Ilias1908 Δημοσιεύτηκε February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 18, 2005 Παιδια τον τελευταιο καιρο εχω ενα σχετικα σημαντικο προβλημα. Ας πουμε οτι εχω ενα CD μεσα στο drive μου. Αμα το βγαλω, το PC συνεχιζει να νομιζει οτι υπαρχει μεσα το CD. Δλδ στο "Ο Υπολογιστης μου" μου εμφανιζει οτι ακομα υπαρχει το CD μεσα. Αν βαλω αλλο CD μεσα συνεχιζει να μου εμφανιζει το προηγουμενο CD. Μονο αν πατησω δεξι κλικ και εξερευνηση. Τοτε μονο μου εμφανιζει τα αρχεια που περιλαμβανει το CD. Επεισης αν βαλω ενα CD μουσικης πχ μεσα, δεν μου εμφανιζει εκεινο το παραθυρο που μου λεει με τι να παιξω το CD, για παραδειγμα WMP ή winamp :worry:. Συγκεκριμενα σημερα ειχα ενα cd μουσικης μεσα. Οταν το βγαλα και εβαλα ενα αλλο με διαφορα προγραμματα, και πατησα διπλο κλικ στο εικονιδιο στο Ο Υπολογιστης μου προσπαθησε να μου ανοιξει το CD με τον WMP :!: :blink: . Τι συμβαινει; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Μήπως γέρασαν τα Windows και ήρθε η ώρα για το format? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Μήπως γέρασαν τα Windows και ήρθε η ώρα για το format? Δυστυχως ειναι καινουργια. Εχει ΜΟΝΟ μια βδομαδα απο φορματ :cry: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Μήπως το cd-rom/dvd-rom drive ετοιμάζεται να μας αφήσει χρόνους? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Μπα οχι. Γιατι και το 2ο που εχω, ειναι πιο καινουργιο, και κανει το ιδιο προβλημα :mad: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Ξαναενεργοποίησε το auto-insert notification.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Ξαναενεργοποίησε το auto-insert notification.... :confused: Τι ειναι αυτο; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 :confused: Τι ειναι αυτο; Είναι η αυτόματη εκκίνηση του cd σου όταν το βάζεις στο drive. Δοκίμασε στον explorer με F5 (refresh δηλαδή ανανέωση) να δεις εαν συνεχίζει να σου δείχνει ότι έχεις μέσα το cd. Εαν ναι τότε δοκίμασε κάτι απλό. Βγάλε το καλώδιο ρεύματος από πίσω από το drive και ξεκίνησε τα windows. Δεν πρόκειται να βρουν το drive. κάνε επανεκκίνηση και ξαναβάλτο πάλι. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και από το σύστημα, να το απενεργοποιήσης και μετά να το βάλεις πάλι. :D Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Ξαναενεργοποίησε το auto-insert notification.... Πως γινεται αυτο ρε παιδια; @George_Kont το προβλημα συμβαινει και με τα δυο drives :( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 χτυπα στις ιδιοτητες του καθε drive την καρτελα υλικο μετα πατα στο καθε drive ιδιοτητες και βρες την καρτελα πολιτικες και απενεργοποιησε την τελευταια επιλογη αν ειναι ηδη αποεπιλεξιμη(τι ειπα παλι...)τσεκαρισε την ωστε να δουλευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Πως γινεται αυτο ρε παιδια; @George_Kont το προβλημα συμβαινει και με τα δυο drives :( To idio akribos provlima exo kai ego me to drive tis disketas.An de valo alli disketa mesa moy svini ta periexomena kai antigrafi se ayti oti ixe i proti disketa Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 χτυπα στις ιδιοτητες του καθε drive την καρτελα υλικο μετα πατα στο καθε drive ιδιοτητες και βρες την καρτελα πολιτικες και απενεργοποιησε την τελευταια επιλογη αν ειναι ηδη αποεπιλεξιμη(τι ειπα παλι...)τσεκαρισε την ωστε να δουλευει... Ντεν εκο καρτελα πολιτικες καρντια μου... :blink: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Πάτα το σταυρουδάκι που έχει επάνω αριστερά το winamp. μετά πας ιδιότητες και επιλέγεις να αναλάβει το winamp να σου ''παίζει'' τα cd σου. Σε τί λειτουργικό είναι το πρόβλημα? Δεν το αναφέρεις ή εγώ δεν το πρόσεξα :cool: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 XP HOME. Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν ειναι καποιος αρμοδιος player να παιζει τα cd μουσικης κλπ, αλλα τα windows δεν αναγνωριζουν οτι μπηκε καινουργιο cd. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 XP HOME. Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν ειναι καποιος αρμοδιος player να παιζει τα cd μουσικης κλπ, αλλα τα windows δεν αναγνωριζουν οτι μπηκε καινουργιο cd. Δεν μπορείς να δεις τις ιδιότητες του υπολογιστή έτσι???? Δεν πρέπει να έχεις δικαιώματα administrator. Κάνε αποσύνδεση και μπες σαν administrator με κωδικό xp , συνήθως αυτό βάζουμε όταν στήνουμε μηχανήματα, και πήγαινε στις ιδιότητες του υπολογιστή. Μετά ακολούθησε ότι 'εχει προαναφερθή Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts