kimon60 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Για οποιον ενδιαφερεται να μαθει για την συσκευη το παρακατω ειναι το καλυτερο review που εχω βρει. http://www.devicespecifications.com/en/editor-review/529624 Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 (edited) Για οποιον ενδιαφερεται να μαθει για την συσκευη το παρακατω ειναι το καλυτερο review που εχω βρει. http://www.devicespecifications.com/en/editor-review/529624 Το χω διαβάσει. Δε ξερω πόσο αξιόπιστο είναι. Αναφέρεται υποκειμενικα στη καμερα λέγοντας ότι είναι εξαιρετικη, ενω σε άλλες συσκευες αναφέρει μόνο τα χαρακτηριστικά. Εντύπωση επισης μου κάνει οτι λέει πως η φωτογραφικη του le 2 είναι καλύτερη από του le max 2. Το κυριότερο είναι ότι σ αυτό το review βλέπουμε τη συσκευή σε χρυσό χρωμα, το οποίο σκέφτομαι να παρω. Δε μπορω να βρω έστω ένα βιντεακι με το χρυσο. Νομίζω πως γενικά κάνει τα μαυρα περιθώρια να φαίνονται μικροτερα Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 13, 2016 by nikos_nia86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 ποια ειναι τα μαυρα περιθωρια? τα bezels? γιατι εγω δεν τα βλεπω και δεν με ενοχλουν καθολου?? :rolleyes: Τοχω σε σιλβερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 ποια ειναι τα μαυρα περιθωρια? τα bezels? γιατι εγω δεν τα βλεπω και δεν με ενοχλουν καθολου?? :rolleyes: Τοχω σε σιλβερ Ναι φίλε μου αυτό εννοώ. Στο ασπρο χτυπανε πολυ νομίζω. Εσυ ξέρεις καλύτερα βέβαια. Σε χρυσό πχ που ειδα ενα coolpad max (παρόμοια bezels) δε φαινοντουσαν τοσο. Εγω μαλλον θα παω για χρυσο 4/32 απο AliExpress... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 οκ, παντως και σε λευκο δεν με ενοχλουν ειλικρινα. πυτε που το ειχα προσεξει (προσωπικα ειναι αυτα βεβαια :)) Πληροφοριακα τωρα. Tο OTG μια χαρα δουλευει! Το καλωδιaκι με υποδοχη για στικακι και μεταφορα δεδομενων απο ebay (kina) και το ανταπτορακι για μετατροπη καλωδιου για την C port απο Public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 οκ, παντως και σε λευκο δεν με ενοχλουν ειλικρινα. πυτε που το ειχα προσεξει (προσωπικα ειναι αυτα βεβαια :)) Πληροφοριακα τωρα. Tο OTG μια χαρα δουλευει! Το καλωδιaκι με υποδοχη για στικακι και μεταφορα δεδομενων απο ebay (kina) και το ανταπτορακι για μετατροπη καλωδιου για την C port απο Public Καλο το κινητακι ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Σημερα το παρελαβα.Το πηρα σε χρυσο μιας και ηταν η μοναδικη επιλογη αμα ηθελες 4gb ram και 64 rom. Στην πραγματικοτητα φαινεται σαν ασημενιο πιο πολυ παρα σαν χρυσο. Τωρα στο θεμα μας.Ηρθε με το κουτι σφραγισμενο και μεσα η rom ειναι η 5,6,014s με 5.6 EMUI. Πως κανουμε αναβαθμιση στην 17s? Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Καλο το κινητακι ετσι?? ΜΙΑ χαρα ειναι φιλε. Δεν κολλαει με τιποτα, φυσαει και η μπαταρια καλη! Επι πλεον ειναι και ομορφο και κρατιεται καλα στο χερι. (μου εχει πεσει και 4-5 φορες απο τραπεζι, καρεκλα, μονο τεμπερντ γκλαςς εχω, θηκη δεν του εχω βαλει ,,,και ολα οκ *** ^το γυαλι ομωε εκανε καποιο μικροθραυσματακι που ουτε φαινεται στα πλαγια, αλλα προσταεψε την οθονη!) Edited December 15, 2016 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Σημερα το παρελαβα.Το πηρα σε χρυσο μιας και ηταν η μοναδικη επιλογη αμα ηθελες 4gb ram και 64 rom. Στην πραγματικοτητα φαινεται σαν ασημενιο πιο πολυ παρα σαν χρυσο. Τωρα στο θεμα μας.Ηρθε με το κουτι σφραγισμενο και μεσα η rom ειναι η 5,6,014s με 5.6 EMUI. Πως κανουμε αναβαθμιση στην 17s? Φίλε μου θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν ανεβαζες κάποιες φωτογραφίες της συσκευής να δούμε λιγο το χρωμα μιας και δεν υπάρχουν πολλές στο ίντερνετ Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Φίλε μου θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν ανεβαζες κάποιες φωτογραφίες της συσκευής να δούμε λιγο το χρωμα μιας και δεν υπάρχουν πολλές στο ίντερνετ Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα καταλαβεις τιποτα,βασικα ειναι ασημενιο με ενα 10% χρυσο χρωμα.Στην φωτογραφια απλα θα σου βγει ενα ασημενιο κινητο. Ειναι πολυ ομορφο και καθολου kits οπως φοβομουν πριν ερθει γιατι οι φωτογραφιες στο ιντερνετ το δειχνουν με πιο εντονα χρωματα. Γνωριζει κανεις τι εχει γινει στην 17s και αν αξιζει η αναβαθμιση? Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Δεν θα καταλαβεις τιποτα,βασικα ειναι ασημενιο με ενα 10% χρυσο χρωμα.Στην φωτογραφια απλα θα σου βγει ενα ασημενιο κινητο. Ειναι πολυ ομορφο και καθολου kits οπως φοβομουν πριν ερθει γιατι οι φωτογραφιες στο ιντερνετ το δειχνουν με πιο εντονα χρωματα. Γνωριζει κανεις τι εχει γινει στην 17s και αν αξιζει η αναβαθμιση? Προς το μπεζ δηλαδή ε; Καλου κακου κοιταξε μήπως σου έχουν στείλει λάθος χρώμα γιατί εχω δει αρκετά παράπονά στο AliExpress με παραγγελίες... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 http://www.leeco.re/forum/153-cool-1cool-1c/ Unofficial International LeEco Phone Support για Cool1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 επειδη οπως εγραψα και πιο παλια ενδιαφερομαι για το κινητο, μιας και δεν ξερω απο αγορες απο κινα λεω θα το παρω απο ελλαδα...τα μαγαζια ομως που μιλησα μου ειπαν οτι η ρομ εχει ελληνικα και μαλλον ειναι πειραγμενη, εγω ενδιαφερομαι για την αγγλοκινεζικη -αν τη λεω καλα-στειμπλ...πως λοιπον μπορω να την περασω υπαρχει καποιος οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Κανωντας μεταφραση με τον Chrome ακολουθησα τον παρακατω οδηγο και εβαλα την 17s. Κανονικα με playstore και root. Το μονο που χρειαστηκε να κανω παραπανω ηταν μετα τον αρχικο οδηγο ρυθμισεων και αφου ειχα ηδη βαλει το gmail account,να παω στις -ρυθμισεις-εφαρμογες-play store και να κανω εκκαθαριση τα data. http://blog.grossoshop.net/cool1-c106-installazione-rom-grossoshop/ Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Κανωντας μεταφραση με τον Chrome ακολουθησα τον παρακατω οδηγο και εβαλα την 17s. Κανονικα με playstore και root. Το μονο που χρειαστηκε να κανω παραπανω ηταν μετα τον αρχικο οδηγο ρυθμισεων και αφου ειχα ηδη βαλει το gmail account,να παω στις -ρυθμισεις-εφαρμογες-play store και να κανω εκκαθαριση τα data. http://blog.grossoshop.net/cool1-c106-installazione-rom-grossoshop/ Οπως ήρθε η συσκευή δε δεχοταν ota ενημέρωση;;; Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Οπως ήρθε η συσκευή δε δεχοταν ota ενημέρωση;;; Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι δεν υπαρχει καν η επιλογη.Με την ιταλικη που εβαλα εχει. Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 kai εκανες ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 kai εκανες ενημερωση? Ειχα την 14s και εβαλα την 17s.Προς το παρον δεν εχει ενημερωση,αλλα οταν εχει θα μου φαωει σαν ota update. Πραγμα που στην 14s δεν υπαρχει. Βασικα απο οσο ειδα γιατι δεν μπορεσα να βρω το change log πουθενα,εχουν αλλαξει προς το καλυτερο την καμερα. Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ειχα την 14s και εβαλα την 17s.Προς το παρον δεν εχει ενημερωση,αλλα οταν εχει θα μου φαωει σαν ota update. Πραγμα που στην 14s δεν υπαρχει. Βασικα απο οσο ειδα γιατι δεν μπορεσα να βρω το change log πουθενα,εχουν αλλαξει προς το καλυτερο την καμερα. Το οτι σου έχει επιλογή update δε σημαίνει οτι δουλεύει κιόλας. Γνωστό απο τα xiaomi. Μιας και μιλάμε για custom rom. Μακάρι να κανω λάθος Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ειχα την 14s και εβαλα την 17s.Προς το παρον δεν εχει ενημερωση,αλλα οταν εχει θα μου φαωει σαν ota update. Πραγμα που στην 14s δεν υπαρχει. Βασικα απο οσο ειδα γιατι δεν μπορεσα να βρω το change log πουθενα,εχουν αλλαξει προς το καλυτερο την καμερα. Οσο αφορα την καμερα...Δηλδη? Σε τι εχει αλλαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Οσο αφορα την καμερα...Δηλδη? Σε τι εχει αλλαξει? Καλυτερο focus,οι φωτογραφιες ειναι πιο καθαρες. Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλυτερο focus,οι φωτογραφιες ειναι πιο καθαρες. περισοτερη λεπτομερια? μπορεις να ανεβασεις καποιο δειγμα φωτο? θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ρε παιδια πια η διαφορα του κινητου με το Cool 1C(changer)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ρε παιδια πια η διαφορα του κινητου με το Cool 1C(changer)?? Το 1c έχει μια κάμερα πίσω κι είναι πιο φθηνό. Τίποτα άλλο Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Το 1c έχει μια κάμερα πίσω κι είναι πιο φθηνό. Τίποτα άλλο Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk thanks φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts