joan_nicol Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Thanks FREAK_OF_NATURE!!! :):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 και πριν απο αυτη τη σκηνη νομιζω ο μπιλυ πηγε στον ταφο του δημητρη οπου ειχε παει αυτος που τον πυροβολησε...και τον πλακωσε στα κλωτσιδια. ε τπτ αλλο σημαντικο δεν εγινε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 λοιπον. το 2ο επεισοδιο σιγουρα καλυτερο απο το πρωτο! η ανδριανου μου τη δινει! πρωτη φορα λυπηθηκα τη ρανια. οντως αυτη η κοντρα με τη λιλα εχει γινει ψιλογελοια.ας τα βρουνε επιτελουσ!! επισης οπως ειπε κ καποιος η ρανια ηταν πολυ πιο ομορφη κ γενικα καλυτερη στον 1ο κυκλο,τον οποιο δεν παρακολουθουσα συστηματικα! τωρα ειναι σκιαχτρο.σορρυ κιολασ. η λιλα τα σπαει παντα. μου λειπει ο νωντασ! πολυ στενοχωρηθηκα που ο τυποσ κλωτσαγε το μπιλη!!!! αλλα συγκινηθηκα εκει ποτ ξαναεβαλε το σκυλακι στο σπιτι του! ^^ Αν συνεχισει τις βλακειες η κατερινα,ο φωτης σιγουρα θα τα βρει με την πρωην του... τελοσ...μηπωσ μπορει καποιος να μου πει τι εγινε τα τελευταια 5 λεπτα???:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 λοιπον. το 2ο επεισοδιο σιγουρα καλυτερο απο το πρωτο! η ανδριανου μου τη δινει! η λιλα τα σπαει παντα. μου λειπει ο νωντασ! πολυ στενοχωρηθηκα που ο τυποσ κλωτσαγε το μπιλη!!!! αλλα συγκινηθηκα εκει ποτ ξαναεβαλε το σκυλακι στο σπιτι του! ^^ Αν συνεχισει τις βλακειες η κατερινα,ο φωτης σιγουρα θα τα βρει με την πρωην του... συμφωνω απολυτα στα παραπανω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Φερτε Περιστεροπουλο για guest ρε να ανεβουν τα νουμερα!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouzounos_ Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 τελοσ...μηπωσ μπορει καποιος να μου πει τι εγινε τα τελευταια 5 λεπτα???:p Στα τελευταία πέντε λεπτά Δειχνει να ειναι στα 9μερα του Δημήτρη και να βαράει το κινητό της Κατερίνας Το Λιλμομπιλ να παίρνει Επιτελους μπροστά Τον Μπίλη να τον μαζεύει το φορτηγάκι της Αντιγόνης Μειχεμ και στο σπιτι της Κατερίνας να της παίρνουν τα έπιπλα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Στα τελευταία πέντε λεπτά Δειχνει να ειναι στα 9μερα του Δημήτρη και να βαράει το κινητό της Κατερίνας Το Λιλμομπιλ να παίρνει Επιτελους μπροστά Τον Μπίλη να τον μαζεύει το φορτηγάκι της Αντιγόνης Μειχεμ και στο σπιτι της Κατερίνας να της παίρνουν τα έπιπλα...! Αύριο δεν έχει singes....αρχίσαμε τα περσινά καλά....αίσχοςςςς!!!!!!!:mad::cry::cry::worry::( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Αύριο δεν έχει singes....αρχίσαμε τα περσινά καλά....αίσχοςςςς!!!!!!!:mad::cry::cry::worry::( καλυτερα θα ηταν να του αλλαξουνε μερα προβολης.γιατι μου φαινεται θα εχουμε συχνα τετοια.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 καλυτερα θα ηταν να του αλλαξουνε μερα προβολης.γιατι μου φαινεται θα εχουμε συχνα τετοια.:( Σχεδόν κάθε Τετάρτη έχει μπάλα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Σχεδόν κάθε Τετάρτη έχει μπάλα Δεν δείχνει τσαμπιόλι το mega πλέον. Ντάξει τώρα έτυχε να παίζει η εθνική. No worries. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Εγώ το είπα και πέρυσι... την σειρά την κάψανε με την ημέρα προβολής! Θα ήταν πολύ καλύτερη σε νούμερα νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Εγώ το είπα και πέρυσι... την σειρά την κάψανε με την ημέρα προβολής! Θα ήταν πολύ καλύτερη σε νούμερα νομίζω! Συμφωνώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 apla einai ena metrio serial me poly kakh skinothesia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 νομίζω οτι είναι αρκετά άκυρο, να μη προβάλεται ένα επισόδειο.. το 3ο της σαιζόν. Μιας σαιζόν που δε ξεκινά καλά.. κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 ε αφου δε γινοταν βρε παιδια...ετυχε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Τουλάχιστον κέρδισε η Ελλαδάρα οπότε χαλάλι το χθεσινό επεισόδιο!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Τουλάχιστον κέρδισε η Ελλαδάρα οπότε χαλάλι το χθεσινό επεισόδιο!!! Καλυτερα,ποιος ξερει τι θα βλεπαμε.Δεδομενου οτι φετος τους περισσοτερους απο μας δεν μας εχει εντυπωσιασει...Παιδια αυτο γινονταν κι περυσι με τη μερα προβολης.Δεν ειναι κατι καινουριο.Και αν δεν κανω λαθος κι ο α κυκλος ηταν ιδια μερα κι ωρα προβολης.Αυτος ειναι ο προγραμματισμος(καλος-κακος)του καναλιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Πολυ ωραιο το σημερινο!!!!:up: Ειχατε δικιο για το βλεμα Μακη-Mayhem....:!: ΥΓ:οποιος ξερει το τραγουδι που επαιξε στους τιτλους τελους ας μου πει τον τιτλο....:rolleyes: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 καλο ητανε....... αλλα αυτο το φιλι στο τελος δεν το περιμενα με τιποτα.:wacko::wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Πολυ ωραιο το σημερινο!!!!:up: Ειχατε δικιο για το βλεμα Μακη-Mayhem....:!: ΥΓ:οποιος ξερει το τραγουδι που επαιξε στους τιτλους τελους ας μου πει τον τιτλο....:rolleyes: Radiohead - Karma Police Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 καλο ητανε....... αλλα αυτο το φιλι στο τελος δεν το περιμενα με τιποτα.:wacko::wacko: ποιο φιλι τι παιχτηκε δεν το ειδα εχασα πολλα?:cry: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ποιο φιλι τι παιχτηκε δεν το ειδα εχασα πολλα?:cry: Της πουρής με τον Μάκη Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 καλο ητανε....... αλλα αυτο το φιλι στο τελος δεν το περιμενα με τιποτα.:wacko::wacko: Πραγματι το φιλι τελειως ακυρο.:down:Κατα τα αλλα νομιζω αξιζε η παραμονη 2 εβδομαδων.Το καλυτερο επεισοδιο για φετος,ως τωρα.Με πολλες στιγμες γελιου...μεσα στο τρενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tania_5217 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Pantws re paidia ontws eleos me to fili.Afti i Andrianou se ka8e sirial 8a paizei ti moiraia ginaika h to skoteino antikeimeno tou po8ou? Po8en pws ? Exei katantisei geloio.:p Kata ta alla teleio to epeisodio...kai opws vlepw stis perilipseis tou mega, kai sta dio epomena epeisodia i plokh 8a e3elix8ei sto traino...Idwmen.:cool: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ευτυχώς που είμαι νέο παιδί γιατί τέτοια διπλή συγκίνηση (ο Θρύλος να κάνει από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια του στην Ευρώπη και η Ανδριανού να φιλιέται με τον Μάκη) δεν θα την άντεχε η καρδιά μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Αν και δεν είδα το επεισόδιο από την αρχή νομίζω ότι όντως ήταν από τα καλύτερα της σεζόν. Ανατρεπτικό και ενδιαφέρον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts