Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι τόσο το πόσο θα ανέβεις αλλά το ότι μετα τις 6" δεν υπάρχουν πολλά ανεξαρτήτως χρημάτων σε αυτά που ζητάς.Αν ανέβεις πάρα πολύ χρηματικά στο s8+ στις 6.2" που και πάλι λόγω αλλαγής του aspect ratio παίζει να σου φανεί πολύ μικρό σε σχέση με το z ultra. ρίξε μια ματιά στο skroutz τι παίζει πανω-κατω σε μεγάλες συσκευές

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6282_355542_389770_399902_516989_606364/Android-4G-LTE-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-5-5-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1920-x-1080-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-3GB-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-3000mAh.html?keyphrase=android&page=5

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mi max, που μαλλον ειναι και ο ηγετης στην κατηγορια, δυστυχως με Β20 δεν υπαρχει. Ισως εχει το mi max2. Σε ενα μηνα βγαινει, οποτε θα ξερουμε.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Αν δεν κανω λαθος εχει international εκδοση με B20.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή που πρέπει περίπου να ανέβω χρηματικά;

Ανεβαινεις στα 400 ευρω για το mate 8 που ειναι 6 ιντσες https://www.skroutz.gr/s/8212098/Huawei-Mate-8-Dual-32GB.html?from=catspan&keyphrase=mate+8#specs Εχει τουμπανο επεξεργαστη, φοβερη αυτονομια και αρκετα καλη καμερα (οχι ομως οσο καλη οσο του s7)

Μετα ανεβαινεις παρα πολυ σε mate 9 ή s8+ ή lg g6 (δεν εχει κυκλοφορησει ακομα).

Edited by Antretng

Αν δεν κανω λαθος εχει international εκδοση με B20.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανεβαινεις στα 400 ευρω mate 8 https://www.skroutz.gr/s/8212098/Huawei-Mate-8-Dual-32GB.html?from=catspan&keyphrase=mate+8#specs

Μετα ανεβαινεις παρα πολυ σε mate 9 ή s8+ ή lg g6 (δεν εχει κυκλοφορησει ακομα).

Εχει international εκδοση με ευρωπαικο φορτιστή και global rom. B20 ομως γιοκ.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για το forum.

Εχω ενα Note 3 SM-N9005 με Android 5.0 (Lollipop) με 3 GB RAM και 32 GB χωρητικοτητα.

Νεο version android δε θα βγει αποτι ξερω επισημα απο τη SAMSUNG...θα ηθελα να μαθω λοιπον εαν υπαρχει λογισμικο δοκιμασμενο για αλλαγη και τοποθετηση νεας ROM (πχ κατι ODIN και κατι CM...κατι).

Υπαρχει ενας οδηγος που μπορω να ακολουθησω με αυτοματα βηματα για να την εγκαταστησω..? τι πρεπει να κανω με τις επαφες και τις φωτο?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Γιαννιός Σταύρος

Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος

Διευθυνση Πληροφορικής

Email :s.giannios@osenet.gr

Καλησπέρα φιλε,εδώ που ποστάρες είναι για επιλογή συσκευής..Αν ενδιαφέρεσαι για αγορά συσκευής και θέλεις να σου προτείνουν τα μέλη ή αν έχεις κάποιο προβληματισμό ανάμεσα στο ποια συσκευή να διαλέξεις..

Για το προβλημα Σου υπάρχει το θέμα του Νοτε 3,που μπορείς να απευθυνθείς εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=196

Nομίζω ότι ρωτάς σε λάθος thread... Θα πρέπει να ρωτήσεις στο thread του Note 3 εδώ στο forum, για να σε βοηθήσει κάποιος που ξέρει... ;)

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο Χίλια συγνώμη. Σας ευχαριστώ πολυ

Γιαννιός Σταύρος

Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος

Διευθυνση Πληροφορικής

Email :s.giannios@osenet.gr

Καλημέρα,

Σκέφτομαι να δώσω το LG G4 μετα απο απο συμβίωση μαζί του 1 χρόνο και να πάω στο νεότερο μοντέλο το LG G5 μια που έχει πέσει αρκετά και η τιμή του και ήθελα την γνώμη σας. Προτεραιότητα μου είναι η καλή φωτογραφία και ο καλός , δυνατός και ποιοτηκός ήχος είδικά απο τα ακουστικά.

Δεν ξερω απο ηχο τι λεει αλλα εχε υποψιν οτι εχουν θεμα με screen retention. Μετα απο καποιους μηνες ολα το βγαζουν και οταν ζεσταινεται τυχον στατικες εικονες που εμειναν για πολυ ωρα αφηνουν μετα σκια στην οθονη. Συνηθως βεβαια κανα 10λεπτο μετα φευγει. Αν κατι τετοιο δεν σε ενοχλει, οκ τσεκαρε το

Δεν ξερω απο ηχο τι λεει αλλα εχε υποψιν οτι εχουν θεμα με screen retention. Μετα απο καποιους μηνες ολα το βγαζουν και οταν ζεσταινεται τυχον στατικες εικονες που εμειναν για πολυ ωρα αφηνουν μετα σκια στην οθονη. Συνηθως βεβαια κανα 10λεπτο μετα φευγει. Αν κατι τετοιο δεν σε ενοχλει, οκ τσεκαρε το

Αααα!!!!....ναιιι????...δεν το ήξερα αυτό. Κρίμα διότι απο ότι έχω διαβασει είναι πολύ αξιόλογη συσκευή και σε πολύ καλή τιμή με αυτά που προσφέρει. Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί η LG δεν προσέχει λίγο την ποιότητα των συσκευών της, όλο και κάποια θέματα έχουν πάντα....Anyway !!!!....

Σε ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες καλυτερα κατι σε huawei p9 η xperia x performance

Μάλιστα ....σκέφτομαι πάντως και το galaxy s7 που έχει πέσει πάρα πολύ τώρα....

Thanks

Αν μπορεις να κανεις εκπτωση σε ηχο μπορεις να κοιταξεις και το honor 8 (οχι οτι εχει κακο ηχο αλλα δεν φτανει το p9). Υποψιν, τοσο το p9 οσο και το honor 8 χανουν αρκετα σε καμερα σε σχεση με το g4 που εχεις.

Τσεκαρε και το htc 10. Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη καμερα απο αυτου. Στα ματια μου τουλαχιστον εχει τις πιο ρελαιστικες φωτογραφιες (χωρις oversharpening και εντονα/ψευτικα χρωματα).

Android 6+ με phase detection, antutu 40000+ ως 230 μέγιστο.

Motorola G4 plus

Motorola X Style

Nokia 5

Sony Xperia XA

Xiaomi Note 3/3 Pro

Xiaomi Note 4 / 4X

Xiaomi redmi pro

Xiaomi redmi 3s/3X

Xiaomi redmi 4/4X/4 Prime

Xiaomi mi 4 /max

Με 6αρι απο το κουτί τουλάχιστον κι αναβάθμιση σε 7αρι.

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παιδια σκεφτομαι ν ανταλλαξω το Xiaomi mi max 64gb/3 ram/Prime μου με ενα Lg V10 dual 64gb απο εξωτερικο,αλλα με Ελληνικα κανονικα.Αξιζει το κοπο λετε?Δεδομενου οτι δεν εχει εγγυηση.Αλλα ειναι αψογο/κομπλε και μου δινει εξτρα battery kit+μπαταρια καινουργια και εγω του δινω 30 επιπλεον.Ν αναφερω απλα οτι πιο πολυ το θελω λογω σαφως καλυτερης καμερας!

Apple iPhone 14 Pro Max

Όχι μείνε στο εξαιρετικό Mi max. Μακριά από LG 3 κινητά της έχω πάρει και τα 3 σκάρτα βγήκαν. Μακριά όσο γίνεται αν θες να έχεις την ψυχική σου ηρεμία.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Καλησπέρα σε ολους ανάμεσα στα 2 ποια ειναι η γνώμη σας. Κλείνω προς το mi max με μονο προβληματισμό το service σε περίπτωση βλάβης . Η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη απο skroutz για το πρωτο απο ολα τα επίσημα καταστήματα στα 249 για το 2ο. Δεν καιγόμαι για την 800αρα γιατι ειμαι cosmote Edited by mkirmizis

Εχω το samsung note 3 αρα ειμαι μαθημενος στις 5,7. Απο επιδοσεις και μπαταρια με νοιάζει. Επίσης το max εχει νεοτερο snapdragon απο το καινουργιο 4χ(??)

Σα συσκευή το V10 σίγουρα είναι ανώτερο και γενικά είναι πολύ καλό τηλέφωνο... Ωστόσο δεδομένου ότι τα LG από το G3 και μετά δεν έχουν καλό ιστορικό, δε θα σου πρότεινα να κάνεις το switch, ειδικά χωρίς εγγύηση κιόλας... Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια, για το V10 δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα θέματα... Επίσης το Mi Max που έχεις ήδη είναι εξαιρετικό, οπότε γενικά και εγώ θα σου έλεγα να μείνεις με αυτό... ;)

Όχι μείνε στο εξαιρετικό Mi max. Μακριά από LG 3 κινητά της έχω πάρει και τα 3 σκάρτα βγήκαν. Μακριά όσο γίνεται αν θες να έχεις την ψυχική σου ηρεμία.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Σα συσκευή το V10 σίγουρα είναι ανώτερο και γενικά είναι πολύ καλό τηλέφωνο... Ωστόσο δεδομένου ότι τα LG από το G3 και μετά δεν έχουν καλό ιστορικό, δε θα σου πρότεινα να κάνεις το switch, ειδικά χωρίς εγγύηση κιόλας... Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια, για το V10 δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα θέματα... Επίσης το Mi Max που έχεις ήδη είναι εξαιρετικό, οπότε γενικά και εγώ θα σου έλεγα να μείνεις με αυτό... ;)

Παιδια σας ευχαριστω κατ'αρχην!!Δε λεω @SpyrosR,συσκευαρα το Mi max,αλλα να,οταν θελω να βγαλω καμια φωτο και ειδικα βιντεο νυχτα σε καποιο νυχτερινο μαγαζι πχ.,το Mi max με εκνευριζει με το σκοτεινο βιντεο που τραβαει!Αν δε μ ενοιαζε το βιντεο,εννοειτε οτι δε θα το αλλαζα!Τουλαχιστον οχι με Lg!!Αλλα οπως ειπες κι εσυ,κατοπιν αρκετου ψαξιματος στο νετ για το ν10,δεν ειδα να βγαζει καποιο ιδιαιτερο προβλημε.Εκτος βεβαια ελαχιστων περιπτωσεων που παρουσιαζει bootloop που συνηθως επανερχονται μετα απο λιγο...Περιμενω να μου πει μια γνωμη και καποιος που να το εχει!!(Το ν10)...:)

EDIT:Τελικα κρατησα το mi max!!Ο κυριος λογος ηταν που δεν ειχε εγγυηση το V10... Να στε καλα! :)

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Εχω το samsung note 3 αρα ειμαι μαθημενος στις 5,7. Απο επιδοσεις και μπαταρια με νοιάζει. Επίσης το max εχει νεοτερο snapdragon απο το καινουργιο 4χ(??)

Ο snapdragon 625 που έχει το 4x είναι πιο οικονομικός και καινούργιος απτον 650/652 του max αλλά ο δεύτερος είναι λιγο πιο ισχυρός. Μπαταρία είναι κορυφή και τα δύο.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Καλησπέρα σε ολους ανάμεσα στα 2 ποια ειναι η γνώμη σας. Κλείνω προς το mi max με μονο προβληματισμό το service σε περίπτωση βλάβης . Η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη απο skroutz για το πρωτο απο ολα τα επίσημα καταστήματα στα 249 για το 2ο. Δεν καιγόμαι για την 800αρα γιατι ειμαι cosmote

Και η cosmote 800αρα χρησιμοποιει επαρχια.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...