skatzivas Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ήρθε το εργαλείο αλλά είμαι εκτός και το ζήτησα Δευτέρα! Αντε με το καλό!!! Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Για 10 λεπτα την ημερα ανοιγει η αγορα για το λευκο κ ειναι αμεσα διαθεσιμο κ παραδοση 6 days,μολις το εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Για 10 λεπτα την ημερα ανοιγει η αγορα για το λευκο κ ειναι αμεσα διαθεσιμο κ παραδοση 6 days,μολις το εκανα. Τι ώρα το τσίμπησες; Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Τι ώρα το τσίμπησες; Sent from my 1+1 κατα τις 5 κ μιση,να φανταστεις ουτε 2 λεπτα δεν το αφησαν ανοιχτα για το λευκο,διαβασα στο φορουμ οτι μεσα στη ημερα για πολυ ελαχιστο το ανοιγουν για το λευκο,το εψαχνα 3 ημερες κ μου εκατσε το απογευμα,αποστολη την τριτη,τωρα για το χρωμα θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1996 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω τον oneplus 3 Από την επίσημη ιστοσελίδα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω είναι μέσα το φπα μέσα στα 399 ευρώ η θα περάσει τελωνειο και θα το χρεώσουν εκεί το φπα + τα έξοδα εκτελωνισμού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 399 τελική τιμή με ΦΠΑ. δεν έχει τίποτα άλλο ούτε τελωνείο ούτε τίποτα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1996 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 399 τελική τιμή με ΦΠΑ. δεν έχει τίποτα άλλο ούτε τελωνείο ούτε τίποτα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μπηκα μολις στο site τους κ το graphite λεει available,το soft gold out of stock Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μπηκα μολις στο site τους κ το graphite λεει available,το soft gold out of stock Estimated availability: Ships within 5 weeks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Φίλος μου παρήγγειλε σήμερα και το shipping είναι 31/10 με παράδοση στις 5/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dandelion Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλησπέρα! Παρήγγειλα το χρυσό + θήκη + φορτιστή αυτοκινήτου στις 14/9. Το dispatch είναι για 5/10 και παράδοση 12/10. Μόλις είδα ότι το στάτους μου άλλαξε σε processing και μετά από παρακολούθηση και του διεθνούς φόρουμ έχω την εντύπωση πως οι ημερομηνίες που δίνουν είναι ακριβείς. Άντε να παραλάβεις και μια μέρα νωρίτερα! Οπότε όσοι θέλετε να παραγγείλετε οπλιστείτε με υπομονή! Νομίζω ότι αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ξέρει κανείς-εχει ρωτήσει,αν και πότε θα ξαναφερουν το soft gold? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 εαν το αγορασεις απο uk υπαρχουν διαφορες στις μπαντες απο το eu? η κατι αλλο?η μονο η διαφορα ειναι στον φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 εαν το αγορασεις απο uk υπαρχουν διαφορες στις μπαντες απο το eu? η κατι αλλο?η μονο η διαφορα ειναι στον φορτιστη? Μόνο ο φορτιστής διαφέρει. *SM-G930F* Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ενώ τόσες μέρες έγραφε για το gold, out of stock, μπήκα σήμερα τυχαία το πρωί και το στάτους είχε αλλάξει σε άμεση αποστολή.Εριξα την παραγγελία ,και το μεσημέρι που ξαναμπηκα ήταν πάλι out of stock. Τι γίνεται σε δεκάδες τα φέρνουν κάθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Και τώρα το gold διαθέσιμο με άμεση αποστολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μόνο ο φορτιστής διαφέρει. *SM-G930F* προφανως εχει κ τα ελληνικα,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Οι ευρωπαϊκές συσκευές είναι όλες ίδιες, στα πάντα, με μόνο διαφορά ότι για Αγγλία και Κύπρο έχουν άλλο φορτιστή Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ισχύει. Ο φορτιστής έρχεται με την τριπολική - αγγλική- εφαρμογή. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ισχύει. Ο φορτιστής έρχεται με την τριπολική - αγγλική- εφαρμογή. Σαν συσκευη παντως ειναι ακριβως η ιδια με το eu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 αφού EU είναι και αυτή.2 συσκευές υπάρχου, CN και EU, ότι είναι στην ευρώπη είναι EU. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μόλις μου ήρθε mail ότι έγινε shipped. Πολύ γρήγορα θα έλεγα, καθώς χθες το πρωί το παρήγγειλα σε soft gold. Άντε να δούμε τι λέει το android μετά από τόσο καιρό με windows... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μόλις μου ήρθε mail ότι έγινε shipped. Πολύ γρήγορα θα έλεγα, καθώς χθες το πρωί το παρήγγειλα σε soft gold. Άντε να δούμε τι λέει το android μετά από τόσο καιρό με windows... E φυσικά είναι πολύ γρήγορα! Τι να πουμε κι εμείς με το Graphite με 5 εβδομάδες αναμονής μέχρι το shipping! :confused: Με το καλό να το παραλάβεις. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Και πριν λίγη ώρα παραδόθηκε... 11 πρωί έγινε η παραγγελία, σήμερα το μεσημέρι παραδόθηκε. Τρομερό :P To μόνο κακό είναι ότι είμαι εκτός, και θα το παίξω αργά σήμερα ή αύριο.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αποστολή σε 3 εβδομάδες πλέον (Estimated availability: Ships within 3 weeks).. Μέχρι χθες ήταν στις 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts