arkas2004 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 επιτέλους έχουμε και το νέο μας AVATAR με το κινητό...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 τον τελευταίο καιρό το είχα μονίμως στην επιλογή ultra εξοικονόμηση ενέργειας (δέχεσαι μόνο κλήσεις και μηνύματα) η αυτονομία που έφτασα μετά από πολλές κλήσεις τουλάχιστον 3 ωρών και καθημερινό ελέγχον των email πρωί και απόγευμα ήταν στις 7,5 ΜΕΡΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 τον τελευταίο καιρό το είχα μονίμως στην επιλογή ultra εξοικονόμηση ενέργειας (δέχεσαι μόνο κλήσεις και μηνύματα) η αυτονομία που έφτασα μετά από πολλές κλήσεις τουλάχιστον 3 ωρών και καθημερινό ελέγχον των email πρωί και απόγευμα ήταν στις 7,5 ΜΕΡΕΣ εντάξει δεν λέω καλή μπαταρία αλλά κοίτα να το χαρείς με όλα τα καλούδια του και ας σου βγάζει 2 μέρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Το έχω κι εγώ σαν δεύτερο τηλ.και πράγματι η μπαταρία του είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyy Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 στις δυο κάρτες μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικό ήχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 στις δυο κάρτες μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικό ήχο? Ναι έχεις αυτή την επιλογή ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Με τις αναπάντητες κλήσεις γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε; Δεν υπάρχει λαμπάκι ειδοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Με τις αναπάντητες κλήσεις γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε; Δεν υπάρχει λαμπάκι ειδοποίησης. πίσω στην κάμερα είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Με τις αναπάντητες κλήσεις γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε; Δεν υπάρχει λαμπάκι ειδοποίησης. Γύρνα το τούμπα και κοίτα την "ειδοποίηση" ;) Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Γύρνα το τούμπα και κοίτα την "ειδοποίηση" ;) Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρειάζεται να ενεργοποιήσω κάτι;γιατί από μόνο του δεν δείχνει τίποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Παιδιά να κάνω κ εγώ μια ερώτηση υπάρχει περιπτωση να πάρει αναβάθμιση αν και είναι συσκευή "μικρής" κατηγοριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Παιδιά να κάνω κ εγώ μια ερώτηση υπάρχει περιπτωση να πάρει αναβάθμιση αν και είναι συσκευή "μικρής" κατηγοριας; το ποιο σίγουρο είναι να μην πάρει . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 το ποιο σίγουρο είναι να μην πάρει . Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyGian Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Γεια σας. θέλω να αγοράσω το κινητό, αξίζει; και θέλω να έχω δύο sim κάρτες και ξεχωριστή θήρα για την sd. δηλαδή 2 θύρες για της sim κάρτες και μια θήρα για την κάρτα μνήμης σύνολο 3 θύρες, έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Γεια σας. θέλω να αγοράσω το κινητό, αξίζει; και θέλω να έχω δύο sim κάρτες και ξεχωριστή θήρα για την sd. δηλαδή 2 θύρες για της sim κάρτες και μια θήρα για την κάρτα μνήμης σύνολο 3 θύρες, έχει; Αξίζει! Και ναι, slot για 2 sim, ξεχωριστή για sd Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyGian Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 μου ηρθε αναβαθμιση μεσω hota απο την 105 εκδοση που ειχα στην 109 και πανω που χαρηκα μηπως και αυτο μπορουσε να μεταφραστει σε android 6 απο 5.1 μου εφυγε η χαρα μολις την εγκατεστησα δεν εχω δει καμια ουσιαστικη αλλαγη μεχρι στιγμης σιγουρα καποια πραγματα μπορει να εχουν διορθωσει απλα δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyGian Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 συγνώμη αλλά που είναι η απόκρυψη κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Πατας το κουμπι για τις κλησεις μετα πατας το μενου και πας ρυθμισεις πατας τον παροχο πχ COSMOTE και μετα επιλεγεις προσθετες ρυθμισεις εκει πατας αναγνωριση κλησης και επιλεγεις αν θες να εμφανιζεται η οχι ο αριθμος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά έβαλα και δεύτερη sim στη συσκευή στη θέση 2 για Internet κυρίως με τικαρισμένη την επιλογή 4G.Το πρόβλημα μου είναι ότι στη θέση 1 μου έχει υποχρεωτικά επιλεγμένη την επιλογή για κλήσεις μόνο GSM. Πως μπορώ να έχω και εκεί 4G; Η sim1 είναι comote ενώ η sim2 vodafon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Στην διαχείριση καρτών σιμ επέλεξες δεδομένα από την σιμ2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά έβαλα και δεύτερη sim στη συσκευή στη θέση 2 για Internet κυρίως με τικαρισμένη την επιλογή 4G.Το πρόβλημα μου είναι ότι στη θέση 1 μου έχει υποχρεωτικά επιλεγμένη την επιλογή για κλήσεις μόνο GSM. Πως μπορώ να έχω και εκεί 4G; Η sim1 είναι comote ενώ η sim2 vodafon. Αν κατάλαβα καλά θέλεις και στις 2 σιμ 4g;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Αν κατάλαβα καλά θέλεις και στις 2 σιμ 4g;;; Ναι,αυτό ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ναι,αυτό ακριβώς Μόνο στην μια μπορείς σύντροφε, δεν μπορείς και στις δύο!! ;) Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 4γ τι να το κάνεις, όταν την σιμ την έχεις για κλήσεις??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts