Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

(5") oukitel k4000 pro $82 link

δεν εχει notification led. δικαρτο, 4G, αφαιρουμενη μπαταρια

(5") a806 $75 περασμενη φουρνια αλλα αξιοπιστο καταστημα, συγκριση, συζητηση

δεν εχει notification led ουτε tap to wake. μονοκαρτο, 4G, αφαιρουμενη μπαταρια

(5.5") cubot note s $83 link

δεν ειναι 4G, δεν εχει notification led, δικαρτο, αφαιρουμενη μπαταρια

Edited by telefoneri

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

(5") oukitel k4000 pro $82 link

δεν εχει notification led. δικαρτο, 4G, αφαιρουμενη μπαταρια

(5") a806 $75 περασμενη φουρνια αλλα αξιοπιστο καταστημα, συγκριση, συζητηση

δεν εχει notification led ουτε tap to wake. μονοκαρτο, 4G, αφαιρουμενη μπαταρια

(5.5") cubot note s $83 link

δεν ειναι 4G, δεν εχει notification led, δικαρτο, αφαιρουμενη μπαταρια

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου! Να σαι καλά! Θα τα προτείνω και είδομεν! :D

Life Is Good

χιαομι ρεδμι νοτε 2 που εχω, ακουω και με ακουν αψογα!

και σε περιβαλλον με ΑΡΚΕΤΗ φασαρια ;)

φανταζομαι ολα τα χιαομι πανω κατω ιδια θα ναι

επισης iphone 4/4s/5/5s/6/6s που εχω δοκιμασει ειναι ΟΚ+++

Xiaomi. Έχει μερικές μέρες που πρωτοείδα αυτήν την μάρκα. Έχω δει πολύ καλά σχόλια και χαρακτηριστικα σχετικά με προσιτές τιμές.

Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτήν την μάρκα?

Διάβασα πολύ για σχετικά μέτρια λεφτά (εψαχνα το πολύ μέχρι 250), για redmi note 3 pro. Redmi note 4.

Το 4 λένε υστερει σε επεξεργαστή. Εγώ δεν ξέρω από μάρκες θέλω απλά να είναι γρήγορο και να μην κολλάει.

4 pro δεν έχει βγει ακόμα?

Και από που να παραγγείλω? Από σελιδα στο skroutz ή από εξωτερικό + από ποιο site...

Huawei. Για την Huawei ξέρω εδώ και μερικά χρόνια. Δεν είχα ποτέ κινητό τους, ούτε ξέρω λεπτομέρειες. Από μια και μοναδική εμπειρία με το honor 4x, είδα ότι είναι σχετικά αργό, αν σκεφτείς ότι ήταν ολοκαίνουριο και δεν είχε σχεδόν τπτ μέσα.

Τι γνώμη έχετε για τα κινητά τους?

Ποια απ τις δύο μάρκες θεωρείτε καλύτερη και γιατι?

Ευχαριστώ! :)

Καλησπερα,

οσον αφορα την Huawei εχουμε δυο κινητα στην οικογενεια, το ενα το δικο μου το Mate 8 και το P9 lite με τα 3gb ram. Ειναι απιστευτα κινητα και τα δυο και απο αποψη κατασκευης ειναι πολυ ποιοτικα και απο ταχυτητα. Δεν κολλανε, εχουν πολυ καλη διαχειριση μνημης κατα την γνωμη μου (ελευθερο 1.6-1.7gb ram απο τα 3gb, οταν τοσο αφηνουν ελευθερο κινητα που εχουν 4gb ram), η μπαταρια ειδικα στο Mate 8 ειναι σκυλι, δυο μερες μου βγαζει με 4G και νορμαλ χρηση.

Γενικα πολυ καλες συσκευες σαν συνολο θεωρω, η καμερα τους μπορει να βελτιωθει παντως.

Θα μιλησω και για τα Xiaomi, μιας που τυχαινει να υπαρχει ενα Redmi note 3 pro στην οικογενεια. Εξισου πολυ καλη κατασκευη, φοβερη μπαταρια, γρηγορο, χωρις κολληματα.

Γενικα αξιζει τα λεφτα του, στα 200 ευρω που παιζει ειναι τρελο vfm.

Καλησπερα,

οσον αφορα την Huawei εχουμε δυο κινητα στην οικογενεια, το ενα το δικο μου το Mate 8 και το P9 lite με τα 3gb ram. Ειναι απιστευτα κινητα και τα δυο και απο αποψη κατασκευης ειναι πολυ ποιοτικα και απο ταχυτητα. Δεν κολλανε, εχουν πολυ καλη διαχειριση μνημης κατα την γνωμη μου (ελευθερο 1.6-1.7gb ram απο τα 3gb, οταν τοσο αφηνουν ελευθερο κινητα που εχουν 4gb ram), η μπαταρια ειδικα στο Mate 8 ειναι σκυλι, δυο μερες μου βγαζει με 4G και νορμαλ χρηση.

Γενικα πολυ καλες συσκευες σαν συνολο θεωρω, η καμερα τους μπορει να βελτιωθει παντως.

Θα μιλησω και για τα Xiaomi, μιας που τυχαινει να υπαρχει ενα Redmi note 3 pro στην οικογενεια. Εξισου πολυ καλη κατασκευη, φοβερη μπαταρια, γρηγορο, χωρις κολληματα.

Γενικα αξιζει τα λεφτα του, στα 200 ευρω που παιζει ειναι τρελο vfm.

Τελικά ποια θεωρείς πιο καλά? Και αν μπορείς να μου πεις περίπου πόσο καιρό τα έχετε? Γιατί στην αρχή όλα καλά φαίνονται. Ευχαριστώ πάντως

Τελικά ποια θεωρείς πιο καλά? Και αν μπορείς να μου πεις περίπου πόσο καιρό τα έχετε? Γιατί στην αρχή όλα καλά φαίνονται. Ευχαριστώ πάντως

Δεν μπορω να σου πω ποιο θεωρω πιο καλο, γιατι το καθενα κινητο ανηκει σε διαφορετικη κατηγορια τιμης.

Το Mate 8 το εχω απο τον Ιουλιο και παει σφαιρα, το P9 lite απο τελη Ιουλιου και αυτο.

Το Redmi Note 3 pro απο το Φεβρουαριο νομιζω.

Ολα πανε σφαιρα χωρις την παραμικρη διαφορα απο οταν αγοραστηκαν.

Δεν μπορω να σου πω ποιο θεωρω πιο καλο, γιατι το καθενα κινητο ανηκει σε διαφορετικη κατηγορια τιμης.

Το Mate 8 το εχω απο τον Ιουλιο και παει σφαιρα, το P9 lite απο τελη Ιουλιου και αυτο.

Το Redmi Note 3 pro απο το Φεβρουαριο νομιζω.

Ολα πανε σφαιρα χωρις την παραμικρη διαφορα απο οταν αγοραστηκαν.

Οκ. Ευχαριστώ

Xiaomi redmi note 2 πολυ καλο ηχο...

Blueboo Picasso χαλια...

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

Γεια σας και από μένα. Κάτοχος και εγώ του Lumia 640XL LTE εδώ και ενάμισι χρόνο, σκέφτομαι να γυρίσω πάλι σε android συσκευή όπου και είχα για πολλά χρόνια πριν. Με έχει κουράσει και εμένα η όλη αυτή κατάσταση με τη microsoft, αλλά περισσότερο οι ίδιες οι εφαρμογές της που όταν τις είχα σε android αντίστοιχα ήταν πιο λειτουργικές. Τα windows mobile μου αρέσουν γενικά σαν λειτουργικό, αλλά θέλουν πολύ δρόμο ακόμη και οι προσδοκίες που δημιούργησε η microsoft με τα 10άρια δεν απέδωσαν όσο περίμεναν οι καταναλωτές. Τώρα ψάχνω για μία σχετικά οικονομική και καλή android συσκευή και «παίζω» ανάμεσα σε δύο. Να ενημερώσω πως δεν θέλω να εμπλακώ με την αγορά smartphone από κίνα π.χ. γιατί θέλω να έχω και υποστήριξη μετά την αγορά. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Motorola/Lenovo Moto G4 plus και για το Sony Experia XA ultra.

Καλησπέρα

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καποιο "δυνατό" κινητο γυρω στα 400ευρω. Ειμαι μεταξύ ΖΤΕ Axon7 - LeEco Le Pro3 - OnePLus 3 - Xiaomi Mi5s - Huawei P9 - Huawei Honor 8.

Ποια συσκευη θα μου προτεινατε; (και εκτος των παραπάνω)

Αναμενεται να βγουν καποιες καλυτερες συσκευες ως το Δεκέμβριο;

Edited by riesiggeier

Χαιρετώ την παρέα.Ψάχνω ένα κινητό στις 5,5 ίντζες 100 με 130 ευρώ για απλή χρήση,

καμιά φωτογραφία,λίγο ίντερνετ,facebook,viber.

θέλω να είναι dualsim με sd.Τώρα έχει ένα ZTE τριετίας V965.

Αυτά που είδα είναι το lenovo Vibe P1 2/16 και το Lumia 640xl.

Πιό απο τα 2 θα διαλέγατε?Πιό άλλο θα προτείνατε?Κάθε βοήθεια δεκτή.

Σας ευχαριστώ εκτονπροτέρων

Για εμενα πανε στο Redmi 3s international.Οσο για SD,μπορει να περναει τος φωτογραφιες και βιντεο στον υπολογιστη.Σαν στικακι το συνδεεις το android κινητο στον υπολογιστη και με ενα copy-paste τα εχεις ολα στον υπολογιστη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εγώ θα σου πρότεινα one plus 3 ή ακόμα καλύτερα S7 μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση...θα βρεις πολλά κοντά στα 350-380

Επειδή το έχω το P1 γι αυτό και στο προτείνω. Για τα λεφτά του είναι κινητήρα. Με ξεχωριστή sd, πολύ καλή κάμερα, ωραία κατασκευή και οθοναρα και φυσικά με μπαταρία τέρας!!!

Στο Aliexpress το βρηκα 378ευρω.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ θα σου πρότεινα one plus 3 ή ακόμα καλύτερα S7 μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση...θα βρεις πολλά κοντά στα 350-380

Απλα ειδα σε καποια συγκριτικα οτι καποια μοντελα ειναι καλυτερα απο το S7 (εννοειται οχι στην καμερα:lol:)

φιλε εχει καταντησει καραμελα και καποιοι ισως απορουν που αναφερεται συχνα

και ισως σκεφτονται μηπως εχω-εχουμε καποιο προσωπικο οφελος,

αλλα αυτη τη στιγμη η πιο ισοζυγισμενη συσκευη σε αυτο το ευρος τιμης,

απο αξιοπιστη εταιρεια, μαλλον ειναι το redmi note 4 εκδοση 3/64.

υπαρχει σε τιμη 190-200$ (περιπου 180-190€) στο vickmall, στο geekbuying και αλλου.

καταλληλοτερη ρομ θεωρω την official global stable που συντομα θα παρει και ελληνικα μενου

μεσω wifi update (η συσκευη διαθετει ηδη ελληνικο πληκτρολογιο)

αυτα που αναφερεις καλα-καλα δεν εχουνε κυκλοφορησει. στα χαρτια προτιμω το s7.

αν τα ερωτευτηκες περιμενε τουλαχιστον να εμφανιστουν τα πρωτα πραγματικα reviews :rolleyes:

Edited by telefoneri

Αλι και κινητο? Δε το προτείνω. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρέσεις!

Επισης, στα 400€ ισως η καλυτερη επιλογη είναι το 1+3

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Παιδιά είμαι ανάμεσα στα 2 κινητα του τιτλου http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8150&idPhone2=7227

Ειναι πανω κατω ιδια σε specs.Το xiaomi ομως εχει 720 x 1280 οθονη και 4100 μπαταρια ενω το C4 5.5 1080 x 1920 και 2600 μπαταρια.Αυτα ειναι τα 2 πραγματα που με κανουν να μην ξερω ποιο απο τα 2 αξιζει περισσοτερο

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...