Jump to content

Κερδίστε το Vodafone Smart platinum 7 από τη Vodafone!


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το myphone.gr λοιπόν συνεχίζει τους διαγωνισμούς χαρίζοντας -έτσι απλά- δώρα στα χιλιάδες μέλη του. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Vodafone Smart platinum 7, του προκλητικού (και πανίσχυρου) smartphone από την Vodafone, που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τις επιλογές σας! Έτσι ένας/μία από εσάς θα τo κάνει δικό του μαζί με το Smart VR τα ασύρματα VR γυαλιά για ατέλειωτα ταξίδια στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, μία προσφορά του Μyphone.gr και της Vodafone προς τα μέλη της κοινότητάς μας, σε έναν ακόμα διαγωνισμό (ναι από αυτούς που έγιναν πλέον θεσμός στις σελίδες μας, έτσι για να σας κακομαθαίνουμε).

 

 

Vodafone Smart platinum 7 - Κύρια χαρακτηριστικά:

 

  • Σύνδεση στο internet με ταχύτητες 4G+
  • Λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow
  • Μοναδικός σχεδιασμός χάρη στον συνδυασμό αλουμινίου & γυαλιού με ανάγλυφο το πίσω μέρος!
  • Γρήγορο ξεκλείδωμα της συσκευής με την αναγνώριση αποτυπώματος
  • Απολαμβάνεις κινηματογραφική εμπειρία με την 5’’ AMOLED 2K οθόνη αλλά και τα stereo HD ηχεία!

 

Vodafone Smart platinum 7 - Ο πιο στενός σας συνεργάτης!

 

Το 1ο Vodafone 4G+ Smartphone είναι γεγονός! Πρόκειται για μία πολύ γρήγορη συσκευή... επειδή κάθε λεπτό της καθημερινότητας μετράει! Διαθέτει μοναδικό και premium σχεδιασμό που θα καταπλήξει, ενώ απελευθερώνει εκπληκτικό ήχο και αιχμαλωτίζει τις στιγμές σας σε υπέροχες φωτογραφίες, χωρίς συμβιβασμό! Η δουλειά κι η διασκέδαση όπως ακριβώς τη φανταζόσασταν, η αναγνώριση αποτυπώματος θα σας διασφαλίσει ό,τι είναι δικό σας, να παραμείνει δικό σας!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/56145/vodafone.png

 

Απολαμβάνεις κινηματογραφική εμπειρία με την 5’’ AMOLED 2K οθόνη αλλά και τα stereo HD ηχεία, ενώ με τη Gorilla glass οθόνη είσαι σίγουρος για τις αντοχές του. Παράλληλα, δεν χάνεις καμία στιγμή, αφού η κάμερα ανοίγει σε 2 δευτερόλεπτα, ενώ καμία selfie δεν θα είναι σκοτεινή, αφού διαθέτει μπροστινή κάμερα 8ΜΡ με Flash. Τέλος, μένεις ξέγνοιαστος για έως και 2 μέρες χάρη στην 3000 mAh μπαταρία που διαθέτει, ενώ με το fast charger σε 1 ώρα είναι πλήρως φορτισμένο!

 

 

To Vodafone Smart platinum 7 μπορείτε να το αποκτήσετε στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone.gr στη τιμή των €398,99 ή φθηνότερα στα προγράμματα Vodafone

 

http://content.myphone.gr/photo/full/56141/vr-06.jpg

 

Vodafone Smart VR

 

Περιπλανήσου στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με τα νέα Vodafone Smart VR γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και αγόρασε τα αποκλειστικά από το δίκτυο της Vodafone! Με τα Vodafone Smart VR γυαλιά εικονικής πραγματικότητας μπορείς να δεις τα video και τις φωτογραφίες σου σε άλλη διάσταση, καθώς επίσης και να παίξεις τα νέα παιχνίδια ζώντας μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία!

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter (προαιρετικά)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές.

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε μία εβδομάδα ακριβώς, την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Eρωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

Edited by Mythozz

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δώστε διαγωνισμούςστο λαό!!!! Πολλά μπράβο!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...