KostasV Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ειναι η ιδεα μου ή τα γραμματα στα κειμενα εχουν μια σκια που δημιουργει μια θολουρα? _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Έχει το cleartype ενεργό απο μόνο του. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ειναι η ιδεα μου ή τα γραμματα στα κειμενα εχουν μια σκια που δημιουργει μια θολουρα? Εμένα πάντος τα γράμματα μου φαίνονται καθαρότερα από τον 6... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ειναι η ιδεα μου ή τα γραμματα στα κειμενα εχουν μια σκια που δημιουργει μια θολουρα? Ειναι το cleartype Που ειπε ο hostolis. Μπορεις να το κλεισεις tools>internet options>advanced>multimedia>use clear type Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ο νέος explorer είναι σίγουρα πιό γρήγορος από τον παλιό , αλλά ο FF έχω την εντύπωση ότι είναι μιά ανάσα γρηγορότερος. Πάντως για beta έκδοση είναι πολύ ελπιδοφόρος. Αναμένουμε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Eμενα πάλι μου φαίνεται, αν οχι ελαφαρα ταχύτερος, τουλάχιστον στα ιδια επιπεδα με τον firefox. Με τον παλιο ΙΕ καμια σχέση. Σαφώς πιο γρήγορος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Σε γενικές γραμμές είναι καλός αρκετά καλύτερος απο τον 6 σε όλα τα επίπεδα , τα crash του τα έχει σε μερικές σελίδες που απαιτούν java κρασάρει α ρε microsoft ενώ η beta1 έπαιζε χωρίς crash στις ίδιες σελίδες , στην αναμονή λοιπόν για νέα έκδοση απο την microsoft. Και κάτι τελευταίο ο Opera & Firefox παίζουν με μικρή διαφορά αλλά ποιό γρήγορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ειναι το cleartype Που ειπε ο hostolis. Μπορεις να το κλεισεις tools>internet options>advanced>multimedia>use clear type Υπάρχει τέτοια ρύθμιση στον FF; Εμένα μου άρεσε το πως φαίνονται τα γράμματα στον ΙΕ7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Εμένα αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι εάν αλλάξεις τις ρυθμίσεις ασφαλειας προς το χειρότερο, παίρνεις συνέχεια σε κάθε tab, σε κάθε σελίδα που επισκέπτεσαι το παρακάτω μήνυμα: Your security setting level puts your computer at risk. Click here for more options. Από μια πρώτη χρήση, ΙΜΗΟ είναι σαφώς καλύτερος από τον ΙΕ6, αλλά πρσωπικά θα συνεχίσω με τον Firefox NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Υπάρχει τέτοια ρύθμιση στον FF; Εμένα μου άρεσε το πως φαίνονται τα γράμματα στον ΙΕ7 Δεν υπάρχει, αλλα μπορείς να το ενεργοποιήσεις για το περιβάλλον των windows γενικά. http://img96.imageshack.us/img96/5215/untitled0nw.jpg [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Αυτή η ρύθμιση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους έχουν οθόνες TFT. Στις CRT μπορεί να μην είναι τόσο καθαρά τα γράμματα με το Cleartype ενεργοποιημένο. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 My case was that... Ευχαριστω για τη συμβουλη παιδες! Βεβαια η TFT ερχεται!! _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Στην tft επιβάλλεται η cleartype. Eίναι πολύ όμορφη η απεικόνιση τόσο που όταν δεις χωρίς μία crt φρικάρεις. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Arketa kalos!! Alla exei kapoia psiloprovlimata akomh... :O Emena mou craharei PADA otan paw na anoiksw kapoia RSS Feeds! :confused: An eixe kai kalyterh apeikonish twn favorites me eikonidiakia dipla (opws o firefox) tha htan kalytera... :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Ενα ακόμη bug είναι πως όταν κάνεις drag ένα link από ένα tab και drop σε ένα άλλο, αντί να φορτώσει η σελίδα στο δεύτερο tab, γίνεται load σε αυτό που περιλαμβάνει το link... http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Είμαι περίεργος να δω πότε θα διορθώσουν το πρόβλημα με το Alt+Shift που υπάρχει εδώ και 1 χρόνο, από τη Beta 1. Είπαμε, beta είναι αλλά αυτό το bug είναι πολύ ανυπόφορο και φαίνεται ότι δεν το έχουν πάρει είδηση ακόμα... Α, επίσης, αν απενεργοποιήσετε το anti-phishing scan αυξάνεται σημαντικά η ταχύτητα ανοίγματος των σελίδων, γιατί δεν τσεκάρεται online... κάθε byte που κατεβάζετε. Πάντως ακόμη κι έτσι όπως είναι τώρα ο ΙΕ7, δεν βλέπω να με μεταπείθει. Παραμένω στον Firefox. this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Είμαι περίεργος να δω πότε θα διορθώσουν το πρόβλημα με το Alt+Shift που υπάρχει εδώ και 1 χρόνο, από τη Beta 1. Είπαμε, beta είναι αλλά αυτό το bug είναι πολύ ανυπόφορο και φαίνεται ότι δεν το έχουν πάρει είδηση ακόμα... Α, επίσης, αν απενεργοποιήσετε το anti-phishing scan αυξάνεται σημαντικά η ταχύτητα ανοίγματος των σελίδων, γιατί δεν τσεκάρεται online... κάθε byte που κατεβάζετε. Πάντως ακόμη κι έτσι όπως είναι τώρα ο ΙΕ7, δεν βλέπω να με μεταπείθει. Παραμένω στον Firefox. Μπηκα για να ρωτησω γιατι δε μπορω να αλλαξω γλωσσες.... Θες να πεις οτι ΔΕ ΜΠΟΡΩ με το πληκτρολογιο?????????????:blink: :blink: :blink: :blink: _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Το έχουμε ξαναπεί...ΟΧΙ! Μόνο από την taskbar με το ποντίκι...δηλ ούτε οι φυλακισμένοι δεν το κάνουν αυτό! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Μπηκα για να ρωτησω γιατι δε μπορω να αλλαξω γλωσσες.... Θες να πεις οτι ΔΕ ΜΠΟΡΩ με το πληκτρολογιο?????????????:blink: :blink: :blink: :blink: Όχι Κώστα, δεν παίζει το Alt+Shift στον Internet Explorer 7. Αναρωτιέμαι πώς το κατάφερε αυτό η Microsoft και ποιος φωστήρας της είχε αυτή τη φαεινή ιδέα. Κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να παίρνεις το ποντίκι να πατάς στο εικονίδιο γλώσσας κάτω δεξιά και να επιλέγεις Ελληνικά/Αγγλικά. Σκέψου να θέλεις να γράψεις ένα κατεβατό με πολλούς αγγλικούς όρους ή ονόματα εταιρειών. Μια φορά το δοκίμασα, προσπαθώντας να κάνω post σε forum και τελικά... κατάλαβα ότι δεν θα τελείωνα το κείμενο ούτε σε 1 χρόνο. Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση: γράφεις το κείμενο στο notepad και το κάνεις paste μέσα στον IE. Κάτι σαν να λέμε Αθήνα - Κόρινθος μέσω Νέας Υόρκης. Δεν υπάρχει όμως άλλη λύση. Λόγω αυτού του προβλήματος και της ταλαιπωρίας για να γράψει κάποιος ένα κείμενο, προτείνω να μετονομαστεί ο Internet Explorer 7 σε MS Kapsonia® 2006 :confused: this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Βασικά αλλάζει η γλώσσα με alt+shift, αρκεί να έχεις clickarei στην address bar.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Egw padws prospathisa na ton krathsw logw tou Live Mail (ap'thn Hotmail) pou leitourgei plhrws mono se Explorer... :O Twra pleon o explorer anoigei mono otan anoigw kapoio mail ap'to notifier tou messenger 8 :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Egw padws prospathisa na ton krathsw logw tou Live Mail (ap'thn Hotmail) pou leitourgei plhrws mono se Explorer... :O Twra pleon o explorer anoigei mono otan anoigw kapoio mail ap'to notifier tou messenger 8 :p Εμένα πάλι ο ΙΕ7 δεν εμφανίζει το interface του live mail beta!! Οπότε δεν μπορώ να δω τα mail μου. Εμπλεξα με τα πολλά beta. http://img52.imageshack.us/img52/3025/untitled22gw.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Βασικά αλλάζει η γλώσσα με alt+shift, αρκεί να έχεις clickarei στην address bar.;) Ναι, το ξέρω, όταν κάνεις κλικ στην address bar και πατήσεις Alt+Shift η γλώσσα αλλάζει. Μετά όμως μόλις κάνεις κλικ σε μια φόρμα μέσα στη σελίδα για να γράψεις, αλλάζει ξανά αυτόματα η γλώσσα στην προηγούμενη επιλογή. :lol: Δοκίμασέ να γράψεις με αυτό τον τρόπο ένα ελληνικό κείμενο με αρκετους αγγλικούς όρους και θα καταλάβεις τι εννοώ. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα είναι. Πάντως, ακόμη κι έτσι να δούλευε σωστά πάλι δεν θα βόλευε, γιατί για κάθε αλλαγή γλώσσας θα έπρεπε να πάρεις το ποντίκι, να το μετακινείς και να κάνεις κλικ. this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Εμένα πάλι ο ΙΕ7 δεν εμφανίζει το interface του live mail beta!! Οπότε δεν μπορώ να δω τα mail μου. Εμπλεξα με τα πολλά beta. Anti na ta dokimasoun monoi tous mas spane ta neyra na ta dokimazoume emeis... :p Egw padws tovgala to Live (prin to testarw me thn 2h beta tou explorer) giati eprepe na thymomoun apeksw ta contacts mou gia na kanw forward ena mail... :rolleyes: Kai genika apo emfanish eskize... :shifty: PS. Tous tagrapsa sto feedback... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 @ng78: Ειλικρινα απιστευτο... Θελει πολυ προσπαθεια για να κανεις τετοια πατατα. Βετα εκδοση υποτιθεται πως σημαινει μαζευω λαθη και προβληματα. Μπορουμε να το δηλωσουμε το προβλημα πουθενα στη Μαικροσοφτ? @Bayern7: Ειναι μια καποια λυση αυτο που λες, αλλα αμα κλικαρω εκει πανω, κλικαρω και στο κουτακι της γλωσας, ευχαριστω παντως :( _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts