CrisBal Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Καλησπερα στην παρεα!!Περισσευει σε κανεναν καμια μπαταρια λειτουργικη για το κινητο για να δοκιμασω αν δουλευει η οχι;;Πριν απο 1,5 εβδομαδα εκλεισε ξαφνικα και απο τοτε δεν ανοιξε ξανα..Μονο μερικες δονησεις οταν κραταω πατημενο το power.Ετρεξα πολλες φορες το QFIL, το περναει επιτυχως αλλα δεν γινεται τιποτα.Δεν υπαρχει καμια ενδειξη ζωης παρα μονο οι δονησεις.Αν υπαρχει μπαταρια,θα ηθελα να δοκιμασω.Ευχαριστω εκ των προτερων! Βάλτο να φορτίζει κι ας μην βλέπεις η ακούς τίποτα..μετά από 40 λεπτά πήγαινε να δείς αν είναι ζεστό που σημαίνει ότι φορτίζει..Άστο ακόμα 30 λεπτά.. Βγάλτε και πάτα για πολύ ώρα vol down and power.. Μπες fastboot βάλε TWRP..κάνε φορμάτ..βάλε νέα ρομ.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Βάλτο να φορτίζει κι ας μην βλέπεις η ακούς τίποτα..μετά από 40 λεπτά πήγαινε να δείς αν είναι ζεστό που σημαίνει ότι φορτίζει..Άστο ακόμα 30 λεπτά.. Βγάλτε και πάτα για πολύ ώρα vol down and power.. Μπες fastboot βάλε TWRP..κάνε φορμάτ..βάλε νέα ρομ.. Εχω δοκιμασει τα παντα Χρηστο,δυστυχως δεν αντιδραει με τιποτα.Νομιζω πως εχει θεμα η gpu, αλλα δεν ειμαι σιγουρος..Γι΄αυτο θελω να δοκιμασω την μπαταρια,να δω μηπως ειναι αυτο.Τις τελευταιες ημερες,2 φορες ειχε κλεισει μονο του οταν ειχε φτασει κοντα στο 15%.Την τελευταια ημερα,μιλουσα με βιντεοκληση στο viber,ηταν παλι κοντα στο 15% η μπαταρια,το ενιωθα να υπερθερμενεται, κλεινει και απο τοτε δεν ανοιξε ποτε..Το εχω λυσει το κινητο,δεν ειδα κατι παραξενο εντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Kαλά είπα κορωνοιός από Κίνα !!! Παρόμοια κατάσταση και σε μένα, το άφησα όμως μετά το "πόρισμα" για μνήμες όπως γράφω και στο νήμα του 722 .. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, την προηγούμενη βραδιά άδειασε απότομα η μπαταρία -δεν θυμαμαι ποσοστό πρέπει να ήταν κοντά στο 20%- και το έβαλα για φόρτιση αργά το βράδυ κλειστό με φορτιστή στα 2Α. Το πρωί με παραξένεψε που ήταν στο 99% και το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε το τσαφ ενώ ήταν όλη μέρα χωρίς να το δουλεύω σε λειτουργία πτήσης. Θα το ξαναβάλω στην φόρτιση όπως λέει ο Χρήστος να το τσεκάρω γιατί νομίζω πως δεν φορτίζει. Το επόμενο βήμα είναι λύσιμο...ο φίλος μου είπε να το ξανακοιτάξει ...σκέφτηκε κάτι άλλο.. Για να δούμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Kαλά είπα κορωνοιός από Κίνα !!! Παρόμοια κατάσταση και σε μένα, το άφησα όμως μετά το "πόρισμα" για μνήμες όπως γράφω και στο νήμα του 722 .. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, την προηγούμενη βραδιά άδειασε απότομα η μπαταρία -δεν θυμαμαι ποσοστό πρέπει να ήταν κοντά στο 20%- και το έβαλα για φόρτιση αργά το βράδυ κλειστό με φορτιστή στα 2Α. Το πρωί με παραξένεψε που ήταν στο 99% και το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε το τσαφ ενώ ήταν όλη μέρα χωρίς να το δουλεύω σε λειτουργία πτήσης. Θα το ξαναβάλω στην φόρτιση όπως λέει ο Χρήστος να το τσεκάρω γιατί νομίζω πως δεν φορτίζει. Το επόμενο βήμα είναι λύσιμο...ο φίλος μου είπε να το ξανακοιτάξει ...σκέφτηκε κάτι άλλο.. Για να δούμε!!! Ωραια,να μας ενημερωσεις τι εκανες!!Αντε να δουμε,θα επιδιορθωθει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Aosip Q για κάθε ενδιαφερόμενο https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-aosip-q-t4047871 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Ωραια,να μας ενημερωσεις τι εκανες!!Αντε να δουμε,θα επιδιορθωθει;; Αφού (ξανα)είδα πως μόνο φορτίζει, το πήγα σήμερα στον μαστρο - Γιάννη για εγχείριση !!! Νεότερα σύντομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trompidis Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 προσπαθώ να βάλω TWRP και όταν δίνω εντολή μου βγάζει αυτό: target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (2703 KB)... OKAY [ 0.130s] writing 'recovery'... και κολλάει εκεί. Δοκίμασα άλλη θύρα, άλλο καλώδιο αλλά πάλι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Βρήκα ένα LeEco Le Pro 3 X727 4/64 σφραγισμένο στα 110 Ευρώ. Να το πάρω ρε παιδιά, τι λέτε? Τι παίζει με τις μπάντες? Υπάρχουν rom για το συγκεκριμένο για να το σκαλίσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Βρήκα ένα LeEco Le Pro 3 X727 4/64 σφραγισμένο στα 110 Ευρώ. Να το πάρω ρε παιδιά, τι λέτε? Τι παίζει με τις μπάντες? Υπάρχουν rom για το συγκεκριμένο για να το σκαλίσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Όχι. πάρα πολλά λεφτά για τόσο παλιό τηλέφωνο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts