Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.οκ... θελω κ αλλο :cry:

2.ελπιζω να ετοιμαζουν καμια season μονο με απαντησεις :lol:

3.ποιο κουτι ρε Βen ? ? ? ? :blink: :worry:

4.gn :p

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν ο τύπος

που ανοίγει την πόρτα στο Λοκ να του δείξει τον πατέρα του είναι ο τύπος της Mittelos Biosience?

Ααα και θα συμφωνήσω ότι έχει πάρει μπρος το Lost αλλά θέλουμε παραπάνω επεισόδια κάθε βδομάδα...Δε φτάνει τόσο....

Nαι ο ιδιος ειναι.Και οπως βλεπουμε ειναι κατωτερος κι απο τον Μπεν.

Αρα

παιζουν 2 περιπτωσεις.Η Mittelos να ειναι απο την αρχη εταιρια των Others που στρατολογει επιστημονες ειτε να ηταν μαζι με τη Νταρμα αλλα μετα το "ξεκαθαρισμα" να πηγε με τους Others.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ο Λοκ θέλει :vava: :hunter: :knife: :kill: :chair: :rocket: :whip:

Όλα τα λεφτά η σκηνή στο τέλος που ο Μπεν εξηγεί στον Λοκ το πως βολεύτικε με την τροπή, και φυσικά η απογοητευμένη φάτσα του Λοκ. ;)

Η Mittelos να ειναι απο την αρχη εταιρια των Others που στρατολογει επιστημονες ειτε να ηταν μαζι με τη Νταρμα αλλα μετα το "ξεκαθαρισμα" να πηγε με τους Others.

Γιατι εχουμε ξεκαθαρισει οτι οι Others δεν εχουν καμια σχεση με τη DHARMA? Ποτε εγινε αυτο?

Ενα αλλο που δεν καταλαβα. Ο Ben επιμενει οτι ο μονος τροπος διαφυγης τους απο το νησι ειναι το υποβρυχιο. Ειναι προφανες οτι αυτο δεν ισχυει γιατι στο τελος του "Stranger in a strange land" βλεπουμε το μεγαλο πλοιο των Αλλων, που το χρησιμοποιουν για να γυρισουν απο τον Hydra station στο κεντρικο νησι.

Τι παιζει?

Σκεφτηκα οτι ισως το πλοιο δεν εχει την ιδια αντοχη σε μακρινα ταξιδια με το υποβρυχιο, αλλα ο Michael και ο Walt ειχαν φυγει απο το νησι με μια απλη ψαροβαρκα... Επισης και ο Jack ξερει την υπαρξη του πλοιου των Αλλων. Γιατι δεν λεει κατι?

Μερικές πληροφορίες για το τι περίπου θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια:

Tώρα που ο Locke ανατίναξε το υποβρύχιο, φαίνεται πως οι υπόλοιποι επιζώντες θα έχουν αρκετό καιρό για να σκεφτούν. Και έτσι και οι fans θα έχουν χρόνο για να αναρωτηθούν. Θα περάσουν 5 εβδομάδες μέχρι να ξαναδούμε τον Locke και τον πατέρα του, αλλά όταν τους ξαναδούμε τα αποτελέσματα θα είναι ένα δυναμικό στήσιμο για την αποκορύφωση της season.

Source: LA Times

Namaste!

Γιατι εχουμε ξεκαθαρισει οτι οι Others δεν εχουν καμια σχεση με τη DHARMA? Ποτε εγινε αυτο?

Ενα αλλο που δεν καταλαβα. Ο Ben επιμενει οτι ο μονος τροπος διαφυγης τους απο το νησι ειναι το υποβρυχιο. Ειναι προφανες οτι αυτο δεν ισχυει γιατι στο τελος του "Stranger in a strange land" βλεπουμε το μεγαλο πλοιο των Αλλων, που το χρησιμοποιουν για να γυρισουν απο τον Hydra station στο κεντρικο νησι.

Τι παιζει?

Σκεφτηκα οτι ισως το πλοιο δεν εχει την ιδια αντοχη σε μακρινα ταξιδια με το υποβρυχιο, αλλα ο Michael και ο Walt ειχαν φυγει απο το νησι με μια απλη ψαροβαρκα... Επισης και ο Jack ξερει την υπαρξη του πλοιου των Αλλων. Γιατι δεν λεει κατι?

Στο 3χ11.

Οι Others δεν εχουν σχεση με τη Νταρμα.Ειναι αυτοχθονες του νησιου αλλα και στρατολογημενοι απο τον εξω κοσμο μερικοι,οι οποιοι εναντιωθηκαν στα πειραματα και την εισβολη της Νταρμα και ανοιξαν πολεμο.Νικητες ηταν οι Others οι οποιοι οικειοποιηθηκαν τον εξοπλισμο και τους σταθμους της Νταρμα(το ειπε και ο Μικαηλ για το υποβρυχιο).

Θα σε μαλωσω,δε προσεχεις...:D

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Sheik μπορει απλως ο Μπεν να ειναι τοσο "ισχυρος" ωστε να πανε ολοι απο κατω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Αρκετός ντόρος γίνεται σε διάφορα forums για το αν

ο τύπος που είδαμε στο flashback του Hurley να πέφτει από ένα κτίριο ('Numbers' [1x18]) ήταν τελικά ο Locke. Το timeline αυτών των γεγονότων φαίνεται να ταιριάζει…

Δεν νομιζω!

ξαναειδα τις δυο σκηνες,εχουν διαφορες μεταξυ τους αρκετα σημαντικες και επισης ο Λοκ ηταν 4 χρονια στο καροτσι,ο Χερλι ποσα χρονια εχει τα λεφτα;τι αλλο λενε ρε συ XOTic;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ο τίτλος του επεισοδίου ξαναφουντώνει την θεωρία ότι

ο πατέρας του Lock είναι ο πραγματικός Sawyer (στο επεισόδιο Lockedown, ο Sawyer λέει ότι είναι από το Tallahassee.)

καλα. Το οτι ας πουμε ειναι εκει

ο πατερας του Λοκ

, σας 3ενισε τοσο? Ολα αυτα που ξυπνανε απο αυτο δε σας τρελλαινουν?

Ειναι πλεον σαφες οτι ολοι οσοι επεσαν εξυπηρετουν σκοπο των Αλλων. Μαλλον το ατυχημα ηταν προσχεδιασμενο, οτι επισης εχουν πολλους τροπους φυγης για τον εξω κοσμο, οτι ολοι συνδεονται μεταξυ τους, οτι ο εξω κοσμος δεν ειναι τοσο μακρια τελικα (Θυμη8ειτε πως εφυγαν ο Μαυρος με το γιο του) , οτι ο Μπεν αυτους που θελει τους παγιδευει με διαφορα σκηνικα γυρω του (Λοκ, Τζακ) ....

Οποτε οπως καταλαβαινετε απο ενα επεισοδιο, βγηκαν 10 ερωτηματα, ακομα περιμενουμε απαντησεις για της πρωτης σεζον, οποτε το οτι στο δωματιο βρεθηκε αυτος που βρεθηκε, εμενα δε μου λεει κατι πια

: p

:X

Στο 3χ11.

Οι Others δεν εχουν σχεση με τη Νταρμα.Ειναι αυτοχθονες του νησιου αλλα και στρατολογημενοι απο τον εξω κοσμο μερικοι,οι οποιοι εναντιωθηκαν στα πειραματα και την εισβολη της Νταρμα και ανοιξαν πολεμο.Νικητες ηταν οι Others οι οποιοι οικειοποιηθηκαν τον εξοπλισμο και τους σταθμους της Νταρμα(το ειπε και ο Μικαηλ για το υποβρυχιο).

Θα σε μαλωσω,δε προσεχεις...:D

Ναι αλλα ακομα χρησιμοποιουν προμηθειες της Dharma. Και η Dharma εξακολουθει να ριχνει προμηθειες, τουλαχιστον μεχρι πριν καταστραφει ο Flame station. Κατα τα αλλα ναι εχεις δικιο.

Καποιος ας μου πει για το πλοιο ομως. :p

Γιατι ο μονος τροπος να φυγουν απο το νησι ειναι το υποβρυχιο? Και γιατι ο Jack δε λεει τιποτα για αυτο (εκανε λες και ηρθε το τελος του κοσμου οταν ο Locke του ανατιναξε το υποβρυχιο), αφου μπορει να φυγει με το πλοιο...

Διαβάστε παρακάτω μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ηθοποιού Michael Emerson (Ben) στο site The Trades (σας δίνω τα σημαντικότερα στοιχεία, στο link διαβάστε όλη την συνέντευξη):

Aν γίνει flashback για τον χαρακτήρα του Ben, μπορεί και πάλι (όπως και με το flashback της Juliette), να αλλάξει η γνώμη των θεατών. “Θα είναι συνταρακτικό όταν αρχίσουν να ξετυλίγουν την ιστορία του Ben” λέει. “Η όλη κατάσταση στο νησί θα 'φωτιστεί'. Θα πρέπει να φέρουν στο φως πολλά γεγονότα και πολλές επεξηγήσεις.”

Όσον αφορά το τι πρέπει να περιμένουν οι θεατές απο ένα τέτοιο flashback, ο Emerson λέει, “Νομίζω υπάρχει υλικό για τον Ben που πλησιάζει. Δεν ξέρω αν θα είναι αυτή την season ή όχι. Δεν έχω δει τίποτα μέχρι τώρα. Ξέρω πάντως οτι το δουλεύουν.”

Aποκαλύπτει επίσης πως όσοι ζητάνε απαντήσεις θα χορτάσουν με κάποιες μεγάλες αποκαλύψεις με το τέλος του 3ου κύκλου. “Ξέρω πως ένα σετ ιστοριών που συνδέονται θα φτάσει στο τέλος της στο επεισόδιο που γυρίζουμε τώρα και είναι κάτι πολύ μεγάλο”.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ

Namaste!

Γιατι ο μονος τροπος να φυγουν απο το νησι ειναι το υποβρυχιο? Και γιατι ο Jack δε λεει τιποτα για αυτο (εκανε λες και ηρθε το τελος του κοσμου οταν ο Locke του ανατιναξε το υποβρυχιο), αφου μπορει να φυγει με το πλοιο...

μηπως επειδη οι επικοινωνιες καταστραφηκαν,το μονο που ειχε την δυνατοτητα να φυγει(για να γουσταρουμε:

να μπει και να βγει

ηταν το υποβρυχιο;

φιλε mlip φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Νέο επεισόδιο 3x20:

Θα έχει flashback στην δεκαετία του 70. Θα δούμε τον Horace, ένα επιστήμονα-μαθηματικό και την Olivia μια όμορφη δασκάλα δημοτικού σχολείου. Και οι δύο είναι μέσα στον ιδεαλισμό των χιπις. Η Olivia μπορεί να εμφανιστεί και σε άλλα επεισόδια.

E?

Namaste!

Ναι αλλα ακομα χρησιμοποιουν προμηθειες της Dharma. Και η Dharma εξακολουθει να ριχνει προμηθειες, τουλαχιστον μεχρι πριν καταστραφει ο Flame station. Κατα τα αλλα ναι εχεις δικιο.

Καποιος ας μου πει για το πλοιο ομως. :p

Ισως η Νταρμα στον εξω κοσμο να μην πηρε χαμπαρι,εφοσον οι Others και καλα συνεχισαν το εργο της και μπορει να μην τους ειδοποιησε κανεις.

Αλλωστε,η ριψη τροφιμων ελεγχετε απο τον υπολογιστη στο flame station,που σημαινει οτι τα παραγγελνουν οι "αλλοι" απο εκει...:p

--Alvar Hanso--

Eπειδή είναι ένα τεράστιο ********* η πλοκή του Λοστ, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τι έγινε ο Μάικ με τον γιο του;

Είπε ο μπλιπ ότι έφυγαν, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο; Ποιος, που πότε γιατί;

Eπειδή είναι ένα τεράστιο ********* η πλοκή του Λοστ, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τι έγινε ο Μάικ με τον γιο του;

Στο τελος της δευτερης περιοδου ο Μπεν τους αφησε να φυγουν με τη βαρκα των Αλλων (αυτη που εχουν στο τελος της πρωτης περιοδου, οταν αρπαξανε τον Γουολτ). Τους λεει μαλιστα να ακολουθησουν μια πορεια 325 η 315 δεν θυμαμαι γιατι μονο ετσι θα βγουν απο το νησι.

Νέο επεισόδιο 3x20:

Θα έχει flashback στην δεκαετία του 70. Θα δούμε τον Horace, ένα επιστήμονα-μαθηματικό και την Olivia μια όμορφη δασκάλα δημοτικού σχολείου. Και οι δύο είναι μέσα στον ιδεαλισμό των χιπις. Η Olivia μπορεί να εμφανιστεί και σε άλλα επεισόδια.

E?

Ποιοι ειναι αυτοι παλι; Πως ειχα την εντυπωση οτι το εικοστο επεισοδιο θα ειναι Jack-centricq

Στο τελευταιο επεισοδιο του δευτερου κυκλου, του εδωσαν μια βαρκα οι Αλλοι επειδη τους εφερε τους αλλου τρεις και του ειπαν ποια κατευθυνση να ακολουθησει για να φυγει απο το νησι!

με προλαβες zavarakatranemia :p

Ποιοι ειναι αυτοι παλι; Πως ειχα την εντυπωση οτι το εικοστο επεισοδιο θα ειναι Jack-centricq

Δεν είχαμε αναφέρει ποτέ πως το 3x20 θα είναι Jack-centric. Πάντως να σου πω την αλήθεια, απο την στιγμή που διάβασα

πως το 3x20 θα είναι επικεντρωμένο στην δεκαετία του 70, δεν ξέρω γιατί, αυτόματα μου ήρθαν σοτ μυαλό οι DeGroots και η Dharma. Το ανέφερα και σε αρκετά ξένα forums και μάλιστα αρκετοί συμφωνούν μαζί μου. Λες?

Namaste!

Δεν είχαμε αναφέρει ποτέ πως το 3x20 θα είναι Jack-centric. Πάντως να σου πω την αλήθεια, απο την στιγμή που διάβασα

πως το 3x20 θα είναι επικεντρωμένο στην δεκαετία του 70, δεν ξέρω γιατί, αυτόματα μου ήρθαν σοτ μυαλό οι DeGroots και η Dharma. Το ανέφερα και σε αρκετά ξένα forums και μάλιστα αρκετοί συμφωνούν μαζί μου. Λες?

ναι ακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω.. θα ειναι απιστευτο αν γινει αυτο! Φαινεται και απολυτως λογικο μιας και

θα ειναι στη δεκαετια των 70. Αν και δεν ειναι καπως αργα? Η Dharma initiative δεν ξεκινησε αρχες δεκαετιας του 80-τελη 70?

Δε ξερω, λεω.. :p

τελικα ναι δεν ηταν σιγουρο οτι θα ειναι jack centric, το ειχε με ερωτηματικο η lostpedia.

ποιοι ειναι οι Degroots?

2 απο τους ιδρυτες επιστημονες της Νταρμα.Αναφερονται στα 2 orientation videos του "κυκνου" και του "μαργαριταριου"

--Alvar Hanso--