HEO Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Αν είναι στο όνομά σου το νούμερο και έχεις κάποιο άλλο cosmote, θα μπορούσες να δοκιμάσεις με την εφαρμογή my cosmote.Sent from my Galaxy S10eΔεν χρειάζεται να είναι το κινητό στο όνομα σου για να το χειριστείς από την εφαρμογή.Στην δική μου την εφαρμογή έχω το δικό μου κινητό , τα κινητά από τις δύο φοιτήτριες ανηψιες μου και της φίλης μου της Αμερικανός που έρχεται στην Ελλάδα μια φορά τον χρόνο....όλα αυτά τα χειρίζομαι εγω και τα παρακολουθώ ως προς το υπόλοιπο και τους χρόνους μηνύματα μβ Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Αν είναι στο όνομά σου συνδέεται άμεσα χωρίς να χρειαστεί τίποτα και βλέπεις τα πάντα για όλα τα νούμερα που έχεις στην κατοχή σου. Εναλλακτικά φτιάχνεις cosmote id και συνδέεται με κωδικούς. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Αν είναι στο όνομά σου συνδέεται άμεσα χωρίς να χρειαστεί τίποτα και βλέπεις τα πάντα για όλα τα νούμερα που έχεις στην κατοχή σου. Εναλλακτικά φτιάχνεις cosmote id και συνδέεται με κωδικούς. Sent from my Galaxy S10eΑ μάλιστα για άμεση χρήση λες....Να μαι ειλικρινής αυτό δεν το ήξερα ότι γίνεται γιατί τώρα θα είναι ένα θέμα να το βγάλει από τον συναγερμό.. βέβαια θα το κάνει μια φορά και θα είναι για πανταSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Καλημερα στην παρεα. Επειδη εχω φαει τον κοσμο να βρω φοιτητικο whats up (προφανως νομοτυπα) παιζει πουθενα καμμια προσφορα σαν αυτες που εδιναν σε μετρο πχ. η κατι αναλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Αν δεν είσαι φοιτητής δεν έχει νομότυπο wuSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Υπαρχει τροπος να γινεται αυτοματη ανανεωση καθε μηνα στο πακετο που εχεις επιλεξει? Στο απλο Whats up ειχε επιλογη. Στο φοιτητικο γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Μόνο απλή ενεργοποίηση παρέχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Καλησπέρα, μπορώ να μεταφέρω χρήματα από ένα φοιτητικό wu σε άλλο φοιτητικό wu? Γνωρίζει κανείς τον τρόπο; ευχαριστώ! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9 plus 6/64+s10 plus 8/128+note 9+Note 10plus+S21 fe 5G τώρα: s9 plus 6/64+s20 fe 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Μπορείς, από οποιοδήποτε what's up άσχετα αν είναι φοιτητικό ή απλό. Αρκεί να έχεις πραγματοποιήσει ανανεώσεις τουλάχιστον 20 τους τελευταίους 4 μήνες. Περισσότερα εδώ : https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ipiresia-easy-transfer.htmlSent from my TCL 20 5G 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 7 minutes ago, Mark_K said: Μπορείς, από οποιοδήποτε what's up άσχετα αν είναι φοιτητικό ή απλό. Αρκεί να έχεις πραγματοποιήσει ανανεώσεις τουλάχιστον 20 τους τελευταίους 4 μήνες. Περισσότερα εδώ : https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ipiresia-easy-transfer.html Sent from my TCL 20 5G Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9 plus 6/64+s10 plus 8/128+note 9+Note 10plus+S21 fe 5G τώρα: s9 plus 6/64+s20 fe 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Εξαίρεση εάν ένα από τα WU έχει ενταχθεί στο μηδενικό τέλος κινητής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου On 22/3/2022 at 6:12 ΠΜ, Pppe said: Εξαίρεση εάν ένα από τα WU έχει ενταχθεί στο μηδενικό τέλος κινητής. Εαν και τα δύο έχουν μηδενικό τέλος κινητής όμως η μεταφορα γίνεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) Το 8.5€ που γράφει ότι κάνει το φοιτητικό είναι με ΦΠΑ κλπ μέσα ή βγαίνει κοντά στα 10 με αυτά? Ας υποθέσουμε ότι είσαι πάνω των 29 αν παίζει κάποιο ρόλο. Σκέφτομαι να κάνω, αλλά αν πάει στα 10, τόσο πληρώνω και τώρα στο what up, δε βλέπω να κερδίζω ιδιαίτερα (δε με ενδιαφέρουν παραπάνω λεπτά ομιλίας).. Ευχαριστώ. Edited 4 Απριλίου by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, sosimple2 said: Το 8.5€ που γράφει ότι κάνει το φοιτητικό είναι με ΦΠΑ κλπ μέσα ή βγαίνει κοντά στα 10 με αυτά? Ας υποθέσουμε ότι είσαι πάνω των 29 αν παίζει κάποιο ρόλο. Σκέφτομαι να κάνω, αλλά αν πάει στα 10, τόσο πληρώνω και τώρα στο what up, δε βλέπω να κερδίζω ιδιαίτερα (δε με ενδιαφέρουν παραπάνω λεπτά ομιλίας).. Ευχαριστώ. Χρεώνεστε όσο γράφει το πακέτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Ναι , τα 8,5 ευρώ είναι μαζί με το Φ.Π.Α. όπως ακριβώς και η ανανέωση των 10 ευρώ είναι μαζί με τον Φ.Π.Α. Αν εννοείτε άλλον φόρο, μπορείτε να ξαναρωτήσετε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Φοιτητικό what's up. Τι πρόγραμμα πρέπει να βάλω για ομιλία και ίντερνετ από Βαρκελώνη που θα βρίσκεται το παιδί μου για μια εβδομάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου ΔΕΝ θα εχει ομιλια, μονο sms και internet απο το φοιτητικο πακετο. Αν θελει ομιλια, βαζει και το κανονικο πακετο 300 λεπτα προς ολους πχ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Αλλαξαν τα προγραμματα? Δεν υπηρχε ενα με λεπτα ομιλιας και MB στα 7 ευρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Αυτή την στιγμή έχει μόνο αυτά τα φοιτητικά πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Ναι το ειδα. Αλλα θυμομουν ενα 7αρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 2 minutes ago, madmax said: Ναι το ειδα. Αλλα θυμομουν ενα 7αρη. https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/070422-anakoinosi-kartokinitis.pdf 4. Επιπλέον, για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων COMBO, COMBO με αυτόματη ενεργοποίηση, COMBO MAX, PLAY NOW για μαθητές, SOCIAL NOW για μαθητές, CHAT NOW για μαθητές, Φοιτητικό #1 (1000’ προς όλους και 600ΜΒ). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/070422-anakoinosi-kartokinitis.pdf 4. Επιπλέον, για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων COMBO, COMBO με αυτόματη ενεργοποίηση, COMBO MAX, PLAY NOW για μαθητές, SOCIAL NOW για μαθητές, CHAT NOW για μαθητές, Φοιτητικό #1 (1000’ προς όλους και 600ΜΒ).Είπα και γω. Το κατηργησε η βοντα στο δικό της φοιτητικό το cu, θα το άφηναν αυτοί εδώ; μόνο τον χρόνο που θα το καταργουσαν δεν είχα προσδιορίσει Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Μια προσφορά 100gb για 15μερες που ληγει σήμερα φαίνεται στο app??? Γιατί δν την βλέπω κάπου... Υπάρχει άλλος τρόπος για ενεργοποίηση; πχ sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Καλημέρα σε όλους έχω φοιτητικό πακέτο. Και μέχρι τώρα έβαζα το πακέτο των 7 ευρώ. Από τον επόμενο μήνα θα βάζω των 8,5 ευρώ. Θέλω να ρωτήσω εάν τα λεπτά και τα mb που μου περίσσεψαν από το πακέτο των 7 ευρώ θα μεταφερθούν στην ανανέωση με το πακέτο των 8,5 ευρώ; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Παλαιότερα που το είχα κάνει είχαν μεταφερθεί τα λεπτά προς όλους. Αν δεν βιάζεσαι, θα σου πω ξανά σε 2 μέρες. 18/5 λήγει το πακέτο μου(7αρι).Sent from my TCL 20 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts