eLeKtriK EyE Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Καλησπερα.Ο φακελος Temp εχει μεγεθος περιπου 1gb.Ειναι ασφαλες να τον διαγραψω?Τι εχει μεσα αυτος ο φακελος συνηθως? Eπισης,για τον καθαρισμο της registry χρησιμοποιω τον regcleaner.Ομως,οταν καταλαθος πηγα στην σελιδα του κατασκευαστη του προγραμματος,ειδα οτι δεν υπαρχει πουθενα και οτι υπαρχει αλλο προγραμμα για καθαρισμο της registry.Ειναι το regcleaner παλιο προγραμμα?Μηπως πρεπει να το αλλαξω με καποιο αλλο?Εχω την εκδοση 4,3 Στο 99% των περιπτώσεων είναι ασφαλές το να τα διαγράψεις. Εάν έχεις αμφιβολίες μπορείς σε πρώτη φάση να τα μεταφέρεις σε κάποιο άλλο φάκελο και αν παρατηρήσεις προβλήματα τα επαναφέρεις, διαφορετικά τα σβήνεις εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Καλησπερα.Ο φακελος Temp εχει μεγεθος περιπου 1gb.Ειναι ασφαλες να τον διαγραψω?Τι εχει μεσα αυτος ο φακελος συνηθως? Eπισης,για τον καθαρισμο της registry χρησιμοποιω τον regcleaner.Ομως,οταν καταλαθος πηγα στην σελιδα του κατασκευαστη του προγραμματος,ειδα οτι δεν υπαρχει πουθενα και οτι υπαρχει αλλο προγραμμα για καθαρισμο της registry.Ειναι το regcleaner παλιο προγραμμα?Μηπως πρεπει να το αλλαξω με καποιο αλλο?Εχω την εκδοση 4,3 Εγώ πλέον χρησιμοποιώ το registry mechanic. Στις εκδόσεις πλέον που κυκλοφορούν όμως αν βρεις serial number από σχετικά site σου λέει μετά από κάποιες μέρες ότι έληξε και πρέπει να βρεις άλλον κωδικό. Έχω την τελευταία έκδοση πριν το κάνουν αυτό και βάζεις τον κωδικό και είσαι οκ πλέον. Κανονικά όμως έχει και updates... είναι αρκετά καλό πρόγραμμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Εγώ πλέον χρησιμοποιώ το registry mechanic.Έχω την τελευταία έκδοση πριν το κάνουν αυτό και βάζεις τον κωδικό και είσαι οκ πλέον. ... είναι αρκετά καλό πρόγραμμα. http://djforum.free.fr/smileysmileysmiley/v2/surprises/surprises.smileysmiley.com.54.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Για ποιά έκδοση μιλάτε?Εχω την 5.0.0.144 και δεν κάνει update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 a) To bootvis i microsoft exei stamathsei na to anaptyssei kai einai akatallhlo gia windows xp Service Pack 2 b) Poli kali epilogi gia programma defragmentation einai to Diskeeper Lite. Parepiptontos einai i idia etairia pou exei ftiaxei to defragmentation programma pou einai ensomatomeno sta windows xp (me peripou 8 ekdoseis diafora kai xoris paremvasi microsoft) c) Dokimaste gia katharismo systhmatos ta Webroot Window Washer 6 kai to CCleaner (crap cleaner). to proto polles xrisimes rithmiseis kai memory resident (ean thelete vevaia) kai to deftero enas elafrys kalos cleaner. d) Me entyposiase i epilogi enos xristi pou, se proigoumeni selida anefere to x-setup pro, ena programma pou mporei na sou lisei ta xeria. Vrisko poli kali kai xrisimi tin epilogi Show Phantom Devices kathos PcCleaning den einai mono katharismos arxeion kai epemvaseis stin registry alla kai apegkatastaseis arxeon siskevon pou kapoia stigmh tis eide o ypologisths kai apo tote den tis ksanaeide kai par ola afta tis fortonei kathe fora pou ksekinoun ta windows. I idia rithmisi mporei kai na sas apallaksei kai apo provlimata me siskeves. Afta apo mena kai sigxaritiria ston dhmiourgo. Keep on the good work Spyro ;) p.s.: Prosoxi me ta programmata registry optimizing. Oso kalo mporoun na kanoun, toso katastrofikh zhmia mporoun na epiferoun! Gi afto, prosoxi! ;) Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Για ποιά έκδοση μιλάτε?Εχω την 5.0.0.144 και δεν κάνει update. 4.0.0.115 έχω. Από την σειρά 5 γίνεται αυτό με τον κωδικό που δεν το δέχεται μετά από κάποιο καιρός. Και στην θέση του Update σου γράφει register. :mad: :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Eχει "Live Update",το πατάω βγαίνει για λίγα δευτερόλεπτα η κλεψύδρα αλλά κάνει δεν κάνει,δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 4.0.0.115 έχω. Από την σειρά 5 γίνεται αυτό με τον κωδικό που δεν το δέχεται μετά από κάποιο καιρός. Και στην θέση του Update σου γράφει register. :mad: :p Eγώ έχω την 4.0.0.96 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Eγώ έχω την 4.0.0.96 Όποιος θέλει την δικιά μου ας μου στείλει ένα Pm. ------------ Το live update για να στο βγάζει σημαίνει ότι είναι register. Δεν τρώει πολύ χρόνο αλλά σε έκδοση 5 πόσο καιρό το έχεις με αυτόν τον κωδικό? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Εγώ μια χαρά δουλεύω με την δικιά μου τόσο καιρό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Εγώ μια χαρά δουλεύω με την δικιά μου τόσο καιρό. Για τον BASSstarlet πήγαινε το από κάτω. ;) Αυτό που δεν ξέρω με τις εκδόσεις 4 πλέον είναι την στιγμή που κάνουμε το liveupdate και βγάζει το μήνυμα ότι υπάρχει νεότερη έκδοση, αν κάνει update ή βγάζει μόνο το μήνυμα της νέας έκδοσης και θέλει εκήνη για να γίνει το Line update.:O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Αμα θελεις καποιες πληροφοριες για χρησιμα προγραμματα κοιταξε εδω http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=116 θα δωσω κι αλλα λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 To PC μου εχω αρκετο καιρο να το "προσεξω". Οποτε λεω σημερα να του κανω εναν καθαρισμο, και γενικα οσο μπορω να τον βελτιωσω. -Θα σβησω οτι αχρειστα εχω μεσα (προγραμματα) -Θα γραψω κατι ταινιες που χω κατεβασμενες σε DVD για να ελευθερωσω χωρο. -Λεω να κανω κ μια ανασυγκροτηση. Τι αλλο ΑΣΦΑΛΕΣ μπορω να κανω; Ευχαριστω :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 To PC μου εχω αρκετο καιρο να το "προσεξω". Οποτε λεω σημερα να του κανω εναν καθαρισμο, και γενικα οσο μπορω να τον βελτιωσω. -Θα σβησω οτι αχρειστα εχω μεσα (προγραμματα) -Θα γραψω κατι ταινιες που χω κατεβασμενες σε DVD για να ελευθερωσω χωρο. -Λεω να κανω κ μια ανασυγκροτηση. Τι αλλο ΑΣΦΑΛΕΣ μπορω να κανω; Ευχαριστω :) Αφού κάνεις τα παραπάνω, κάνε και έναν έλεγχο στην registry (υπάρχουν διάφορες εφαρμογές ακόμα και δωρεάν). Κράτησε πρώτα αντίγραφο της registry και μετά κάνε τον έλεγχο. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Αφού κάνεις τα παραπάνω, κάνε και έναν έλεγχο στην registry (υπάρχουν διάφορες εφαρμογές ακόμα και δωρεάν). Κράτησε πρώτα αντίγραφο της registry και μετά κάνε τον έλεγχο. Το φοβαμαι μωρε. Παλια ειχα σβησει με ενα προγραμμα κατι "αχρηστο" και τελικα πηγα για φορματ :( Εισαι σιγουρος; Προτινε μου κανενα που χρησιμοποιεις κ συ και δεν ειχες προβλημα :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Το φοβαμαι μωρε. Παλια ειχα σβησει με ενα προγραμμα κατι "αχρηστο" και τελικα πηγα για φορματ :( Εισαι σιγουρος; Προτινε μου κανενα που χρησιμοποιεις κ συ και δεν ειχες προβλημα :) Σχεδόν καθημερινά κάνω έλεγχο και καθαρισμό της registry. ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ειδικά αν κρατήσεις και ένα αντίγραφο θα είσαι οκ. ----- Τον φάκελο Temp στα windows τον καθαρίζουμε και αυτόν? Τον είχα αδειάσει παλαιότερα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και με αυτόν και με εκείνον στο local settings. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Παιδια, καθαρισα το φακελο Prefetch αλλα τωρα εχω ενα προβλημα. Μετα το δευτερο boot απο την στιγμη που τον καθαριζω το φακελο δε μου διχνει ολα τα εικονιδια στην taskbar. Απο οτι καταλαβαινετε στο boot αμεσως μετα τον καθαρισμο ολα ειναι κανονικα, απλα αρκετα πιο αργα. Τα προγραμματα εκεινα ειναι ανοιχτα και λειτουργουν (ειναι μεσα στον taskmanager δλδ). Δλδ αν και μου δειχνει την splashscreen του nod32 δεν μου εχει το εικονιδιο στην taskbar. Το prefetch το καθαρισα πολλες φορες αλλα δεν εφυγε το προβλημα... Βοηθηστε με!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 κάνε ένα restore να γλυτώσεις το μπέρδεμα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Δυστυχως δε γινεται, εκανα "γενικη καθαριοτητα" ο βλακας... Υπαρχει λυση ή μεινει ετσι (το φορματ δεν ειναι λυση:p); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Το φάκελο Prefetch μην τον σβήνετε, τουλάχιστον όχι συχνότερα από μία φορά το μήνα, διαφορετικά ρίχνετε τις επιδόσεις αντί να τις ανεβάζετε. Το φάκελο TEMP είναι ασφαλές να τον αδειάζετε συχνά από τα "σκουπίδια" που μαζεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο το εκανα και διαβασα μετα που το αδιασα για το prefetch και πως τελικα δεν ειναι και τοσο καλα να το αδιαζουμε. Δυστυχως ομως δε με βοηθας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο το εκανα και διαβασα μετα που το αδιασα για το prefetch και πως τελικα δεν ειναι και τοσο καλα να το αδιαζουμε. Δυστυχως ομως δε με βοηθας... Δε σε βοηθάω γιατί το πρόβλημά σου δεν είναι συγκεκριμένο, θα μπορούσε να φταίει οτιδήποτε, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Στο Registry Mechanic (5.2) έχω εγώ, το μεσαίο κουμπί στην βασική οθόνη που λέει "Optimize Registry" κάνει τίποτα θετικό για τον υπολογιστή? Γιατί για να είμαι ειλικρινής, πέρα απο το μενού έναρξη που μου φαίνεται οτι ανοίγει πιο εύκολα, δεν παρατήρησα κάτι άλλο... Ούτε στα προγράμματα ούτε πουθενά! Μόνο το shutdown έγινε πιο γρήγορο, αλλά αυτό έγινε απο την προηγούμενη φορά που καθάρισα όλη την registry και προφανώς κάτι σχετικό με shutdown διόρθωσε. Επίσης αυτό το "Compact Registry" είναι καλό να το χρησιμοποιούμε ή κάνει συμπίεσμα της registry και γίνεται ο υπολογιστής αργότερα? Το έκανα και μου έλεγε οτι θα γλύτώσω 4mb απο τα 24.... Αλλά και πάλι δε παρατήρησα διαφορά στην απόδοση. Όσο αφορά τα serial numbers: Όταν δίνεται κάποιο και το κάνετε register, ΜΗ(!!!!) το κάνετε update...θα παρατηρήσετε οτι μετά απο κάθε πάτημα του update πέρα το οτι δε γίνεται, σας ζητάει καινούργιο κωδικό και μένει unregistered!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οπότε ή δε πατάτε ποτέ, ή για περισσότερη ασφάλεια σβήστε το update.exe(είναι ακίνδυνο, δεν επιρεάζει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ το πρόγραμμα)που είναι στο φάκελο του προγράμματος οπότε και η επιλογή update απενεργοποιήτε και δεν κάνει τίποτα. Γιατί πέρα το οτι χάνετε το register ακυρώνετε και ο κωδικός...μέχρι να μου το πει και εμένα άλλος, 5 κωδικούς ακύρωσα.:blink: :lol: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Βρίσκομαι στον clean registry του easy cleaner. Πως ξέρω τι να κάνω delete? Έχει βρει 185. Π.χ. αυτό το "πετάω": "HEY LOCAL MACHINE Software\classes\installer\products\fc6..........\SourseList\Net" Στο string value, υπάρχει ο αριθμός 1 και στο File/path reference, γράφει "C:\Windows\Temp\NAV\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Βρίσκομαι στον clean registry του easy cleaner. Πως ξέρω τι να κάνω delete? Έχει βρει 185. Π.χ. αυτό το "πετάω": "HEY LOCAL MACHINE Software\classes\installer\products\fc6..........\SourseList\Net" Στο string value, υπάρχει ο αριθμός 1 και στο File/path reference, γράφει "C:\Windows\Temp\NAV\ Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Αν μπορεί κάποιος-α ας δώσει μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Για να ξέρουμε τι κάνουμε!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts