Jump to content

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε το HUAWEI P9 από την COSMOTE!


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή - καλοκαιρινή - εβδομάδα myphonerzz!! Οι μεγάλοι μας διαγωνισμοί με τεράστια δώρα για όλα τα χιλιάδες μέλη της κοινότητάς μας συνεχίζονται πιο δυναμικά από ποτέ, όπως θα καταλάβατε και πάλι. :up: Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Cosmote να επιστρέψει (για μία ακόμα φορά) δυναμικά στους πασίγνωστους διαγωνισμούς μας με μία συσκευή που πολλοί έχετε «τιμήσει» εντός των τειχών της κοινότητάς μας, στο επίσημο θέμα της εντός του forum μας, με πάνω από 300.000 εμφανίσεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και σχεδόν 2.000 απαντήσεις από μέλη της κοινότητάς μας!

 

Ο λόγος για το HUAWEI P9, ένα πανίσχυρο Android 6.0 smartphone, ιδανικό τόσο για δουλειά όσο και για ψυχαγωγία, για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν ένα «ψαγμένο» σχεδιαστικά κινητό με πολυτελή «χαρακτήρα». Περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή θα βρείτε εδώ, στην επίσημη ιστοσελίδα της Cosmote, ενώ μαζί με τη συσκευή ο τυχερός νικητής θα λάβει ως δώρο και μια φανέλα υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Αντετοκούμπο!

 

HUAWEI P9: Κομψότητα στα άκρα - Κορυφαίες imaging επιδόσεις

 

Το HUAWEI P9 είναι το ιδανικό 4G+ Smartphone για τους λάτρεις της φωτογραφίας, καθώς η συνεργασία της HUAWEI με την Leica απογειώνει την εμπειρία χρήσης και επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφία από το κινητό τηλέφωνο. H ναυαρχίδα της HUAWEI συνδυάζει την καινοτομία με το αξεπέραστο design.

 

Η Dual Camera 12MP, o πανίσχυρος 8-πύρηνος επεξεργαστής Kirin 955 σε συνδυασμό με τον minimal σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο και την μεγάλη FHD οθόνη 5.2’’, κάνουν το HUAWEI P9 να ξεχωρίζει. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, 3.000mAh μπαταρία υψηλής πυκνότητας για μεγαλύτερη αυτονομία και διάρκεια, καθώς και ενισχυμένο αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Μια προηγμένη συσκευή που σε συνδυασμό με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της Cosmote, το οποίο επεκτείνεται δυναμικά έχοντας ήδη φτάσει το 64% σε πληθυσμιακή κάλυψη στη χώρα, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών. Για να μπορούν να είναι πάντοτε online και να σερφάρουν στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps, να χρησιμοποιούν multimedia εφαρμογές ακόμα καλύτερα, να λαμβάνουν και να στέλνουν μεγάλα αρχεία ασύλληπτα γρήγορα.

 

Στην Cosmote, που διαθέτει την μεγαλύτερη 4G+ γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά, μπορείτε να συνδυάσετε το HUAWEI P9 με το αξεσουάρ που σας ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

 

 

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=9BvX_GA3D6U[/ame]

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter (προαιρετικά)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές.

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

 

Χορηγοί επικοινωνίας, http://www.tixerakias.com, http://www.diagonismos.gr/, http://www.saveandwin.gr/, e-contest.gr

Edited by Mythozz

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ... περιμένω Pm :lol:

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Link to comment
Share on other sites

Καλή τύχη σε όλους

 

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...