Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις! {3}

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι το νούμερο 9 του cd του "κράτα με"

με τίτλο "θα μεγαλώσει".

Σε ευχαριστώ πολύ :) .

Ένα άλλο τραγούδι (ξένο, γιουγκοσλάβικο νομίζω) που είναι το ίδιο με το άπαπα της Βανδή και το τραγουδάει η Jelena Karleusa ποίο είναι?

Ευχαριστώ :)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia psaxno gia ena super dance komati pou to akouo sixna ston galaxy.

nomizo oti legete "i want to get naked with you" alla den eimai sigouros.

mporei kaneis na voithisei??

Σε ευχαριστώ πολύ :) .

Ένα άλλο τραγούδι (ξένο, γιουγκοσλάβικο νομίζω) που είναι το ίδιο με το άπαπα της Βανδή και το τραγουδάει η Jelena Karleusa ποίο είναι?

Ευχαριστώ :)

Δεν είναι μόνο αυτό που λες έχει άλλα 3 της βανδή κομμάτια και τα έχω σε remix να τα τραγουδάει η βανδή μαζί με την Jelena Karleusa ;)

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

paidia psaxno gia ena super dance komati pou to akouo sixna ston galaxy.

nomizo oti legete "i want to get naked with you" alla den eimai sigouros.

mporei kaneis na voithisei??

DJ Raw vs Gee & Lighter - Naked

Αν το θες στειλε μου το mail σου με PM :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Ena teleios trelo videoclip pou deixnei kati "kokkinoskoufitses" kai enan tipo apo piso tous kai na tis akolouthei na mpainei se ena spitaki pou ginetai xamos ekei etc. Oi stixoi legan i didn't really love you opoios mporei na voithisei.... Akiro to vrika einai to vast- pretty when you cry. Teleio videoclip!

Δεν είναι μόνο αυτό που λες έχει άλλα 3 της βανδή κομμάτια και τα έχω σε remix να τα τραγουδάει η βανδή μαζί με την Jelena Karleusa ;)

Ποιά τραγούδια? Μπορείς να μου τα στείλεις? Εγώ έχω μόνο το άπαπα. Αν μπορείς στείλε τα άλλα δύο που λες.

e mail: kirios1346@yahoo.gr

Thanx :)

Πάντως θα με ενδιέφερε να τα βρω μόνο με την Jelena Karleusa. Αν τα έχει κανείς ας τα στείλει στο παραπάνω e mail. :)

Ψάχνω για ενα τραγούδι, dance-beat, στο οποίο το κύριο χαρακτηριστικό είναι οτι έχει κάποιον που σφυράει με ενα ωραίο ρυθμό. Έχει και κάποια γυναικεία φωνητικά που πάνε κάπως έτσι: ναααα να ναααα να ναααα να να να να

Sorry αν η περιγραφή δεν βοηθάει πολύ, αλλά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρω για το κομμάτι.

Ευχαριστώ

Καλησπερα,

ψαχνω ενα κομματακι που ειχε ρυθμο λα λα λαλαλα λαλαλαλα λαλαλα...

Κ επειδη δν παιζει να καταλαβατε στελνω κ ενα mp4 με e-mai που τραβηξα με το κινητο μου σε ενα club sth Μυκονο σε οποιον το ζητησει.Μοιαζει παρα πολυ κ με το Twisted Nerve απο Bernard Herrmann. Εχω φαει τρελο κολλημα!!!!

Strumming my pain with his fingers

Singing my life with his words

Killing me softly with his song

τελικα ειστε απαικτοι!!!!

ηταν το ακριβως απο πανω τραγουδι!!!! τεσπα εγω φταιω που δεν το ειδα!!!!

παω για κατεβασμα τωρα!!!!!!

:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

:D :D :D

Strumming my pain with his fingers

Singing my life with his words

Killing me softly with his song

Καλησπέρα σε όλους!Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας..Ψάχνω ένα τραγούδι του Πάριου που λέει:"..πέρασα πόλλα μα τον λόγο μου κράτησα,είμαι ζωντανός επειδή σε αγάπησα..".Το γνωρίζει κανείς??Αν μάλιστα το έχει κάποιος και μπορεί να μου το στείλει ακόμα καλύτερα!!!Το mail μου είναι: xaxanoula17@yahoo.gr THANKS!!!! :rolleyes:

«Πέρασαν», λέγεται. :)

Με την υπέροχη μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη... Αααχ... :rolleyes:

Σε λιγάκι θα σου έρθει ειδοποίηση από το yousendit.com :)

Τις τελευταίες μέρες γράφω κάποια cd σε μια συμφοιτήτριά μου. Θέλω να μου προτείνετε ελληνικές και ξένες μπαλάντες. Αυτά τις αρέσουν περισσότερο! Αν μπορείτε βάλτε ξεχωριστά τα ελληνικά και ξεχωριστά τα ξένα. Περιμένω τις προτάσεις σας :)
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

το "κονσερτο για δυο πιανα-για την Αννα" του Καρβελα τελικα, κανεις;;;;;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Ποιό τραγούδι είναι αυτό που λέει "Όταν σε κοιτάζω καλοκαίρι έχω μέσα στην καρδια";

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

το τραγούδι του Χατζηγιάννη που παίζεται στην διαφήμιση του ΟΤΕ,μήπως ξέρετε πως λέγεται;

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

το τραγούδι του Χατζηγιάννη που παίζεται στην διαφήμιση του ΟΤΕ,μήπως ξέρετε πως λέγεται;

Όνειρο ζω

το έχουμε πει σε άπειρα θρεντς,άπειρες φορές....

μια αναζήτηση δεν βλάπτει

:X :rolleyes:

Όνειρο ζω

το έχουμε πει σε άπειρα θρεντς,άπειρες φορές....

μια αναζήτηση δεν βλάπτει

:X :rolleyes:

Κι όταν δεν το έχουμε πει, ρωτάμε στο σωστό θέμα. :)

'Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών III' :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...