nobody4 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Συγγνωμη αλλα κανοντας ολικη διαγραφη καποιων αρχειων απο το icloud φευγουν και απο την συσκευη;;; Ειχα βιντεο των παιδιων μου και επειδη μου ελεγε οτι γεμισε ο χωρος στο icloud ειπα να τα διαγραψω αλλα βλεπω πως εφυγαν και απο την αυσκευη. Ισχυει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Συγγνωμη αλλα κανοντας ολικη διαγραφη καποιων αρχειων απο το icloud φευγουν και απο την συσκευη;;; Ειχα βιντεο των παιδιων μου και επειδη μου ελεγε οτι γεμισε ο χωρος στο icloud ειπα να τα διαγραψω αλλα βλεπω πως εφυγαν και απο την αυσκευη. Ισχυει;;;; Ορθόν, τα διαγράφει. Γιαυτό θα μπεις φωτογραφίες στα άλμπουμ και κάτω κάτω θα βρεις τις πρόσφατες διαγραφές. Πιστεύω θα είναι εκεί για να κανεις ανάκτηση ότι θες Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Συγγνωμη αλλα κανοντας ολικη διαγραφη καποιων αρχειων απο το icloud φευγουν και απο την συσκευη;;; Ειχα βιντεο των παιδιων μου και επειδη μου ελεγε οτι γεμισε ο χωρος στο icloud ειπα να τα διαγραψω αλλα βλεπω πως εφυγαν και απο την αυσκευη. Ισχυει;;;; Φυσικά ισχύει τόσα χρόνια Το iCloud είναι αποθηκευτικός χώρος που συγχρονίζει Για να ξαναβρείς τις φωτό που διέγραψες μόνο με επαναφορά backup l Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Φυσικά ισχύει τόσα χρόνια Το iCloud είναι αποθηκευτικός χώρος που συγχρονίζει Για να ξαναβρείς τις φωτό που διέγραψες μόνο με επαναφορά backup l Επειδη πρωτη φορα πηρα iPhone πως κανω επαναφορα backup για να ανακτησω τα βιντεο που διεγραψα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Επειδη πρωτη φορα πηρα iPhone πως κανω επαναφορα backup για να ανακτησω τα βιντεο που διεγραψα;; μπες απο υπολογιστή icloud.com πηγαινε ενοτητα φωτογραφιες και λέει recently deleted Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 μπες απο υπολογιστή icloud.com πηγαινε ενοτητα φωτογραφιες και λέει recently deleted Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα το προβλημα μου ειναι αυτο οτι εκανα ολικη διαφραφη. Δηλαδη τις διεγραψα και απο τον καδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα το προβλημα μου ειναι αυτο οτι εκανα ολικη διαφραφη. Δηλαδη τις διεγραψα και απο τον καδο Για να επαναφέρεις backup...αν το εχεις ρυθμισει να κανει https://support.apple.com/el-gr/HT204184 Και εδώ ..καλώς ήρθες στα iPhone https://support.apple.com/el-gr/HT205912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα το προβλημα μου ειναι αυτο οτι εκανα ολικη διαφραφη. Δηλαδη τις διεγραψα και απο τον καδο Όπως σου είπα παραπάνω ο φίλος μόνο εάν είχες κρατήσει αυτόματα backup Παίζει όμως και όταν τις διέγραφες, μετά να ξανά έκανε backup Εάν πας iCloud.com κάπου στις ρυθμίσεις κάτω αριστερά θα βρεις και επιλογές για διαγραμμενα αρχεία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Βάζεις στο υπολογιστή το iTunes Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και πατάς restore Ενώ ετοιμαζόμουν να κάνω restore είδα ότι βγήκε η 13.3.1 εδώ κ 3 μέρες βλέπω πως το "πρόβλημα" εξαφανίστηκε! Εύχομαι λοιπόν να παραμείνει ως έχει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Ενώ ετοιμαζόμουν να κάνω restore είδα ότι βγήκε η 13.3.1 εδώ κ 3 μέρες βλέπω πως το "πρόβλημα" εξαφανίστηκε! Εύχομαι λοιπόν να παραμείνει ως έχει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ίσως ήταν bug που διορθωθηκε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Όπως σου είπα παραπάνω ο φίλος μόνο εάν είχες κρατήσει αυτόματα backup Παίζει όμως και όταν τις διέγραφες, μετά να ξανά έκανε backup Εάν πας iCloud.com κάπου στις ρυθμίσεις κάτω αριστερά θα βρεις και επιλογές για διαγραμμενα αρχεία Εχεις δικιο μου βγαζει μια επιλογη που λεει επαναφορα αρχειων αλλα δυστυχως μου το εμφανιζει κενο. Δεν εχει τα βιντεο που διεγραψα. Δυστυχως μαλλον χαθηκαν τα παντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει χαθεί η φωνητική πληκτρολόγηση , πως την ενεργοποιούμε γιατί δεν θυμάμαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει χαθεί η φωνητική πληκτρολόγηση , πως την ενεργοποιούμε γιατί δεν θυμάμαι ? Ρυθμίσεις, πληκτρολόγιο, φωνητική πληκτρολόγηση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Καλησπέρα, από την προηγούμενη εβδομάδα στο iphone 7 ξεκίνησε να πέφτει η μπαταριά ενώ το κινητό δεν είναι σε χρήση (πχ το βράδυ). Η ζωή μπαταρίας ήταν στο 85% οπότε το πήγα στο istorm και μου είπε ότι μάλλον δεν φταίει η μπαταρία αλλά το λογισμικό και μου έκανε restore. Δεν είδα κάποια αλλαγή και το ξαναπήγα μετά από 2 μέρες όπου γράψανε σαν βλάβη "πέφτει γρήγορα η μπαταριά" για να το ελέγξουν τι φταίει στο σέρβις και πήγα την επόμενη μέρα και το παρέλαβα και μου είχαν αλλάξει μπαταρία. Το πρόβλημα όμως συνεχίζει να υπάρχει και η μπαταρία αν και με 100% ζωή πέφτει μέσα σε ένα βράδυ ( 8 ώρες) από το 100% στο 60% χωρίς κάποια χρίση. Έχω δοκιμάσει και κλείσει τις ανανεώσεις στο παρασκήνιο, έχω βάλει την έκδοση 13.3.1, το έχω βάλει σε λειτουργία πτήσης και πέφτει το ίδιο γρήγορα η μπαταρία. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Το κινητό είναι αγορασμένο 2 χρόνια οπότε είναι εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Καλησπέρα, από την προηγούμενη εβδομάδα στο iphone 7 ξεκίνησε να πέφτει η μπαταριά ενώ το κινητό δεν είναι σε χρήση (πχ το βράδυ). Η ζωή μπαταρίας ήταν στο 85% οπότε το πήγα στο istorm και μου είπε ότι μάλλον δεν φταίει η μπαταρία αλλά το λογισμικό και μου έκανε restore. Δεν είδα κάποια αλλαγή και το ξαναπήγα μετά από 2 μέρες όπου γράψανε σαν βλάβη "πέφτει γρήγορα η μπαταριά" για να το ελέγξουν τι φταίει στο σέρβις και πήγα την επόμενη μέρα και το παρέλαβα και μου είχαν αλλάξει μπαταρία. Το πρόβλημα όμως συνεχίζει να υπάρχει και η μπαταρία αν και με 100% ζωή πέφτει μέσα σε ένα βράδυ ( 8 ώρες) από το 100% στο 60% χωρίς κάποια χρίση. Έχω δοκιμάσει και κλείσει τις ανανεώσεις στο παρασκήνιο, έχω βάλει την έκδοση 13.3.1, το έχω βάλει σε λειτουργία πτήσης και πέφτει το ίδιο γρήγορα η μπαταρία. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Το κινητό είναι αγορασμένο 2 χρόνια οπότε είναι εκτός εγγύησης. Κάποια εφαρμογή ίσως; Στη χρήση μπαταρίας φαίνεται κάποια σε υψηλή χρήση; Επίσης, μήπως ανεβάζει κάποιες φωτο/βίντεο σε iCloud όταν είναι σε WiFi? Έχεις ενεργό το sync με iCloud? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Κάποια εφαρμογή ίσως; Στη χρήση μπαταρίας φαίνεται κάποια σε υψηλή χρήση; Επίσης, μήπως ανεβάζει κάποιες φωτο/βίντεο σε iCloud όταν είναι σε WiFi? Έχεις ενεργό το sync με iCloud? Sent from my iPhone using Tapatalk Εφαρμογές δεν έχει γιατί το ξεκίνησα σαν νέο iphone μέσω itunes για να δω αν έφταιγε καμία. Στην χρήση μπαταρίας δεν εμφανίζει κάποια εφαρμογή γιατί δεν το χρησιμοποιώ απλά παρακολουθώ τι ποσοστό χάνει με το άνοιγμα οθόνης Το icloud έχω απενεργοποιησει τον συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Εφαρμογές δεν έχει γιατί το ξεκίνησα σαν νέο iphone μέσω itunes για να δω αν έφταιγε καμία. Στην χρήση μπαταρίας δεν εμφανίζει κάποια εφαρμογή γιατί δεν το χρησιμοποιώ απλά παρακολουθώ τι ποσοστό χάνει με το άνοιγμα οθόνης Το icloud έχω απενεργοποιησει τον συγχρονισμό. Το σήμα τηλεφωνίας είναι καλό; Η οριακό; Κάτι τρέχει πάντως, εγώ έχω το 7αρι με 82% υγεία και όλη νύχτα χάνει 1-2% σε flight mode ή 7-8% με ενεργό πομποδέκτη 4G. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Μου μυρίζει hardware πρόβλημα κι ας το πήγες service και ας άλλαξαν και μπαταρία. Θυμάσαι αν χρησιμοποίησες τελευταία κάναν άλλο φορτιστή ή καλώδιο ή να είχες θέμα και να μη φόρτιζε σε κάποια πρίζα; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Το σήμα τηλεφωνίας είναι καλό; Η οριακό; Κάτι τρέχει πάντως, εγώ έχω το 7αρι με 82% υγεία και όλη νύχτα χάνει 1-2% σε flight mode ή 7-8% με ενεργό πομποδέκτη 4G. Sent from my iPhone using Tapatalk Το σήμα είναι καλό, έτσι και αλλιώς η μπαταρία πέφτει και σε flight mode οπότε δεν έχει να κάνει μαυτο. Μου μυρίζει hardware πρόβλημα κι ας το πήγες service και ας άλλαξαν και μπαταρία. Θυμάσαι αν χρησιμοποίησες τελευταία κάναν άλλο φορτιστή ή καλώδιο ή να είχες θέμα και να μη φόρτιζε σε κάποια πρίζα; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Το φορτιζα με τον δικο του φορτιστή και καλώδιο, και σε διάφορες πριζες του σπιτιού. Δοκίμασα και με φορτιστη και καλωδιο του iphone xs που εχω μηπως κατι γινοταν αλλα παλι συνεχίζει τα ιδια. Θεμα hardware μου ειπαν οτι το κοίταξαν και δεν φαινεται να εχει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Αφού έχεις και xs, άσε το να ξεφορτίσει τελείως το 7αρι κι αν μπορείς άστο όλο το βράδυ ξεφόρτιστο. Παίζει και να μη ξαναπάρει μπροστά στη φόρτιση, οπότε θα έχεις ένα πρόβλημα απτό να δείξεις, όπως είχα πάθει εγώ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Αφού έχεις και xs, άσε το να ξεφορτίσει τελείως το 7αρι κι αν μπορείς άστο όλο το βράδυ ξεφόρτιστο. Παίζει και να μη ξαναπάρει μπροστά στη φόρτιση, οπότε θα έχεις ένα πρόβλημα απτό να δείξεις, όπως είχα πάθει εγώ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Τελικά το βρήκα έκανα μέσω itunes downgrade στην 13.3 και μετά πάλι upgrade στην 13.3.1 και τώρα έχει πέσει από 100% σε 99% σε 2 ώρες οποτε ολα καλα. Άρα κάτι με το λογισμικό γινόταν όντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Για να πέσει από 100% σε 99% σε 2 ώρες και με καινούργια μπαταρία, μάλλον δε λύθηκε το πρόβλημα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Τελικά το βρήκα έκανα μέσω itunes downgrade στην 13.3 και μετά πάλι upgrade στην 13.3.1 και τώρα έχει πέσει από 100% σε 99% σε 2 ώρες οποτε ολα καλα. Άρα κάτι με το λογισμικό γινόταν όντως. Κάτσε μην βιάζεσαι Περίμενε να δεις ακριβή αποτελέσματα γιατί αλλιώς μάλλον είναι πρόβλημα της μητρικής Σε τέτοια περίπτωση εγώ τι θα έκανα; Restore, set up as new, ρύθμιση των πρώτων βημάτων της συσκευής ίσα για να ανοίξει χωρίς iCloud χωρίς τίποτα Μετά απλά παρατήρηση πως τα πηγαίνει χώρος να έχω πειράξει σχεδόν ούτε το 1% των ρυθμίσεων του iOS Εάν και πάλι καταναλώνει άσκοπα, ζεσταίνεται, πάει να πει η μητρική έχει θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Καλησπέρα, από την προηγούμενη εβδομάδα στο iphone 7 ξεκίνησε να πέφτει η μπαταριά ενώ το κινητό δεν είναι σε χρήση (πχ το βράδυ). Η ζωή μπαταρίας ήταν στο 85% οπότε το πήγα στο istorm και μου είπε ότι μάλλον δεν φταίει η μπαταρία αλλά το λογισμικό και μου έκανε restore. Δεν είδα κάποια αλλαγή και το ξαναπήγα μετά από 2 μέρες όπου γράψανε σαν βλάβη "πέφτει γρήγορα η μπαταριά" για να το ελέγξουν τι φταίει στο σέρβις και πήγα την επόμενη μέρα και το παρέλαβα και μου είχαν αλλάξει μπαταρία. Το πρόβλημα όμως συνεχίζει να υπάρχει και η μπαταρία αν και με 100% ζωή πέφτει μέσα σε ένα βράδυ ( 8 ώρες) από το 100% στο 60% χωρίς κάποια χρίση. Έχω δοκιμάσει και κλείσει τις ανανεώσεις στο παρασκήνιο, έχω βάλει την έκδοση 13.3.1, το έχω βάλει σε λειτουργία πτήσης και πέφτει το ίδιο γρήγορα η μπαταρία. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Το κινητό είναι αγορασμένο 2 χρόνια οπότε είναι εκτός εγγύησης.κάπως έτσι ξεκίνησε και το δικό μου. έχανε στην αρχή μπαταρία πολύ γρήγορα.μετα άρχισε ταυτόχρονα να ζεστενεται και στο τέλος έχανε και το σήμα.το απεύχομαι βέβαια να συμβαίνει στο δικό σου κινητό. για την ιστορία να πω πως στο δικό μου είχε θέμα η τροφοδοσία της baseband και επισκευαστηκε με κόστος 70€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 κάπως έτσι ξεκίνησε και το δικό μου. έχανε στην αρχή μπαταρία πολύ γρήγορα.μετα άρχισε ταυτόχρονα να ζεστενεται και στο τέλος έχανε και το σήμα.το απεύχομαι βέβαια να συμβαίνει στο δικό σου κινητό. για την ιστορία να πω πως στο δικό μου είχε θέμα η τροφοδοσία της baseband και επισκευαστηκε με κόστος 70€. Τελικά συνεχίζει να πέφτει η μπαταρία οπότε έχει κάποιο θέμα hardware. Το θέμα είναι ότι στο istorm στην γλυφάδα δεν μπόρεσαν να το βρουν οπότε μάλλον θα πάει άκλαυτο μαζί με την μπαταρία που του έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts