Tasos19s Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Η μπαταρία να ξέρεις είναι μέτρια προς κακή! Πριν με iOS 10 ήταν καλύτερη! Sent from my iPhone using Tapatalk Σε κανα μήνα θα έρθει στα ίσια πιστεύω Κάποιες μικρό διορθώσεις ακόμα και θα είμαστε καλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Πολύ φθηνά το δίνει Ξανά ψάξε μήπως παίζει κάτι Καμία αλλαγμένη οθόνη η κάτι που να έχει η συσκευή. Ότι πληρώνεις παίρνεις 450€ το έδωσα εγώ πριν ένα μήνα. 570€ έχει καινούργιο χμμμ καλα το ειχα ψιλιαστει...οτι ειναι πολυ λιγα αλλα οκ δε μπορω να το ελεγξω αφου δε το εχω στα χερια μου...πρπει πρωτα να το πληρωσω..αρα ακυρο παω για αλλα! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 χμμμ καλα το ειχα ψιλιαστει...οτι ειναι πολυ λιγα αλλα οκ δε μπορω να το ελεγξω αφου δε το εχω στα χερια μου...πρπει πρωτα να το πληρωσω..αρα ακυρο παω για αλλα! Το έχει βάλει κάποια αγγελία; Έχει αξιολογήσεις; Τον ρώτησες σε τι κατάσταση είναι η συσκευή; Μήπως iCloud locked, μήπως αλλαγμένη οθόνη, μήπως κάποιο πρόβλημα στην μητρική δηλαδή στην γενική λειτουργία της συσκευής; Σε καλή κατάσταση και άψογη λειτουργία αποκλείεται να είναι. Τόσο δίνουν τα 6s κι αυτά πάλι κάποια όχι τόσο προσεγμένα. Φυσικά αν ήταν τέλειο θα το είχε ήδη πουλήσει. 100€ κάτω από την φυσιολογική τιμή ενός παρόμοιου μεταχειρισμένο, θα το είχε δώσει σε 1-2 μέρες το πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 χμμμ καλα το ειχα ψιλιαστει...οτι ειναι πολυ λιγα αλλα οκ δε μπορω να το ελεγξω αφου δε το εχω στα χερια μου...πρπει πρωτα να το πληρωσω..αρα ακυρο παω για αλλα! Μακριά ψάξε για αγγελίες με την δυνατότητα να το δεις από κοντά ! Μην παίρνεις έτσι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Περασα χθες την 11.1.2. Μπορω να πω οτι εχει γινει ποιο smooth το τηλεφωνο , ποιο γρηγορο , μπαταρια για 1η μερα μου φαινεται στα ιδια πλαισια του 10.3 που ημουν. Με μετρησεις που εκανα στο qeekbench 4 ειναι ποιο γρηγορο (ασχετο βεβαια αλλα ετσι γιατι το ψαχουλευα χθες) , μου αρεσει που εχουν βαλει στο χωρο του iphone Και μπορεις να εξοικονομισεις χωρο. Υπολοιπες εντυπωσεις σε καμια βδομαδα παλι :P :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Λογικα εννοεις την 11.2.1...εχει οντως μια χαρα λειτουργια, και καλυτερη μπαταρια απο τις προηγουμενες 11αρες. Οσο παει, φτιαχνει! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 εγω κυριοι εκανα setup as new αφου ειχα βαλει την τελευταια ρομ μεχρι τωρα εχει βγαλει:51 ωρες αναμονη και 4 ωρες χρηση και η μπαταρια είναι στο 60% δεν ξερω αν είναι καλα αλλα εμενα με ικανοποιει...πλήρως για τον τροπο που το χρησιμοποιώ. Ναι μερικες φορες τα χερια μου πανε πιο γρηγορα από την οθονη αλλα δεν είναι σε τοσο ασχημη κατασταση, απλα μια μικρη διαφορα...στο 6σ με 10.3.3 το κινητουλι πεταει αστερι Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 εγω κυριοι εκανα setup as new αφου ειχα βαλει την τελευταια ρομ μεχρι τωρα εχει βγαλει:51 ωρες αναμονη και 4 ωρες χρηση και η μπαταρια είναι στο 60% δεν ξερω αν είναι καλα αλλα εμενα με ικανοποιει...πλήρως για τον τροπο που το χρησιμοποιώ. Ναι μερικες φορες τα χερια μου πανε πιο γρηγορα από την οθονη αλλα δεν είναι σε τοσο ασχημη κατασταση, απλα μια μικρη διαφορα...στο 6σ με 10.3.3 το κινητουλι πεταει αστερι Ότι και να κάνουμε η 10.3.3 ήταν από τις καλύτερες Μακάρι να φτάσουμε σ εκείνα τα επίπεδα αλλά ήδη υπάρχει βελτίωση δεν είναι όπως όταν ξεκίνησε η 11.0 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Λογικα εννοεις την 11.2.1...εχει οντως μια χαρα λειτουργια, και καλυτερη μπαταρια απο τις προηγουμενες 11αρες. Οσο παει, φτιαχνει! Sent from my iPhone using Tapatalk ναι την 11.2.1 εννοουσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εγώ παιδιά με last update έχω την χειρότερη μπαταρία εβερ! Σε σημείο να σκέφτομαι να το δώσω! Είναι άθλια απλά!! Set as new ? Τι είναι αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εγώ παιδιά με last update έχω την χειρότερη μπαταρία εβερ! Σε σημείο να σκέφτομαι να το δώσω! Είναι άθλια απλά!! Set as new ? Τι είναι αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Ο φίλος πιο πάνω αναφέρεται στη διαδικασία διαμόρφωσης της συσκευής ως καινούργιας, έπειτα από επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων - επιλογή "Περιεχόμενο και Ρυθμίσεις," στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά. Απόρροια αυτού, φυσικά, θα είναι η ολική διαγραφή όλων των δεδομένων που περιέχει η συσκευή σου, αυτή τη στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Εγώ παιδιά με last update έχω την χειρότερη μπαταρία εβερ! Σε σημείο να σκέφτομαι να το δώσω! Είναι άθλια απλά!! Set as new ? Τι είναι αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Μπορεις να πας σε καποιο καταστημα document istorm και να σου μετρησουν την μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Εγώ πάντως με την 11.2.1 είμαι καλύτερα από τις προηγούμενες 11αρες σε χρήση και μπαταρία (όχι στα επίπεδα της 10.3.3 φυσικά!) . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Και γω θα συμφωνησω! Οριστε και οι χρονοι μου! Συο 3% το εβαλα για φορτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) οι χρονοι μου με IOS 10.3.3 με αρκετο gaming Edited December 20, 2017 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 και γω παιζω ενα game το hearthstone . Τα εχω ολα ανοιχτα και ποτε σε flight mode..οποτε και πριν τους ιδιους εβγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 και γω παιζω ενα game το hearthstone . Τα εχω ολα ανοιχτα και ποτε σε flight mode..οποτε και πριν τους ιδιους εβγαζα. ανοιχτα τα εχω κι'εγω.απλα η φωτογραφια ειναι πριν το βαλω για φορτιση για αυτο και το flight mode. φιλος μου εχει το κινητο ακομη με IOS 9 και το κινητο αγγιζει σχεδον 8 ωρες και ειδικα σε αναμονη εχει 3-4 μερες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 εμενα με σκυπε παντα ανοιχτο και αρκετη χρηση, παντα με ΒΤ παντα με ασυρματο ανοιχτο εβγαλε 123 ωρες αναμονη και 8 χρηση και αρκετη χρηση σαν τηλεφωνο και καθολου δεδομενα...εμενα μου ειναι αρκετο και δε με χαλαει καθολου...! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 εμενα με σκυπε παντα ανοιχτο και αρκετη χρηση, παντα με ΒΤ παντα με ασυρματο ανοιχτο εβγαλε 123 ωρες αναμονη και 8 χρηση και αρκετη χρηση σαν τηλεφωνο και καθολου δεδομενα...εμενα μου ειναι αρκετο και δε με χαλαει καθολου...! με ποιο IOs??? me to 11 αποκλειεται να δεις τετοιους χρονους..:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Φυσικα με 11.2.1 δεν εχω λογο να πω ψεματα κρατησε μεχρι και 1%αρκετη ωρα και μετα εσβησε Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Σήμερα πρωί ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η απτικη ανάδραση γενικά σε κάθε λειτουργία της συσκευής. Έκανα force restart και δεν έφτιαξε. Μένει μια ένα αφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν παει για iStorm, αλλά είμαι σε διακοπές και δεν έχω iTunes πρόχειρο για backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ναι ρε παιδια τι ειναι τα απτικα που λεει ποτε δε καταλαβα τι σημαινει απτικα χο χο χο Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ναι ρε παιδια τι ειναι τα απτικα που λεει ποτε δε καταλαβα τι σημαινει απτικα χο χο χο Είναι η ανάδραση από το εικονικό home button. Σε apple watch θα το καταλάβεις ακριβώς τι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Χρόνια πολλά παιδιά καλές γιορτές να έχουμε με υγεία και με το καλό να έρθει ο καινούργιος χρόνος!! Θέλω να κάνω τώρα που έχω χρόνο επαναφορά εργοστασιακών αλλά μετά να ξανά επαναφέρω κωδικούς κτλπ με κάποιο backup γίνεται αυτό; Αν ναι δώστε κάποια βοήθεια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Νέος κάτοχος iphone μετά απο πολλάααα χρόνια σε android και ήθελα να ρωτήσω κάτι. Το βράδυ, κατα τον ύπνο, είναι φυσιολογικό να χάνει περίπου 10% η μπαταρία? Σε όποια άλλη συσκευη είχα έχανε 1-2% με δεδομένα + wifi πάντα ανοιχτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts