Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gia sas tha ithela na kanw 2 erotisis.

1on:tha ithela ena programa pou na sinedete o H/Y me to kinito 6680 mesw BT gia na krataw backup.

2on: exei brethei o tropos gia na xeklidonete suskeues apo exw?exw mia suskeu alla den mporo na balw tin sim mou.mou leei sim is not a valid.

euxaristo

καποιος να απαντησει

η μπαταρια του εμενα μου κραταει 3,5 μερες με κανονικη χρηση την εχω 2 χρονια αλλα ειναι πολυ προσεγμενη σωστες φορτισεις ειναι ο μονος δρομος

iphone happy owner

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά χαρά παιδιά. :)

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ακόμα το 6681 διαθέσιμο να το βρω καινούριο για αγορά; Γιατί ψάχνω σε online shops (και μέσω του skroutz.gr) αλλά δεν το βρίσκω.

Ευχαριστώ. :)

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Γειά χαρά παιδιά. :)

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ακόμα το 6681 διαθέσιμο να το βρω καινούριο για αγορά; Γιατί ψάχνω σε online shops (και μέσω του skroutz.gr) αλλά δεν το βρίσκω.

Ευχαριστώ. :)

Yparxei to kinito stin agora! koita sta katastimata germanos H' sta katastimata Media Mark (prin kanena mina eixa paei kai eixan suskeui gia epidixi peripou 260 euro an thimame kala h timi mporei na exei pesei tora!)

Ευχαριστώ πολύ. :)

Θα κοιτάξω να ψάξω σε αυτά.

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

καλημέρα.θα ήθελα να μου πεί κάποιος που θα βρώ θέματα για το 6681?στο my phone υπάρχουν 2-3 αλλά όταν τα κατεβάζω και τα στέλνω στο κινητό λεέι άγνωστη μορφή αρχείου.

καλημέρα.θα ήθελα να μου πεί κάποιος που θα βρώ θέματα για το 6681?στο my phone υπάρχουν 2-3 αλλά όταν τα κατεβάζω και τα στέλνω στο κινητό λεέι άγνωστη μορφή αρχείου.

Σε τι μορφη τα στελνεις ?

Σε sis μορφη πρεπει να ειναι :confused:

Τσεκαρε το αναλογο θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=10018&page=105

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδιά,λέω να κάνω update λογισμικού από το site της nokia αλλά δεν θέλω να χάσω τον τηλ. κατάλογο που έχω περασμένο στο κινητό καθώς και τα μηνύματά μου!Τι να κάνω για να σωθούν όλα με ασφάλεια?Τα μνμ ειδικά θέλω να τα κρατήσω σίγουρα...

Αν κάνω backup την μνήμη του τηλ στην κάρτα μνήμης θα είναι όλα οκ λογικά ε?(κυρίως όσον αφορα τα μηνύματα και τον τηλ κατάλογο που είναι αποθηκευμένα στην συσκευή...)

----------------------------------------------------

Ωραίος καιρός...

Παιδιά,λέω να κάνω update λογισμικού από το site της nokia αλλά δεν θέλω να χάσω τον τηλ. κατάλογο που έχω περασμένο στο κινητό καθώς και τα μηνύματά μου!Τι να κάνω για να σωθούν όλα με ασφάλεια?Τα μνμ ειδικά θέλω να τα κρατήσω σίγουρα...

Tης επαφες σου μπορεις να της κρατησεις αρχειο με ενα καπιο προγραμμα για αυτη την δουλια οπος contacts manager, bacupcontacts η μεσα απο το τηλεφονο αν τα μαρκαρης ολα και πατησεις αντιγραφη/στην καρτα μνημης (κ μεσα απο εκει μετα να τα ξαναεπαναφερεις)

Οσο για τα μυνηματα αν τα εχεις να αποθικευονται στην καρτα δεν προκητε να χαθουν (κρατα και ενα αρχειο για σηγουρια με ενα card read ολο το φακελο mail που θα τον βρεις μεσα στο E/system) :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Tης επαφες σου μπορεις να της κρατησεις αρχειο με ενα καπιο προγραμμα για αυτη την δουλια οπος contacts manager, bacupcontacts η μεσα απο το τηλεφονο αν τα μαρκαρης ολα και πατησεις αντιγραφη/στην καρτα μνημης (κ μεσα απο εκει μετα να τα ξαναεπαναφερεις)

Οσο για τα μυνηματα αν τα εχεις να αποθικευονται στην καρτα δεν προκητε να χαθουν (κρατα και ενα αρχειο για σηγουρια με ενα card read ολο το φακελο mail που θα τον βρεις μεσα στο E/system) :)

Δυστυχώς τα μηνύματα δεν τα έχω να σώζονται μέσα στην κάρτα...Οπότε,πώς μπορώ να τα κρατήσω από την μνήμ του τηλεφώνου?

Ωραίος καιρός...

Δυστυχώς τα μηνύματα δεν τα έχω να σώζονται μέσα στην κάρτα...Οπότε,πώς μπορώ να τα κρατήσω από την μνήμ του τηλεφώνου?

Mπες στα μηνυματα και πατα επιλογες>ρυθμισεις>αλλο>μνημη σε χρηση>και καντο στην memory card

Λοιπόν,επειδή μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός...

Έχω φτιάξει έναν φάκελο στο "Φάκελοί μου" με το όνομα "μπλα" και έχω μέσα όλα μου τα μηνύματα,χρησιμοποιώντας πάντα την μνήμη του τηλεφώνου.Αυτό τον φάκελο δυστυχώς δεν μπορώ να τον κάνω copy paste στην κάρτα μνήμης ούτε να περάσω ένα ένα τα μηνύματα που έχει σε αυτήν...

Άρα τι κάνω?

Αν κρατήσω ένα back up στην κάρτα μνήμης της μνήμης του τηλεφώνου θα έχει μέσα και τα μηνύματα αυτά ή όχι?

Ωραίος καιρός...

Έχω φτιάξει έναν φάκελο στο "Φάκελοί μου" με το όνομα "μπλα" και έχω μέσα όλα μου τα μηνύματα,χρησιμοποιώντας πάντα την μνήμη του τηλεφώνου.Αυτό τον φάκελο δυστυχώς δεν μπορώ να τον κάνω copy paste στην κάρτα μνήμης ούτε να περάσω ένα ένα τα μηνύματα που έχει σε αυτήν...

Άρα τι κάνω?

Αν κρατήσω ένα back up στην κάρτα μνήμης της μνήμης του τηλεφώνου θα έχει μέσα και τα μηνύματα αυτά ή όχι?

Τουλάχιστον αυτό δεν μπορεί να μου το απαντήσει κάποιος?

Ωραίος καιρός...

Άρα τι κάνω?

Παρε ολο το φακελο Mail και καντον ενα back up σε ενα μερος μεσα στην καρτα σου αλλα εξω απο το φακελο system. Και μετα αν θελεις να τον επαναφερεις ξαναβαλτον στη θεση που ειταν. Ο λογος που δεν μπορεις να κανεις copy paste το φακελο Mail ειναι επειδη εχεις τα μηνηματα να αποθηκεβονται στο τηλ. βαλε τα μηνηματα να αποθηκεβονται στην καρτα κ μετα πηγενε και παρε με copy paste το φαλελο Mail μεσα απο το C/system. :)

Παρε ολο το φακελο Mail και καντον ενα back up σε ενα μερος μεσα στην καρτα σου αλλα εξω απο το φακελο system. Και μετα αν θελεις να τον επαναφερεις ξαναβαλτον στη θεση που ειταν. Ο λογος που δεν μπορεις να κανεις copy paste το φακελο Mail ειναι επειδη εχεις τα μηνηματα να αποθηκεβονται στο τηλ. βαλε τα μηνηματα να αποθηκεβονται στην καρτα κ μετα πηγενε και παρε με copy paste το φαλελο Mail μεσα απο το C/system. :)

Στην δικιά μου περίπτωση έχω κρατήσει στον υπολογιστή δυο φακέλους με το όνομα Mail ,σε ξεχωριστές χρονικές περιόδους κάτι σαν περιοδικό back-up.

Ήθενα να σας ρωτήσω πώς μπορώ να ενωσω αυτούς τους δύο φακέλους έτσι ώστε να αθροιστούν όλα τα μηνύματα και να μην αντικατασταθούν.Όπως το έχω δοκιμάσει εγώ δεν μου πετυχαίνει η ένωση , δεν κάνω αντικατάσταση των ίδιων αρχείων αλλά προσθέτα τα διαφορετικά αρχεία.

Επίσης μήπως γνωρίζετε στο φάκελο Mail που αποθηκεύονται τα μηνύματα και σε τι τύπο αρχείου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μακροσκέλές μηνυμά μου.

Ήθενα να σας ρωτήσω πώς μπορώ να ενωσω αυτούς τους δύο φακέλους έτσι ώστε να αθροιστούν όλα τα μηνύματα και να μην αντικατασταθούν.[/b]Όπως το έχω δοκιμάσει εγώ δεν μου πετυχαίνει η ένωση , δεν κάνω αντικατάσταση των ίδιων αρχείων αλλά προσθέτα τα διαφορετικά αρχεία.

Απο οσο γνωριζω δεν μπορουν να ενοθουν οι δυο φακελοι γιατι το αρχειο index δεν εχει της πληροφοριες απο το επομενο, εσυ προσθετες τα διαφορετικα αρχεια αλλα το αρχειο Index παρεμηνε ιδιο. Αν με καπιο τροπο κατεφερνες να ενωσεις το αρχειο Index το παλιο και το καινουργιο και μετα τα προσθετες μεσα χειροκινητα τοτε μπορει να γεινοταν. :)

Kalimera se olous,

mipos mporei kapoios na me voithisi me to akolotho provlima pou exo me to NOKIA 6680.

Kathe fora pou prospatho na mpo sto "application manager" gia na sviso kanena paixnidi, me petai ejo. Kseri kaneis to giati kai ti prepi na kano. Exo kanei format me to gnosto *#7370# alla tipota. Den me afini na mpo. To patao kai epanerxetai pali stin idia eikona. PLEASE kapoios na voithisi dioti me exei trellani.

Eyxaristo ek ton proteron.

Sakis

Kalimera se olous,

mipos mporei kapoios na me voithisi me to akolotho provlima pou exo me to NOKIA 6680.

Kathe fora pou prospatho na mpo sto "application manager" gia na sviso kanena paixnidi, me petai ejo. Kseri kaneis to giati kai ti prepi na kano. Exo kanei format me to gnosto *#7370# alla tipota. Den me afini na mpo. To patao kai epanerxetai pali stin idia eikona. PLEASE kapoios na voithisi dioti me exei trellani.

Eyxaristo ek ton proteron.

Sakis

Απο αυτα που γραφεις καταλαβενω οτι κανεις hard format στο τηλ και δεν κανεις καθολου την καρτα, κανε και στην καρτα και μετα δεν αν θα σηνεχισει να υπαρχει το προβλημα :)

Ευχαριστώ πολύ. :)

Θα κοιτάξω να ψάξω σε αυτά.

Δεν έχω βρει κάτι. Ξέρεις κανείς τίποτα άλλο;

Ευχαριστώ! :)

Λοιπον το τηλεφωνο δεν κυκλοφορει πλεον και οσοι τυχεροι το εχουν το απολαμβανουν. Τωρα σε οτι αφορα τα αρχεια που υποστηριζει μπορεις με αρχεια καταληξη .sis να τοποθετησεις εφαρμογες η θέματα στο κινητο σου και με κατλαηξη .jar ορισμενα παιχνιδια. Αν ενας φακελος ειναι ζιπαρισμενος και οταν τον ανοιγεις περιεχει διαφορα αρχεια σκορπια μπορεις να τον μετονομασεςι σε .jar και να τον στειλεις στο κινητο σου...

σκεφτομαι να αγορασω το 6680 -αξίζει? βλέπω προβλήματα με απώλεια δεδομένων. η κάρτα μνημη του 6600 κάνει για το 6680 ?αν οχι το κόστος για μια 256 πόσο περίπου είναι ?

σκεφτομαι να αγορασω το 6680 -αξίζει? βλέπω προβλήματα με απώλεια δεδομένων. η κάρτα μνημη του 6600 κάνει για το 6680 ?αν οχι το κόστος για μια 256 πόσο περίπου είναι ?

Για εμενα αξιζει το δικο μου το ειχα πανω απο ενα χρονο αλλα καλητερα να αγορασεις το Ν70 που ειναι πολη καλητερο.

Η καρτα μνημης δεν κανει οποτε πρεπει να αγορασεις καινουρια δεν ξερω να σου πω τιμες ακρηβος πανω απο 30 ευρο δεν θα δωσεις.

Οσο για τα δεδομενα δεν θα εχεις προβλημα γιατη αυτο γεινοταν γιατη ειταν ελατοματηκες οι καρτες μνημης με μια αλλη καρτα δεν προκητε να χασεις τιποτα:)

Λοιπον το τηλεφωνο δεν κυκλοφορει πλεον και οσοι τυχεροι το εχουν το απολαμβανουν...

Ούτε αυτό κυκλοφορεί πλέον...;;;:(

Γιατί τε γμτ,τόσο αρχαία θεωρούνται...;;;:worry:

Ρε παιδιά,πόσο έχει τώρα στα μαγαζιά το 6680...;;;:worry:

skroutz it ;)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σε όλους σας ...είμαι κάτοχος Nokia 6680 δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει αλλα ξεχνόντας τον κωδικό ασφαλείας μου δεν μπορώ να μηδενίσω πλέον τους χρονομετρητές του κινητού.Φυσικά έιχα αλάξει το κλασικό 12345 και δεν θυμάμε το καινούργιο .Θα εκτημησω οποιαδήποτε γνώμη ευχαριστώ..