therion1985 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 αχαρτογράφητα νερά αυτά για το ΚΑΤΕ.... προσπαθησα να το ξαναξεκλειδωσω αλλα τζιφος.ομως ειμαι ρουτ με την xtvr.Αρα κομπλε δεν ειμαι?Δε ξερω το ξεκλειδωμα σε τι χρειαζεται Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Για να περάσεις twrp και ρουτ, τώρα δεν σου χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ρε παιδια οταν κανεις την διαδικασια του ξεκλειδωματος στο SMS τι ακριβως σου ερχετε ???Γιατι μου ηρθε ενας κωδικος 6ψηφιος και μετα κατεβασα ενα αρχειο το MiFlashUnlock, αλλα επειδη περιμενω το κινητο δεν εχω ιδεα για την διαδικασια ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) [/color]Ρε παιδια οταν κανεις την διαδικασια του ξεκλειδωματος στο SMS τι ακριβως σου ερχετε ???Γιατι μου ηρθε ενας κωδικος 6ψηφιος και μετα κατεβασα ενα αρχειο το MiFlashUnlock, αλλα επειδη περιμενω το κινητο δεν εχω ιδεα για την διαδικασια ???? You 've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 1234567890). Download Mi Unlock Tool at http://en.miui.com/unlock/ Edited November 14, 2016 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 αχαρτογράφητα νερά αυτά για το ΚΑΤΕ.... Tελικα ειμαι ξεκλειδωτος,απλα σε αυτην την ρομ δε φαινεται.Εκανα ελεγχο με adb http://i63.tinypic.com/2vtxeee.jpg Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Tελικα ειμαι ξεκλειδωτος,απλα σε αυτην την ρομ δε φαινεται.Εκανα ελεγχο με adb http://i63.tinypic.com/2vtxeee.jpg OK Αν θες γραψε αναλυτικό οδηγό για όσους επιθυμούν να κανουν το.ιδιο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Tην τελευταια dev περασα http://en.miui.com/download-301.html#449 με το xiomi mi flash μετα ενργοποιηση usb debugging,oem unlock,και οταν το πατας βγαινει μια επιλογη να προσθεσεις την συσκευη,κάτι τετοιο ,δε θυμαμαι καλα,γιατι μια φορα εγινε και δε θυμαμαι καλα. Χρησιμοποιησα το Mi unlock και εγινε κατευθειαν. Μη ξεχναμε η σιμ να βρισκεται στην θεση 1. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Τελικά από όσα διαβάζω, νομίζω πως η καλύτερη επιλογή είναι ή stable global ROM για όσους ξέρουν στοιχειώδη Αγγλικά και ασ'την όπως τη δίνει η μαμά, έως ότου γίνει η αναβάθμιση με την ελληνική γλώσσα. Δεν ξέρω τί παραπάνω προσφέρουν οι αναβαθμίσεις της dev αλλά για έναν μέσο χρήστη θεωρώ ότι η stable είναι μονόδρομος. Εδώ και μία βδομάδα που έχω το κινητό, δεν αντιμετωπιζω κανένα πρόβλημα και όλα κυλάνε μια χαρά. Ευχαριστώ όλους τους φίλους εδώ μέσα που με βοήθησαν με τις απαντήσεις τους και εύχομαι να βοηθήσω κι εγώ με τη γνώμη μου τους μέσους χρήστες που αμφιταλαντεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παιδιά την βοήθεια σας. Ο Μικρός μου πέταξε το κινητό απο τα χέρια με αποτέλεσμα να σπάσει ή οθόνη.Ξερεται αν μπορώ να βρω πουθενά οθόνη. φοραγε tempered glass και εσπασε ή ηταν ακαλυπτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmilo2 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Γνωριζει καποιος να μου πει πως ξεκλειδωνω το κινητο...... το παρελαβα προχθες και αφου το εκανα εγκατασταση λογαριασμους χωρις sim προσπαθωντας να του βαλω μια θηκη πατηθηκε καποιος συνδυασμος πληκτρων βγαζοντας μηνυματα calibration....αφου το εκλεισα και το ξανανοιξα τωρα δεν αναγνωριζει το μοτιβο και κλειδωθηκε. Μετα απο αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες στο patern lock τωρα μου βγαζει μηνυμα οτι μπορω να ξαναδοκιμασω σε 127 λεπτα. Επικοινωνησα με το service της xiaomi και αφου μου εστειλαν την αδεια για unlock δοκιμασα να το κανω unlock σε bootloader οθονη αλλα στο 50% μου λεει οτι ο λογαριασμος δεν ειναι ιδιος . ..........μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Με χαρά σας παρουσιαζω την original θηκη της Xiaomi Αυτη είναι για το International version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SavasF Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους, πειτε μου οτι δεν ειμαι ο μοναδικός που έχει παραγγείλει απο geekbuying και δεν έχει φύγει ακομα.... Οχι τιποτ'αλλο για να μην νιιωθω ασχημα.:p Εχω κάνει την παραγγελία απο 31/10 και ακόμα δεν έχει φύγει το κινητο. Σκέφτομαι σοβαρα να ακυρώσω και να το παραγγείλω απο αλλού. Μετα απο ανεπαλληλες επικοινωνίες ολο δικαιολογιές του στυλ οτι ...την μια ειναι preorder (το βαζουν συνεχεια) τα ρίχνουν στον προμηθευτη και τετοιες δικαιολογιες ...που απο τι μια οκ κατανοητο... απο την άλλη καμια ενημέρωση.... Εχετε κανα link απο κάποιο site για να καινούρια παραγγελία? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Και εγω οταν το είχα πάρει ήταν preorder και αντίστοιχα έδιναν ημερομηνία αποστολής, είχαν παρατείνει κατά μια βδομάδα τις ημερομηνίες αλλά μετα σε δυο μέρες το έστειλαν. Κάνε υπομονή θα σου έλεγα εκτός αν βιάζεσαι και έχεις βρεί αλλού σε στόκ επιβεβαιωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 [/color] You 've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 1234567890). Download Mi Unlock Tool at http://en.miui.com/unlock/ Φιλε μου Σε αυτο το λινκ μπηκα και εβαλα τον Κωδικο μου στο Mi Account και μου εβγαλε μια αλλη σελιδα ,που μου λεει πως να το ξεκλειδωσω και μου εχει ενα λινκ για να κατεβασω το προγραμμα οπως και το εκανα και κατεβασα το αρχειο που ειπα ποιο πανω??? αρα ειμαι οκ να ξεκλειδωσω οταν ερθει το κινητο ???με το καλο? Ετσι ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Φιλε μου Σε αυτο το λινκ μπηκα και εβαλα τον Κωδικο μου στο Mi Account και μου εβγαλε μια αλλη σελιδα ,που μου λεει πως να το ξεκλειδωσω και μου εχει ενα λινκ για να κατεβασω το προγραμμα οπως και το εκανα και κατεβασα το αρχειο που ειπα ποιο πανω??? αρα ειμαι οκ να ξεκλειδωσω οταν ερθει το κινητο ???με το καλο? Ετσι ειναι ? Που το βρήκες το link? Το πήρες πχ απο το post μου? Πρέπει να κανεις αίτηση με το κινητό όταν θα σου έρθει, έτσι ώστε να εγκριθεί και να μπορεί να ξεκλειδώσει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος όμως να το ξεκλειδώσεις. Αστο με την Stable που θα έρθει. Δεν είδα τίποτα καλύτερο στην Ελληνική. Τα χοντρά κουσούρια που έχει το τηλέφωνο, συνεχίζει να τα έχει και μετά. Ασε που ελληνική έχει σημαντικά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 φυσικα η original ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτη είναι για το International version? Ναι η αυθεντική της Xiaomi για το Kate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 φυσικα η original ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι η αυθεντική της Xiaomi για το Kate ποσα στοιχησε? σαν να μην την βρισκω στο λινκ που ειχες δωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 ποσα στοιχησε? σαν να μην την βρισκω στο λινκ που ειχες δωσει http://buy.mi.com/tw/accessories/53-12433 8 και κατι ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Που το βρήκες το link? Το πήρες πχ απο το post μου? Πρέπει να κανεις αίτηση με το κινητό όταν θα σου έρθει, έτσι ώστε να εγκριθεί και να μπορεί να ξεκλειδώσει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος όμως να το ξεκλειδώσεις. Αστο με την Stable που θα έρθει. Δεν είδα τίποτα καλύτερο στην Ελληνική. Τα χοντρά κουσούρια που έχει το τηλέφωνο, συνεχίζει να τα έχει και μετά. Ασε που ελληνική έχει σημαντικά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Την Διαδικασια την εκανα μεσον του Λαπτοπ απο ενα οδηγο του Xiaomi-Miui.gr νομιζω και μου ηρθε ενας κωδικος 6ψηφιος μετα απο 3-4 λεπτα και με πηγε στο λινκ που μου εδωσες και εσυ ,εκανα Log in και μετα μου εβγαλε την αλλη σελιδα How to Unlock και κατεβασα το MiUnlock tool,αλλα επειδη αλλα ελεγε ο οδηγος κατι για 14 μερες ,η μετα απο 10 μερες πρεπει να ανοιξω ενα Θεμα να μου ξανα στειλουν τον κωδικο ,για αυτο δεν ξερω αμα εγινε τοσο γρηγορα!!!!!!! Αρα ειμαι κομπλε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Τα προβλήματα που έχει η rom είναι το ότι δεν δουλεύει με Bluetooth? Εμένα πάντως με το Bluetooth του αυτοκινήτου συνδέθηκε αμέσως και η συνομιλία ήταν άριστη. Το θέμα είναι ότι δεν με ικανοποιεί η κάμερα τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα βίντεο...... Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Τα προβλήματα που έχει η rom είναι το ότι δεν δουλεύει με Bluetooth? Εμένα πάντως με το Bluetooth του αυτοκινήτου συνδέθηκε αμέσως και η συνομιλία ήταν άριστη. Το θέμα είναι ότι δεν με ικανοποιεί η κάμερα τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα βίντεο...... Με τι συγκρινεις για να εχουμε μια ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 φυσικα η original ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι η αυθεντική της Xiaomi για το Kate Ειναι κορυφη η ποιοτητα της θηκης... :) Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmarinellis Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 http://buy.mi.com/tw/accessories/53-12433 8 και κατι ευρω Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να γυρίσεις το site στα αγγλικά; Τα κινέζικα μου είναι σκουριασμένα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Ναι με google translate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmarinellis Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Ναι με google translate Αυτό έκανα και εγώ... Αλλά κόλλησα στο σημείο να την διεύθυνση, του έβαλα την διεύθυνση και από κάτω τον ταχυδρομικά κωδικό (στα αγγλικά η διεύθυνση) και βγάζει ένα σφάλμα στο οποίο λέει να βάλω την σωστή κινεζική διεύθυνση για να γίνει σωστά η αποστολή... Μήπως σου έβγαζε το ίδιο θέμα; και πως το έλυσες; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts