MAIDEN_80 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Να ρωτήσω για κάποια τραγούδια.Οι στοίχοι ειναι οι εξής : 1)οh baby its a wild life 2) come on stand up for your..........3) who do you love,who do you need when you...........can i forget you take my hurt ; 4) i'm lonely ,lonely in my life smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Να ρωτήσω για κάποια τραγούδια.Οι στοίχοι ειναι οι εξής : 1)οh baby its a wild life 2) come on stand up for your..........3) who do you love,who do you need when you...........can i forget you take my hurt ; 4) i'm lonely ,lonely in my life 1) Μάλλον θέλεις το «Wild World» από Big Mountain (original by Cat Stevens) 2) Hmmm... Μήπως «Bob Marley - Get Up, Stand Up»; 3) «Duran Duran - Come Undone» 4) «Nana - Lonely» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 1) Μάλλον θέλεις το «Wild World» από Big Mountain (original by Cat Stevens) 2) Hmmm... Μήπως «Bob Marley - Get Up, Stand Up»; 3) «Duran Duran - Come Undone» 4) «Nana - Lonely» :) Ευχαριστώ και ένα άλλο τραγούδι 1).................the star is grey smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Ψάχνω ένα τραγούδι που το ακούω τώρα τελευταία, το τραγουδάει άντρας και λέει " αγκαλιά η νύχτα να μας βρε.....και μην ξημερώσει η μέρα αυτή" και ο αριθμός του είναι σαν πολύ αργό τσιφτετέλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 ευχαριστώ :) άλλο ένα: έλα απόψε όπως και πρώτα βάλε με ξανά στη ζωή σου κάτω από της νύχτας τα φώτα μέθυσε με με το φιλί σου (γυναικεία φωνή)το παραπάνω κανείς; Επίσης 2 ηχογραφήσεις: (~35KB η καθεμία) link 1 (βρέθηκε juliet - avalon) link 2 (βρέθηκε Within Temptation - Memories) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Τίτλος του παρακάτω τραγουδιού? Link :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Τίτλος του παρακάτω τραγουδιού? Link :D «Donna Summer - Hot Stuff» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 «Donna Summer - Hot Stuff» :) Ευχαριστώ. Να 'σαι καλά :D :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Γειας σας παιδια! εδω και καιρο ψαχνω τους στιχους ενος γνωστου τραγουδιου του uberto tozzi το οποιο στο ρεφραιν λεει στην αρχη amore mio. δεν ξερω αν ετσι λεγεται και το τραγουδι αλλα μαλλον οχι. αν καποιος γνωριζει που μπορω να βρω τους στιχους θα το εκτιμησω αφανταστα :lol: :w00t: γιατι δεν μπορω σε γνωστες βασεις lyrics να βρω τιποτα.... :worry: :( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Γειας σας παιδια! εδω και καιρο ψαχνω τους στιχους ενος γνωστου τραγουδιου του uberto tozzi το οποιο στο ρεφραιν λεει στην αρχη amore mio. δεν ξερω αν ετσι λεγεται και το τραγουδι αλλα μαλλον οχι. αν καποιος γνωριζει που μπορω να βρω τους στιχους θα το εκτιμησω αφανταστα :lol: :w00t: γιατι δεν μπορω σε γνωστες βασεις lyrics να βρω τιποτα.... :worry: :( Η καλύτερη βάση για lyrics είναι ο Mr. Google. :) Τον έχεις δοκιμάσει; :) Για δες εδώ... :) Btw, το όνομά του γράφεται «Umberto». :) Ίσως γι αυτό δεν έβρισκες κάτι. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 hi και από μένα :) Μπορεί κάποιος να μου πει τον τίτλο του τραγουδιού σε αυτή την ηχογράφηση? Μη φρικάρετε στην αρχή, προς το τέλος ακούγεται καθαρότερα το τραγούδι. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Paidia pws legetai to tragoudi stin diafimisi tis Heineken? Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 (Για πολλοστή φορά :p ) Teddy Bears STHLM Feat. Mad Cobra - Cobrastyle ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Ψάχνω ένα dance τραγούδι που νομίζω λέει "i want you to get make up with you..". Ακούγεται στη διαφήμιση του beach bar 2005 και είναι το τελευταίο. Ακούγεται τελευταιό.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Ψάχνω ένα τραγούδι που το ακούω τώρα τελευταία, το τραγουδάει άντρας και λέει " αγκαλιά η νύχτα να μας βρε.....και μην ξημερώσει η μέρα αυτή" και ο αριθμός του είναι σαν πολύ αργό τσιφτετέλι. Διορθώνω...οι στοίχοι είναι "Να μην ξημερώσει η νύχτα αυτή και αγκαλιά η μέρα να μας βρει" Μήπως το ξέρει κάποιος ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Νίκος Βέρτης - Πες το μου ξανά http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Ψάχνω ένα dance τραγούδι που νομίζω λέει "i want you to get make up with you..". Ακούγεται στη διαφήμιση του beach bar 2005 και είναι το τελευταίο. Ακούγεται τελευταιό.. dj raw vs gee and lighter - naked http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Μήπως δεν ψάχνεις στα κατάλληλα "μαγαζιά" τότε? ;) Εγώ το βρίσκω και σε Limewire και σε Soulseek από πολλούς χρήστες. Το συγκεκριμενο mix το εχω σε πολυ καλη ποιοτητα και λογω και της αυξημενης διαρκειας του φτανει σε μεγεθος τα ... 12Μb! Μολις εκανα αναζητηση, υπαρχει και στο WinMX και στο sharezaa. Κανε μια προσπαθια ακομη ;) Οκ. Θα ψάξω κι άλλο. Έχω ψάει μόνο στο DC και στο Kazaa... :) Ψάχνω ένα dance τραγούδι που νομίζω λέει "i want you to get make up with you..". Ακούγεται στη διαφήμιση του beach bar 2005 και είναι το τελευταίο. Ακούγεται τελευταιό.. Μήπως μπορείτε να μου πείτε και εμένα ποιό τραγούδι ακούγεται μετά το boro boro? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Μήπως μπορείτε να μου πείτε και εμένα ποιό τραγούδι ακούγεται μετά το boro boro? :O Darine - Aiwa :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 furious_angel σε ευχαριστώ πολύ! :D Αντε να δούμε αν θα το βρω τώρα για κατέβασμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Darine - Aiwa :cool: Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Ρε παιδια ποιο τραγουδι ειναι αυτο που παιζεται σε ολα τα club και τραγουδαει μια γκομενα νομιζω ισπανιδα και μολις τωρα ειδα που διαφημιζει και το συγκροτημα αλλα δεν το προλαβα.Total νομιζω και λεγεται το τραγουδι η το συγκροτημα και κατι αλλο μαζι που δεν το προλαβα. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Παιδιά ενα τραγούδι που τραγουδάει ο Στόκας (δεν ξέρω αν το έχει βγάλει μόνος του ή με τους Πυξ-Λαξ) που λέει: "Θα'ναι πάντα αργά για μας,Θα'ναι πάντα αργά,δεν βρηκς η αγάπη κάπου για να ακουμπήσει...." πώς λέγεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 loipon...8a prospa8hso na eimai safhs an kai de ginete.. exo elaxista stoixeia gia o tragoudaki... ksekinaei me kati san hlektiko violi(emena etsi mou fanhke) exei ru8mo kai de ksero tpt allo... kamia idea????????? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 loipon...8a prospa8hso na eimai safhs an kai de ginete.. exo elaxista stoixeia gia o tragoudaki... ksekinaei me kati san hlektiko violi(emena etsi mou fanhke) exei ru8mo kai de ksero tpt allo... kamia idea????????? Ως κολλημένος με παλιότερη δεκαετία, λέω: "CITY - Am Fenster" :X Καμία σχέση ε? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts