cmvr Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Όχι φίλε 2 ώρες οθόνη με 10% είναι σαν να μας λες ότι συνολικά βγάζει 20 ώρες οθόνη, κάνεις κάποια λάθος, να μου έλεγες μια ώρα 10% είναι οριακά πολύ για να το δεχτώ. 10 ώρες οθόνη είναι φίλε δεν έκανες σωστά τις πράξεις :) Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 10 ώρες οθόνη είναι φίλε δεν έκανες σωστά τις πράξεις :) Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. μάλλον εσύ δεν έκανες καλά τις πράξεις 10%= 2 ώρες 90%= 18 ώρες και μένει και ένα 10% αν μπαταρία 10000mah μπορεί να έβγαζε 2.15 με 10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 (edited) μάλλον εσύ δεν έκανες καλά τις πράξεις 10%= 2 ώρες 90%= 18 ώρες και μένει και ένα 10% αν μπαταρία 10000mah μπορεί να έβγαζε 2.15 με 10% Ήμουν στον δρόμο και απάντησα παρορμητικά. 12% με μέτριο 4g από την DATA sim ανά 61 λεπτά και 10% ανα 2 ώρες με 2 ώρες και 15 λεπτά με wifi. Τρέχω greenify και έχω κλειστά viber και skype και απενεργοποιημένα τα Google games, το Google περίπτερο κλπ. Μιλάω για browsing με Opera beta, ανοιχτό το facebook και το messenger και το gmail που έχει 17 email καρφωμένα επάνω του αλλά και το Tapatalk. Όλα τα άλλα γίνονται autokill από το default σύστημα της Huawei. Η οθόνη είναι στο αυτόματο αλλά συνήθως έχω χαμηλό φωτισμό οπότε παίζει χαμηλά και η φωτεινότητα της οθόνης. Αναφέρω ότι γράφει ο μετρητής on-screen time. Αν μετράει αρλούμπες δεν φταίω. Πάντα είναι ενεργοποιημένες και οι δύο SIM. Πάντως εάν τρέχεις πολλά καλούδια είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Το μέγιστο συνεχόμενα που το έχω χρησιμοποιήσει για 3 ώρες και με βάση την ώρα και το ποσοστό που παίζει στην μπάρα επανω δεξιά είναι αυτά που ανάφερα. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Edited February 21, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Πληροφοριακ και για οποιον θελει και δικαρτο αλλα και καρτα MicroSD δουλευει το γνωστο κολπακι με κολλημα της SIM στην καρτα MicroSD κι ετσι εχω 64GB+64GB και δικαρτο φυσικα απροβληματιστα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 10 ώρες οθόνη είναι φίλε δεν έκανες σωστά τις πράξεις :) Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Ήμουν στον δρόμο και απάντησα παρορμητικά. 12% με μέτριο 4g από την DATA sim ανά 61 λεπτά και 10% ανα 2 ώρες με 2 ώρες και 15 λεπτά με wifi. Τρέχω greenify και έχω κλειστά viber και skype και απενεργοποιημένα τα Google games, το Google περίπτερο κλπ. Μιλάω για browsing με Opera beta, ανοιχτό το facebook και το messenger και το gmail που έχει 17 email καρφωμένα επάνω του αλλά και το Tapatalk. Όλα τα άλλα γίνονται autokill από το default σύστημα της Huawei. Η οθόνη είναι στο αυτόματο αλλά συνήθως έχω χαμηλό φωτισμό οπότε παίζει χαμηλά και η φωτεινότητα της οθόνης. Αναφέρω ότι γράφει ο μετρητής on-screen time. Αν μετράει αρλούμπες δεν φταίω. Πάντα είναι ενεργοποιημένες και οι δύο SIM. Πάντως εάν τρέχεις πολλά καλούδια είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Το μέγιστο συνεχόμενα που το έχω χρησιμοποιήσει για 3 ώρες και με βάση την ώρα και το ποσοστό που παίζει στην μπάρα επανω δεξιά είναι αυτά που ανάφερα. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Και συνεχίζεις στην περιγραφή σου να λες ότι χάνεις 10% με 2 και 15 ώρες με wifi. Με ξεπερνάει η συζήτηση. Συμβουλή φιλική μην αγχώνεσαι τόσο με τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο με greenify κτλ ότι και να κάνεις πάνω από 10% μπαταρία και πολύ λέω δεν την γλυτώνεις, με την μπαταρία που έχει σου φτάνει την μέρα ότι και να κάνεις οπότε καλό είναι να έχεις στα χέρια σου ένα smartphone και όχι ένα κουτάκι με όλα απενεργοιημενα. Ειναι παράλογο να παγώνει viber (εκτός και αν το έχεις απλά για να το έχεις και δεν το δουλεύεις ποτέ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 (edited) Και συνεχίζεις στην περιγραφή σου να λες ότι χάνεις 10% με 2 και 15 ώρες με wifi. από 120 λεπτά έως 135 λεπτά. Με ξεπερνάει η συζήτηση. Συμβουλή φιλική μην αγχώνεσαι τόσο με τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο με greenify κτλ ότι και να κάνεις πάνω από 10% μπαταρία και πολύ λέω δεν την γλυτώνεις, με την μπαταρία που έχει σου φτάνει την μέρα ότι και να κάνεις οπότε καλό είναι να έχεις στα χέρια σου ένα smartphone και όχι ένα κουτάκι με όλα απενεργοιημενα. Ειναι παράλογο να παγώνει viber (εκτός και αν το έχεις απλά για να το έχεις και δεν το δουλεύεις ποτέ). Όσο για το αν σε ξεπερνάει η συζήτηση δεν θέλω ούτε να σε βγάλω τρελό ούτε να αντιδικήσω μαζί σου. Σου περιγράφω τα δεδομένα ανεξαρτήτως αν είναι λάθος οι ενδείξεις που λέει η καταγραφή του τηλεφώνου. Ότι βλέπω αυτό λέω. Τα περισσότερα site του δίνουν έως 12ωρες max wifi surfing και πιστεύω ότι πραγματικό πρέπει να είναι γύρω στο 10ωρο αν έχεις και τις sim ενεργές. Μιλάμε για browsing ούτε gaming, ούτε ομιλία ούτε τίποτα άλλο. Ο δείκτης που μετράει την ώρα που η οθόνη ανοιχτή και το ποσοστό της μπαταρίας πάνω δεξιά συμπεραίνω ότι γράφουν ότι θέλουν. Δεν έχει άλλη λογική. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω από 65% γιατί οπού βρω φορτίζω (αυτοκίνητο, σπίτι, γραφείο, powerbank) γιατί δεν μπορώ να είμαι ποτέ μη ενεργός λόγο δουλειάς αφού το χρησιμοποιώ και με tethering στο laptop και τις άλλες συσκευές (ως DSFA βολεύει αφού δεν κόβει την τηλεφωνία όταν είμαι συνδεμένος στην data sim). Το αν ξαφνικά κάνει απότομο drop κάτω από τα 65% ξαφνικά δεν μπορώ να το ξέρω γιατί δεν το έχω πολύ καιρό για να χρειαστεί να συμβεί. Απλά θα ανοίξω ένα ερώτημα στο forum της Huawei ( http://support.huawei.com/community/ ) ώστε να δω μήπως είναι bag του firmware. Δεν έχω χρόνο να κάνω ένα lap video recording test που να τραβάει φωτογραφίες ανά ένα λεπτό και να τους το στείλω βάζοντας ένα αυτό loader html page που συνεχώς θα φορτώνει random σελίδες (το κάνω στην δουλεία σε συσκευές που γράφω προγράμματα για να δω περίπου την αντοχή σε ειδικές συνθηκες ). Όταν τύχει να αποφορτιστεί η μπαταρία κάτω από το 50% σίγουρα θα φανεί τι γίνεται. Το viber και skype δεν το δουλεύω όπως και αρκετές άλλες εφαρμογές συχνά. Απλά το έχω επάνω αν χρειάζεται να καλέσω κάποιον στο εξωτερικό. Έχω το messenger για όλες αυτές τις δουλειές επικοινωνίας. Βολεύει περισσότερο στην ροή της δουλειάς. Edited February 22, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Πληροφοριακ και για οποιον θελει και δικαρτο αλλα και καρτα MicroSD δουλευει το γνωστο κολπακι με κολλημα της SIM στην καρτα MicroSD κι ετσι εχω 64GB+64GB και δικαρτο φυσικα απροβληματιστα ! Σε όλα τα hybrid dual sim κινητά δουλεύει κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Σε όλα τα hybrid dual sim κινητά δουλεύει κανονικά.... Περισσότερες πληροφορίες; Καμμιά φωτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Περισσότερες πληροφορίες; Καμμιά φωτό; Αν εννοείς για το πως να κάνεις τη διαδικασία της ένωσης της sd στη sim, θα το βρεις . Να ξέρεις, μόνο, ότι, αν το κάνεις, το κάνεις με δική σου ευθύνη (μπορεί να χαλάσει είτε η sim είτε η sd ή και οι δύο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το μαυρο εχει βγει πουθενα η ακομη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Για κάρτα μνήμης τι προτείνετε; Τι έχετε δοκιμάσει; Έχω μπερδευτεί με τους διάφορους τύπους και ταχύτητες. Να τολμήσω να αγοράσω αυτή με 25 EUR; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 από 120 λεπτά έως 135 λεπτά. Όσο για το αν σε ξεπερνάει η συζήτηση δεν θέλω ούτε να σε βγάλω τρελό ούτε να αντιδικήσω μαζί σου. Σου περιγράφω τα δεδομένα ανεξαρτήτως αν είναι λάθος οι ενδείξεις που λέει η καταγραφή του τηλεφώνου. Ότι βλέπω αυτό λέω. Τα περισσότερα site του δίνουν έως 12ωρες max wifi surfing και πιστεύω ότι πραγματικό πρέπει να είναι γύρω στο 10ωρο αν έχεις και τις sim ενεργές. Μιλάμε για browsing ούτε gaming, ούτε ομιλία ούτε τίποτα άλλο. Ο δείκτης που μετράει την ώρα που η οθόνη ανοιχτή και το ποσοστό της μπαταρίας πάνω δεξιά συμπεραίνω ότι γράφουν ότι θέλουν. Δεν έχει άλλη λογική. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω από 65% γιατί οπού βρω φορτίζω (αυτοκίνητο, σπίτι, γραφείο, powerbank) γιατί δεν μπορώ να είμαι ποτέ μη ενεργός λόγο δουλειάς αφού το χρησιμοποιώ και με tethering στο laptop και τις άλλες συσκευές (ως DSFA βολεύει αφού δεν κόβει την τηλεφωνία όταν είμαι συνδεμένος στην data sim). Το αν ξαφνικά κάνει απότομο drop κάτω από τα 65% ξαφνικά δεν μπορώ να το ξέρω γιατί δεν το έχω πολύ καιρό για να χρειαστεί να συμβεί. Απλά θα ανοίξω ένα ερώτημα στο forum της Huawei ( http://support.huawei.com/community/ ) ώστε να δω μήπως είναι bag του firmware. Δεν έχω χρόνο να κάνω ένα lap video recording test που να τραβάει φωτογραφίες ανά ένα λεπτό και να τους το στείλω βάζοντας ένα αυτό loader html page που συνεχώς θα φορτώνει random σελίδες (το κάνω στην δουλεία σε συσκευές που γράφω προγράμματα για να δω περίπου την αντοχή σε ειδικές συνθηκες ). Όταν τύχει να αποφορτιστεί η μπαταρία κάτω από το 50% σίγουρα θα φανεί τι γίνεται. Το viber και skype δεν το δουλεύω όπως και αρκετές άλλες εφαρμογές συχνά. Απλά το έχω επάνω αν χρειάζεται να καλέσω κάποιον στο εξωτερικό. Έχω το messenger για όλες αυτές τις δουλειές επικοινωνίας. Βολεύει περισσότερο στην ροή της δουλειάς. Ανέβασε μας ένα screenshot με την μπαταρία σου να λέει 20 ώρες. Άσε να φανταστώ ότι για κάποιο λόγο δεν μπορείς ε; οκ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παιδες τι ειναι αυτο? Βλεπω καλα? Τι παιζει εδω? http://www.ebay.co.uk/itm/Huawei-Mate-9-Dual-Sim-128GB-Smartphone-Mobile-4G-LTE-GSM-Unlocked-Mocha-Brown-/322431220380?hash=item4b1265fa9c:g:sugAAOSw4A5YrPsz Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παιδες τι ειναι αυτο? Βλεπω καλα? Τι παιζει εδω? http://www.ebay.co.uk/itm/Huawei-Mate-9-Dual-Sim-128GB-Smartphone-Mobile-4G-LTE-GSM-Unlocked-Mocha-Brown-/322431220380?hash=item4b1265fa9c:g:sugAAOSw4A5YrPsz Λολ...Δεν είναι μόνο αυτό το κινητό, αν κοιτάξεις προς τα κάτω εχει και άλλα...υπάρχει κανένας τολμηρός ανάμεσα μας? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Λολ...Δεν είναι μόνο αυτό το κινητό, αν κοιτάξεις προς τα κάτω εχει και άλλα...υπάρχει κανένας τολμηρός ανάμεσα μας? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παντως δεν ειναι bid ειναι buy it now, ρε μπας κ ειναι μουφα? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 ρε μπας κ ειναι μουφα? εσυ τι λες ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Μαλλον ειναι -δε μπορει να βουρλιστηκε ο τυπος-αλλα δε φαινεται και κατι περιεργο στην ολη αγγελια του. Να του στειλω κανα μηνυμα να δουμε απαντηση? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 ....θα χτυπησω 5-6 να τα πουλησω στο φορουμ,γιατι οχι ? Αυτες ειναι δουλιτσες,πωπω φτιαχτηκα τωρα!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Παιδες,συνελθετε! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Παντως δεν ειναι bid ειναι buy it now, ρε μπας κ ειναι μουφα? μου αρέσει που ρωτάς κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παιδια δουλευομαστε? http://www.ebay.co.uk/itm/Huawei-Mate-9-Pro-Grey-Dual-SIM-128GB-5-5-6GB-RAM-20MP-Android-Phone-by-Fed-ex/172542608595?_trksid=p5411.c100167.m2940&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140131123730%26meid%3Dd3295db1e57c4fd7a394f1f55c340b24%26pid%3D100167%26rk%3D5%26rkt%3D15%26sd%3D322431220380 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παιδια δουλευομαστε? http://www.ebay.co.uk/itm/Huawei-Mate-9-Pro-Grey-Dual-SIM-128GB-5-5-6GB-RAM-20MP-Android-Phone-by-Fed-ex/172542608595?_trksid=p5411.c100167.m2940&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140131123730%26meid%3Dd3295db1e57c4fd7a394f1f55c340b24%26pid%3D100167%26rk%3D5%26rkt%3D15%26sd%3D322431220380 ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ??? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ??? :lol::lol::lol: Καλα φιλε μου μη φωναζεις -:):) απαγορευεται η γραφη με κεφαλαια :lol::lol: Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ανέβασε μας ένα screenshot με την μπαταρία σου να λέει 20 ώρες. Άσε να φανταστώ ότι για κάποιο λόγο δεν μπορείς ε; οκ φίλε μου. Μην είσαι εριστικός. Μπορώ να ανεβάσω οποιαδήποτε screen capture. Πάντως 5 ώρες που λες δεν βγάζει οπότε ούτε το mate 9 βγάζει με τις ίδιες συνθήκες κάτω από 9 ώρες. Σήμερα έκανα το test 10ώρες και 26 λεπτά οθόνη μέχρι να πεθάνει με απλό browsing με wifi. Μόλις έπεσε η μπαταρία κάτω από το 45% έπεφτε γρήγορα το ποσοστό της μπαταρίας οπότε είναι bag της firmware. Τους έχω στείλει ήδη support ticket. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Ναι μπορείς αλλά δεν θα ανεβάσεις.οκ Δεν είπα εγώ τίποτα για 5 ώρες. Αλλά και καμιά σημασία δεν έχει εδώ μιλάμε για το MATE 9. Στο ΜΑΤΕ9 πάνω από 9 ώρες δεν πρόκειται να δεις ότι και να κάνεις ούτε και στο 8. Κάτι τρελά που βάζουν μερικοί και λένε για 10 η 11 ώρες είναι όλα κλειστά σε λειτουργία πτήσης κτλ. Edited February 23, 2017 by Johny-B Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ναι μπορείς αλλά δεν θα ανεβάσεις.οκ Δεν είπα εγώ τπτ για 5 ώρες. Αλλά και καμιά σημασία δεν έχει εδώ μιλάμε για το MATE 9. Στο ΜΑΤΕ9 πάνω από 9 ώρες δεν πρόκειται να δεις ότι και να κάνεις ούτε και στο 8. Κάτι τρελά που βάζουν μερικοί και λένε για 10 η 11 ώρες είναι όλα κλειστά σε λειτουργία πτήσης κτλ. Θα το ανεβάσω αργότερα γιατί είμαι στον δρόμο και μετά να δω τι άλλο θα βρεις να πεις. :) Εσύ έχεις το 9αρι ; πόσο σου κρατάει για browzing Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts