Lev Δημοσιεύτηκε October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2016 Καλημερα σας, σκεφτομαι να παρω ενα κινητο μεχρι 350-400 ευρω. Επισης δε θελω να ξεφευγει σε μεγεθος, ιδανικο θα ηταν 5" για μενα αλλα βλεπω οτι δεν εχω επιλογες μαλλον. Θα ηθελα να μου πειτε αναμεσα σε αυτα που γραφω ποιο ειναι καλυτερο και σε ποιους τομεις, αν και το Μ10 ειναι ακριβο και μονο για την καμερα του το σκεφτομαι. Γενικα κριτηρια ειναι το μικρο μεγεθος, η καλη καμερα, τα μικρα μπεζελ και η καλη μπαταρια (οχικατι τρελο ομως, εχω και το s7 edge για κυριο, εδω για 2ο το θελω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δοκίμασε το g5 έχει φοβερή κάμερα Πολύ καλή διαχείριση ενέργειας και είναι σφαιρατο Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 παρε το g5 και θα το κανεις πρωτο;) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) G5 και απο μενα λογω αποδοσης προς τιμη και καλο σέρβις που δεν ειναι arvato. Καθαρα σαν συσκευή και μονο, χανοντας λιγο καμερα και βγαζοντας εξω τιμη και σερβις, θα επαιρνα μάλλον το htc. αλλα ετσι δεν εχει ιδιαίτερο νόημα. P9 απο επιδόσεις (cpu gpu) δε συγκρίνεται με τα δυο παραπανω, ειναι κατωτερο. Meizu πιο ανωριμη εταιρεια, εγγύηση δεν είναι και τα φορτε τους, και σε γραφικα ειναι πιο κάτω απο g5, htc 10. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Edited October 16, 2016 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lev Δημ. October 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Λέτε δηλαδή ότι αξίζει για κάμερα ? Βλέπω ότι το Μ10 είναι Κορυφή από τα σχόλια στα άλλα θέματα. Vag σε σχέση με edge τι βλέπεις εδώ ? Είναι καλό από οθόνη και κάμερα ? Επίσης διαβάζω ότι το G5 είχε πολλά προβλήματα με οθόνες κτλ γιαυτό κωλωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Απο οσα διαβαζω, το μ10 εχει αρκετα καλή καμερα. Εφοσον σε ενδιαφέρει αυτος ο τομέας, ισως είναι η καλύτερη επιλογη που μπορεις να κάνεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lev Δημ. October 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Απο οσα διαβαζω, το μ10 εχει αρκετα καλή καμερα. Εφοσον σε ενδιαφέρει αυτος ο τομέας, ισως είναι η καλύτερη επιλογη που μπορεις να κάνεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και εγώ αυτό βλέπω αλλά μιλάμε για 150 ευρώ διαφορά που δεν ξέρω αν αξίζει. Γιαυτό σκέφτηκα το G5 κυρίως.. Δηλαδη αν ήξερα ότι η διαφορά στην κάμερα είναι ελάχιστη θα πήγαινα G5 σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 1+3 ρίξε Μια ματιά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lev Δημ. October 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 1+3 ρίξε Μια ματιά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεγάλο για αυτό που θέλω.. Απλά στο G5 βλέπω δεν έχει slow motion video ? Πχ πολλά fps δεν τραβάει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Εκατσα χθες και ειδα πολλά τεστ στο youtube συγκρίνοντας καμερες μεταξύ των οποίων και htc 10, LG G5. Σχεδόν παντού το G5 φαίνεται καλύτερο. Δες τα και συ αμα θελεις και θεωρείς την αποψη μου υποκειμενική και διαλεξε. Εχει μια αδυναμία ομως, καμια φορα παίρνει λαθος focus οποτε πρεπει λιγο να χεις το νου σου με το G5. Sent from my LG-H850 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσο για προβλήματα με οθονες, είναι ολα στατιστική. Αναλογα αν πεσεις σε οθονη με θεματακι. Ειναι το light bleed το οποιο στη δικη μου συσκευή ειναι σχεδον ανύπαρκτο. Δεν επηρεάζει κάπου. Το P9 απο καμερα ειναι επισης αρκετά καλο. Γενικα P9 G5 S7 παιζουν μεταξυ τους σε παρόμοια επίπεδα σε καμερα. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Λοιπον G5 και απο εμενα. Ειχα P9 plus, 1+3 και meizu pro5 που ειναι 1εως και 2 κλασεις κατω. Το htc φαινεται καλο αλλα χωρις αναβαθμισεις. Στην καμερα στα λεφτα που βρισκεις τωρα g5 δεν υπαρχει τιποτα αλλο οσο για το video κστεβαζεις το apk της καμερας του v10 και τραβας σε 60fbs. Το μοναδικο που θα κοιταγα τωρα ειναι το xiaomi mi5s αν σου αρεσει το miui αφου φαινεται και οτι η καμερα του ειναι πολυ δυνατη συν την υπιστηριξη απο την Miui Hellas. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Το G5 σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts