Jump to content

Samsung Galaxy J1 2016


ela002
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το μοντέλο sm-j120fn μπορώ να το κάνω αναβάθμιση χειροκίνητα σε android 6;Αν ναι μπορεί κάποιο να μου δείξει τα βήματα ή κάποιο λινκ;
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Για σας παιδιά μόλις τώρα έκανα εγγραφή στο forum και δεν ξέρω αν ανοίγω σωστά αυτό το θέμα σε αυτήν την στήλη.. Αν κάνω λάθος συγχωρέστε με :) Έχω ένα j1 2016 το οποίο το είχα πάρει πριν έναν χρόνο περίπου. Στην πρώτη βδομάδα που το είχα, είχα φάει μια φέτα στην σκάλα, έπεσε και έσπασε η οθονη... Η οθόνη από το σπάσιμο δεν ξανααναψε ποτε μόνο μια μαυρίλα ούτε φως ούτε τπτ. Το μόνο σημάδι ζωής είναι η δόνηση που κάνει λίγη ώρα μετά που θα το ανοίξω, το ότι καλεί όταν το περνώ τηλ και ότι το εντοπιζω με το wifi... Την οθόνη την είχα αφαίρεση πριν ένα χρόνο το κινητό το είχα στο κουτί του και σκέφτομαι τώρα να αγοράσω καινούργια οθόνη (μιας και το κινητό δεν έχει χάσει καθόλου την αξία του από πέρσι ίσα ίσα πουπάρχει τώρα κάνει 150ευρώ και εγώ το είχα πάρει 110)... Η ΑΠΟΡΊΑ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ: Μήπως έχει πάθει ζημιά η πλακέτα και δεν δίνει φως στην οθόνη?? μήπως βάλω την καινούργια οθόνη και δεν δουλεύει και αυτη?? Το σκέφτομαι αυτό γτ και άλλα κινητά έχουν σπάσει έτσι αλλά έστω ανάβουν δείχνουν χρώματα η δουλεύουν την αφη!! Εμένα από ένα μικρό σπάσιμο νεκρώσε όλη η οθονη μήπως βραχυκυκλοσε και η πλακετα.. Όποιος έχει εμπειρία ασ με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων :)
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Σήμερα ξαφνικά έβγαλε το μήνυμα "η διεργασια system δεν ανταποκρινεται, θέλετε να την κλείσετε?". Είτε πατούσα οκ ή να περιμένω, δεν γινόταν τίποτα. Έβαλα, έβγαλα την μπαταρία και πάλι δεν έκανε κάτι. Έχασε τουλάχιστον 30% μπαταρία μέσα σε 1 ώρα και κάποια στιγμή το πρόβλημα σταμάτησε. Ώσπου τώρα του έκανα μια επανεκκίνηση και πάλι βγάζει αυτό το μήνυμα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Και με απλά λόγια τι πρέπει να κάνω γιατί δεν σκαμπάζω και πολλά.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...