Jump to content

Ποια είναι η καλύτερη ατάκα που έχετε πει/ακούσει ποτέ;

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δειτε πρωτα αυτο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1732644#post1732644

Μεσα στο χαμο μετα απ'τη φυγη του αλλοδαπου, ακουσα μια κυρια που μιλαγε στο κινητο να λεει: "Αχ, εχω να παω και απο την Πειραιως, λες να περασει κ απο κει;;"

:p:wacko:

:scared: Μαλλον ναι επρεπε να της πεις!:X

:lol: :lol:

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην πληροφορικη... Ο καθηγητης μας αφηνει να χαζεψουμε στο ιντερνετ και σε ολους τους υπολογιστες ανοιγει αρχικη σελιδα το google!! Το γνωστο βουρλο λοιπον ρωταει:

"εδω τι γραφω;;;; τον κωδικο μου;;;;":lol: :lol: :lol: :lol:

Και μετα απο λιγη ωρα πεταγεται ενας αλλος:

"Η σελιδα με τα βιντεο ειναι το γιου-τουμπε;;;":wacko: :wacko: :wacko:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

thimithika ena twra pou eipate gia touristes,imoun se ktel sti paro

stis prwtes theseis pisw apo ton odigo kathonte ena zeygari ilikiwmenwn agglwn.pisw tous kathomai egw.kai rwtaei o pappous ton eispraktora pou kathotan dipla apo ton odigo:

- what are these trees over there? me treli aggliki profora kai tou deixnei me to daxtylo ta dentra.

koitazei o eispraktoras pou den milage gri agglika tou leei : naxos!!

koitazonte oi ilikiwmenoi tou ksanaleei: - no no,the trees,what is their name?kai ksanadeixnei o agglos.

psilosynenoeite o eispraktoras me ton odigo,tou leei tou pappou : agi antwnis!(enas lofos pou ekei itan ta dentra).

ksana o pappous: - the trees the trees!!kai tous kanadeixnei!

to pianei o eispraktoras kai tou leei tou odigou re ta dentra leei,ti einai ayta ta dentra?leei o odigos fystikies!koitaei o eispraktora ton pappou kai tou leei:FISTIKS!:lol:

eixa liwsei sto pisw kathisma.

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

thimithika ena twra pou eipate gia touristes,imoun se ktel sti paro

stis prwtes theseis pisw apo ton odigo kathonte ena zeygari ilikiwmenwn agglwn.pisw tous kathomai egw.kai rwtaei o pappous ton eispraktora pou kathotan dipla apo ton odigo:

- what are these trees over there? me treli aggliki profora kai tou deixnei me to daxtylo ta dentra.

koitazei o eispraktoras pou den milage gri agglika tou leei : naxos!!

koitazonte oi ilikiwmenoi tou ksanaleei: - no no,the trees,what is their name?kai ksanadeixnei o agglos.

psilosynenoeite o eispraktoras me ton odigo,tou leei tou pappou : agi antwnis!(enas lofos pou ekei itan ta dentra).

ksana o pappous: - the trees the trees!!kai tous kanadeixnei!

to pianei o eispraktoras kai tou leei tou odigou re ta dentra leei,ti einai ayta ta dentra?leei o odigos fystikies!koitaei o eispraktora ton pappou kai tou leei:FISTIKS!:lol:

eixa liwsei sto pisw kathisma.

:lol: theiko!!

PULL OVER THE GAIDAR!!

Σε ένα συμμαθητή μου του λέει η φιλόλογος:Βγές έξω τώρα!

Και απαντάει εκείνος :Δε βγαίνω!

Του λέει η καθηγήτρια:Καλα βρε δε ντρέπεσαι?

και λέει:Γιατί να ντραπώ κυρία?Γυμνός είμαι?

του λέει φύγε και αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον πατέρα σου και θα του τα πω όλα!

και λέει ο μαθητής:Και τι χαίρεστε?!:lol: :lol:

Σχεδον ολα τα καλοκαιρια δουλευω σε μια τοπικη ψαροταβερνα,

μια κυριακη(απο τις χειροτερες μερες για να δουλευεις σε ταβερνα και με νταλα ηλιο κιολας) ενα ζευγαρι ηλικιωμενων εντυπωσιασμενοι απο το σχετικα γρηγορο service (ηταν απλως τυχεροι) με ρωτανε

- αλλαξατε διευθυνση?(εννοουσαν αφεντικο)

και απανταω

- γιατι,σε αλλη διευθυνση ηρθατε?

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

perimena ena filo na mpei sto messenger kai telika apofasisa na ton parw thl yiati argouse kai lew "m@laka yiati eisai offside!!!!??" (offline ennoousa...)

Διαβαζοντας αυτο θυμηθηκα ενα αναλογο σκηνικο...

Μιλαω με ενα φιλο στο τηλ. για να κανονισουμε για το βραδυ,λιγa λεπτα νωριτερα ειχα συνδεθει στο msn και ειχα απομακρινει απο το pc .O φιλος μου ιταν ηδη online και ενω μιλουσαμε βλεπει οτι μπηκα και μου λεει "Ρε μ***νι εισαι msn και με χρεωνεις?" και το κλινει στα μουτρα... :blink: :wacko:

Σημερινο:

Καθηγητης:"Αφου τα ποσα ειναι αναλογα, οταν διπλασιαζεται το ενα τι παθαινει το αλλο;;;"

Μαθητης:"Εεεεε... Διπλασιαζεται και αυτο"

Καθηγητης:"Πόσο;;" (εννοώντας πόσο διπλασιαζεται...):dizzy: :wacko: :dizzy: :wacko:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Και ενω καναμε ιστορια (δηλαδη η καθηγητρια εκανε... Εμεις χαζευαμε...:p )

Καθ:"Και μετα απο λιγα χρονια την Κυπρο την πηραν οι Βενετοι."

Μαθ:"Όλοι μαζι????":wacko: :wacko: :wacko:

Αλλος μαθ:"Οχι... Ενας ενας με τη σειρα.....":p :p :p

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Και ενω καναμε ιστορια (δηλαδη η καθηγητρια εκανε... Εμεις χαζευαμε...:p )

Καθ:"Και μετα απο λιγα χρονια την Κυπρο την πηραν οι Βενετοι."

Μαθ:"Όλοι μαζι????":wacko: :wacko: :wacko:

Αλλος μαθ:"Οχι... Ενας ενας με τη σειρα.....":p :p :p

αφού δε το πιασε το υπονοούμενο η καθηγήτρια πάλι καλά,ή το πιασε?:lol::D

Το καταλαβε αλλα τι να πει με μας που χει μπλεξει?????

Την βρηκαμε καλη και την εκμεταλλευομαστε.....(ως συνηθως με τους ανεκτικους καθηγητες...:p :p :p )

Ο έξυπνος παραδέχεται...

• 3 weeks later...
OTAN KAPΔIA EXEIΣ ΘEPMH KI ANHΣYXO TO ΠEOΣ,TOTE NA ΔEIΣ ΠΩΣ ΓINEΣAI KI EΣY BAPΘOΛOMAIOΣ.TOY IKA O ΔIOIKHTHΣ EΠEΣE ΣTO KAΘHKON,ΓIATI KOΛΛOYΣE ENΣHMA ΣTH ΓKOMENA KAT'OIKON.KI EΣKAΣE MYTH O ANTPAΣ THΣ,TON EΠIAΣE ΣTA ΠPAΣA KAI TΩPA TON ΔIABAZOYNE ΠAΠΠAΔEΣ ME TA PAΣA! ΠPOΣEXE ΣAN ΞENOΠHΔAΣ MHN EPΘEI TO MOIPAIO KAI THN ΠANTHΣEIΣ ΦIΛE MOY ΣAN TON BAPΘOΛOMAIO!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :p

Ένας φίλος μου και ο πατέρας του προσπαθούσαν να μεταφέρουν ένα έπιπλο από το σπίτι έξω στην αποθήκη.Εκεί που το σηκώνουν και ξεκινούν, γλυστράει το έπιπλο από τον φίλο μου και πέφτει κάτω. Εκεί πετάγεται ο πατέρας του και λέει το πετυχημένο.Φτου ρε γαμώτο,δεν τράβαγα μια μα...κία καλύτερα!!!(εννοούσε να μην είχε γα.........την μάνα του όταν τον έκαναν)!!!:lol: :lol:

OTAN KAPΔIA EXEIΣ ΘEPMH KI ANHΣYXO TO ΠEOΣ,TOTE NA ΔEIΣ ΠΩΣ ΓINEΣAI KI EΣY BAPΘOΛOMAIOΣ.TOY IKA O ΔIOIKHTHΣ EΠEΣE ΣTO KAΘHKON,ΓIATI KOΛΛOYΣE ENΣHMA ΣTH ΓKOMENA KAT'OIKON.KI EΣKAΣE MYTH O ANTPAΣ THΣ,TON EΠIAΣE ΣTA ΠPAΣA KAI TΩPA TON ΔIABAZOYNE ΠAΠΠAΔEΣ ME TA PAΣA! ΠPOΣEXE ΣAN ΞENOΠHΔAΣ MHN EPΘEI TO MOIPAIO KAI THN ΠANTHΣEIΣ ΦIΛE MOY ΣAN TON BAPΘOΛOMAIO!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :p

Αυτο κυκλοφορει σαν sms!!! Πολυ γελιο!!!

Ένας φίλος μου και ο πατέρας του προσπαθούσαν να μεταφέρουν ένα έπιπλο από το σπίτι έξω στην αποθήκη.Εκεί που το σηκώνουν και ξεκινούν, γλυστράει το έπιπλο από τον φίλο μου και πέφτει κάτω. Εκεί πετάγεται ο πατέρας του και λέει το πετυχημένο.Φτου ρε γαμώτο,δεν τράβαγα μια μα...κία καλύτερα!!!(εννοούσε να μην είχε γα.........την μάνα του όταν τον έκαναν)!!!:lol: :lol:

Κορυφαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Αυτο κυκλοφορει σαν sms!!! Πολυ γελιο!!!

Ναι το ξέρω. Και μένα εχθές μου το έστειλαν και είπα να το αναφέρω εδώ γιατί είναι πολύ πετυχημένο....:lol:

πάοκ - ΑΡΗΣ 1-0

Αρχές Β' Ημιχρόνου: Ο Κόκε πέφτει στο έδαφος προσπαθόντας να κερδίσει πέναλτυ, ο διαιτητής δίνει κίτρινη κάρτα στον παίχτη του ΑΡΗ και ο speaker "τεχνική ποινή στον πάιχτη του ΑΡΗ".:blink:

• 3 weeks later...

Πηγαίνω σχολείο σε ένα χωριό

Ώρα των μαθηματικών, κάθομαι με φίλη. Στη τάξη είναι ένα κορίτσι που έχει πάντα απορίες ρωτάει μα κύριε...

Και η διπλανή μου απαντά: Τι μα μρε μσκαρ; (με προφορά.. καταλαβαίνετε...)

όλες οι λέξεις με μια συλλαβή :lol:

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Πηγαίνω σχολείο σε ένα χωριό

Ώρα των μαθηματικών, κάθομαι με φίλη. Στη τάξη είναι ένα κορίτσι που έχει πάντα απορίες ρωτάει μα κύριε...

Και η διπλανή μου απαντά: Τι μα μρε μσκαρ; (με προφορά.. καταλαβαίνετε...)

όλες οι λέξεις με μια συλλαβή :lol:

Μετάφραση;

Μετάφραση;

Μάλλον "τι μα ρε μοσχάρι"

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Μάλλον "τι μα ρε μοσχάρι"

σωστά. Nikos16 μάλλον δε τα πάς καλά με τα "χωριάτικα":lol:

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Το πιο ελεεινό που έχω δει τελευταια σε τοίχο:

Γράφει ένας: "Λίγη αγάπη ζητάω. Αυτό μόνο..."

Κι απαντάει ένας από κάτω: "Αντί για αγάπη, θα πάρεις ένα παλλόμενο αιδοίο που θα σε πνίξει με τους χυμούς του"

Και παραδίπλα ένα τρίτος: "ΓΚΟΛ! ->" (με το βελάκι να δείχνει την απάντηση του δεύτερου)

σωστά. Nikos16 μάλλον δε τα πάς καλά με τα "χωριάτικα":lol:

ουτε εγω το καταλαβα :confused: :confused:

Μάλλον, αν και ακούω καθημερινά απ αυτά :p

Δεν μπορεσα να κρατηθω: " Στη Λαρισα ετσι μιλατε?? " :p :p :D

Φιλικα παντα :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης