v@gelis Δημοσιεύτηκε August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2016 (edited) Ο νεος βασιλιας των phablets είναι εδώ. Huawei Honor Note 8: Bands 4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 Mbps or LTE Cat6 300/50 Mbps Body Dimensions 178.8 x 90.9 x 7.2 mm (7.04 x 3.58 x 0.28 in) Weight 219 g (7.72 oz) SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Display Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.6 inches (~74.6% screen-to-body ratio) Resolution 1440 x 2560 pixels (~443 ppi pixel density) Multitouch Yes - EMUI 4.1 OS Android OS, v6.0.1 (Marshmallow) Chipset HiSilicon Kirin 955 CPU Octa-core (4x2.5 GHz Cortex-A72 & 4x1.8 GHz Cortex-A53) GPU Mali-T880 MP4 Memory Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) Internal 32/64/128 GB, 4 GB RAM Camera Primary 13 MP, f/2.0, autofocus, OIS, dual-LED (dual tone) flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video 2160p@30fps Secondary 5 MP, f/2.0, 1080p Sound - DTS sound - Active noise cancellation with dedicated mic Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot Bluetooth v4.2, A2DP, EDR, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS/ BDS (market dependant) Radio FM radio USB Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go Features Sensors Fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, compass Battery Non-removable Li-Po 4500 mAh battery Colors White, Gold, Gray Edited July 27, 2018 by ZZW30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Τα πρωτα reviews. Πρόκειται για μια πολύ ομορφη συσκευή, ποιοτικη, με κορυφαια οθονη και τη γνωστη αξιοπιστια της Huawei, σε ένα απολυτα "χορταστικο" μέγεθος: https://www.youtube.com/watch?v=9dd-M0w2-Sw https://youtu.be/46P6QF4fbQs Edited August 27, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Σύμφωνα με το frequency check, η εκδοση EDI-AL10, καλύπτει όλες τις μπάντες (και τη Β20 - 800αρα) στη χωρα μας: https://www.frequencycheck.com/models/O07Ml/huawei-honor-note-8-premium-edition-dual-sim-td-lte-edi-al10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Σύμφωνα με το frequency check, η εκδοση EDI-AL10, καλύπτει όλες τις μπάντες (και τη Β20 - 800αρα) στη χωρα μας: https://www.frequencycheck.com/models/O07Ml/huawei-honor-note-8-premium-edition-dual-sim-td-lte-edi-al10 Ολα τα κινεζικα της hua νομιζω εχουν περισσοτερες μπαντες απο τα international... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Ολα τα κινεζικα της hua νομιζω εχουν περισσοτερες μπαντες απο τα international... Για να δούμε, το περιμένω πως και πως, μέσα στη βδομάδα θα το έχω και θα γίνει το σχετικο review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Για να δούμε, το περιμένω πως και πως, μέσα στη βδομάδα θα το έχω και θα γίνει το σχετικο review Φαινεται τουμπανο παντως. Μονο στην φωτογραφικη ειμαι σιγουρος οτι θα τα χαλαει λιγο αλλα οκ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Φαινεται τουμπανο παντως. Μονο στην φωτογραφικη ειμαι σιγουρος οτι θα τα χαλαει λιγο αλλα οκ... Η super amoled 2K οθοναρα, πρεπει να ειναι λογος αγορας απο μονος του. Για τη φωτογραφικη διαβαζω στα reviews οτι ειναι ενα κλικ καλυτερη απο του mate 8, οποτε δεν αναμενεται ασχημη ;) Για να δουμε τι θα δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Η super amoled 2K οθοναρα, πρεπει να ειναι λογος αγορας απο μονος του. Για τη φωτογραφικη διαβαζω στα reviews οτι ειναι ενα κλικ καλυτερη απο του mate 8, οποτε δεν αναμενεται ασχημη ;) Για να δουμε τι θα δουμε... Αν ειναι καλυτερη απο το mate τοτε κομπλε ειναι. Μονο το βραδυ λιγο πασχει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Αν ειναι καλυτερη απο το mate τοτε κομπλε ειναι. Μονο το βραδυ λιγο πασχει... Φίλε μαριε αυτή τη συσκευή την περιμένω πραγματικά πως και πως, είναι πληθωρική κι επειδή μου αρέσουν οι μεγάλες συσκευές πιστεύω να με συγκινήσει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Φίλε μαριε αυτή τη συσκευή την περιμένω πραγματικά πως και πως, είναι πληθωρική κι επειδή μου αρέσουν οι μεγάλες συσκευές πιστεύω να με συγκινήσει :lol: Ένα πενάκι λείπει με το απαραίτητο λειτουργικό πάνω σε αυτό. Θα το προτιμούσα έναντι του Note7. Ή έστω ένα mate 9 με πενάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Φίλε μαριε αυτή τη συσκευή την περιμένω πραγματικά πως και πως, είναι πληθωρική κι επειδή μου αρέσουν οι μεγάλες συσκευές πιστεύω να με συγκινήσει :lol: Ναι σε καταλαβαινω. Και εγω τωρα που συνηθησα στο 8 κατι 4.5" αρες συσκευες νομιζω οτι ειναι βρεφη... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkeram Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλημέρα σας. Δείχνει πραγματικά πολλά υποσχόμενη συσκευή. Θα είναι όμως dual stand by και όχι dual full active όπως το mate 8. Δεν έχω κλείσει μήνα με το mate 8 και ήδη την ζαχαρώνω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 ρε παιδιά... ρε παιδιά...... γιατί δεν του βάζουν και ένα πενάκι? Τι ψυχή έχει? Αν του δώσουν και ένα ... εντάξει.. μη βαράτε.. έστω σαν αξεσουάρ ..... φυσικό πληκτρολόγιο στενόμακρο...... να καλύπτει λίγο λίγο μόνο το κάτω μέρος... πάει... και το macbook pro retina θα παρατήρσω... έχει και FM .... Γιατί όμως δεν έχει Gorilla glass ? Εννοείται Βαγγέλη ότι περιμένουμε ΠΩΣ και ΠΩΣ το review σου, και μετά.... το αγοράζω. χεχε. Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEMO Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 To AL10 δεν έχει την LTE 20 (800) γιατί είναι για την Κϊνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 To AL10 δεν έχει την LTE 20 (800) γιατί είναι για την Κϊνα! Σε αρκετά sites, σοβαρά μάλιστα, αναφέρεται ότι έχει κανονικά και την 800αρα. Αναφέρεται μάλιστα σαν premium Edition, δες το λινκ που έβαλα... Για να δούμε... Μέχρι Παρασκευή θα έχω ένα 128αρι χρυσό και θα ενημερώσω για εντυπώσεις... ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σας. Δείχνει πραγματικά πολλά υποσχόμενη συσκευή. Θα είναι όμως dual stand by και όχι dual full active όπως το mate 8. Δεν έχω κλείσει μήνα με το mate 8 και ήδη την ζαχαρώνω ! Αυτό το είδα κι εγώ, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Όλα τα τελευταία huawei είναι dual active. Θα δοκιμαστεί κι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 απο που εκανες την παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 απο που εκανες την παραγγελια? Aliexpress, αλλά δε σου προτείνω αυτό τον πωλητή γιατί δεινοπαθησα για να το στείλει και μου φάνηκε γενικά αναξιοπιστος στις απαντήσεις του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Aliexpress, αλλά δε σου προτείνω αυτό τον πωλητή γιατί δεινοπαθησα για να το στείλει και μου φάνηκε γενικά αναξιοπιστος στις απαντήσεις του... οκ σ'ευχαριστω κ μια τελευταια ερωτηση μηπως εχει NFC,IR (υπερυθρες για χρηση αντι τηλεκοντρολ) & FM Radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 https://www.spemall.com/Huawei-Honor-Note-8-6-6-Inch-EMUI-4-1-Android-6-0-32GB-64GB-128GB-ROM-4GB-RAM-Octa-Core-Smartphone_g.html Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 https://www.spemall.com/Huawei-Honor-Note-8-6-6-Inch-EMUI-4-1-Android-6-0-32GB-64GB-128GB-ROM-4GB-RAM-Octa-Core-Smartphone_g.html οτι τι?τα σαιτ πλεον δεν τα εμπιστευομαι γραφουν πολλες ανακριβειες.θελω να μ πει το παλικαρι που το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Δεν το έχω ακόμα, μέχρι Παρασκευή όμως θα είναι στα χέρια μου και θα απαντήσω στις ερωτήσεις σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Το εβαλα επειδη ρωτουσες απο που μπορει καποιος να το παρει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 ένα τέτοιο τηλ. ίσως αντικαταστήσει το passport μου. Ελπίζω σύντομα το android να φτιάξει κάτι αντίστοιχο του hub. Δεν φαντάζεστε πόσο βολεύει........ Βαγγέλη, περιμένουμε με αγωνία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Παρελαβα κι επαθα ΠΛΑΚΑ με την οθονη. Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σε μέγεθος / χρωματα/ αναλυση / λευκο. Πλήρη ελληνικα στο μενου (μαμα ρομ, ανεγγιχτο), τρομερη ποιοτητα κατασκευης, κορυφαια αισθηση στο χερι. Μεσα σε δεκα λεπτα προλαβα να δω ότι είναι σουπερ smooth κι απολαυστικο στη χρηση... Α, είναι κανονικα Dual Active (εκανα δοκιμη) , κι ΟΧΙ dual standby όπως αναφέρεται στα σπεκς στο διαδικτυο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Πολύ ευχάριστα νέα! Καλομίλητο. Κάποια ιδέα για την μπάντα στα 800? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts