Jump to content

Xiaomi Mi Mix

glynos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα τηλέφωνα μονίμως έχουν θεμα με ειδοποιήσεις κτλ.για τα υπόλοιπα πράγματα όπως κάμερες,συστήματα ασφαλείας κτλ μονίμως θέμα..εμένα τρεις την ώρα ανάβουν μόνες τους η ασύρματες λάμπες και μπαίνω απο την. Εφαρμογή να δω αν είναι ανοιχτές να της κλείσω.τραγική είναι Όχι απλώς χαλια

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω αλλαξει τρεις συσκευες της εταιριας (Mi4, Μi4c, Mi4s και τωρα παω στο επομενο) και ακουω κατα διαστηματα πολλους που παραπονιουνται για χαμενες ειδοποιησεις κλπ. Εγω αντιθετως οπως και πολλοι αλλοι δεν ειχα ποτε θεματα με χαμενες ειδοποιησεις και ολα λειτουργουσαν αψογα!

Οποτε το συμπερασμα ειναι η οτι δεν ρυθμιζετε σωστα τις συσκευες σας (δεν μιλαω μονο για την αυτοματη εναρξη εφαρμογων) η πεφτετε σε ελαττωματικες συσκευες μονιμως και εισαστε οι γκαντεμηδες της υποθεσης:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 704
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγώ μια απ' τα ίδια.

Έχω αλλάξει τρεις Xiaomi συσκευές και οι ειδοποιήσεις λειτουργούν μια χαρά.

Απαραίτητη προυπόθεση οι σωστές ρυθμίσεις.

Φιλικά.Γιώργος.

Εχω αλλαξει τρεις συσκευες της εταιριας (Mi4, Μi4c, Mi4s και τωρα παω στο επομενο) και ακουω κατα διαστηματα πολλους που παραπονιουνται για χαμενες ειδοποιησεις κλπ. Εγω αντιθετως οπως και πολλοι αλλοι δεν ειχα ποτε θεματα με χαμενες ειδοποιησεις και ολα λειτουργουσαν αψογα!

Οποτε το συμπερασμα ειναι η οτι δεν ρυθμιζετε σωστα τις συσκευες σας (δεν μιλαω μονο για την αυτοματη εναρξη εφαρμογων) η πεφτετε σε ελαττωματικες συσκευες μονιμως και εισαστε οι γκαντεμηδες της υποθεσης:p

Eτσι !!!!! :D

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Βιάζεσαι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mακαρι οι συσκευες παραγωγης να ειναι οπως τις περιγραφει η ιδια η ΧIAOMI,κ οχι οπως τα διαφορα βιντεο που εμφανιστηκαν..

Και εμένα στο Mi5 μου μια χαρά οι ειδοποιήσεις μου. Δεν έχω κάποιο θέμα.. ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ερχεται 1..............:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παρτε και ενα φρεσκο τεστ της συσκευης και οσοι λατεχουν γνωσεις ας μας που τι καταλαβαίνουν...

https://youtu.be/CMfXNqCddic

Και αλλο ενα εδω...

https://youtu.be/lZarVZbrwDs

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• 2 weeks later...
Εγώ πάντως έφαγα άκυρο. Παρήγγειλα με το που άνοιξε το presell (με βάση τον μετρητή του σαιτ ήμουν μέσα στους 5 πρώτους) με αποστολή μετά τις 30 Νοεμβρίου και μετά από εμαιλ που έστειλα στο Geegbuying, αφού μπήκα και είδα την σελίδα του προϊόντος (τράβηξαν το presell και αύξησαν την τιμή), μου είπαν μετά τις 30 Δεκεμβρίου. Οπότε, πέρα από το γεγονός ότι δεν παίζει να παραγγείλω ποτέ ξανά τίποτα από Geekbuying γιατί είναι τέρμα απατεώνες και ούτε καν μπήκαν στον κόπο να με ενημερώσουν, για να μπορέσει κάποιος εκτός Κίνας να το πάρει πρέπει να σκάσει πολλά λεφτά (δείτε στο ebay πόσα...). Αναμονή λοιπόν 3 μήνες παραπάνω για το Galaxy S8 που φημολογείται ότι θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό (και φυσικά πολύ καλύτερη κάμερα και service) και με βάση τις τιμές που παίζουν τώρα θα είναι στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα.

Στα χαρακτηριστικά γράφει ότι υποστηρίζει τις παρακάτω μπάντες:

Network

2G bands: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2

3G bands: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

4G bands: LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

Speed: HSPA, LTE

GPRS: Yes

EDGE: Yes

http://xiaomi-mi.com/mi-mix/xiaomi-mi-mix-4gb128gb-dual-sim-ceramic-black/

H VODAFONE για 4G λέει ότι χρησιμοποιεί τρεις μπάντες, 1800, 2600, 800

Λέτε θα παίζει το 4G σε δίκτυο VODAFONE?

Στα χαρακτηριστικά γράφει ότι υποστηρίζει τις παρακάτω μπάντες:

Network

2G bands: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2

3G bands: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

4G bands: LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

Speed: HSPA, LTE

GPRS: Yes

EDGE: Yes

http://xiaomi-mi.com/mi-mix/xiaomi-mi-mix-4gb128gb-dual-sim-ceramic-black/

H VODAFONE για 4G λέει ότι χρησιμοποιεί τρεις μπάντες, 1800, 2600, 800

Λέτε θα παίζει το 4G σε δίκτυο VODAFONE?

Φυσικά και θα παίζει.

Φιλικά.Γιώργος.

Φυσικά και θα παίζει.

Εννοώ η λειτουργία στην μπάντα 800 του LTE (που δεν υποστηρίζεται σε αυτή τη συσκευή), είναι απαραίτητη ή η υποστήριξη στις δύο άλλες μπάντες αρκεί ?

Από τη στιγμή που δεν υποστηρίζει την 800άρα, προφανώς σε περιοχές που η Voda δίνει 4g μόνο σε αυτή τη συχνότητα δεν δεν θα έχεις 4g.

Θα έχεις όμως κανονικά 3g.

Η 800άρα χρησιμοποιείται κυρίως στην επαρχία καθώς προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια από τις άλλες μπάντες.

Φιλικά.Γιώργος.

Από τη στιγμή που δεν υποστηρίζει την 800άρα, προφανώς σε περιοχές που η Voda δίνει 4g μόνο σε αυτή τη συχνότητα δεν δεν θα έχεις 4g.

Θα έχεις όμως κανονικά 3g.

Η 800άρα χρησιμοποιείται κυρίως στην επαρχία καθώς προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια από τις άλλες μπάντες.

Ευχαριστώ

Το παράγγειλα και ο θεός βοηθός :-)

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Ακριβουτσικο για την ώρα. 760 ευρώ από banggood η έκδοση 6gb/256gb. Στα 500 θα είναι vfm σίγουρα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβουτσικο για την ώρα. 760 ευρώ από banggood η έκδοση 6gb/256gb. Στα 500 θα είναι vfm σίγουρα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο GEARBEST, το 6GB RAM / 256GB STORAGE κάνει €678

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_502620.html

To 4GB RAM / 128GB STORAGE κάνει €597

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_502621.html

Σε σύγκριση με τα > €850 που θέλει το 128άρι PIXEL XL, δεν είναι άσχημα

Ακόμα και σε σύγκριση με το περσινό Nexus 6P (64 GB) που θεωρείται vfm και κάνει €525, μάλλον πάλι καλά είναι τα €600 (συγκριτικά πάντα)

Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως θεωρείται value for money ένα κινητό που κοστίζει 700€-800€, δεν έχει ουσιαστική εγγύηση, έχει ελλιπείς μπάντες 4g και θα χρειάζεται σίγουρα πείραγμα η ρόμ, ενώ η υποστήριξη σε βάθος χρόνου σίγουρα δεν είναι το φόρτε της xiaomi. Η έννοια του value for money για αγορά από Κίνα είναι διαφορετική όταν μιλάμε για ενα κινητό 700€+ και ενός που κοστίζει 300€, οπότε και οι απαιτήσεις όταν δίνεις 700€ είναι διαφορετικές και πολλές. Όσο ομορφο και να είναι, τα 700€ είναι πολλά και δεν αντιλαμβάνομαι όπως είπα πως γίνεται να θεωρείται value for money. Προσωπική μου άποψη παντα. Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως θεωρείται value for money ένα κινητό που κοστίζει 700€-800€, δεν έχει ουσιαστική εγγύηση, έχει ελλιπείς μπάντες 4g και θα χρειάζεται σίγουρα πείραγμα η ρόμ, ενώ η υποστήριξη σε βάθος χρόνου σίγουρα δεν είναι το φόρτε της xiaomi. Η έννοια του value for money για αγορά από Κίνα είναι διαφορετική όταν μιλάμε για ενα κινητό 700€+ και ενός που κοστίζει 300€, οπότε και οι απαιτήσεις όταν δίνεις 700€ είναι διαφορετικές και πολλές. Όσο ομορφο και να είναι, τα 700€ είναι πολλά και δεν αντιλαμβάνομαι όπως είπα πως γίνεται να θεωρείται value for money. Προσωπική μου άποψη παντα.

Value for money το συγκεκριμενο και γω νομιζω οτι ποτε δε θα γινει και για ενα επιπλεον λογο-η παραγωγη του και η διαθεση του θα ειναι στις 10.000 συσκευες το μηνα και μονο για Κινα ,οποτε και δυσευρετο θα ειναι και ακριβο για αρκετους μηνες.

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.