Jump to content

Laptop & Internet παντού!

bestfalcon16
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα...θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω...

θέλω να εχω ασύρματο Internet στον υπολογιστή μου όπου και αν βρίσκομαι. βέβαια είναι πολύ δύσκολο να βρώ μια καλή και πάνω απ'όλα συμφέρουσα λύση. επίσης στο σπίτι μου διατηρώ μια ISDN σύνδεση. μέχρι να βρώ κάποια ασύρματη λύση, οπου και να πηγαίνω συνδέω το laPTOP με τη δικιά μου συνδέση που φυσικά χωρίς netMOD μετατρέπεται σε Dial-UP, σε κάποια γραμμή τηλεφώνου. (π.χ ενός φίλου). αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι αν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση εκτός απο την κλήση στην εκάστοτε τηλεφωνική γραμμή. (και φυσικά το πάγιο που πληρώνω για την διατήρησή της)

Όχι πέρα από την χρέωση του ΕΠΑΚ που καλείς, δεν υπάρχει άλλη χρέωση, οπότε μην ανησυχείς. Δυστυχώς αν θες να έχεις Internet παντού, η λύση είναι μία και μονόδρομος (και αρκετά ακριβή επίσης). Δοκίμασε κάποια 3G PCMCIA κάρτα. Οι ταχύτητες είναι μεγαλύτερες από την ISDN και έχεις internet όπου υπάρχει 3G δίκτυο.

Η Vodafone παρέχει μια τέτοια υπηρεσία. Πάρε τους τηλέφωνο και θα σου λύσουν όλες τις απορίες.

ego exo pados asirmato internet padou mesa sto spiti mou.exo 3 pc ena desktop,ena laptop kai ena HTPC.ola ayta einai sindedemena metaxi tous me wi-fi.to acess point einai kai router tis DSL mou opote exo se olo to spiti internet.to router mazi me 3 kartes wi-fi pige giro sta 200 euro.dokimase to exei tin plaka tou

alhtheia apo times gia to 3G kserete tipota?
Μπορείς να κοιτάξεις στo αντίστοιχo site ή στο αρμόδιο forum π.χ. στο Vodafone. Υπόψη πάντως ότι οι χρεώσεις δεν είναι χαμηλές.