Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

συνηθως η εγγυηση μπαινει οτνα εχεις συμβολαιο ,ωστε αν φυγεις να μην μεινει η εταιρεια ξεκρεμαστη.οταν δεν κανει η εταιρεια συμβολαιο γιατι ζηταει εγγυηση?

για απληρωτο λογαριασμο

Ακριβως!

Ζητάει, για απλήρωτο λογαριασμό ή για πολύ μεγάλες καταναλώσεις

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

δεχτηκα τηλεφωνημα οτι τρεχει μια προσφορα ΜΟΝΟ για νεους πελατες στον ΗΡΩΝ..

[εγω ειμαι ηδη πελατης 4 χρονια σχεδον ]]

1=0,06λεπτα η κιλοβατωρα χωρις οριο καταναλωσης

2=2,93 παγιο καθε μηνα

3=ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλ.συμβολαιο αοριστου..

και καθε 13ο μηνα θα επιστρεφονται τα τα χρηματα των παγιων

που θα εχουν πληρωθει τους προηγουμενους 12 μηνες....

ενημερωθειτε περισσοτερο στο 2111028430

Απαράδεκτοι εκεί στον ΗΡΩΝΑ, η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει οτι δεν θα εισπράττει το πάγιο, το ίδιο και πάροχοι όπως Ελπέντισον και Ζενίθ, αλλά ο ΗΡΩΝ που έχει και ένα καλό μερίδιο στην αγορά όλο λέει μέσω Φέισμπουκ ότι θα πάρει κάποιο μέτρο αλλά μένει ακόμη στα λόγια...

Θα φάνε μαύρο μου φαίνεται στο μέλλον ,επιεικώς απαράδεκτοι που δείχνει το αληθινό ποιόν της εταιρίας !!!

Ειμαι στην εταιρέια Ήρων (ηλεκτρικη ενεργεια) απο τον Φεβρουάριο του 2018 χωρις κανενα προβλημα

Τον περασμενο μηνα ανανέωσα την συμβαση μου για 24 μηνες

Καθε μηνα οι λογαριασμοι αφορουσαν το διαστημα απο 28 του ενος μηνός μεχρι τις 28 του αλλου και εργοντουσαν σε μενα ημεκτρονικα στις 1- μεχρι 12 του μηνα

Δηλαδη ο λογαριασμός απο 28 Δεκεμβρίου μεχρι 28 Ιανουαρίου ήρθε στο mail μου στις 10 Φεβρουαριου

Στις 10 Μάρτη ομως δεν ηρθε κανενας λογαριασμος

Επικοινωνησα μαζι τους στο chat 3 φορες, πηρα την απαντηση οτι το προωθουν στο αρμοδιο τμημα και θα με ειδοποιησουν

Δεν ελαβα καμια απαντηση

Τους εστειλα 3 φορες mail, και παλι καμια απαντηση

Η γνωμησας ειναι οτι οφειλεται σε υπολειτουργια λογω Κωρονοϊού ή συμβαινει κατι αλλο ?

Ειναι καποιος απο εδω συνδρομητης να μας πει ποτε ελαβε λογαριασμό;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Απαράδεκτοι εκεί στον ΗΡΩΝΑ, η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει οτι δεν θα εισπράττει το πάγιο, το ίδιο και πάροχοι όπως Ελπέντισον και Ζενίθ, αλλά ο ΗΡΩΝ που έχει και ένα καλό μερίδιο στην αγορά όλο λέει μέσω Φέισμπουκ ότι θα πάρει κάποιο μέτρο αλλά μένει ακόμη στα λόγια...

Θα φάνε μαύρο μου φαίνεται στο μέλλον ,επιεικώς απαράδεκτοι που δείχνει το αληθινό ποιόν της εταιρίας !!!

Εφόσον η ΔΕΗ είναι παραδεκτή και ο Ηρων απαράδεκτος , με ένα τηλεφώνημα μπορείς να μεταφερθείς εκεί.

Γειά σας,

Παρακαλώ την βοήθεια σας για πιθανή αλλαγή παρόχου από ΔΕΗ.

Έχω νυχτερινό και η κατανάλωση μας στην ΔΕΗ το 4μηνο είναι κατά ΜΟ περίπου ημερήσιο 750KWA και νυχτερινό 450KWA

Είδα σήμερα στην ιστοσελίδα του ΗΡΩΝ το πρόγραμμα UP/1 το οποίο είναι χωρίς συμβόλαιο και παρέχει 45% έκπτωση με προϋπόθεση την εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού.

Δηλαδή το κόστος ημερήσιας KWA φτάνει στα €0,06050 και της νυχτερινής στα €0,04317, επιπλέον υπάρχει μηνιαίο πάγιο € 2,93

Κάνοντας κάποιες συγκρίσεις από τους μέχρι τώρα λογαριασμούς μου της ΔΕΗ κατέληξα ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Ήρωνα είναι αρκετά πιο συμφέρον.

Έχετε να συστήσετε κάτι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα;;

Γενικά ο Ήρωνας πως είναι σαν εταιρεία, έχει καλή εξυπηρέτηση, τυχών προβλήματα;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Εφόσον η ΔΕΗ είναι παραδεκτή και ο Ηρων απαράδεκτος , με ένα τηλεφώνημα μπορείς να μεταφερθείς εκεί.

Αυτό και είπα, φυσικά και εάν συνεχίσουν έτσι θα φάνε μαύρο μετά την λήξη του συμβολαίου των 24 μηνών εάν έχουν τέτοια δείγματα συμπεριφοράς...

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειμαι στην εταιρέια Ήρων (ηλεκτρικη ενεργεια) απο τον Φεβρουάριο του 2018 χωρις κανενα προβλημα

Καθε μηνα οι λογαριασμοι αφορουσαν το διαστημα απο 28 του ενος μηνός μεχρι τις 28 του αλλου και εργοντουσαν σε μενα ημεκτρονικα στις 1- μεχρι 12 του μηνα

Δηλαδη ο λογαριασμός απο 28 Δεκεμβρίου μεχρι 28 Ιανουαρίου ήρθε στο mail μου στις 10 Φεβρουαριου

Επικοινωνησα μαζι τους στο chat 3 φορες, πηρα την απαντηση οτι το προωθουν στο αρμοδιο τμημα και θα με ειδοποιησουν

Δεν ελαβα καμια απαντηση

Η γνωμησας ειναι οτι οφειλεται σε υπολειτουργια λογω Κωρονοϊού ή συμβαινει κατι αλλο ?

Ο λογαριασμός ήρθε κανονικά πάντως σε εμένα σήμερα στο ταχυδρομείο, αν και τον είδα δει και μέσω ίντερνετ στο heron.gr μέσω του myΗΡΩΝ αλλά έρχεται και στην εφαρμογή του Viper στο κινητό.

Θα σε συμβούλευα να μπείς στην παραπάνω σελίδα της εταιρίας και να κάνεις λογαριασμό myΗΡΩΝ να βλέπεις και πιο μπροστά τι σου έρχεται, να μπορείς να τον πληρώνεις ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας τους αλλά και να βάζεις ο ίδιος την μηνιαία σου αληθινή κατανάλωση.

Αυτό και είπα, φυσικά και εάν συνεχίσουν έτσι θα φάνε μαύρο μετά την λήξη του συμβολαίου των 24 μηνών εάν έχουν τέτοια δείγματα συμπεριφοράς...

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο λογαριασμός ήρθε κανονικά πάντως σε εμένα σήμερα στο ταχυδρομείο, αν και τον είδα δει και μέσω ίντερνετ στο heron.gr μέσω του myΗΡΩΝ αλλά έρχεται και στην εφαρμογή του Viper στο κινητό.

Θα σε συμβούλευα να μπείς στην παραπάνω σελίδα της εταιρίας και να κάνεις λογαριασμό myΗΡΩΝ να βλέπεις και πιο μπροστά τι σου έρχεται, να μπορείς να τον πληρώνεις ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας τους αλλά και να βάζεις ο ίδιος την μηνιαία σου αληθινή κατανάλωση.

Φιλε μου ολα αυτα που λες εχουν γινει απο τον Φεβρουαριο του 2018.

Κανεναν λογαριασμό δεν περιμενω με το ταχυδρομειο

Αναφερομαι στην εκδοση του λογαριασμου και την δημοσιευση στο myhron

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

για απληρωτο λογαριασμο

και αν εχεις μεγαλυτερο ποσο απο την εγγυηση η' αν δεν πληρωσεις 2 λογαριασμους σερι? τι να κανουν τα 40-60 ευρω εγγυηση αν εχεις λογαριασμο 120 ευρω? παλι θα χασουν πολλα οποτε τι νοημα εχει? μια που το εφερε η κουβεντα αν δεν πληρωσεις στην δεη ενα λογαρισμο περιμενουν,δεν σου κοβουν ρευμα πλεον,στις αλλες τι γινεται?

Η εγγύηση δεν μπορεί να υπερβαίνει λογαριασμούς δύο μηνών.

Το καλύτερο πάντως κατά τη γνώμη μου είναι να πάτε με ένα λογαριασμό σε κατάστημα και να σας κάνουν υπολογισμό τη διαφορά που θα βγαίνει.

Δεν ελαβα καμια απαντηση

εμενα εχει ερθει κανονικα ο λογαριασμος και μαλιστα θα πληρωθει μεσω παγιας εντολης στις 09/04

ΥΓ δεν λαμβανω χαρτινο λογαριασμο, μονο μεσω της σελιδας και viber

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γειά σας,

Παρακαλώ την βοήθεια σας για πιθανή αλλαγή παρόχου από ΔΕΗ.

Έχω νυχτερινό και η κατανάλωση μας στην ΔΕΗ το 4μηνο είναι κατά ΜΟ περίπου ημερήσιο 750KWA και νυχτερινό 450KWA

Είδα σήμερα στην ιστοσελίδα του ΗΡΩΝ το πρόγραμμα UP/1 το οποίο είναι χωρίς συμβόλαιο και παρέχει 45% έκπτωση με προϋπόθεση την εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού.

Δηλαδή το κόστος ημερήσιας KWA φτάνει στα €0,06050 και της νυχτερινής στα €0,04317, επιπλέον υπάρχει μηνιαίο πάγιο € 2,93

Κάνοντας κάποιες συγκρίσεις από τους μέχρι τώρα λογαριασμούς μου της ΔΕΗ κατέληξα ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Ήρωνα είναι αρκετά πιο συμφέρον.

Έχετε να συστήσετε κάτι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα;;

Γενικά ο Ήρωνας πως είναι σαν εταιρεία, έχει καλή εξυπηρέτηση, τυχών προβλήματα;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

ειναι πολυ καλο προγραμμα , θα το επαιρνα και εγω αλλα ειμαι ηδη 4 χρονια, και αυτο ειναι για νεους πελατες..

ΠΡΟΣΟΧΗ ομως να εισαι συνεπης στην πληρωμη να παιρνεις την εκπτωση,

αν μπορεις βαλε παγια εντολη , να εισαι ησυχος

ειδικα το νυχτερινο ειναι πολυ φθηνο

Edited by apollon11

Καλησπέρα σε όλους και καλή δύναμη.

Με κάλεσαν απο Volton σήμερα για 0,065€ / kwh

Για πείτε τι παγίδα κρύβεται εκεί;

Ο εκκαθαριστικός μου λογαριασμός είναι γύρω στις 2000kwh, αξίζει να το κοιτάξω;

• 2 weeks later...

Γιατί δεν έχει προστεθεί η ΕΛΙΝ στους παρόχους ενέργειας, στην ψηφοφορία;

Από το Σεπτέμβρη που έχει μπει στην αγορά, έχει πάρει πολλούς καταναλωτές, χωρίς να κάνει διαφήμιση.

Μεταφέρθηκα σ' αυτήν (στο Οικιακό Νυκτερινό) από τον ΔΕΚ 2019, λόγω των σημαντικών, κατά την άποψή μου, στοιχείων του συμβολαίου.

Παρέχει σταθερές (μειωμένες σε σχέση με τη ΔΕΗ) τιμές Κανονικού και Νυκτερινού, χωρίς ΟΤΣ, χωρίς πάγια, με έκπτωση 10% στους εκκαθαριστικούς και επιστροφή της εγγύησης (60€) εάν η εξόφληση γίνεται με πάγια εντολή.

Φυσικά, οι Ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι οι ίδιες σε όλους τους παρόχους (με την ευκαιρία αυξήθηκαν ελαφρά από 1/3/20 οι χρεώσεις για ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ) και η διαφορά μεταξύ των παρόχων περιορίζεται στην αξία του ρεύματος.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο διάστημα αυτό, εκτός από την οικονομική ωφέλεια.

εμενα εχει ερθει κανονικα ο λογαριασμος και μαλιστα θα πληρωθει μεσω παγιας εντολης στις 09/04

ΥΓ δεν λαμβανω χαρτινο λογαριασμο, μονο μεσω της σελιδας και viber

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειναι πολυ καλο προγραμμα , θα το επαιρνα και εγω αλλα ειμαι ηδη 4 χρονια, και αυτο ειναι για νεους πελατες..

ΠΡΟΣΟΧΗ ομως να εισαι συνεπης στην πληρωμη να παιρνεις την εκπτωση,

αν μπορεις βαλε παγια εντολη , να εισαι ησυχος

ειδικα το νυχτερινο ειναι πολυ φθηνο

Εχθές μίλησα τηλεφωνικά με εκπροσώπο του Ήρωνα προκειμένου να διευκρινίσω τις τιμες ΟΤΣ

Μετα απο επίμονες ερωτήσεις μου και αφού μου έλεγε συνεχώς ότι η εταιρεία δεν θέλει να χρεώνει ΟΤΣ ενώ όλες οι αλλες το κάνουν, μου αποκάλυψε ότι το εύρος για τις τιμές ΟΤΣ είναι 0,40 - 0,50 το οποίο μου φάνηκε πολύ χαμηλό! Βέβαια επέμεινε ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να χρεώνει ΟΤΣ για πάνω από την τιμή των 0,50 και ότι η εταιρεία δεν το επιδιώκει. Προσωπικά όλο αυτό μου ακούγεται λίγο περίεργο.

Βλέποντας τις τιμες ΟΤΣ του 2019 διαπίστωσα ότι κάτω από 0,60 δεν έπεσε παρα μονο για έναν μήνα οπότε με βάση αυτά τα στοιχεία υπάρχουν άλλες εταιρείες που βγαίνουν φθηνότερες με βάση την δική μου κατανάλωση.

@apollon11 *πόσες φορές πλήρωσες ΟΤΣ μεσα στο 2019 και τι ευρέως τιμών έχεις στο συμβόλαιο σου;

Γενικα ποια η εμπειρία σας με τις χρεώσεις ΟΤΣ;;

Υπάρχει επιβάρυνση ή προτιμούν να μην χρεώνουν τους καταναλωτές;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Γιατί δεν ψάχνεις ανάμεσα στους λίγους παρόχους που δεν χρεώνουν ΟΤΣ;

Θα αποφύγεις στα σίγουρα τον προβληματισμό που έχεις τώρα και θα έχεις πιο οικονομικό ρεύμα.

Γιατί δεν ψάχνεις ανάμεσα στους λίγους παρόχους που δεν χρεώνουν ΟΤΣ;

Θα αποφύγεις στα σίγουρα τον προβληματισμό που έχεις τώρα και θα έχεις πιο οικονομικό ρεύμα.

ΕΛΙΝ εγγύηση, όσοι έχουν πάει έχουν μείνει ευχαριστημένοι

ΕΛΙΝ εγγύηση, όσοι έχουν πάει έχουν μείνει ευχαριστημένοι

Μην το λες σ' εμένα, που έχω αυτήν σαν πάροχο, αλλά στον συμφορουμίτη που προβληματίζεται με τις ΟΤΣ.