yorgaras Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 mporeis na mou stileis ki'emena to font folder gia to nokia 6680?gia kapoio logo den yparxoun ta ellinika fonts sto systima moy thanks (kastoras@gmail.com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anax Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Έχω ένα 6680 κλειδωμένο στο δίκτυο τις Vodafone UK. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να το ξεκλειδώσω για να βάλω Ελληνική sim card; Ευχαριστώ Παράθεση BREAK THE COUCH http://www.BreakTheCouch.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 O μόνος που θα στο ξεκλειδώσει είναι η vodafone UK αφού τους δώσεις 20-25 ευρώ πρώτα. Δεν υπάρχει δυνατότητα απο κανέναν για ξεκλείδωμα πλατφόρμας ΒΒ5 απο κανέναν εκτός απο αυτον που το κλείδωσε. κοινώς: ξαναπάντο στην Αγγλία :) Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Παιδιά σκεφτομαι να πάρω το 6670 από microland (€278,00 με το ΦΠΑ) τι λέτε; Αξίζει γιατί με αυτά τα λεφτά δε βρισκω τιποτα άλλο. Τι διαφορες έχει με το 6680;; please help me!!!! thnx!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 1.καμερα (1 το 6670 1,3 το 6680) 2.3G (το 6670 δεν εχει) 3.καλυτερο ηχειο(νομιζω) αυτα κυριως..μπορεις να πας και στο site της νοκια και να βρεις τις διαφορες αναλυτικως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Έχω δοκιμάσει όλα οσα προγράμματα ξέρω για αυτή τη δουλειά (FExplorer 1.15,SeleQ,Fileman,OPman) σε ένα Nokia 6680 με Vodafone branding και δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το λόγοτυπο και να βάλω εικόνα. Έκανα αναβάθμιση το κινητό απο 3.04.12 σε 4.04.07 και άλλαξε το λογότυπο σε εικόνα (με FExplorer) μέχρι την επόμενη επανεκίνηση. Το λογότυπο είναι text (VODAFONE GR) και αν αλλάξεις fonts αλλάζει και αυτό. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Έχω δοκιμάσει όλα οσα προγράμματα ξέρω για αυτή τη δουλειά (FExplorer 1.15,SeleQ,Fileman,OPman) σε ένα Nokia 6680 με Vodafone branding και δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το λόγοτυπο και να βάλω εικόνα. Έκανα αναβάθμιση το κινητό απο 3.04.12 σε 4.04.07 και άλλαξε το λογότυπο σε εικόνα (με FExplorer) μέχρι την επόμενη επανεκίνηση. Το λογότυπο είναι text (VODAFONE GR) και αν αλλάξεις fonts αλλάζει και αυτό. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Καμμιά ιδέα; Το λογοτυπο σε vodafone live δεν αλλαζει. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 1.καμερα (1 το 6670 1,3 το 6680) 2.3G (το 6670 δεν εχει) 3.καλυτερο ηχειο(νομιζω) αυτα κυριως..μπορεις να πας και στο site της νοκια και να βρεις τις διαφορες αναλυτικως.. Επίσης το 6680,σε σύγκριση με το 6670,ενσωματώνει: 1.Aνανεωμένο λειτουργικό,το Symbian 8 2.Ταχύτερο επεξεργαστή 3.Περισσότερα χρώματα στην οθόνη (αμελητέα διαφορά βέβαια) 4.Φλας 5.Στερεοφωνικό ΜΡ3 6.Δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Το λογοτυπο σε vodafone live δεν αλλαζει. Ξέρεις γιατί γίνεται αυτό; Με ξένους που έχω μιλήσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να αλλάξουν το λογότυπο δικτύου σε vodafone δίκτυο, και 3G έχουν και όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutis Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Επίσης το 6680,σε σύγκριση με το 6670,ενσωματώνει: 1.Aνανεωμένο λειτουργικό,το Symbian 8 2.Ταχύτερο επεξεργαστή 3.Περισσότερα χρώματα στην οθόνη (αμελητέα διαφορά βέβαια) 4.Φλας 5.Στερεοφωνικό ΜΡ3 6.Δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις Εχω παραγγείλει το 6681. Όταν λες ότι το 6680 έχει ανανεωμένο λειτουργικό το Symbian 8 τι εννοείς ακριβώς; Γιατί εγώ διάβασα ότι έχει Symbian Series 60, 2edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurry-o Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 paidia exw to exhs provlima me to 6680.otan mou stelnoun me bt eikona/video dn ta apothikeyei eite sthn mnimi til eite stin mmc.episis ta video pou mou stelnoun me bluetooth polles fores dn paizoun....any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Εχω παραγγείλει το 6681. Όταν λες ότι το 6680 έχει ανανεωμένο λειτουργικό το Symbian 8 τι εννοείς ακριβώς; Γιατί εγώ διάβασα ότι έχει Symbian Series 60, 2edition. Τα 6681 και 6680 διαθέτουν το ίδιο ακριβώς λειτουργικό σύστημα,το Symbian 8. To 6670,όμως,ενσωματώνει το λειτουργικό Symbian 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPectacularrrrrr Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 paidia exw to exhs provlima me to 6680.otan mou stelnoun me bt eikona/video dn ta apothikeyei eite sthn mnimi til eite stin mmc.episis ta video pou mou stelnoun me bluetooth polles fores dn paizoun....any ideas? An katalaba kala, otan sou stelnoun eikona/video me bluetooth, anoigeis to minima alla den paizei to video kai kollaei i eikona/video an kaneis apothikeysi... Gnosto problma, toylaxiston sta 6630 (mallon kai sta 6680). Den xsero an linetai me anabathmisi, logika to exoun ftiaxsei. Ayto pou mporeis na kaneis enallaktika, einai na briskeis to video/eikona me ena file manager (FExplorer, ProfiExplorer). Pigaineis sto C:/System/Mail/ . Ekei psaxseis na deis poios fakelos periexei to eiserxomeno video/eikona. Kaneis antigrafi kai epikollisi ston fakelo me tis eikones/video sou stin karta i stin mnimi. Xronoboro akougetai alla to sinithizeis:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurry-o Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 thanks episis mexri ti xwrhtikotitas mmc mporw na valw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 αυτη τη στιγμη που μιλαμε μεχρι 1gb..αργοτερα,θα μπορεις να βαλεις και περισσοτερα.. αυτα ομως στο καταλληλο τοπικ..! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 αυτη τη στιγμη που μιλαμε μεχρι 1gb..αργοτερα,θα μπορεις να βαλεις και περισσοτερα.. αυτα ομως στο καταλληλο τοπικ..! ;) Δεν νομιζω να βγει παραπανω. Εδω απλες mmc εχουν βγει μεχρι 1gb, δεν εχει παραπανω. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Έχω δοκιμάσει όλα οσα προγράμματα ξέρω για αυτή τη δουλειά (FExplorer 1.15,SeleQ,Fileman,OPman) σε ένα Nokia 6680 με Vodafone branding και δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το λόγοτυπο και να βάλω εικόνα. Έκανα αναβάθμιση το κινητό απο 3.04.12 σε 4.04.07 και άλλαξε το λογότυπο σε εικόνα (με FExplorer) μέχρι την επόμενη επανεκίνηση. Το λογότυπο είναι text (VODAFONE GR) και αν αλλάξεις fonts αλλάζει και αυτό. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Καμμιά ιδέα; Einai gnwsto problhma me th Vodafone kai to 6680... prospa8hse na kaneis ena format sto kin kai meta na valeis logo me to FExplorer (px.)...Logika 8a pai3ei...Egw eixa logo (me Voda) kai meta apo ligo kairo, apla, efeige(!!!!) kai meta oso kai na paleua den empene mexri pou ekana format! den mporw na dwsw logikh apanthsh giayto alla mporw na sou pw oti to problhma to exei to 6680 mono me Voda Elladas!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Επειδή αντιμετωπίζω και εγώ ένα προβλημα με το 6680 το οποίο είναι ότι όταν παιρνάω τραγούδια στο κινητό είτε μέσω του νοκια φον μπροσερ είτε με τον νοκια μουλτιμεντια πλαυερ μου τα βγάζει σε μορφή x-nokia-aac i x-nokia-mp3 και γράφει Έκθεση:Άγνωστη μορφή αρχείου και το ίδιο κάνει με τον F-explorer.Καμμιά λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Einai gnwsto problhma me th Vodafone kai to 6680... prospa8hse na kaneis ena format sto kin kai meta na valeis logo me to FExplorer (px.)...Logika 8a pai3ei...Egw eixa logo (me Voda) kai meta apo ligo kairo, apla, efeige(!!!!) kai meta oso kai na paleua den empene mexri pou ekana format! den mporw na dwsw logikh apanthsh giayto alla mporw na sou pw oti to problhma to exei to 6680 mono me Voda Elladas!!!! Ευχάριστω για την απάντηση, βαριέμαι πάντως να κάνω format γιατί υπάρχει περίπτωση να ξαναχαθεί το δικό μου λογότυπο όπως χάθηκε και μετά την αναβάθμιση και το format στην MMC. Επειδή αντιμετωπίζω και εγώ ένα προβλημα με το 6680 το οποίο είναι ότι όταν παιρνάω τραγούδια στο κινητό είτε μέσω του νοκια φον μπροσερ είτε με τον νοκια μουλτιμεντια πλαυερ μου τα βγάζει σε μορφή x-nokia-aac i x-nokia-mp3 και γράφει Έκθεση:Άγνωστη μορφή αρχείου και το ίδιο κάνει με τον F-explorer.Καμμιά λύση?? Δοκίμασε κάποιο ενναλακτικό player όπως το OGGplay (free) Βάλε και αυτό το skin και είσαι άρχοντας http://users.otenet.gr/~bobotis/oggplay/WinAmpModern.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Einai gnwsto problhma me th Vodafone kai to 6680... prospa8hse na kaneis ena format sto kin kai meta na valeis logo me to FExplorer (px.)...Logika 8a pai3ei...Egw eixa logo (me Voda) kai meta apo ligo kairo, apla, efeige(!!!!) kai meta oso kai na paleua den empene mexri pou ekana format! den mporw na dwsw logikh apanthsh giayto alla mporw na sou pw oti to problhma to exei to 6680 mono me Voda Elladas!!!! Και με την Tim υπάρχει το ιδιο σκηνικό.Μια φαινεται μια χανεται:( :cry: .Μόνο με Cote παίζει τέλεια.Δοκιμασμένο.:confused: :rolleyes: Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Ayto pou mporeis na kaneis enallaktika, einai na briskeis to video/eikona me ena file manager (FExplorer, ProfiExplorer). Pigaineis sto C:/System/Mail/ . Ekei psaxseis na deis poios fakelos periexei to eiserxomeno video/eikona. Kaneis antigrafi kai epikollisi ston fakelo me tis eikones/video sou stin karta i stin mnimi. Xronoboro akougetai alla to sinithizeis:) Εναλλακτικά βάζεις τον fileman που έχει το mailbox και βρίσκεις κατευθείαν το μήνυμα και κάνεις copy/paste.Με τα άλλα θέλει ψάξιμο σε κάθε φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutis Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 :) Απο προχτες ειμαι κατοχος ενος 6681 και ειμαι ευτυχης που παρα την εξαντλητικη χρηση που του εκανα λειτουργει τελεια χωρις να με πεταξει εξω απο καμμια εφαρμογη χωρις κανενα restart χωρις τιποτα. Του εβαλα και μια kingston 512 και ειναι τελειο. Και μια ερωτησουλα: Μπας και υπαρχει καποιος player καλυτερος απο αυτον της Real? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutis Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 :cry: Ρε παιδια σε πιον φακελλο ειναι αποθηκευμενοι οι ηχοι των 6680 και 6681; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutis Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Και κάτι άλλο ρε παιδιά.... δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν και επειδη οι σελίδες που πρεπει να διαβάσω ειναι παρα πολλες, θελω να μου πείτε αν γινεται να απενεργοποιηθει το πορτάκι της καμερας, γιατι οταν το βάζω στην τσεπη μου ανοιγει και ενεργοποιει την καμερα. ευχριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 :cry: Ρε παιδια σε πιον φακελλο ειναι αποθηκευμενοι οι ηχοι των 6680 και 6681; Ama les gia tous hxous kleiseis klp pou eixe to kin apo thn mana tou, einai sth ROM ( Z:\Nokia\Sounds\ ) Gia tous ypolipous (apo mms klp) h sth mnhmh kinitou ( C:\Nokia\Sounds ) h sthn MMC ( E:\Sounds ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts