dewarsad Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Λοιποοοοοοον μολις εγκατεστησα την 3.01, προστεθηκαν: Στο network 2 νεα "κουμπια" remote play (για συνδεση με το PS3) & online instruction manuals???? Στο game 1 νεο "κουμπι" certificate utility δεν καταλαβα τι κανει!!!! Στο photo 1 νεο "κουμπι" camera για μελλοντικη χρηση με καποια compatible καμερα που θα κυκλοφορησει για το psp (συνδεση στο USB). Στο settings -->system settings προστεθηκε η επιλογη UMD AUTO START on/off Telika για τα ελληνικα που καπου ειχα διαβασει τιποτα..... Λοιποοοοοοον αυτα τα νεα απο την 3.01 για τα ευρωπαικα psp's...:) Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Το όλο θέμα δεν είναι τα επιφανειακά καλλωπίσματα αλλα στην τελική η όλη λειτουργία του psp και να δούμε αν θα πάνε όλα καλά με το σπάσιμο τις.. Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Λοιποοοοοοον μολις εγκατεστησα την 3.01, προστεθηκαν: Στο network 2 νεα "κουμπια" remote play (για συνδεση με το PS3) & online instruction manuals???? Στο game 1 νεο "κουμπι" certificate utility δεν καταλαβα τι κανει!!!! Στο photo 1 νεο "κουμπι" camera για μελλοντικη χρηση με καποια compatible καμερα που θα κυκλοφορησει για το psp (συνδεση στο USB). Στο settings -->system settings προστεθηκε η επιλογη UMD AUTO START on/off Telika για τα ελληνικα που καπου ειχα διαβασει τιποτα..... Λοιποοοοοοον αυτα τα νεα απο την 3.01 για τα ευρωπαικα psp's...:) H kamera exei kukloforisei stin Iapwnia kai aksizei full. Thn exei agorasei enas filos mou (giapwneziki 45eurw apo to eBay), einai 1.3megapixels kai exei kalh lipsi video, fwtografia den exw dei akoma. Exei kai xiliades efe na baleis tin wra pou travas fwtografia/video, polu gelio.. :) Skeftomai na tin parw ki egw... ps. Sorry gia ta Greeklish, kati epathan ta Windows kai den allazei glwssa. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 H kamera exei kukloforisei stin Iapwnia kai aksizei full. Thn exei agorasei enas filos mou (giapwneziki 45eurw apo to eBay), einai 1.3megapixels kai exei kalh lipsi video, fwtografia den exw dei akoma. Exei kai xiliades efe na baleis tin wra pou travas fwtografia/video, polu gelio.. :) Skeftomai na tin parw ki egw... ps. Sorry gia ta Greeklish, kati epathan ta Windows kai den allazei glwssa. 1.5 MP έχει και το ποιο ελεεινό κινητό τώρα πλέον! Δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο καλύτερα το GPS που λέγανε πιστεύω... Όσο για τα Greeklish μπες εδώ... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 1.5 MP έχει και το ποιο ελεεινό κινητό τώρα πλέον! Δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο καλύτερα το GPS που λέγανε πιστεύω... Όσο για τα Greeklish μπες εδώ... Μπορεί να έχει 1.3MP, αλλά μόνο με τα εφέ που έχει και το video που τραβάει αξίζει. Αυτό για τα Greeklish δεν το κατάλαβα..δεν βλέπω κανένα link.. Τέσπα..βρήκα την λύση. ;) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 μολις ερθει η καμερα θα την παρω!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μπορεί να έχει 1.3MP, αλλά μόνο με τα εφέ που έχει και το video που τραβάει αξίζει. Αυτό για τα Greeklish δεν το κατάλαβα..δεν βλέπω κανένα link.. Τέσπα..βρήκα την λύση. ;) http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 to devhook usb trexei sto neo firm??? i na perimenoume to neo devhook? as mas pei o filos pou evale to neo firmware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Γειά peepz, σκεύτομαι να πάρω psp αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς θα αναγνωρίσω αν εχει την γνωστή mobo TA-(arithmos) ...εννοώ αναγνώριση με κλειστό το psp μέσα στην συσκευασία του, στο κατάστημα. Ας πούμε ότι πέρνω psp με την συγκεκριμένη mobo ...είμαι καταδικασμένος να μην μπορώ να "αγοράσω" παιχνίδια από τα γνωστά κατατόπια; και κάτι τελευταίο ...το να σου κάτσει η mobo η συγκεκριμένη είναι καθαρά θέμα τύχης ή όλα τα τελευταία psp εφοδιάζονται με την επίμαχη mobo? 10^10 sorries αν έχουν ξαναειπωθεί και είναι πολύ τετριμμένες oι ερωτήσεις,αλλά είναι βράδυ και δεν την "παλεύω" να το διαβάζω από την αρχή heh... Thanx in advance ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 @phonekiller: Αν ψαξεις σε μερικα μαγαζια σιγουρα θα βρεις στοκ psp με παλιοτερη mobo το οποιο φυσικα ειναι καλυτερο. Πρεπει στον κωδικο της κουτας να γραφει WS259 και οχι SS259. Οτι βρεις μεχρι Ι ειναι οκ. http://img58.imageshack.us/img58/5766/pspboxcodehf7.jpg o devhook usb trexei sto neo firm??? i na perimenoume to neo devhook? as mas pei o filos pou evale to neo firmware... Devhook 3 δεν υπαρχει (ακομα) και φυσικα η 3/3.01 δεν υποστηριζει homebrew (ακομα). Πρεπει να βρεθει νεο exploit. Τελος οπως εγραφα εδω (ψωνιο:p ) ανακοινωθηκε χθες beta 2.80 downgrader. Αναμενουμε αποτελεσματα αν και το "ζουμι" ειναι στην 3.00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 thnx a lot tone :) σε περιπτώση που δεν βρίσκω psp με την "καλή" mobo και τελικά πάρω την TA-082 την έχω πατήσει standard? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Λοιπόν τι να πώ?:( αγόρασα πρόσφατα ενα psp white απο ένα φίλο με 2.71 fw μέσα απο τα καλά WS259 και είπα σήμερα να του κάνω downgrade ακολούθησα τις οδηγίες αλλά εκεί που πήγα στο φάκλε photo και πάτησα το O για να ξεκινήσει το downgrade αντί να φλασάρει το memory το psp έφαγε froze δεν γινόταν τπτ προσπάθησα να το κλείσω αλλά τπτ κάποια στιγμή το κατάφερα,το άνοιξα ξανά κανονική οθόνη ούτε την μπλέ ούτε κόκκινη όπως λένε οι οδηγίες,πάω στο photo ξανά και μπαίνω μέσα εκεί μου βγάζει μιά κόκκινη οθόνη σκέτη το κλείνω και απο εκείνη την στιγμή δεν ανοίγει με τπτ :blink: :worry: PPLLLSSSS HEEEELLPPPPP . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Μου μυρίζει brick... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 to devhook usb trexei sto neo firm??? i na perimenoume to neo devhook? as mas pei o filos pou evale to neo firmware... Εαν εννοεις εμενα ειμαι "φιλη" αλλα δεν πειραζει που δεν το προσεξες:O , και οχι δεν τρεχει ο devhook στη 3.01:( Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 kalispera exo to gta liberty city games exo kani to 45 tis ekato eimai stin triti poli kai omos den moy bgazi apostoles.ti na kano;;;; eyxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Γεια σας παιδιά...:) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το μηχάνημα και επειδή είμαι άσχετος,θα ήθελα να σας κάνω δυο ερωτησούλες...:happy: Καταρχάς,αυτό θα αγοράσω -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=31587939&product=888389 Πως φορτίζει το PSP λοιπόν...;;;:confused: Αυτό το πακέτο,έχει φορτιστή ή πρέπει ντε και καλά να πάρω έναν...;;;;) Ακόμη,θέλω να του πάρω και αυτήν την καρτούλα -> http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=35473&category=682 Του κάνει...;;;:worry: Σας ευχαριστώ...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 1)Έχει φορτιστή 2)Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην παίζει η καρτούλα! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 1)Έχει φορτιστή 2)Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην παίζει η καρτούλα! Και εγώ δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντησή σου...:p Thanx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Και εγώ δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντησή σου...:p Thanx... Παρακαλώ! :D Εδώ είναι και ένα site που...συμφωνεί με την άποψή μου :p ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Εαν εννοεις εμενα ειμαι "φιλη" αλλα δεν πειραζει που δεν το προσεξες:O , και οχι δεν τρεχει ο devhook στη 3.01:( xilia signomi, alla pano sto paniko mou na matho....ta ekana mantara. :wacko: na se rotiso ksereis an douleuei stin 2.71 se b , kati akousa oti mporei :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 na se rotiso ksereis an douleuei stin 2.71 se b , kati akousa oti mporei Συγκεκριμενα παιχνιδια δε φορτωνουν σε 2.71 SE-B και πρεπει να τα παιξεις μεσω ειδικης εκδοσης devhook. Τουλαχιστον ετσι ξερω, εχω μεινει στην 1.50 :p Κατα τα αλλα η 2.71 SE-B φορτωνει σχεδον οτι και η 1.50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Μου μυρίζει brick... Εχμ brick???:blink: :cry: μα καλά σε μένα έτυχε?Αν είναι αυτό τι παίζει τώρα βρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 to psp to kana anabathmish epitelous:) kai mou emfanistike sthn othonh enas internet explorer.h erothsh einai to psp exei wifi?? kai mporo na do internet kai pos ti rithmiseis kano?? as mou apanthsei kapios Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ρε παιδιά,κανένα καλό forum,ελληνικό ή ξένο που να έχει σχέση μόνο με το PSP... μπορείτε να μου υποδείξετε να πάω να γίνω μέλος...;;;:worry: Θα μου χρειαστεί τώρα που το αγόρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikl67 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ρε παιδιά,κανένα καλό forum,ελληνικό ή ξένο που να έχει σχέση μόνο με το PSP... μπορείτε να μου υποδείξετε να πάω να γίνω μέλος...;;;:worry: Θα μου χρειαστεί τώρα που το αγόρασα... http://www.pspgr.uni.cc/ Το καλυτερο site για psp και οχι μονο...:) :p :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts