στην κάμερα, ειδικά το βράδυ... Aν μπορείς δώσε το S7 και κάνε την υπέρβαση για S8 τώρα που θα πέσει ή έχει πέσει ήδη η τιμή, για να έχεις συνολική αναβάθμιση... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Περαν του Lg g6 σε αυτα τα λεφτα με την νεα αναλογια υπαρχει και το xiaomi mix 2 αλλα απο Κινα μερια.Εν τελει θα συμφωνησω με τον Σπυρο , αφου εισαι ευχαριστημενος απο το S7 κρατα το λιγο ακομη μαζευοντας χρηματα για να πας στο S8.Με το S9 πλεον στην αγορα η τιμη του 8 θα γινει πιο προσιτη συντομα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Εντάξει τότε .αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ή ίδιο με το S7 θα κάτσω με αυτό Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Δες το MLS Easy Flip... Είναι clamshell με πλήκτρα, με 4G και Android... Οπότε υποθέτω ότι κανονικά θα μπορείς να εγκαταστήσεις Viber ή όποια άλλη εφαρμογή... Στα ~120 νομίζω παίζει... Βέβαια σα συσκευή δεν ξέρω τι λέει και αν αξίζει αυτά τα λεφτά, αλλά αυτό που ζητάς κινητό με πλήκτρα και viber δε νομίζω να μπορείς να το βρεις και εύκολα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Ρώτησα σε άλλο σημείο για το συγκεκριμένο για να δω αν παίρνει ναι,. Είναι κ ακριβό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Πολλοί φίλοι ρωτάνε που μπορούν να συγκρίνουν και να δουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών πχ για να κάνουν την σωστή αγορά βλέποντας ποιο μοντέλο υποστηρίζει τις μπάντες που τους ενδιαφέρει είτε για το ποιες εκδόσεις κυκλοφορούν ώστε να μπορούν να ελέγξουν αν είναι Ευρωπαϊκή κλπ 1. PHONE MORE http://www.phonemore.com/search/ (το οποίο ανακάλυψα πρόσφατα πολύ δυνατό ξεχωρίζοντας τα μοντέλα κατά περιοχές και απόλυτα χαρακτηριστικά) 2. GSM ARENA https://www.gsmarena.com/search.php3? 3. Phone Arena https://www.phonearena.com/phones/full Καλές αναζητήσεις Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Το Mi Note 3 το βρισκω απο bangood στα 260-280 περιπου αλλα δεν το εχει αμεσα διαθεσιμο. Το Mi Mix 2 το βρισκω στο Lightinthebox στα 400 ευρω οπως και το Oneplus 5T το οποιο ειναι ανωτερο απο τα αλλα 2(και σε καμερα φανταζομαι?). Το lightinthebox ειναι αξιοπιστο γενικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Ακυρο γιατι βλεπω οτι υπαρχουν εξτρα χρεωσεις στην συνεχεια σχετικα με το τελωνειο και μια ασφαλιση που κανουν την συνολικη σουμα στα 2 κινητα στα 435 ευρω. Υπαρχουν αλλα σαητς να κοιταξω γενικα? Με απασχολει αυτο με το τιμολογιο κ αν μπορουν να εκδοσουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Δεν είμαι και σίγουρος, αλλά νομίζω ότι, τα κινεζομάγαζα δεν εκδίδουν τιμολόγιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts