chourdis Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Budget 180 ευρω (ισως και λιγο παραπανω εαν καποιο αξιζει τα παραπανω χρηματα) Αγορα ειτε απο Κινα ειτε απο Ελλαδα Το μεγεθος της οθονης δεν με νοιαζει Θα προτιμουσα καλυτερη καμερα απο το Redmi note 3, καλη αυτονομια και οσον το δυνατον καλυτερη οθονη, επισης θα προτιμουσα να εχει custom roms ωστε να μπορω να του αλλαζω (εαν και θα μπορουσα να το παραλειψω). (Δεν παιζω καθολου παιχνιδια στο κινητο) Μεχρι στιγμης σκεφτομαι για xiaomi mi a1, xiaomi mi max 2, LeEco Pro3 Elite, ZTE NUBIA M2 Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο απο αυτα? Και εαν μπορειτε να προτειντε καποιο αλλο Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis1010 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Υπάρχει ένα παλιό κινητό στην οικογένεια για ρεζέρβα, ένα lenovo a1000. Λειτουργεί σε όλα του μια χαρά αλλά ......κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9 το πρωί ακριβώς.......κλείνει μόνο του !!!!!!!!! Κοίταξα όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι, καμμιά ιδέα κάποιος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Υπάρχει ένα παλιό κινητό στην οικογένεια για ρεζέρβα, ένα lenovo a1000. Λειτουργεί σε όλα του μια χαρά αλλά ......κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9 το πρωί ακριβώς.......κλείνει μόνο του !!!!!!!!! Κοίταξα όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι, καμμιά ιδέα κάποιος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν κοίταξες καλά μάλλον.Για να είναι άγγλος στο ραντεβού του :lol: έχει αυτόματα ανοιγμα και κλείσιμο στις ρυθμίσεις του.Ψαξε για κάτι του τύπου Προγραμματισμός ενεργοποίησης /απενεργοποίησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis1010 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Δυστυχώς δεν βλέπω τέτοια ρύθμιση στο μενού. Μήπως κάποιος γνωρίζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλημέρα εκανα παραγγελία απο gearbest κινητό τηλέφωνο εβαλα αποστολή priority line eu express και στο tracking number δειχνει οτι το έστειλαν με singapore speedpost (EXxxxxxxSG) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Μεταξύ Α1 και Μi Max 2 θα ήμουν εγώ, ανάλογα την οθόνη που θες... Είναι και τα 2 πολύ καλές επιλογές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Αν μπορεις να διαχειριστείς τις 6.4 ιντσες και δεν σε πειράζει η έλλειψη 800αρας, τότε πας mi max 2. Έχει εξαιρετικά χρώματα η οθόνη, πολύ καλό ήχο, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και κάμερα που αν το ρουτάρεις και βάλεις gcam του pixel φτάνει ναυαρχίδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Δεν πειράζει. Είναι συνηθισμένο λάθος και προβληματισμός :lol: :) s7 και από μένα. Το a5 (2017) σε συγκριτικά δεν φαίνεται να διαφέρει από το a5 (2016). Δηλαδή αν το κοιτάς μόνο για τη κάμερα, μπορείς να βρεις και καλύτερες με λιγότερα χρήματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Μεταξύ Α1 και Μi Max 2 θα ήμουν εγώ, ανάλογα την οθόνη που θες... Είναι και τα 2 πολύ καλές επιλογές... Αν μπορεις να διαχειριστείς τις 6.4 ιντσες και δεν σε πειράζει η έλλειψη 800αρας, τότε πας mi max 2. Έχει εξαιρετικά χρώματα η οθόνη, πολύ καλό ήχο, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και κάμερα που αν το ρουτάρεις και βάλεις gcam του pixel φτάνει ναυαρχίδες. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις Απο που προτεινετε να παρω το Mi Max 2 και πως ειναι και η μπροστινη καμερα του? Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Κάτι ακόμα, σε πόσες μέρες έρχεται με priority line? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις Απο που προτεινετε να παρω το Mi Max 2 και πως ειναι και η μπροστινη καμερα του? 269 έχει στον Kotsovolo το 64άρι... Βanggood που κοίταξα ενδεικτικά, η ίδια έκδοση ~183 (+ ότι έξοδα έχει το shipping για αποφυγή τελωνείου)... Σε Skroutzομάγαζα ξεκινάει από ~230... Από Kotsovolo κερδίζεις τη 2 ετή εγγύηση βέβαια, που είναι σημαντική παράμετρος... Για την κάμερα δεν έχω άποψη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Κοίτα, το hdr+ δουλεύει και για την μπροστινή κάμερα σε αυτή τη συσκευή. Οπότε βάζεις μια gcam που να υποστηρίζει hdr+ και στη μπροστινή και είσαι κομπλέ. Υπόψιν αν δεν ρουταρεις μην το πάρεις. Η στοκ κάμερα έχει πολύ κακό software. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Δεν είναι στάνταρ. Περίπου 2 εβδομάδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Κοίτα, το hdr+ δουλεύει και για την μπροστινή κάμερα σε αυτή τη συσκευή. Οπότε βάζεις μια gcam που να υποστηρίζει hdr+ και στη μπροστινή και είσαι κομπλέ. Υπόψιν αν δεν ρουταρεις μην το πάρεις. Η στοκ κάμερα έχει πολύ κακό software. Λογικα θα το rootαρω κατευθειαν, για rom προτεινεις την official ή καμια custom rom? Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Εγώ κλασσικά προτιμώ eu ή ελληνική miui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gauss_ Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Χαιρετώ την κοινότητα του forum. Ειμαί νέος στην παρέα σας και γράφω πρώτη φορά για να ζητήσω βοήθεια και γνωμες για το προβλημα που αντιμετωπίζω με την συσκευή μου. Ειμαι λοιπον κάτοχος ενος Samsung A5 2016 εδω και ενάμιση περιπου χρόνου. Τις τελευταίες μερες εχω παρατηρήσει οτι οταν η συσκευη λειτουργεί για πολυ ωρα με πολυ χαμηλη φωτεινωτητα (σχεδον τερμα χαμηλα) μετα απο λιγο αρχιζει να τρεμοπαιζει η οθόνη. Δεν μπορω να καταλαβω σε τι οφείλεται. Θα εκανε καλο να κανω μια επαναφορα εργοστασιακών; Τι μου προτείνετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλως ηρθες.δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν νομιζω οτι θα βελτιωθει κατι.δεν εχεις να χασεις και κατι βεβαια οποτε ας το δοκιμασεις.μηπως το εκανε παντα και δεν το ειχες παρατηρησει; Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gauss_ Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλως σας βρήκα. Οχι τοσο καιρό το χρησιμοποιώ τη νυχτα πριν κοιμηθώ που χρειάζομαι οσο το δυνατον και πιο χαμηλή φωτεινότητα. Μαλλον θα δουλεψει η εγγύηση μου φαίνεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Σιγουρα οι ποιο ειδικοι εδω μεσα θα σε κατατοπισουν.εγω δεν εχω εμπειρια και στις oled . Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Σε ευχαριστώ φίλε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή το κινητό μου τα έπαιξε, είμαι ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές. Ποιο προτείνεται; Αν έχετε και άλλη επιλογή στα 300 Ε την ακούω. Απλά θέλω κινητό από Ελλάδα. ΥΓ. Ηθελα να γράψω Samsung j7. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Δεν ξερω ποιο ειναι ποιο καλο.εχω δουλεψει για λιγο το huawei και το Samsung.πολυ ωραιες συσκευες.φανταζομαι και το Sony θα ειναι πολυ καλο.μεταξυ των δυο μου αρεσει ποιο πολυ το huawei.καλοδουλευτο οποιο και αν ειναι αυτο που θα παρεις.ακομα και αν δεν ειναι καποιο απο τα τρια. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το xa1 ultra θα λεγα να το αποφυγεις λογω επεξεργαστή και μπαταρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
science0654 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα!Επικοινωνησα με το site σε πρωτη φαση μου εκαναν refund τα 44 ευρω του τελωνειου!Μου ζητησαν φωτογραφιες απο το πακετο και απο το αντικειμενο που παρελαβα μου ζητησαν συγγνωμη βεβαια αλλα αρνουνται να μου κανουν refund αν δεν στειλω πισω το λαθος πακετο που κοστιζει 8 δολλαρια στο site τους.Τους ζητησα ευγενικα οτι μπορω να πληρωσω το λαθος προιον και να μου κανουν refund τα υπολοιπα!Να απευθυνθω στο paypal? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Κάμερα/αυτονομία mi note 3 Επεξεργαστής/μέγεθος οθόνης/μέγεθος rom mi5s plus. Εχω το Redmi Note 3 Pro (KENZO) και αυτη τη στιγμή αυτό που θα ήθελα κυρίως να αναβαθμίσω είναι η κάμερά του κρατώντας τουλάχιστον την αυτονομία του ΚΕΝΖΟ. Δεν παιζω παιχνίδια καθόλου. Θα μπορώ να σεταρω Gcam στο mi note 3? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts