Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

309 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      147
    • PROTERGIA
      28
    • ELPEDISON
      31
    • ΗΡΩΝ
      20
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      7
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

22 minutes ago, coulis said:

Εννοείται.
Έγραψα πιο πάνω, οτι προσκομίζεις Ε9 (αν είσαι ιδιοκτήτης) , Μισθωτήριο (αν είσαι μισθωτής) ή Ε1 (αν είσαι με δωρεάν παραχώρηση)  

Αυτά που γράφεις στο μήνυμα που κάνω quote εδώ τα είχα ήδη γράψει πριν από εσένα. 
Ίσως μπερδεύτηκε η "φάση" γιατί συνομιλόυσα εδώ με αλλον συμφορουμίτη που έγραψε ότι έκανε μεταβίβαση παροχής μόνο με ταυτοτητα σε κατάστημα ΔΕΗ.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

34 minutes ago, opmgls said:

Αυτά που γράφεις στο μήνυμα που κάνω quote εδώ τα είχα ήδη γράψει πριν από εσένα. 
Ίσως μπερδεύτηκε η "φάση" γιατί συνομιλόυσα εδώ με αλλον συμφορουμίτη που έγραψε ότι έκανε μεταβίβαση παροχής μόνο με ταυτοτητα σε κατάστημα ΔΕΗ.

Ναι αυτό ήταν. 
Δεν είχα δει οτι απαντούσες στον συμφορουμίτη.
Έληξε 🙂

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

On 6/6/2025 at 7:05 ΜΜ, takpanos said:

Πως μπορώ να το κάνω τοτε ώστε να μην έχει χρέωση όταν η δεη ανήκει στον πατέρα μου?

Να ενημερωσω εδω οτι:παρ ολο που ελεγε το site της τραπεζας πειραιως οτι για παγια εντολη της δεη θα χρεωνομαι 30λ καθε φορα...εξοφληθηκε τις προαλλες χωρις εξτρα χρεωση. Ισως λοιπον δεν υπαρχουν τετοιες χρεωσεις πλεον και δεν εχουν επικαιροποιηθει τα συστηματα τους

On 5/6/2025 at 11:21 ΠΜ, takpanos said:

Υπάρχει ακόμα χρέωση όταν βάζεις πάγια εντολή πληρωμής στη ΔΕΗ?

Συγκεκριμένα έβαλα πειραιως και μου έχει υποσημείωση ότι αν προχωρήσω θα έχει πάγια χρέωση 30λ κάθε φορά.

Μήπως είναι λάθος του συστήματος?

Μεθαύριο που θα πληρωθεί θα μάθω 

• 2 weeks later...

Καλημέρα, έχω σταθερό στη ζενίθ, ο προηγούμενος λογαριασμός ήρθε στα 39€ για 238 κιλοβατώρες, ενώ ο τελευταίος 49€ για 243 κιλοβατώρες. Για 5 παραπάνω κιλοβατώρες με χρέωσαν 10€ σε σταθερό μπλε τιμολόγιο. Δεν άλλαξε κάτι άλλο. Δεν μου φαίνεται λογική διαφορά για 5 κιλοβατώρες 

32 minutes ago, leo06 said:

Καλημέρα, έχω σταθερό στη ζενίθ, ο προηγούμενος λογαριασμός ήρθε στα 39€ για 238 κιλοβατώρες, ενώ ο τελευταίος 49€ για 243 κιλοβατώρες. Για 5 παραπάνω κιλοβατώρες με χρέωσαν 10€ σε σταθερό μπλε τιμολόγιο. Δεν άλλαξε κάτι άλλο. Δεν μου φαίνεται λογική διαφορά για 5 κιλοβατώρες 

Αυτά που γράφεις αφορούν την προμήθεια του ρεύματος ή το συνολικό ποσό του λοαγαριασμού?

1 ώρα πριν, makap said:

Αυτά που γράφεις αφορούν την προμήθεια του ρεύματος ή το συνολικό ποσό του λοαγαριασμού?

Συνολικό ποσό. Προμήθεια ρεύματος 23.23€ στον τελευταίο και 14.51 στον προηγούμενο 

50 minutes ago, leo06 said:

Συνολικό ποσό. Προμήθεια ρεύματος 23.23€ στον τελευταίο και 14.51 στον προηγούμενο 

Αφού συγκρίνεις τους συνολικούς, τότε η διαφορά οφείλεται αφενός στις συνολικές καταναλώσεις αφετέρου στις μέρες. 

• 3 weeks later...

Βοηθήστε λίγο βρε παιδιά.

Κατέβηκα σήμερα να πάρω την ένδειξη του μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ , και μας άλλαξαν μετρητές, από τους παλιούς σε καινούργιους ψηφιακούς.

Μπορώ να ζητήσω από τον ΔΕΔΔΗΕ να έχω νυχτερινό τιμολόγιο σε αυτούς τους μετρητές; Εκτός από την αίτηση και το κόστος, πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

52 minutes ago, GR.04 said:

Κατέβηκα σήμερα να πάρω την ένδειξη του μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ , και μας άλλαξαν μετρητές, από τους παλιούς σε καινούργιους ψηφιακούς.

Μπορώ να ζητήσω από τον ΔΕΔΔΗΕ να έχω νυχτερινό τιμολόγιο σε αυτούς τους μετρητές; Εκτός από την αίτηση και το κόστος, πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω;

Ναι, μπορείς.

Όχι, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω (εκτός εάν χρειάζεται επικαιροποίηση η δήλωση ηλεκτρολόγου στον ΔΕΔΔΗΕ).

2 ώρες πριν, GR.04 said:

Εάν ήταν ήδη ενεργό το νυχτερινό τιμολόγιο στην σύνδεση σου θα συνεχίσει να είναι και μετά την άλλαγή του μετρητή.

Αν τυχόν κάνεις ενδιαφέρεται για σταθερό οικιακο της elpedison τρέχει promo με δώρο 50+20 ευρω Σκλαβενίτη επιταγές. 

• 3 weeks later...

Εάν κάποιος θέλει σύσταση για protergia για να επωφεληθουμε και οι δύο από 50 ευρώ στο λογαριασμό ρεύματος ας στείλει pm (έχω διαθέσιμες δύο τελευταίες )

Η έκπτωση ισχύει για όλα της τα προγράμματα (σταθερό ή κυμαινόμενο)

• 3 months later...
On 26/7/2025 at 4:43 ΜΜ, boban3 said:

Εάν κάποιος θέλει σύσταση για protergia για να επωφεληθουμε και οι δύο από 50 ευρώ στο λογαριασμό ρεύματος ας στείλει pm (έχω διαθέσιμες δύο τελευταίες )

Η έκπτωση ισχύει για όλα της τα προγράμματα (σταθερό ή κυμαινόμενο)

Θα ήθελα μια σύσταση αν έχεις ακόμα ή αν έχει κάποιος άλλος συμφορουμίτης. PM me

9 ώρες πριν, bedazzled said:

Θα ήθελα μια σύσταση αν έχεις ακόμα ή αν έχει κάποιος άλλος συμφορουμίτης. PM me

Καλυφθηκες?

Ναι, έχω λάβει αρκετά λινκ ήδη, ευχαριστώ παιδιά!

ΥΓ: Με ενδιαφέρει το Pulse που έχει την kWh στα 9 λεπτά, αλλά θα ανακοινωθεί από αύριο μαθαίνω.

Να υποθέσω ότι δεν έχει μηχανισμό διακύμανσης, σωστά; 

Εννοώ περιμένω να δω στον λογαριασμό €0,09093 + ρυθμιζόμενες χρεώσεις. 

Η Ήρων διαφημίζει πρόγραμμα στα 8 σεντ, αλλά δεν σου λέει ότι άλλα τόσα είναι ο μηχανισμός διακύμανσης...

Αν έχω καταλάβει λάθος, διορθώστε με.

19 minutes ago, bedazzled said:

ΥΓ: Με ενδιαφέρει το Pulse που έχει την kWh στα 9 λεπτά, αλλά θα ανακοινωθεί από αύριο μαθαίνω.

Η Ήρων διαφημίζει πρόγραμμα στα 8 σεντ, αλλά δεν σου λέει ότι άλλα τόσα είναι ο μηχανισμός διακύμανσης...

Για να σε καθησυχάσω, στον τελευταίο λογαριασμό μου (04/09/2025 - 02/10/2025) του Value Deal on time που μετονομάζεται από χθες σε Pulse, γράφει

"Τύπος Τιμολογίου: ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ"

Καταγραφή οθόνης 2025-11-02 205649_000.jpg

13 ώρες πριν, bedazzled said:

Η τιμή της protergia €0,09093/kwh  είναι τελική και το πάγιο 5€. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει φθηνότερο κυμαινόμενο πρόγραμμα ρεύματος. 

https://energycost.gr/υπολογισμός-τιμής-βάσει-κατανάλωσης-2/

Edited by boban3

Ζήτησα αλλαγή προγράμματος από το Value Deal on time στο Value Lite, με μηδενικό πάγιο, δεδομένου ότι έχω κατεβάσει το διακόπτη και η κοπέλα είπε ότι δεν έχει ακόμη τιμή, της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η τιμή αφού είναι κλειστό, αλλά απάντησε ότι δεν μπορεί να το κάνει και δεσμεύτηκε να με καλέσει μόλις πάρει τιμή!