johner Δημοσιεύτηκε February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2005 Έχω σοβαρό πρόβλημα με το laptop μου. Είναι ένα Toshiba Satellite 1900-303. Τις τελευταίες μέρες μου κάνει πολύ συχνά shut-down. Κλείνει χωρίς να κάνω τίποτα και δεν μιλάω για restart αλλά για σβήσιμο του υπολογιστή εντελώς ξαφνικά. Σαν κάποιος να το βγάζει από την πρίζα! Τι μπορεί να φταει;;;:worry: Δεν πρέπει να οφαίλεται σε software γιατί μου το έχει κάνει και κατά την διάρκεια εγκατάστασης των windows.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Παρόμοιο πρόβλημα (έσβηνε ξαφνικά μετά απο λίγα λεπτά χρήσης) αντιμετώπισε και φίλος με το laptop του (fujitsu siemens) πριν μερικούς μήνες. Τελικά το πήγε στο service όπου οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα ήταν στη cpu, η οποία και αλλάχθηκε στα πλαίσια της εγγύησης. Γενικά πάντως οι αιτίες του προβλήματος μπορεί να είναι πολλές, απο την πιο πολύπλοκη ως την πιο απλή. Για παράδειγμα μπορεί να 'χει χαλάσει κανένα ανεμιστηράκι με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται και να σβήνει. Καλύτερα να το πας στο service για πιο σίγουρα.. Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Συνηθως ειναι προβλημα driver και επειδη τα xp εχουν αυτοματη ρυθμιση να κανουν μονα τους restart γιαυτο γινεται αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 εχει δικιο ο jarjap, το προβλημα ειναι στο ardware κατα 99%. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 εαν ειναι AMD το CPU σου τοτε σιγουρα ειναι προβλημα hardware , και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με το παλαιο μου presario με Amd Athlon CPU , ειχε ληξει ομως η εγγυηση και μου ζηταγανε ενα εξωφρενικο ποσο για την αλλαγη - πηρα νεο laptop Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 O Επεγεργαστής μου είναι Pentium-M 4 στα 2Ghz. Κοίταξα στο site της Toshiba και ξαφνικά έπαθα ένα σοκ!:D Η εγγύηση έχει λήξει πριν 15 μέρες, ήταν για 2 χρόνια. Λέτε να το δεχτούν ή μπααα; Θα πάω αύριο, ελπίζω να ζήσω, μετά το άκουσμα της τιμής, για να σας γράψω τις εντυπώσεις μου από το service της Toshiba!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 αμα σου εβγαζε μπλε οθονη ειναι θεμα υλικου αμα εσβηνε οποτε του καπνιζε τοτε μπορει να ειναι θεμα θερμοκρασιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Mια κλασική περίπτωση που το laptop θα κλείσει σίγουρα είναι όταν κάνω scan με το anti-virus. Το shut-down σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να το αποφύγεις. Όταν γίνεται το scan τι χρησιμοποιεί ιδιαίτερα ο υπολογιστής; Μπορεί να είναι πρόβλημα του σκληρού για παράδειγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Epishs mporei na fteei h ram... ola einai pi8ana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Με το scan μόνο ο δίσκος δουλεύει πολύ. Υπάρχει πιθανότητα ν'ανεβάζει θερμοκρασία ο δίσκος και κατά συνέπεια ν'ανεβαίνει και η θερμοκρασία του μηχανήματος. Μήπως έχει χαλάσει κανένα ανεμιστηράκι στο laptop ; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 συνήθως τέτοιες βλάβες οφείλονται σε CPU , RAM ή κάποιο "απλό" βραχυκύκλωμα. σε κάθε περίπτωση πρέπει να το δει ο κατάλληλος "γιατρός". όσο για την εγγύηση, πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ... (μακάρι να σου το καλύψουν) Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Τα Laptops με τον καιρό γεμίζουν σκόνη γι'αυτό και η απαγωγή θερμότητας δεν γίνεται τόσο καλά όσο στην αρχή...Ξαφνικό σβήσιμο του υπολογιστή πολύ πιθανόν να οφείλεται σε αυξηση θεμοκρασίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts